PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most lesz script a gugolásra ha lezárt területre érkezünk és hatalmas extra,hogy gombnyomásra is lopakodhatunk.Szép munka biztos nehéz volt 6 stúdiónak ezt összehozni..
WD új koncepció, ratyadék autókkal és fizikákkal, dög unalom küldetésekkel, nulla sztorival, kidolgozatlan karakterekkel, ellenben bugyuta 8 bites játékokkal és ökörségekkel, amire semmi szükség.

Akkor lehet ilyeneket betenni egy játékba, ha maga az alapjáték normális, minõségi munka. Ne pedig annak rovására.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem volt! Az E3-on jelentették be, hogy most külön gomb lesz a rogyasztásra, most lesz benne lopakodás, eddig nem volt. Nem tudott leguggolni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Igenigen, az AC4-ben is már volt "rendes lopakodás" meg az Ac3ban is, és az 5-ben is ugyan ez lesz az E3 demó alapján. Lesz 1-2 új mozdulat, és ebben ki is merült az újítás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Splinter Blacklist minõségi meló volt és az egyik legjobb lopakodós cím az elõzõ generációban. WD új IP új koncepció olyan dolgokkal ami még sosem volt. ACra igaz amit írsz, részben mert kreatív játék, csak nem tud mechanikaban megújulni, de a Unitybe már lesz rendes lopakodás és még ki tudja mi, ezért nem szabad elõre leírni.

Ubisoft sok jó címet ad ki, ott a Rayman, Child of Light, Trials, Far Cry stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ratyadék fosadék címek, rókabõr, nulla újítással, valami hangzatos marketingdumával eladva évrõl-évre. Minden címe dög ugyanaz a koncepció, akár Splinter, akár AC, akár WD. Fej felett villogó pittyegõ háromszög ha észrevesznek, ugyanazok az ellenségtípusok (pl. brut).

Az ötleteik jellemzõen nagyon jók, de a megvalósítás csapnivaló. Figyeld meg az AC5-öt, ugyanaz a ratyadék szar lesz, mint az AC4, csak csilivili köntösben. Kizárólag követõs és hallgatózós küldetések lesznek, ugyanolyan ellenségtípusok, még be sem léptél Párizsba, de már az összes õr téged üldöz stb.

S évrõl évre eladják ezt a szart, a sok hülye igénytelen, gondolkodni nem tudó játékos meg rohan, és veszi meg, és beszél arról, hogy micsoda fantasztikus játék ez az AC!

Totti5
Bõvebben?

A multi szarral egyetértek, de mi a különbség a nyomd a gombot harcrendszer és a nyomd a három gombot harcrendszer között? Nehogy azt mondd, hogy két gomb!! Attól nem lesz jobb egy harcrendszer, hogy több gombot kell nyomni.

Azért nem látom értelmét a sok kombónak sem, amit betesznek egy játékba: ha az embernek négy keze lenne is kevés lenne mindet használni és megtanulni.

Maximálisan egyetértek. Ubisoft kezd egyenlõ lenni az EA-val.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Én is végigvittem a Halo 4-et, valóban baromi szép, fõleg a dzsungeles, meg a sivatagos pálya, de hogy az UC2-nél szebb, az merész állítás 😊 Kb egy szint szvsz.

Ez a Bloodborne meg egy shit, elég csak azt elolvasnom, hogy Dark Souls, meg a Demons Souls szellemi utódja.... 😄 Engem itt kihúzhatnak a potenciális vevõlistáról 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mindegy amugy, ha jo a gameplay, meg az art, akkor szeretni fogom.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Project beast van még videóba, azt mondták ez régi. Kikerült azóta egy újabb gameplay is, ott már szebb volt, de frém ugyanolyan szutyok. Fromnál úgy látszik mindegy a hw, hozzák a saját szintjüket tech fronton :d

+ v-sync gondok
+ kb. dark souls 2 graf (faklya...)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Megy vagy 20 fpsel nem csodálom hogy ezt hivatalosan nem mutogatták.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
szerintem nyugodtan írhatjuk a h4-rõl, hogy "a legszebb" 😉
(kb felénél vagyok, de már lenyelte az UC2-t 😊) )

bungie ennyit tud, kész. biztos szép lesz ps4en, de h lesz nála sokkal szebb, az a prevgen alapján borítékolható.

Forza.

arty
multiról - amibe lehet h tévesen én mindenféle multit beleláttam 😊

destininél én erõsebbnek látom a pvp/mmo jelleget, mint a szingli/coop aspektust, bár néhány video alapján lehet ezt is félreértem és csak az egyéni, szinglit preferáló hozzáállásom miatt "utálkozok" 😉

Forza.

TDC Geronimo
Minél többet játszom vele, annál jobban zavar ez a probléma :/

Remélem fullra ezt kijavítják, mert rettentõen zavaró. Még, hogy nincs 30fps meg 30 fps között különbség. Watch Dogsnál ezerszer jobbnak érzem az egészet pedig ugyanannyi frémmel fut, mint ez és mégis...

Totti5
"With Destiny on PS4, it feels as if Bungie has finally delivered the no-compromise experience it has always striven for."

Ez aranyos, de írhatták volna azt is hogy 343 elsõre megalkotta a lastgen egyik ha nem a legszebb FPS-ét, 720p és atom fix 30 fpsel, ami a Bungienak sosem sikerült.

Bár ez nem lenne hízelgõ rájuk nézve.

