PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szerintem annyi, hogy a magadnak kedves játékból "semmiseelég". Képzeld, mások az AC-vel vagy az FC-vel vannak így 😉
Forza.
Moby, nem várom csodát az UC4-tõl, de egy lehengerlõ látványvilágú adrenalinlövöldét a kedvenc videojáték karakteremmel azért igen. Az szerintem meg is lesz.
Ja, még mielõtt azt mondanátok, hogy Nathan Drake egyszerû Indiana Jones copy, papírmasé hõs, nem ezen tulajdonságai miatt szeretem, hanem fõképp Nolan North miatt.
Milyen újdonságokra lehet ez alapján számítani? 😄
Az uc-k nem azért nem hoznak újat, mert a nóti béna, hanem azért, mert ebben a rémségesen együgyû gameplayben ennyi van. Nem lett jobb a golden abyss sem, csak azért, mert a bend csinálta. A sorozat a folyamatos grafikai fejlõdést hozta, ebben a 3(4) sem kivétel, sõt, a 4(5) sem lesz az. És ennyi, õrültség ettõl többet várni tõle.
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
AC1 - Aztak.rva de király a grafika, mekkora bejárható város... jó, jó kicsit repetitív, de az a látvány, az a város OMG
AC2 - Te jó ég, ezek rátesznek egy lapáttal. De királyak a küldetések, wow ilyen még nem volt, Da Vinci találmányai OMG, velencei karnevál királyság
AC Brotherhood - Wow folytatják, na erre kíváncsi leszek, Róma egész jó, de ezeket a dolgokat, mintha már láttam volna.
AC Revelations - Na, egész izgalmas helyszín... de ezeket a küldetéseket már unom, biztos volt erre szükség srácok?
AC3 - WUT? AC3, nem inkább 5? Minek kell ezt csinálni? Próbáltak újítani, de vontatott lett
AC4 - Nem igaz, már megint jön? Jó, szép, meg minden, de már rohadtul unom
Without Memory
hogy ez neked mennyire felel meg (olcsó, de nem tul erõs hw), az megint más kérdés 😊
Forza.
Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel.
"Igenis ne legyen Far Cry 4. Legyen Paradicsomleves 1. Valami új, valami friss, valami progresszív."
És Te nyilván 18-20ezerért megveszel egy tökismeretlen játékot, ha X ujságíro leírja, hogy jó? (meg még másik 7 millió is?)
Ha ott állnék a boltban, én az FC3 élményeim alapján inkább nyúlnék az FC4 dobozáért...
(tudom, hogy ez valahol tényleg az ipar(!) halála... de nincsenek illúzióim, hogy majd pont egy fps lesz friss és progresszív, felülmulva a csiszolódó szériákat, mert _MINDEN_ újítás bejön)
Forza.
Tehát a "le se szarják" része a mondandódnak biztosan nem igaz.
Mondjuk téged se nagyon láttalak telekommentelni a boxos topikot, hogy ez+az milyen bugos, mindig az aktuális címet kiemelve, most meg hirtelen "szarminden" ... hm.
Forza.
Dehogy játszott, pláne nem komolyan.
Kazuárnak elég 3-4 évente egy fifa, akkor lát drámai változást, ezt elfogadom.
Viszont aki 1 év alatt egy részt a végletekig kiismer, az bõven talál elég újdonságot részrõl részre. (különben nem venném meg...)
Forza.
Egy kurva jó kis játék, méltó az elõdhöz. Persze másodszor "ugyanaz" már kevésbé volt ütõs.
"Üres, ciánozott város, de tényleg. Nulla élet benne, vibrálás, semmi. Az autók fizikája, borzalmas. Túrták az orrukat a kanyarokban, mint egy koporsó, úgy viselkedtek. Pláne a rendõri üldözések, hát az borzalom. Rém ronda átvezetõ videók. Vérszegény sztori."
Mafia (1) sosem volt ezer activitys sandbox.
De ha játszottál volna az elsõvel vagy nem lennél ilyen megkeseredett "régen minden jobb volt" ember, belátnád.
