7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
szabi07 #32 Nekem úgy tűnt a dátum alapján. -
#31 Ez nem új hír. -
szabi07 #30 Jöhet pc-re is a division!
hír -
simonl #29 Azért köszönjük....jelentem leadtam a szavazatomat:) -
#28 Bar most nezem 19. hozzaszolasbol is el lehet jutni a peticiohoz, de az emberek kenyelmesek ugye. -
#27 peticio...
pc peticio -
#26 Jaa, jóó értem :) -
#25 Ha lesz benne single rész (amire kicsi az esély nagyon) jöhet máskülönben kuka! -
#24 Azzal keserített el, hogy nem volt olyan jó, mint amit demóztak :D
-
#23 Abból is van PC-s verzió, nem értelek. -
#22 Kivéve FC3 :D -
#21 Csak egy kérdés: Volt már olyan TC játék, ami nem jelent meg PCre? Az Ubi sem szokta elkeseríteni a PCseket. -
grizzlyitf #20 Bizony, ha belegondoltok, ez egy jól működő kampányfogás, ingyen reklám a játéknak. Felháborodott játékosok ezrei osztogatják meg a petíció és a játék linkjeit különböző fórumokon, mint gomba a spóráit. Így még az is tudomást vesz a játékról, aki nem akar...
Elismerem, eszes húzás, de roppant undorító. Természetesen ettől függetlenül a játékot valószínűleg csak az újgenerációs konzolok megjelenése után jelentik be PC-re, pontosabban a játék megjelenése után pár hónappal. -
#19 Igen, ez szinte biztos, jó kis marketing ez az egész :)
Ubi is lenyilatkozta, hogy legyen petíció, megnézik mennyien akarják.
Szóval írja alá, aki tényleg akarja, nem kerül semmire, mennyünk biztosra. -
#18 petició nélkül is lesz ebből pc. csak max a konzol megjelenés után... -
GLIPX #17 Szeretnél PC-s The Divisiont? Írd alá a petíciót!
https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc#share -
Susarc #16 ÉDES ÚRAM ISTENEM!!!!!!! EZT MOST AZONNAL!!!! -
grizzlyitf #15 Tetőtől talpig testre szabható lesz a karakter:
-
#14 Nincs kizárva a PC megjelenés. -
#13 Hát nekem az a gyanúm ,hogy haverok nélkül ez is csak a szokásos mindenki rohangál meg lődöz össze vissza valami lesz. -
#12 Hát, hogy ez mennyire lesz RPG és nem monoton lövöldözés egy idő után... -
#11 szerintem nem az számít hogy hol ég a világítás, hanem hogy menyire lesz open word rpg rendőrőrs félszabadításánál a térképre kattint,remélem ot lehet mellék küldiket felvenni, másik menyire lesz coopre kihegyezve vagy egyedül is lehet boldogulni.skillek is érdekesek ahogy látom, jó lenne multi a terület foglalós rész nagyon jó lenne, van e benne járművek amit használhatsz ez benne lesz nekem már tuti vétel -
#10 Ki pazarolná az energiát egy híd kivilágítására...? Mert a híd fényei égtek...
A fegyvertárnál is vicces, hogy volt áram és normál üzem szerint ment.
Ha már ilyen posztapokaliptikus környezetről van szó figyelhetnének jobban is... -
#9 Biztos, hogy van oka.
Ez csak egy trailer, mégha szerintem open world részben elég korrekt lehetőségek vannak benne, bár az MGS5 szintén ütött. -
#8 -a sztori pont elég egy ilyen játékhoz.
-generátor :)
-
#7 Jó Zskat sztori... :)
A videóban meg érdekes, hogy van áram, amikor a trailer szerint az x-dik nap után nincs...
Tudom, ez csak játék, de azért valahol vicces ellentmondások... -
Lesz ott több csapat is .. :0 -
#5 Kitört a pánik a Ubi blogon- A pc miatt
szal jön ez a pc-re :) csak lehet később -
#4 Végén durva, hogy jött egy másik játékos csapat!
(köcsög Chris meg afk majdnem végig ) -
grizzlyitf #3 HIVATALOS OLDAL -
#2 ez rohadt jónak tűnik :) -
criminal #1 \"Végre lelepleződött a Massive Entertainment játéka, a Tom Clancy\'s The Division. Nem csupán a gazdasági hanyatlás okozta a társadalom végzetét, hanem az, hogy a terroristák fekete péntek előtt fertőzött bankjegyek árasztották el piacot, melyek annak rendje és módja szerint az emberek nagy részét kiirtották. Az országban azóta anarchia uralkodik, a túlélők megpróbálnak az adott körülmények közt boldogulni.\"
Gamekapocs
\"A főszereplőt külső nézetből irányítjuk és bár RPG-ként hirdetik a The Divisiont, a bemutatott trailerben annyi akció és lövöldözés volt, hogy már kicsit kételkedni kezdtünk, hogy nem-e inkább egy akciójátékról van szó.
A Tom Clancy\'s The Division megjelenési dátumát még nem tudjuk megmondani, viszont annyit biztos, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re kiadják.\"
Gamestar
PC-ről (eddig még) nem esett szó.