The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyiért inkább megtankolom mégegyszer a kocsit és kocsikázok 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudom nem szeretitek az újoncokat, de azért megkérdezem hogy mitől lehet az hogy akár szabadon akár versenyben találkoztam olyannal hogy a pálya egyszer csak elfogyott mintha nem töltött volna be a textúra belemegy az autó megáll és nem lehet se fékezni se semmit. Erre esetleg van valami megoldás?
Előre is köszönöm!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
GTA V (*.*)
http://www.freetvmaci.info/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.19. 17:59:06
"Nulla tenaci invia est via"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kamerakezelést visszaszívom, elsőre nem vettem észre, hogy változtatható. (ez spec egy jó pont) a történet erőltetett, nem is értem minek kell, az ubis kilátópontok... megint érdekes húzások. Az AI érdekes, 10mp a különbség, 2 chekpointtal a vége előtt, utsónál 6 (Javamra) erre a célvonal előtt 5 centivel beelőz, Időnként vannak láthatatlan akadályok, és crew-nak hívni azt a játékot, amiben 8 személyesek a layerek... Bátor (vagy botor?) lépés.
De azt kell mondjam, annyira nem rossz az összkép.
Na, eléggé benyaltam magam, vagy még dolgozzak rajta? <#worship>#worship>
#12206 <#fejvakaras>#fejvakaras> Unalom űzőnek? 😄DDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.19. 16:54:04
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Remélem mást már nem nagyon csesztek el benne a rohadékok...
Mégegyszer köszöntem a segítséget!
Xbox360, Xbox Classic, PS3, PS2, PSP és egy 'olyan-amilyen' PC...
Most, hogy ingyenes a játék Uplay-en gondoltam letöltöm. Le is jött a 21,33 Gb.>Elindítom és azt írja ki, telepítés 1/2.Több óráig hagytam had töltsön, de semmi. Letöröltem és újra letöltöttem de ugyan ez a probléma. Gépem: Intel Core i3, NVIDIA GEFORCE 920M, 4Gb ram, Win 10(64bit). Válaszotokat előre is köszönöm.
USzabi21.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Remélem azért supporttal is felvetted a kapcsolatot! Ha ilyen történik akkor mindenképp jelezz nekik, így legalább lesz valami nyoma, ki tudja még mit csináltak az accoddal 😊
Írsz nekik mi történt, hogy utána gyorsan változtattál ezt-azt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
köszönöm a tanácsot, beállítottam a kétlépcsős bejelentkezést.
Most pedig megyek és átnézem, melyik kocsimat barmolták még össze. + indulok barátokra vadászni...
Szóval még egyszer köszönöm! 😊
Utoljára szerkesztette: Lacika_83, 2016.09.17. 21:12:37
Leírás a témában
Bekapcsolod, telefonra felrakod google áruházból a Google Hitelesítőt, és onnantól csak úgy lehet belépni, ha loginkor beírod a telefon által generált random kódot.
a tanácsotokat szeretném kérni:
nagyon úgy néz ki, hogy feltörték a Uplay account-omat. Vagy legalábbis erre tudok gondolni, mivelhogy le lett cserélve a profilképem, a Uplay-es hátterem, és a Crew-ban lévő járgányaim is meg lettek buzerálva. Pluszban az összes barátom ki lett törölve.
Azóta megváltoztattam a bejelentkezési mail címemet és jelszavamat, de gondolom ez vajmi kevés. Ki tudom ezt védeni valahogy a jövőben, vagy törődjek bele, hogy bármikor belemászhatnak. Igazából a barátlistámon kívül más veszteség nem ért, csak ennyi erővel a komplett játékomat tönkretehették volna, mert a kezdetektől fogva tolom, és nem kevés időm van benne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.09.17. 10:06:19
GTA V (*.*)
Láttam valahol, hogy az InsHelpert kell kilőni feladatkezelőben, de az telepítésnél olyan rövid idegig látható, hogy időm sincs leállítani.