"A játék kõ lineáris volt, ez nem sandbox játék. free time activity semmi, mellékküldetés semmi. Ha megnéztétek jól, az összes(!) benzinkút belseje ugyanúgy nézett ki, és az összes benzinkutas ugyanaz a faszi volt! Giga LOL! "
Na, mégiscsak értetted te... viszont ha tudod, hogy nem ilyen a játék, miért várod/vártad, hogy gétéacopy legyen?
"Ennél azért jóval többet vártunk annyi év fejlesztése után. Az elsõ Mafia körberöhögte a második részt, abban volt spiritusz, hangulat, látszik, hogy azt még a kis cseh csapat csinálta."
Az elsõ Mafia elsõ Mafia volt, ezért. A folytatás is nagyon jól sikerült, max képtelen vagy "látni".
Forza.
Ezek az új OS-ek a normális fejlõdésen mentek át. Ezeket a funkciókat csak így tudod elõhívni pl videófelvétel, vagy stream amihez kell a multitask és még sok minden máshoz stb... ezzel semmi gond nincs, nagyon jó dolgok.
Ezzel el is veszítettük a konzolok legnagyobb erejét, a fókuszált erõforrásokat. Szerintem ez hiba volt és szerintem a jövõben olyan update-ek jönnek majd (mint most a kinect letiltós), amivel a fejlesztõk kilõhetik a konzolok háttérben futó alkalmazásait, így több erõforrást szabadítanak fel a gépekben.
Mert PCn nem elvárás már a videó, képfelvétel és egyéb dolgok? persze hogy az, mint ahogy konzolon is. Ezek már nem faék gépek mint a PS2 volt. Én nem látom az X1en hogy nem a játékra lenne kihegyezve mert minden funkciója akörül mozog. Játékokat toljanak az arcomba, a többi nem érdekel.
Nem az a lényeg, hogy milyen vas van benne, illetve nemcsak az a lényeg. Az optimalizálás számít, hogy - legalábbis last genen - a konzol csakis a játékot futtatta, nem ment semmi a háttérben, míg a pc-n ezer dolog pl. az oprendszer, ami mind zabálta az erõforrást. Az új gennel épp az a baj, hogy annyira multimédiás izé lett snapping meg share meg lófasz, hogy lényegében ez a játékra kiélezettség kezd megkérdõjelezõdni és viszi itt is a sok háttéralkalmazás az erõforrást. Így valóban jóval erõsebb marad az átlag pc is már a generáció elején.
Ez pedig nem jó dolog.
És ezek is szeptember már meg is lesznek,inkább lehet v.mi ilyenre adnám ki a pénzt mint GTA5-re
Nem errõl szól a történet, hanem arról, hogy kib.sztak a pc-sekkel, hogy jobban fogyjon a konzolokon. Meg elnézve a mostani e3-at tud ilyen színvonalat ez új generáció, csak az ubi valamiért nem bajlódott vele. Azért a dinamikus fények pl. nem akkora kunszt, 10 évvel ezelõtt volt már ilyen a quake 3 engine-es shooterekben.
Egyébként meg nincs performance drop a pc-n, vagy legalábbis nem jelentõs. Ebbõl nem kis botrány lesz pár napon belül ...
90 órát toltam bele és minden percét élveztem (1000 GS a játés)Tehát amit lehetett benne azt mindent megcsináltam 100% a teljesítettség.
Mindenki végigszalad rajta és ennyi utána meg jön a fika,hogy ez szar semmit nem lehet benne csinálni.Konkrétan minden mellékküldetés kész volt mire a 3. ep nek nekiálltam,Fullos volt mindenem, minden fegyver minden autó megvolt.A mellékküldetésekkel konkrétan olyan infokat kapsz meg amikrõl fogalmad se lenne olyan helyekre jutsz el ahova eszedbe nem jutna menni.
Ki kell használni 1 játékot és akkor majd nem lesz fikázás nem csak a felszínt megkaparni és már indulhat a fikaáradat.
10 gémerbõl 5 megkapja a jégkrémet és elkezdi nyalogatni a csomagolást majd kibassza,hogy ez nem is puncs.A maradékból még másik 4 eljut a kibontásig és már a csokit is lenyalta róla és leszarja és marad 1 aki élvezi a puncsot és esetleg a pálcikát is megrágcsálja.Ki járt a legjobban kinek lesz jó a szájíze??<#kacsint>#kacsint>
Ki tudja miért kapcsolták ki. Valszeg nem átlag PCn futott, ergó az egekig lehet vinni a gépigényt, az meg senkinek nem jó.
