7647
  • Yserac
    Miért, mind a kettő shooter rpg? Lehetne a Borderlandshoz vagy a Destinyhez is.
  • ratgab
    Erre csak annyit írnék, hogy elkezdtem DZ-zni és ugyan nem sok mindent lehet csinálni mégis észrevétlenül raktam bele 3 órát...30 euróért jöhet.
  • Overburner
    Szerintem pont ezért nem akarták így :D De na viszont érdekes hogy barátokat egyből berakja és látod hol vannak merre mennek.
  • Overburner
    Értelme nincs Fallouthoz hasonlítani mert közük nincs egymáshoz egyébként.
  • AJensen
    Star Wars ToR feeling. Amikor 5-10 percig vársz a sorodra, hogy megcsinálhasd a küldetést.
    A fejlesztők helyébe egy random generátort raktam volna a játékba, hogy a küldetéseket nem területhez kötik, hanem célpontokhoz, amikből több van egy pályán és folyamatosan spawn-nolja őket.
    Elméletben ennek a játéknak több száz órát kellene elrabolni az életedből. Most csak ennyit írnék ki. ???
  • Yserac
    Na jó, de milyen együgyű a Fallouthoz képest, ahol komplett falvakat építhetsz fel + a kraftolások.

Eléggé lehúzom a fórumon a ezt gémet, pedig valószínűleg megveszem (inkább igen, mint nem), ha pozitívak lesznek a véglegesről a vélemények. Előrendelni biztosan nem fogom.
  • gstup
    Látszik hogy csak felszínesen néztél körbe. ;) .Lesz craftolás is.Ott vannak a skillek a perkek stb. fejlesztése.Lesz benne tartalom.Mellesleg a béta alapján engem sem sikerült meggyőznie.Szóval nem az ubi meg division fan beszél belőlem.
  • Overburner
    Szerintem valami bug van mert dokkoknál nyüzsögnek az emberek de ahogy kilép a játékos a világba senki. Első nap pedig találkozgattam emberekkel kint is. Mondjuk az sem lenne jó ha túl sokan lennének mert a te világodban a küldik más állapotba vannak mint a többiekébe. Pl ha te mész megcsinálni egy megmentős küldit lehet már ott van valaki és megmentette őket akkor mikor respawnolnak az ellenségek ismét hogy megcsináld? Gondolok én ilyen apróságokra hogy miért nem látunk annyi embert openbe. De ez csak egy tipp lehet bug.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.20. 17:40:07
  • Zozo76
    xbox-on is csak itt ott lehet latni elo embert (jatekost).
  • Yserac
    Instance-ok vannak, és annak felét engedi, amit láttál egész pontosan 24-et / DZ.
  • AJensen
    Egy szerveren mennyien lehetnek, mert eléggé gyatra volt a játékos szám, vagy csak én voltam rossz helyen? Jó ha 50 játékost láttam, azt is csak DZ-ben.
  • Overburner
    Van Fast Travel ismert barátságos helyek között. Tehát a Dokkokból tudsz FastTravelelni a központba és igy vissza. Illetve küldetések indítóhelyére is lehet ha minden igaz mert épp az előbb teleportáltam a medic-es csaj küldetéséhez. Ezen felül ha barátot invelsz be nekem már ha jól emlékszem azt is felajánlotta hogy oda fast travelezhetek ahol ő van. Nem is igazán teszt ként van ez csak szerintem lecsekkolják mennyire birják a szerverek mennyire gáz ez az meg amaz és a főbb bugokat kijavitsák ami gamebreaking. Ez nem demó nem is annak szánták.
  • Zozo76
    este a haverral kozosen csapatunk egy jot (remelhetoleg), de mar most erzem hogy unalomba fog fulladni az egesz. par percig erdekes lesz, meg esetleg megcsinaljuk azt a 2 kuldit ami van a jatekba, meg bemegyunk a dark zone-ba, csaszkalunk egy kicsit, esetleg itt-ott talalunk ezt-azt aztan ennyi volt. o elorendelte mar de en varok vele. a watch dogs is tetszett kepeken, meg gta szeru volt amit szeretek, meg magyarul is tudott (ami kulon jo pont), de a jatek vegen megis felemas erzelmekkel alltam fel a tv elol. oke, beta, nyilvan nem az a lenyeg hogy tele legyen tomve tartalommal, de HA csak annyi lesz a valltozas a teljes jatekban hogy rengeteg ILYEN kuldetes lesz mint ami ketto a beta-ban is van akkor nekem nem kell. valamit meg kene azert tudnia mert ez igy nekem nagyon kevesnek hat. en drukkolok a jateknak, de a battlefront-nak is drukkoltam es ott is sokat segitett a beta verzio abban hogy a veglegest mar NE VEGYEM MEG!!! :)
  • AnuluWork #979
    Ez nem grind. Bár a closed miatt ismétlődött pár küldi, de mintha szarabb lenne a loot. Remek cuccosokat gyűjtöttem be ruha szinten a csövesektől, most meg ritka szarokat kaptam.
  • gstup
    Az említett fallout-ban is hiába van sok küldetés,ugyan úgy egy hatalmas grind az egész.
  • AJensen
    Ez a béta csak ízelintő, de semmi több. A videókból sem derül ki, hogy a játék maga mit tartalmaz. Ilyen módon 13K-ót kiadni érte eléggé zsákbamacska. És ehhez még nem vettem hozzá, hogy ki tudja mekkora területek fognak DLC-be kerülni, és annak is mi lesz tartalma.
    A Ubisoft-al vigyázni kell, mert eléggé becsapós üzletpolitikát folytat. Beszéltem pár játékossal természetesen angolul, és ők is egyenlőre nem tudják, hogy megveszik-e, mert a tartalmat hiányolják belőle.
    A Fallout-hoz visszatérve. Hiába, hogy kicsi a térkép, de olyan szinten tömve van küldetésekkel, hogy az ember képes elveszni. Itt, adtak pár küldetést, meg egy sötét zónát. És ennyi, semmi más játékmód, vagy bármi más, ami mélyebb tartalmat mutat. Semmi más egyedi játékmód nincs, csak a grind, de az is úgy, hogy fél várost át kell szaladni, még csak gyors pontok sincsenek. HA ezt jelenti az Ubinak az idő kitöltése, hogy fél órákat kell futkosnom, a-b-be, akkor már most lehet temetni. Remélem nem, mert mindezek ellenére tetszik a játék, azt leszámítva, hogy 1000 skuló kell egy kapucnis banditába.
  • Shep
    Hát kb. ennyit :)
  • Shep
    Törölték, de a szint az megmaradt, legalábbis nekem ott folytatta.
  • Overburner
    Bétáknál így szokás.
  • gabo91
    Legelső zárt bétán játszottam már....
    törölték a karaktereket azóta? miért kell most újat csinálni és előről kezdeni...?
  • Zozo76
    itt jarkalok a dark zone-ban. ugye ne lojjek masik jatekosra mert akkor mindenki engem akar kinyirni. mit lehet itt csinalni a jarkalason meg a keresgeleaen kivul?
  • Shep
    Witcher 3 :D
  • kishubi
    Srácok szánalmasak vagytok, fel nézek hogy a játékról lássak infókat, és ilyen baromságokat kell olvasnom hogy nem veszem meg, meg nem éri meg, akkor aki ilyen véleményen van menjen vegye meg a Max Payne 3-at az olcsó, és talán majd 3-4 év múlva lesz szerencséje ehhez a játékhoz is, viszont jó lenne ha magáról a játékról szólna a fórum......
  • AnuluWork #969
    Rakat lakásba be lehet menni már most. Fejleszteni lehet, craftolni, ráadásul quality craft van (lesz). stb.

