PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
De messze van még a február vége ... 😞 Remélem a Dragon Age Inquisition idén azért könnyíti majd a várakozást.

n000rbi
Elég durca.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
AKAROM MOST

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Ja, értem. Sok idõm mondjuk nem lesz mostanában játszani... 😞 Majd vizsgaidõszak után..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
5 van, de progress wheelen látni mindet még azt is, hogy mennyi mission van hátra. 4. actba van 8, utolsóba meg egy.

Kongy
Hány Act van? Én most a 3. elején vagyok, ez lenne az utolsó?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ejha, ez elég jónak tünik, co-op-ban kemény lesz, mint az összes eddigi Dead Island csak jobb. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

arty
paraszt? dehogy vagy.

mondjuk én örültem volna, ha nem fogy ilyen jól (ubi érdemelte volna a pofont az elõjátékért), csak szolidan, mondjuk kijönnek nullára... no, akkor összekapták volna magukat a folytatásra, így nemtom ...

Forza.

Totti5
Miben? mi a gond vele?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Na WD letolva. Nekem nagyon tetszett, fõszál is jó volt bár elég kiszámítható. Creditsnél látszott, hogy már minden elõ van készítve a folytatásra. Gondolom eladásokon nem lepõdtek meg, meg az se volt kérdés, hogy jön majd a következõ rész. Nekem jöhet és lehet paraszt vagyok, de day 1 meg is veszem.

többet vártam....
elite
Hááát, mentek iszonyat sallerek meg rúgások. Sok sok KO, de egy csepp vér se. Na mindegy...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Totti5
Ez nem mortal kombat😊

Minden sérülés látszódik ott ahol több vagy nagyobb ütést kap a test. Vér is van ha pl az orránál találod el.

elite
Valaki próbálta az UFC demot?
Én játszottam vagy 6 kört vele, de nem volt se vér, se látványos sérülések.
WTF?!<#nemtudom>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

a.carkey
Mondjuk az is megérne egy misét, hogy XBox360ra miért nincs. 😊

A medve nem játék.

Totti5
Lehet, ha megegyezik az MSel arról amirõl meg kell. Vitára már van Skype.

a.carkey
Nem tudjátok, lesz valaha Skype app PS4re?

A medve nem játék.

Dead Island a tomerdek hibaja ellenere coopban nagyon jo volt. Az eddigi videok alapjan ez ratett nehany lapattal. alig varom.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Elég vadul fest ( játék csöppet sem érdekel )

TDC Geronimo

Na már nem elérhetõ , állítólag e3 után újra elérhetõ lesz .
Gondoltam itt is megosztom hogy:

Uncharted 3 single része ingyenes lett US store-ban , nem kell hozzá ps plus, ha valaki kiszeretné esetleg próbálni
shaddam
Twitteren is írták pár perce. A reklám már online

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tatyla
nem úgy volt hogy ma lehet tölteni az új ps+ játékokat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
UFC demó már fent van 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LeventeV
Az Uncharted 1-3 is jön PS4-re, vagy csak a Last of Us?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

shaddam
Csak nem június 13? <#hehe>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Nagyokosak azt mondták Heavy Rain-szerû játék.... na azoknak: <#mf1><#falbav>

Kongy
Ez a Murdered mekkora egy szutyok... 😄 0 elvárással ültem le elé, de még azt is alulmúlta...

TDC Geronimo

De miert? £50 a legolcsobb kiadas. Lemezesen ugyanannyi, csak nem lehet eladni. Foleg Angliaban nem ertem. Londonban elek en is, es ha van valami regi jatekom amivel mar nem jatszok, a CEXbe becserelem es adnak store creditet. Watch Dogsot PS3as jatekokbol vettem. Amig nem olcsobb £10-£15el egy jatek digitalisan, biztos nem fogok venni ugy.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Tõccsétek a nexgenny UFC demót. Odavág minden téren!

TDC Geronimo
Amit tudni, hogy a DS4 rezgés bug javítva lett meg pl a WD alatt már megy a videórögzítés is.

a.carkey
Június 20. szerepel az áruházaknál.

A medve nem játék.

alien, DA, evil within, ... ezekben latok potencialt. aztan lehet #10138 lesz.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

zzeN

"GAME Barnsley @GAMEBarnsley · 2h

Apologises everyone about #TheLastOfUs Release Date! #MissPrint #OverEagerStaffMember We will update you when we get an official date sorry!"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
😄DD

Forza.

arty
AC-t sose tolnak el! (ekkorát legalábbis biztosan nem, vszeg keményen be van tervezve adott negyedéves bevételekbe...)

Forza.

arty
ezekszerint igaz a régi mondás: negatív reklám is reklám :/

Forza.

zzeN
PS4 Update 1.71 Now Available

- System software stability during use of some features has been improved.

Not bad.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Az egyszerûség kedvéért a tapasztalatok alapján elõre kivonatoltam az e3 programját:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hatööö...pontosan mik is? 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
E3on jöjjön tonnaszám a gameplay, képek, interjúk. Ez a lényeg. Show biztos jó lesz mindenkinél, talán lesz 1-1 dolog amit ott jelentek be ( kb tudni lehet hogy mire lehet számítani, még ha nem is lesz, az esélye megvan, a lista pedig elég hosszú ). Nyilván a Sony fényezni fogja magát, eladásokkal el lesz foglalva bõven ( VITÁN rúgnak még egyet... ). MS meg nagyon bejelenti a kinect nélküli dolgot, 2. láncsot, fényezés stb, stb... jönnek a kötelezõ körök pl COD, AC bemutató. Sony és az MS is bemutat valami csuda tecsdemó videót egyik gigaexrõl ( Halo 5, meg Uncsi? ). Ja igen Sony valszeg fényezni majd az Indiket. MS is, ott már tudni hogy ID@Xbox twiccs közevtítés lesz folyamatosan, mindenféle interjúkkel és minden nap 2 jobb fajta indie cím ki lesz vesézve, be lesz mutatva.

Én az EPIC-tõl várok valamit ami odabasz, ha meg nem akkor fulladjanak bele a f2p szarjaikba.

Az mindegy hogy E3 színpadon jelentik be a játékot, vagy elõtte fél nappal kiszivárog, lényegtelen😊

Kandurex
Ha ez így lenne, már menne a sorozatgyártás...ami nem megy,szóval kizárt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Lehet az egyik üzletlánc faszán elköpött még egy E3 meglepetést. Júni 13ra kiírták last of us PS4 megjelenést. Az pont az 1 éves évforduló lenne. Ha igaz gondolom E3on akarják bejelenteni, hogy BUMM péntektõl a boltokban. Azért remélem igaz, de rohadjanak meg, hogy semmi se marad már titokban 😞

Harlekin
Nem olcsóbb...Sokkal prózaibb a dolog...Kint él Londonba és szimplán ezért a UK storról,de nem is ez a lényeg hanem az,hogy a storról vette nem lemezesen...
Ismerõsöm panaszkodik bugokra PS4-en bár mikor voltam nála én nem találkoztam egyszer se ilyesmivel.PC-n meg nekem teljesen meghülyült az egész játék de mást nem is várok a "maszter résztõl"😄
Igaz,elnéztem sry
Totti5
Division lett csúsztatva, ezek nem lesznek.

TDC Geronimo
25+ órája tolom és most futottam bele elsõ glitchbe, igaz elég idegesítõ is volt, mert nem ment tovább a küldetés miatta. Még szerencse, hogy neten megtaláltam a megoldást rá.