A legrosszabb szemlélet hogy a konzolnak a PC ellen kell feszülnie az összehasonlító képeken, meg videókon. Mindig alul fog maradni, most is minden címnél alulmarad ami multiplat, hisz csak ott van hasonlítási alap. Ennyi pénzért ennyi lehetséges. Aki játszani akar az leszarja, aki meg mást az építsen 2-3szor annyiért PCt és verje magát rá.
Meg arról is sokat elmond azért, hogy ha már az elsõ évében a konzolnak le kell butítani a játékokat, akkor milyen f.sza munkát is végeztek a MS-nél meg a Sonynál ... 😞
Nem játszottam a Far Cry 3al, csak keveset, a 20 fpses frém nekem nem jött át 360on. Viszont én úgy láttam hogy nagyon tetszett a népnek a 3. rész, és a médiának is. Egy sikeres és népszerû játék. A 2. rész kevésbé volt népszerû abban voltak hiányosságok, az elsõ rész meg "klasszikus" ugye ma már ( mármint addig amíg nem jöttek a szörnyek számomra ).
Miért ne lehetne egy új Far Cry? a játékmechanika komplex. Lehet lopakodni, nyitott a terep, gyönyörû helyszín és élvezetes gunplay. Ennyi kell egy FPShez, ez errõl szól. Van egy jól kitalált recept amit eladnak. Ha ezt minõségi címként teszik mert az FC AAA cím, akkor tegyék. Neked nem kell vele játszani, várj valami másra... biztos lesz.
AC sorozatot szeretem is meg nem is, de inkább szeretem. Egyrészt mondhatom magamról hogy FANja vagyok, de minden rész hibáját meg tudom indokolni ( amik nem az 1-2nél jöttek ki mert akkor még nagyon friss volt a recept, hanem utána fõleg a 3. és 4.be csúcsosodott ki ) és magyarázni mint ahogy mindig is megtettem, de a játék pozitív részei annyira jók voltak hogy inkább koncentráltam azokra, hisz elvégre én szórakozni ülök le a gép elé és nem szenvedni. Hogy miért veszem meg mindig? mert AC különleges. Nincs másik ilyen frencsájz. Nagyon szeretném ha változna több dolgokban is, amire vannak jelenk a Unity bemutatót látva, így reménykedek.
Annyira telített a piac, hogy simán elmehet az ember sok cím mellett mert 10 másik jön szembe. Nem kell azokon bosszankodni és leragadni. Annyi platform annyi féle modell annyi féle játék van hogy aki akarja az megtalálja a számítását....
Még a generáció elején vagyunk, várjunk kicsit még, hogy mi lesz késõbb (akár jövõre).
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A baj pont a tiéddel (nem személyeskedés, csak most hozzád beszélek) van. A legtöbb gémer mindennek állva tapsikol, és õk hihetik el az Ubisofttal és a hasonszõrûekkel, hogy minden rendben van! NINCS RENDBEN!
Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!! Hogy miért nem lehetett fehér alapra színes ikonokat tenni? Egy fejlesztõ sem mondta a kollégáknak, hogy hé, ha már ráírjuk a játék dobozára, hogy fotoszenzitív epilepsziát okozhat, akkor legalább mi magunk ne tegyén ezért!? Hogy ne follyon már a hülyeparaszt könnye, amikor játszik!?
Igenis ne legyen Far Cry 4. Legyen Paradicsomleves 1. Valami új, valami friss, valami progresszív. Nem kell mindent lenyelni, mint a birkák, hanem igenis terelni õket. Mert õk azt csinálják, amire igény van. Ha a Far Cry 4-et megveszik majd 7 millióan, verik büszkén a mellüket, hogy "a játékosok akarják a Far Cry 5-t is, nem mi akarjuk!"
Ha viszont eladnak majd belõle 120 ezer darabot, elkezdenek gondolkodni, hogy vajon mit csinálunk rosszul...
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch