PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
mondjuk én örültem volna, ha nem fogy ilyen jól (ubi érdemelte volna a pofont az elõjátékért), csak szolidan, mondjuk kijönnek nullára... no, akkor összekapták volna magukat a folytatásra, így nemtom ...
Forza.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Minden sérülés látszódik ott ahol több vagy nagyobb ütést kap a test. Vér is van ha pl az orránál találod el.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én játszottam vagy 6 kört vele, de nem volt se vér, se látványos sérülések.
WTF?!<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Uncharted 3 single része ingyenes lett US store-ban , nem kell hozzá ps plus, ha valaki kiszeretné esetleg próbálni
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"GAME Barnsley @GAMEBarnsley · 2h
Apologises everyone about #TheLastOfUs Release Date! #MissPrint #OverEagerStaffMember We will update you when we get an official date sorry!"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Forza.
- System software stability during use of some features has been improved.
Not bad.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#ravasz1>#ravasz1>
Adversus solem ne loquitor
Én az EPIC-tõl várok valamit ami odabasz, ha meg nem akkor fulladjanak bele a f2p szarjaikba.
Az mindegy hogy E3 színpadon jelentik be a játékot, vagy elõtte fél nappal kiszivárog, lényegtelen😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