13251
-
számomra jelenleg a legnagyobb csalódás, az Aventador műszerfala.. :(
nincs se digitális sebességmérő, se sebességfokozat visszajelző, de még csak a hud se jelzi, hogy melyik sebességfokozatba vagyunk.. :S
-
Na ezeken a videókon úgy tűnik, hogy rendben lesz a fizika is. Durva cucc lesz :) -
áá nemáááá...szomorú lettem:(
Hátha belekerül:) bár attól még igen várós! -
nem :-/
mert így megspórolták az ablaktörlőt :DD -
TDU feeling a javából! Durva!
Ui? Eső lesz benne? -
nem új ez #984, csak angol :D
-
Ez friss cikk ;) KATT IDE! -
azért raktam lentebb is spoilerbe, mert már volt régebben linkelve, de pl. még én se néztem meg úgy, erre most belinkeled megint :D -
A jó kódok SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ-SZÁM-BETŰ felépítésűek ;) -
-
mert ez nem arany rendszám, a roncsautó az érdekes a képen, ez az egyik összegyűjthető roncsautó :) -
Coral Springs #1032 Nekem sajnos azt írja a kódra hogy invalid. -
Stockbauer33 #1031 Uhh az a freeride.Gyönyörű lesz.Qva jó a városi forgalom.Milyen fapados ehez képest a TDU1 pedig imádtam azt is de ez valami extra brutál jó lesz
-
passz, de autót lehet táblagépen tuningolni, szóval akár a térkép se lehetetlen :D -
Ebben lesz olyan, mint az NFS Rivals-ban, hogy táblagépen (v. akár második monitoron) lehet figyelni a térképet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
érdekes járgány :D
-
-
-
-
azt egyébként remélem tudjátok, hogy ezek csak render képek.. :D -
A gumi jó, de csak tolatáshoz :D ezek tolatank 100Km/h val is :d -
De akinek van egy kis gógyija meg szeme annak tök logikus az egész
-
-
Coral Springs #1020 Gyönyörű az a chrome Camaro.
A játék neve legyen: Test Drive Underground 3 !
-
Nem jó. A gumi V alakjának a két végű része érne itt talajt először és vezetné be a vizet a csúcsponthoz, ergo szépen középre gyűjtené így a vizet:)
Fordítva meg belülről kifele köpné, az lenne a jó irány. -
Shelby GT500
-
nagy szerencse, hogy lehet egyedileg felrakni az elemeket és lehet felnit cserélni..
-
Pár új kép
-
Sztem se jó az a gumi... -
smog15 #1014 Nekem pont másik irányba forog a V mintás gumi a Golfomon és az oldalán ott van a forgásirány és jó felé mutat szóval az ívek felfelé állnak na mindegy akkor nem szóltam :) -
Pedig de. Az alján jó a teteje meg inverz. tudod.. "forog"
-
smog15 #1012 Szép-szép de a hátsó gumiknak a mintája nem jól áll szerintem
-
brutál! :D -
-
Elvileg minden autós játékban az lenne nem? Mert arról szól :D, csak már oda jutottunk, hogy ezt ki kell emelni külön:( -
a kezdetek óta azt ígérik, hogy a vezetési élmény a legfontosabb nekik, hisz a küldiket egyszer végigjátszod és kész.. utána pedig többszáz órás random gurulgatás jön :D
a tesztelők akik kormánnyal és kikapcsolt segítségekkel vezették, mind azt mondták hogy nagyon élvezetes, többször elhangzott az is, hogy a tuningnál változik az autók hangja és a vezethetősége is, illetve már gyárilag is nagy különbség van egy raptor és egy focus vagy mustang között :) -
Egyre szimpatikusabb a játék, pár videóból leszűrve, a fizika is egész korrekt lesz/tűnik. Végre nem NFS szintű majomkodás, ahol autómata ellenkormányozás, sugárhajtómű turbó(ami régen a nitró volt, de az már nem is elég...a debileknek) és a kedvencem a kézivel megállás 300-ról 2m-eren és ez nem vicc! Na ha már ilyenek nem lesznek már elégedett leszek, sajna elég lent van az igény szintem, a Grid 2 is csaj egy hangyányival volt jobb, de ahhoz már volt gyomrom.
Azt remélem, hogy aszfaltra való autó, tényleg legyen jóval lassabb, pattogjon stb. terepen. És fordítva is, ami offroad annak kanyarsebessége, végsebessége legyen kisebb, de ezt tudja hozni terepen kb ugyanúgy is. Gondolom ez alapvető gondolat, de már nem bízok semmibe:) -
-
Igazából, ha akarnánk sem tudnánk előbb posztolni bármit is Szabinál!:D -
annak aki nem követi a topikot, lehet hogy új :D