thecrew.jpg
  • Dante73
    TDU sem volt egy etalon játék. Gyakorlatilag az elsők közt vettem meg. Első nyárig, (azaz sok-sok hónapig) uninstall esetén vitte a rendszert is magával, ha lemez behelyezése nélkül csináltad... Az irányítás? Én sem vagyok az a kifejezett Fittipaldi, de abban azért egyezzünk meg, hogy a legjobb scriptes irányításnál is fényévekkel jobb, még a legcsapnivalóbb fizikai motor is. Igazság szerint abban egyetlen olyan eleme volt az irányításnak, ami sok-sok sírásra adott okot, ez pedig a repülés. Azaz, 400-nál elszálltál. (Bár a véleményem akkor is az volt erről, hogy 400-al nem sok ember ment rá még ugratóra, aki pedig, hasonló sebességgel megtette, ugyan így elszállt...Elég csak megnézni egy-egy kanyonon való átugrást, 120-150-200 Mph-s sebességnél. Youtube tele van vele.)
    De nem akarom azt sem védeni! Rengeteg hibája volt.
    Viszont a visszapillantó hiánya, és az, hogy a már akkor is 8 fős layerek amik sok-sok kritikát kaptak maradtak... Mindenesetre érdekes.
    Így, néhány órával a hátam mögött a The Crew-ban, azt kell mondjam, elsőre nagyobb csalódást okozott, mint amit most érzek. Annyira nem rossz, mindenesetre fájó, hogy azóta sem történt a térkép méretén kívül más előrelépés, csak visszafejlődés. Koránt sincsen annyi jármú, (Ha jól rémlik, a végén, megapackal együtt 146 autó volt benne.) Az irányítása script alapokra költözött, (Magyarázza már el nekem valaki, hogy az fejlesztői szemmel miért jobb a valódi fizikánál?) A karaktered nem testre szabható, a versenyek rendszere nem előnyére változott, stb.
    Az sem volt, ez sem egy hibátlan játék. De, így néhány óra után azt kell mondjam, azért játszható kategória, még ha ezzel nem is fogok 2 évet, és sok 10000Km-t eltölteni, mint azzal.