13240
thecrew.jpg
  • Coral Springs
    Nekem sajnos azt írja a kódra hogy invalid.
  • Stockbauer33 #1031
    Uhh az a freeride.Gyönyörű lesz.Qva jó a városi forgalom.Milyen fapados ehez képest a TDU1 pedig imádtam azt is de ez valami extra brutál jó lesz
  • Szabi #1030
    passz, de autót lehet táblagépen tuningolni, szóval akár a térkép se lehetetlen :D
  • chase
    Ebben lesz olyan, mint az NFS Rivals-ban, hogy táblagépen (v. akár második monitoron) lehet figyelni a térképet?
  • Szabi #1028
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

érdekes járgány :D
  • Szabi #1027
  • Szabi #1026
  • gduck
  • Szabi #1024
    azt egyébként remélem tudjátok, hogy ezek csak render képek.. :D
  • samsung123
    A gumi jó, de csak tolatáshoz :D ezek tolatank 100Km/h val is :d
  • Seangaijin
    De akinek van egy kis gógyija meg szeme annak tök logikus az egész
  • Coral Springs
    Gyönyörű az a chrome Camaro. A játék neve legyen: Test Drive Underground 3 !
  • contraste
    Nem jó. A gumi V alakjának a két végű része érne itt talajt először és vezetné be a vizet a csúcsponthoz, ergo szépen középre gyűjtené így a vizet:)

Fordítva meg belülről kifele köpné, az lenne a jó irány.
  • Norbi1990
    Shelby GT500
  • Szabi #1017
    nagy szerencse, hogy lehet egyedileg felrakni az elemeket és lehet felnit cserélni..
  • Skypack
    Pár új kép

• Seangaijin
    Sztem se jó az a gumi...
  • smog15
    Nekem pont másik irányba forog a V mintás gumi a Golfomon és az oldalán ott van a forgásirány és jó felé mutat szóval az ívek felfelé állnak na mindegy akkor nem szóltam :)
  • LeWyTy
    Pedig de. Az alján jó a teteje meg inverz. tudod.. "forog"
  • smog15
    Szép-szép de a hátsó gumiknak a mintája nem jól áll szerintem
  • Szabi #1011
    brutál! :D
  • Skypack
  • samsung123
    Elvileg minden autós játékban az lenne nem? Mert arról szól :D, csak már oda jutottunk, hogy ezt ki kell emelni külön:(
  • Szabi #1008
    a kezdetek óta azt ígérik, hogy a vezetési élmény a legfontosabb nekik, hisz a küldiket egyszer végigjátszod és kész.. utána pedig többszáz órás random gurulgatás jön :D

a tesztelők akik kormánnyal és kikapcsolt segítségekkel vezették, mind azt mondták hogy nagyon élvezetes, többször elhangzott az is, hogy a tuningnál változik az autók hangja és a vezethetősége is, illetve már gyárilag is nagy különbség van egy raptor és egy focus vagy mustang között :)
  • samsung123
    Egyre szimpatikusabb a játék, pár videóból leszűrve, a fizika is egész korrekt lesz/tűnik. Végre nem NFS szintű majomkodás, ahol autómata ellenkormányozás, sugárhajtómű turbó(ami régen a nitró volt, de az már nem is elég...a debileknek) és a kedvencem a kézivel megállás 300-ról 2m-eren és ez nem vicc! Na ha már ilyenek nem lesznek már elégedett leszek, sajna elég lent van az igény szintem, a Grid 2 is csaj egy hangyányival volt jobb, de ahhoz már volt gyomrom.

Azt remélem, hogy aszfaltra való autó, tényleg legyen jóval lassabb, pattogjon stb. terepen. És fordítva is, ami offroad annak kanyarsebessége, végsebessége legyen kisebb, de ezt tudja hozni terepen kb ugyanúgy is. Gondolom ez alapvető gondolat, de már nem bízok semmibe:)
  • Szabi #1006
  • contraste
    Igazából, ha akarnánk sem tudnánk előbb posztolni bármit is Szabinál!:D
  • Szabi #1004
    annak aki nem követi a topikot, lehet hogy új :D
  • NagyiBMX
    Nem tudom, hogy új képek-e.
  • NagyiBMX
    Here is a long review from VVV Automotive that should give you plenty of details about The Crew!
  • LeWyTy
  • Szabi #1000

(2015-ös Ford Fusion Coupe )
  • Coral Springs
    Majd 400 -nál lesz kerülgetés rendesen, nem félek attól hogy majd nem kell kerülgetni.
  • gduck
    Igéretes :)
  • akyyy
    Nem a dugóban állás a lényeg, hanem ahogy szépen lehagyod(kikderülöd) az egészet.

Látom régi NFS-ekkel nem játszottál
  • Norby646
    Én személy szerint örülök hogy bal kormányos. :)
  • Coral Springs
    Miskolcon nincs elég dugó hogy ilyen vágyaid vannak ? Akkor gyere Budapestre, itt majd állhatsz dugóban eleget ha neked ez jó. NC. Ha meg buszt akarsz vezetni akkor a te játékod az OMSI és nem ez.
    Mi ez a szarság??? :O Fél évig dolgoznak egy autón és nem voltak képesek R34-et jobb kormányosra csinálni??? Életemben is csak 1 R34-et láttam bal kormánnyal, de lehet az is PS volt....
  • Norby646
    Most vettem 53000ft-ért videókártyát úgyhogy k*rvára remélem, hogy el fog futni. :D

Dugóból én se kérek, van elég a fiókban. Egyébként a változó forgalomsűrűség jó ötlet, illetve az út szélén parkoló/megálló/induló autók is tettszenének de már az is jó ha csak parkolnak. :)