Van benne potenciál. A DZ csak egy része a játéknak. Sok minden később kerül majd be. Én nem temetném.
  • JaSoN HuNTeR #968
    Nálam elsősorban azért nem éri meg a 13.000ft mert még a Béta sem indul el + látom elég sokan szidjátok a játékot, Support se tudja hogy mi a hiba, a gépemen minden szükséges driver fel van telepítve. Vicc az egész.
  • Zozo76
    hala istennek megadta az elso kuldi befejezeset. megegyszer ugysem csinaltam volna meg.
  • Bandicoot
    "Egy normálisabb játéknál annyi után vagy kezdő."

Mint írtam alaphangon. Ráadásul "normális játéknál" manapság ha elérjük a 10-15 órát már boldogok lehetünk.

"Mit sem érsz vele ha nem interaktív a 90%, csak szép háttér."

Nem mintha a hasonló játékoknál nem így lenne. Akár legyen szó MMO-ról akár a fallout 4-edről.

"Te nem játszottál a Fallouttal, ha ezt hatalmasnak nevezed."
    Játszottam. A Fallout térképmérete és bejárható terepe jóval kisebb. (igen a 3-4-NV-é is).

Továbbra is ott tartunk ha ennyire nem jön be valakinek nem kell megmagyarázni hogy 3-4ezret ér. Nem kell megvenni,nem kell foglalkozni vele. És főként önigazolásból nem kell mindenféle marhaságot leírni.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 13:33:33
  • toza #965

kb 2 san andreas meretu a map .se.ami 4xgta 3 kb.. aztirjak.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 13:30:26
  • toza #964
    de olcsobb.. :D mindegy..

