7647
  • szabi07
    Nekem úgy tűnt a dátum alapján.
  • Fpocok
    Ez nem új hír.
  • szabi07
    Jöhet pc-re is a division!
    hír
  • simonl #29
    Azért köszönjük....jelentem leadtam a szavazatomat:)
  • alma2
    Bar most nezem 19. hozzaszolasbol is el lehet jutni a peticiohoz, de az emberek kenyelmesek ugye.
  • alma2
    peticio...
    pc peticio
  • NagyiBMX
    Jaa, jóó értem :)
  • grebber
    Ha lesz benne single rész (amire kicsi az esély nagyon) jöhet máskülönben kuka!
  • Fpocok
    Azzal keserített el, hogy nem volt olyan jó, mint amit demóztak :D
  • NagyiBMX
    Abból is van PC-s verzió, nem értelek.
  • Fpocok
    Kivéve FC3 :D
  • AnuluWork #21
    Csak egy kérdés: Volt már olyan TC játék, ami nem jelent meg PCre? Az Ubi sem szokta elkeseríteni a PCseket.
  • grizzlyitf
    Bizony, ha belegondoltok, ez egy jól működő kampányfogás, ingyen reklám a játéknak. Felháborodott játékosok ezrei osztogatják meg a petíció és a játék linkjeit különböző fórumokon, mint gomba a spóráit. Így még az is tudomást vesz a játékról, aki nem akar...
    Elismerem, eszes húzás, de roppant undorító. Természetesen ettől függetlenül a játékot valószínűleg csak az újgenerációs konzolok megjelenése után jelentik be PC-re, pontosabban a játék megjelenése után pár hónappal.
  • ProGabe #19
    Igen, ez szinte biztos, jó kis marketing ez az egész :)
    Ubi is lenyilatkozta, hogy legyen petíció, megnézik mennyien akarják.
    Szóval írja alá, aki tényleg akarja, nem kerül semmire, mennyünk biztosra.
  • LasDen #18
    petició nélkül is lesz ebből pc. csak max a konzol megjelenés után...
  • GLIPX
    Szeretnél PC-s The Divisiont? Írd alá a petíciót!

https://www.change.org/petitions/ubisoft-release-tom-clancy-s-the-division-for-pc#share
  • Susarc
    ÉDES ÚRAM ISTENEM!!!!!!! EZT MOST AZONNAL!!!!
  • grizzlyitf
    Tetőtől talpig testre szabható lesz a karakter:

• Fpocok
    Nincs kizárva a PC megjelenés.
  • Shep
    Hát nekem az a gyanúm ,hogy haverok nélkül ez is csak a szokásos mindenki rohangál meg lődöz össze vissza valami lesz.
  • Molnibalage
    Hát, hogy ez mennyire lesz RPG és nem monoton lövöldözés egy idő után...
  • drop
    szerintem nem az számít hogy hol ég a világítás, hanem hogy menyire lesz open word rpg rendőrőrs félszabadításánál a térképre kattint,remélem ot lehet mellék küldiket felvenni, másik menyire lesz coopre kihegyezve vagy egyedül is lehet boldogulni.skillek is érdekesek ahogy látom, jó lenne multi a terület foglalós rész nagyon jó lenne, van e benne járművek amit használhatsz ez benne lesz nekem már tuti vétel
  • Molnibalage
    Ki pazarolná az energiát egy híd kivilágítására...? Mert a híd fényei égtek...

A fegyvertárnál is vicces, hogy volt áram és normál üzem szerint ment.

Ha már ilyen posztapokaliptikus környezetről van szó figyelhetnének jobban is...
  • AnuluWork #9
    Biztos, hogy van oka.

Ez csak egy trailer, mégha szerintem open world részben elég korrekt lehetőségek vannak benne, bár az MGS5 szintén ütött.
  • Tikal #8
    -a sztori pont elég egy ilyen játékhoz.

-generátor :)

• Molnibalage
    Jó Zskat sztori... :)

A videóban meg érdekes, hogy van áram, amikor a trailer szerint az x-dik nap után nincs...

Tudom, ez csak játék, de azért valahol vicces ellentmondások...
  • V43 1105

Lesz ott több csapat is .. :0
  • Prince23
    Kitört a pánik a Ubi blogon- A pc miatt

szal jön ez a pc-re :) csak lehet később
  • SzirmosSzisza
    Végén durva, hogy jött egy másik játékos csapat!

(köcsög Chris meg afk majdnem végig )
  • grizzlyitf
    HIVATALOS OLDAL
  • Tikal #2
    ez rohadt jónak tűnik :)
  • criminal
    \"Végre lelepleződött a Massive Entertainment játéka, a Tom Clancy\'s The Division. Nem csupán a gazdasági hanyatlás okozta a társadalom végzetét, hanem az, hogy a terroristák fekete péntek előtt fertőzött bankjegyek árasztották el piacot, melyek annak rendje és módja szerint az emberek nagy részét kiirtották. Az országban azóta anarchia uralkodik, a túlélők megpróbálnak az adott körülmények közt boldogulni.\"
    Gamekapocs

\"A főszereplőt külső nézetből irányítjuk és bár RPG-ként hirdetik a The Divisiont, a bemutatott trailerben annyi akció és lövöldözés volt, hogy már kicsit kételkedni kezdtünk, hogy nem-e inkább egy akciójátékról van szó.
    A Tom Clancy\'s The Division megjelenési dátumát még nem tudjuk megmondani, viszont annyit biztos, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re kiadják.\"
    Gamestar

PC-ről (eddig még) nem esett szó.