PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet a gownyóc is sírómotorral készül 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem emlékszek rá, hogy hozzá adták e, vagy vettem. Azért fontos, mert kb. 8 órát ha ment és már nem ad le hangot. Világít, de nincs hang.
hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ..."
Na várjunk, nem coop-ról volt szó?
Annak szerintem sincs semmi értelme, ha egy addig csak single játékmenetre kihegyezett gameban pl. az általad is emlitett bioshock totálisan feleslegesen pénzt és idõt pazarolva beleeröltetnek egy multi deathmatch hülyeséget, mikor azt a pénzt és idõt fordithatták volna a single tökéletesitésére.
Én kifejezetten a coop témába irtam amit irtam, ha az alapjáték jó akkor az másik emberrel lehet még jobb is. pl. assassins unity eddig csak single volt, most is az lesz, de lesznek benne választható küldik amiket lehet többen is tolni ami szerintem jó dolog már ha normálisan megcsinálják.
A destiny pont azért lehet jó, mert bármilyen beállitottságú ember el tud vele játszani feltéve, hogy minden egyes része a helyén lesz, single, coop, pvp stb. Ha te magányos harcos vagy akkor magányosan rambózol mindenfele és maximum csak mászkálás közben botlasz bele másik kalandorba, ha a csapatalapú témát kedveled ott a strike meg a raid, ha pedig ölni szeretnél más játékost akkor go to pvp
Mindez mint irtam akkor fog müködni ha minden egyes része faszán össze van rakva és nem érzi az ember hogy az egyik rész jobb mint a másik.
Innentõl kedve viszont fejlesztõkön múlik mit hoznak ki belõle.
Szóval szerintem a coop mint olyan jó dolog. 😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az azt jelenti, hogy egy üres szarkupac, ami azért haverokkal, coopban elmegy, sõt FUN (pl borderlands - elénézést a rajongóitól, akik szingliben is imádták, nekem ~1 óra egy életre elég volt belõle steam free weekendben, ahogyan az egész mûfajból is (SZINGLIKÉNT JÁTSZVA!))
"ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is"
akkor nyomjad szingliben a BF1942-t és a BF2-t orrbaszájba. a multija ugye jó, tehát ...
hasonlóan ajánlom a Bioshock2 multiját, hiszen a szinglije jó, tehát ...
"maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar."
amióta nem költenek kétszer annyit az ilyen játékokra - és nem csak pénzre gondolok, hanem szingli és multi ikszperiensz belövésére, emberórát, fejlesztési idõt nézve. megírják az egyikre és a másik módban a játék olyan lesz amilyen....
nem állítom, hogy nincsenek kivételek és az sem 100% h a destiny nem lesz az (de h 90% feletti, az sztem borítékolható 😄 )
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha a game szar fos akkor teljesen mind1 hogy mire van "optimalizálva", ha a game jó akkor jó az multiban is meg singleben is
ha a "néhány óra" azt jelenti, hogy haverral le tudom tolni az egész kampányt pl. a borderban akkor fõleg, take my money
Nem is értem mi a baj ezzel.... vagy melyik gamerõl is van szó konkrétan, mert maga az hogy többen is lehet tolni egy játékot az nemtudom mióta szar.
jó kompromisszum! 😄D
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
...adott egy este,
...játszani szeretnél,
....viszont haverok nem arra várnak állandóan, hogy játszattok egy jót így sanszosan nem fogsz kikapcsolódni, és ez a baj, hogy a multiszar köré próbálnak mindent erõltetni. Régebben ez fordítva volt.
Ami egyébként üzletileg nagyon jó dolog, többször lehúzható összeg, a fejlesztési idõt a töredékére csökkenti, hisz minek bajlódni a történettel, fejezetekkel, látvánnyal stb. a studiók és kiadók álma.
Csak épp nem a játékosoknak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként az istenszara multi amit itt elõpróbálnak adni, szinte borítékolhatóan tömény shit. Ahány videót láttam különbözõ játékokból minden esetbe úgy volt elõadva, mint egy fél scriptelt single fasza hangulattal. Na EZ az ami nem lesz. Talán akkor van esély hozni a hangulatot, ha folyamatosan egy bevált csapattal tolja az ember, akik adják a beleélést vagy stílust. De kurva ritka, sanszosan inkább az ostoba játékélményt megölõ huszárok tömegei. <#levele>#levele>
Engine Unreal Engine 3 (heavily modified)
Platform(s) PlayStation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360, Xbox One
Sokkal szebb lesz az új Mortal ez látszik.
Nem, nem lesz több. Ha kevés az fps, építs pécét. Durvát.
Adversus solem ne loquitor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Lent lesznek a játékok, mire hazaérsz melóból. :-D