+1 #963

Tom Clancy's The Division Will Not Include Brooklyn, Queens, Bronx and Staten Island & Final Map Size Revealed / The Division Zone
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 13:17:12
  • Yserac
    "Simán beleölhet az ember alaphangon 50-100 órákat"

Egy normálisabb játéknál annyi után vagy kezdő.

"egy ilyen durván aprólékosan kidolgozott"

Mit sem érsz vele ha nem interaktív a 90%, csak szép háttér.

"hatalmas bejárható tereppel"

Te nem játszottál a Fallouttal, ha ezt hatalmasnak nevezed. Tudom, hogy nem járható be még minden kerület, de abból látszik mekkora lesz a többi és mekkora a mostani.
  • Zozo76
    koszi, addig dying light the following.
  • szomferi
    nem (csak) a szintetikus tesztekben jön ki a hátránya az AMD-s prociknak, játékban méginkább
  • ratgab
    10-től 13 óráig.
  • Zozo76
    meg mindig karbantartas van...
  • Betyar070
  • Bandicoot
    Felmerül bennem azért a kérdés akik szerint ez a játék nem éri meg a 13.000 forintot, hanem majd csak 3-4 pénzt, azoknak mi éri meg? Egy évenként megjelenő Assassins Creed? Egy Call of Duty? Vagy mégis mi?
    Az Ubisoft végre nem egy évenként ismételt játékot dobott ki hanem egy eléggé összeszedett mmo rpg akciójátékot aminek a lényege a csapatozás a csapatos móka. Simán beleölhet az ember alaphangon 50-100 órákat, főként ha nem egyedül akar benne el lenni.50-100 óra (és akkor még nagyon alászámoltam) egy ilyen durván aprólékosan kidolgozott hatalmas bejárható tereppel rendelkező mmo rpgshooterben csapatmókában nem éri meg?:)
    Ha nem tetszik, nem hoz lázba a csapattal haverokkal játszadozás és ökörködés,portyázás, nem kell megvenni. De ha bejön akkor nevetséges kijelentés hogy nem éri meg,még konzolon is megéri a 16-18 pénzes árát.

Ráadásul teszik ezt egyesek úgy hogy a BETA-ban gyakorlatilag szinte minden zárolva van. A portyázás bár egyhangú tud lenni, még így is baromi hangulatos hosszú órákon át haverokkal, nyilván még több és több értelme lesz ha nem lesz minden zárolva. És maga a sztori illetve a főellenfelek is ötletesek, noha egy MMO szintjét hozzák (ami lévén egy mmo-ról van részben szó nem egy eget verő probléma).

Elég erős önigazolás és ubisoft hater szagot érzek.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 12:40:54
  • Betyar070
    Látom itt is elindult az AMD vs Intel. ( jó szokás szerint )

Ehhez csak annyit, hogy a haver elavult gépén is( Phenon II X4 965, R9 270, 8GB ) medium beállításokkal, 2x AA, 1440x900 felbontásban simán fut a játék. Tény hogy az AMD le van maradva,de még ez a régi konfig is képes volt kihajtani a 2015/16-os játékok zömét ( Assassin's Creed syndicate, san of rome,Division... ) Akkor most mi a gond az AMD-vel? Hogy nem überállat drága, trendei ???
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 12:38:56
  • Zozo76
    tegnap este meg ma reggel kezdtem el jatszani a betaval, ma egeszen addig mig leallt a szerver. azota csak az olvashato hogy karbantartas van. xbox one nalam a platform. meg csak az utcakon kolbaszoltam meg (talan) megcsinaltam az elso kuldetest (pont amikor lelottem azt a tetut a teton vagy hol, lott a geppisztollyal mint az allat, akkor allt le a szerver). szoval a dark zone-ban meg nem voltam, igy a velemenyem nem is lehet teljes. de azert leirom eddig hogy tetszik a jatek: haaat... nem estem tole hanyatt. szep meg minden, de valahogy olyan lelketlen vagy nem tudom. szepen fut a konzol verzio legalabbis nem talaltam meg hibat, fps problemara sem emlekszem. nemntudom. az elso kuldetes nekem teljesen hidegen hagyott, csak kinomban csinaltam, az utcak meg unalmasak, a dark zone-ban lohetjuk egymast gondolom de aztan? valahogy nem benne a graftot, szimpla lovoldozesnek tunt igy hirtelen.

ha veget er a karbantartas persze meg nyomom, meg megyek a DZ-be is, hatha jobban fog tetszeni. de idaig amit lattam belole egy fillert sem adnak erte. na majd meglassuk...
  • ratgab
    Régen rossz, ha egy játékban a valóságot keresed.....Úgy is kell minden játékban kompromisszumot kötni, hogy szórakoztató legyen és ne frusztráló.
  • Tikal #953
    vagy hogy miért golyóálló a szélvédőjük? :)