Hiába megy beton stabil 60fps-el maxon, ha egyszer csak fogja magát, és szó szerint elkezd remegni a kép kb 5-6 másodpercen keresztül. Utána mintha mi sem történt volna, megy tovább normálisan. ...és sajna ezt elég gyakran eljátssza.
Minden esetre vagy többször kell kattintgatni az ikonjára, mire elindul, vagy az óra mellett jobb klikk a uplay ikonra, és utána ott válaszd ki a the crewt. Az utóbbi módszerrel eddig mindig elsőre elindult.
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.16. 22:27:40
ja, és folyamatos bugjavítás...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De nem akarom azt sem védeni! Rengeteg hibája volt.
Viszont a visszapillantó hiánya, és az, hogy a már akkor is 8 fős layerek amik sok-sok kritikát kaptak maradtak... Mindenesetre érdekes.
Így, néhány órával a hátam mögött a The Crew-ban, azt kell mondjam, elsőre nagyobb csalódást okozott, mint amit most érzek. Annyira nem rossz, mindenesetre fájó, hogy azóta sem történt a térkép méretén kívül más előrelépés, csak visszafejlődés. Koránt sincsen annyi jármú, (Ha jól rémlik, a végén, megapackal együtt 146 autó volt benne.) Az irányítása script alapokra költözött, (Magyarázza már el nekem valaki, hogy az fejlesztői szemmel miért jobb a valódi fizikánál?) A karaktered nem testre szabható, a versenyek rendszere nem előnyére változott, stb.
Az sem volt, ez sem egy hibátlan játék. De, így néhány óra után azt kell mondjam, azért játszható kategória, még ha ezzel nem is fogok 2 évet, és sok 10000Km-t eltölteni, mint azzal.
Egyébként ez a Crew még mindig kellemes csalódás számomra, tegnap elértem a 10-es szintet (wow😄), lecseréltem a Challengert egy Z4-re, viszont ehhez street specben alig van visual tuning (motorháztető, spoiler egyáltalán nincs). Gondolom más specben több kiegészítője lehet. Később még nyílhat ehhez más alkatrész vagy minden elérhető rögtön?
Ennek soha semmi köze nem volt a valósághoz. A megjelenéskor nagyon finoman fogalmazva is egy fos volt, csúszott mászott minden a legkisebb dobbantó után elszállt minden mintha csúzliból lőttek volna ki. 400-ról (satu)fékezve 5 méter alatt megállt minden. Na ezeket valamelyeset javították. Mellesleg menüben lehet kicsit finomítani a jármű mozgásán tetszés szerint
A kezdetekkor pl. ha nekimentél egy civil kocsinak mintha falnak mentél volna (ez a valóságos) aztán a sok vérpistike sírás – rívása miatt megváltoztatták többek között ezt is.
Különben a D-s kocsik (rally) fizikája egész jól sikerült, nekem speciel F.A.-ban (full assistance) jön be az a legjobban.
Sok hibája van a játéknak pl. egy GTR Evo után nem tudnék egy métert sem menni itt, hozzá kell szokni ez ilyen, de a satelit antennákkal semmi bajom. Annak az a lényege, hogy bejárd a térképet megismerd a pályákat, látnivalókat és e folytán megnyílnak előtted a különböző területeken levő kihívások, versenyek stb.
Ha zavarnak a skill kihívások autókázás közben (többek között) ki lehet kapcsolni, megjelenéskor ez sem volt!!
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2016.09.16. 01:06:51
Segítek kicsit: 1. lépés itt: http://ccm.net/faq/15286-how-to-disable-updates-in-windows-7
és/vagy
2. lépés https://www.youtube.com/watch?v=vWd4k2OggJY
Mindkét ablakból újra lehet indítani, ha manuálisan tudtátok telepíteni a frissítést.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.15. 22:43:21