Moby
Lehet vagy 5 frém a belsõ lagja a mocinak, hogy ezt a nyomiságot biztonsággal tudja hozni. Annyit legalább el kell pufferelni. Mindezt azért, hogy egy 1 secnyi távon meglegyen a 30 frém, igaz hogy közben meg úgy lötyög az fps mint a k.élet, de ez nem baj 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Mert épp, hogy nem stabil. (frame pacing, nem packing)-> a 1/30-ad alá beesõ frémeket 1/60-as frémekkel kompenzálja. Ezen nincs mit javítani, ez egy mûködési koncepció. Egy szar koncepció ugyan, de az.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Destiny alpha DF elemzés

30 fps, de ezt a frame packinget én megéreztem tegnap :/

Mondtam is havernak, hogy valami fura volt fpsbe annak ellenére, hogy stabil. Remélem ezt fullra javítják.

Totti5
Kiszedtem a lényeget:

Gyönyörû a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén, hát lesz itt kihívás bõven, ahol jármûvek is vannak, amik irányítását nagyon eltalálták, menü tökéletesen kezelhetõ és nagyon letisztult.

This is Bungie Halo akarom mondani Destiny 😊

TDC Geronimo
Tegnap kipróbáltuk ezt a Destinyt. Jó lesz ez jó lesz ez... Gyönyörû a világ, gunplay nagyon jó, hangok szintén. Letoltuk azt a 3 fõs "instát". Hát lesz itt kihívás bõven, ha már egy lvl 6os ilyen nehézségû. PvP meg nagyon addiktív, fõleg a holdas pálya, ahol jármûvek is vannak. Azoknak az irányítását nagyon eltalálták. Prezentáció elsõosztályú, menü tökéletesen kezelhetõ és nagyon letisztult. Nekem már akkor megérné, ha csak a pvp lenne benne, mert az nagyon tetszik. Story küldi csak egy van benne az is lvl 3as és semmi extra így arról nem tudok nyilatkozni, hogy azok milyen minõségûek lesznek a késõbbiekben. Tyrion lannister, mint ghost szinkron meg... hát szokni kell, mert eléggé unja magát beszéd közben 😄

TDC Geronimo
van valahol pass recovery az oldalukon. Storeból az acc résznél van asszem PCn. De lehet szimplán csak szarakszik a hálózatuk és azért ír weben hibás jelszót, szokott ilyet...

a.carkey
Éreztem én, hogy láttam. 😊

A medve nem játék.

shaddam
Nem duplán, de szerintem egy kicsit rá kell számolni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mr Manson
Van egy kis problémám.
Elfelejtettem PSN jelszóm. PS4-en beenged, de PCn böngészõbõl nem. Megváltoztatni nem engedi. Kezdek morcos lenni ... mit lehet tenni ilyenkor?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sziasztok ,
Bocs hogy itt is kérdezem meg de a ps vita fórum oldalán gyakran van pangás.
Azt szeretném megkérdezni hogy ps vitán egy játék demonak a hely igényét duplán kell számolni mint ps3-on hogy letölti és feltelepíti, vagy csak letölti és már megy is ?
Elõre is köszönöm a segitséget.
warass
Itt lehetett igényelni:

http://playstation.greatnessawaits.com/destiny.html

Totti5
Dragon Age

Tatyla
ez mi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Kongy
Köszi!

a.carkey
Mihez adtak Destiny alpha kódot? Emlékszem, hogy adtak, csak nem emlékszem mihez. 😊

A medve nem játék.

Mûködni fog persze.Átteszi a rendszert flash-re automatikusan.Legalábbis nálam ezt csinálta mikor cserélgettem
Tatyla
és ha terraformálták,amúgy meg nem olyan mint a borderlands...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaddam
A holdon akkor sincs hang!

Más 😄

Totti5
Ahha, nem valósághûségszimulátor és hasonló mint a Border. Hát ezt eddig is tudtam😊

Kongy
Kicsit OFF de azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha van egy alap 12 gigás PS3 super slimem, és abba vettem egy 250 gigás hdd-t, akkor ha a hdd-t kiveszem mûködni fog a 12 giga flash memória vagy nem?

TDC Geronimo
"alpha" 😊

igazi alpha szoftver nem ilyen állapotban van. Ez egy jó kis marketing demo, ami úgy néz ki beválik, mert sok embernek tetszett meg most, olyanoknak is, akik videókon unalmasnak találták. Beta content jövõ hónaptol sokkal tartalmasabb lesz, mint ez.

Bármilyen furcsa is, de Sonynak idén ez a 3rd party cucc lesz a system seller. Láttuk WDnél is milyen eredménye volt a co-marketingnek és Destinyt szinte már már úgy kezeli Sony, mintha sajátja lenne.

shaddam
Egy borderlandsnak tûnik, csak cellshaded helyett kicsit prevgen grafikával. Mondjuk én már attól felhördütem hogy a holdon lobog a zászló és van hang

TDC Geronimo
Neki nem jött be biztos, de én sokkal több pozitív véleményt olvastam alpha után, mint negatívat.

Tatyla
ahhoz képest hogy alfa teljesen jó nem sok mindent lehet még csinálni meg max level 8-ig lehet fejlõdni de szerintem már a béta is teljesen más lesz egy hónap múlva nem beszélve a véglegesrõl...

Tatyla
Destiny alfa képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
Miért? mi van az alfába?

shaddam
Hát toltam az alfát. Erõsen túlhypeolt a játék

Fák, én még nem kaptam meghivót, azért remélem jut nekem is. 😛

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo