thecrew.jpg
  • Quqa
    Szerintem a TDU irányítása is csapnivaló volt a jármú hangok meg iszonyatosak 2 óra után töröltem is.
    Ennek soha semmi köze nem volt a valósághoz. A megjelenéskor nagyon finoman fogalmazva is egy fos volt, csúszott mászott minden a legkisebb dobbantó után elszállt minden mintha csúzliból lőttek volna ki. 400-ról (satu)fékezve 5 méter alatt megállt minden. Na ezeket valamelyeset javították. Mellesleg menüben lehet kicsit finomítani a jármű mozgásán tetszés szerint
    A kezdetekkor pl. ha nekimentél egy civil kocsinak mintha falnak mentél volna (ez a valóságos) aztán a sok vérpistike sírás – rívása miatt megváltoztatták többek között ezt is.
    Különben a D-s kocsik (rally) fizikája egész jól sikerült, nekem speciel F.A.-ban (full assistance) jön be az a legjobban.
    Sok hibája van a játéknak pl. egy GTR Evo után nem tudnék egy métert sem menni itt, hozzá kell szokni ez ilyen, de a satelit antennákkal semmi bajom. Annak az a lényege, hogy bejárd a térképet megismerd a pályákat, látnivalókat és e folytán megnyílnak előtted a különböző területeken levő kihívások, versenyek stb.
    Ha zavarnak a skill kihívások autókázás közben (többek között) ki lehet kapcsolni, megjelenéskor ez sem volt!!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.16. 01:06:51