13240
-
#992 A változatos forgalomnak (éjjel kisebb, nappal nagyobb) én is örülnék, de dugót nem kérek, az van elég reggelente :D -
#991 "akár lehetne játékmód is, hogy dugóba próbáljunk araszolni előre, és annál kevesebb pont, minnél jbban koccanunk valakivel"
Nekem épp elég, ha munkába menet/jövet ülök a dugóba de ha még otthon a játékba is kéne az már kicsit sok lenne :D -
#990 Nekem ami nagyon tetszik, hogy vannak út szélén parkoló autók. remélem változatosak lesznek, és van aki megáll, illetve van aki épp elindul, akkor mikor odaérünk, esetleg előtte :D
ha már van benne busz, remélem buszmegállók is lesznek, ahol megáll a busz. és majd jól előre lehetne engedi. esetleg buszt lehessen vezetni :D
illetve autópályán, legalább a nagyobb városokban legyen néha jó nagy forgalom, dugó.akár lehetne játékmód is, hogy dugóba próbáljunk araszolni előre, és annál kevesebb pont, minnél jbban koccanunk valakivel. -
#989 és hogy elfut a gépünkön -
#988 Szerintem is nagyon jó lesz. A fizika jónak tűnik, a grafika nagyon szép, az autók kidolgozottsága kívül/belül úgyszintén nagyon baba és akkor a térképről még nem is beszéltem. A forgalom jól kidolgozott és változatos, a környezet hangulatos, a térképet elnézve mindenféle tájon lehet majd autózni ami nagyon szimpatikus. Hát remélem hogy tényleg ilyen jó lesz, na meg hogy stabil online része is lesz.
Ui.: Ez a garázsos megoldás hab a tortán. Várós... :) -
#987 Hát ez valami mocsok jó lesz -
Coral Springs #986 Nagyon jó lesz ez a játék, ezekből a videókból már látni valamit. -
Thaddeus #985 Köszi a linket, engem teljesen elkapott a TDU2 feeling, mikor az autópályán meg a főutakon mennek az valami eszméletlen jól néz ki, végre sokféle közjármű mászkál az utakon :) -
#984 Pár új gameplay videó: Link
Szerintem nagyon ígéretes amit ezekből a gameplay-ekben látni. -
smog15 #983 -
#982 ja, a nemzetkörie, de a németre már tegnapelött kikerült :D -
smog15 #981 Háhá nem rémlett ez a kép pedig mindig végignézem az új dolgokat ezt meg most rakták ki nemrég fb-ra bocsi -
#980 #964 -
smog15 #979 50 years ago, an icon was born! Happy birthday Ford Mustang!
-
#978 Nem legyozhetetlen akadalyt okoz, hanem teljesen maskepp fog viselkedni az autod, amit pont hianyoltam az elobb latvanyra, es a srac is mondja.
Vagy csak gondolj bele, ha kocsival belemesz egy sima pocsolyaba egy kerekkel, mar az is total megvaltoztatja a viselkedeset, ha nem eppen kitepi a kezedbol a kormanyt.
persze a videok ettol meg latvanyosak, de ezeket latva akkor elkezdem meg pluszban a jatekban a nagy latvanyos vizfelverodest is hianyolni :) -
#977 a Raid/Baja járgányoknak nem okoz nagy akadályt egy ilyen kisseb folyó átszelése, leginkább csak bátorságon múlik, hogy mennyivel mernek az ismeretlen területen áthaladni :D
-
#976 Még a vizen valo atmenesnek sincs semmi hatasa az autora.
-
#975 szomorú hogy 8monitor közül csak az egyiken játszottak belsőnézettel.. :( -
#974 -
#973 nekem a harmadik generáció a kedvencem, azzal találkoztam elsőként még a DTM-ben, a második generáció totális zsákutca volt, ez tény.. de ott is vannak azért szerethető kiadások :) -
Coral Springs #972 A legközismertebb az első és az ötödik generáció, ezek jutnak a legtöbb ember eszébe a Mustang -ról, a múlt és a jelen tökéletes találkozása. Számomra még kedvenc a negyedik generáció is, a Ford SVT Cobra -t a Holden Coupe 60 után az egyik legszebb autónak tartom. A második
és harmadik generáció meg olyan semmilyen számomra, és sok emberben hasonló kép fog majd kialakulni az új generációról is. -
#971 az első Mustang óta sokszor változott a dizájn, de attól még mindegyik generációból lehet olyan kiadásokat találni amik szépek :)
emlékeztetőül.. innen indult az egész.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#970 Szerintem szép lett, bár tény, hogy semmi Mustang-os nincs benne... Bár a 3. és 4. generációba se volt szerintem semmi Mustang-os... -
smog15 #969 Köszi a kódokat :) Kéne 8 barát fészen aki játszani fog a Crew-al valaki innen? :D -
Coral Springs #968 Egyáltalán nem ronda, megvan a hangulata. De én se valószínű hogy ilyen belsejű autókkal fogok járkálni. -
#967 ez az olasz fb oldalról van és szintén novemberi kép
-
#966 ez még novemberi kép szintén a német fb oldalról
-
#965 Ja majd, pont sárgára fogom festeni az R34 belsejét :D -
#964 9. kód 9S7H9W5Y
de ez nem old fel semmit :DD
ez meg a német fb oldalra került ki:
-
ejj de ronda az a sárga belső :D
-
#962 Köszi :) -
Stockbauer33 #961 8-ik kód 9P8W9T4T -
Coral Springs #960 Annyi kis különbséggel hogy én Ford, Mustang fanatik vagyok, és így alkottam véleményt egy Mustang -ról. A problémámat pedig a legtöbb helyen megértik, a 2015 -ös Mustang kiverte a biztosítékot a muscle car fanoknál. Amire én akkor ugrottam az más jellegű dolog volt. -
#959 hogy is volt ez a mások számára sértő megjegyzés egy autóról?:D -
#958 én imádom az új mustangot -
Coral Springs #957 Akkor már betehetnék a másik kedvencemet a 08 GT 500KR -t is, ezzel az új fostang -al egy km -t nem fogok menni. Carroll Shelby forog a sírjában. -
#956 A limited edition mellé nem plusz autó jár, hanem korai feloldás, szóval az alapjátékban is benne lesznek ezek az autók. -
#955 Ahogy néztem a limited edition mellé jár a 3 autó a z4,mini,ram szóval aki azt előrendeli mindhármat megkapja, nincs korlátozás, hogy amerika vagy európa, a másik, hogy ubisoft oldala szerint előrendelhető helyeknél mindegyiknél szeptember 30. írnak megjelenésnek :D -
#954 Mustangokból nem lesz hiány -
#953 Most találtam a ubisoft oldalán :)