121454

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jönnek nemsokára úgy néz ki a hivatalos Sony PS4 bundle csomagok. Ezt kapod annyiért, amennyibe az xbox one kerül

• TDC Geronimo
    Nekem PS4 + Watch Dogs + BF4 + Killzone + AC4. Kb ugyanennyi :D
  • shaddam
    Én inkább a telefonokhoz hasonlítanám. Úgy veszi a sok majom a 150 ezer feletti, rohadt gyorsan elavuló telefonokat mintha kötelező lenne. 3 éve vettem 70-ért egy 250 gigás ps3-mat, mennyit is buktam? :D

A játékok az elején húzósak, de ez attól is függ kinek mikre van igénye.
  • grebber
    Bound By Flame Also Coming To PS4 - New Screens
  • Thaddeus
    Na berendeltem a ps4 mellé kezdésnek egy watchdogot, egy killzone3-at, meg egy kamerát. Meg majd egy éves PS+-t. Ha jó a driveclub és van benne lamborghini, akkor az is upgradelődik. Ez így kb 125+15+15+15+15(?)=185k, ami kurvasok lóvé, de hát ennyi egy laptop is.
  • MagyaR
    És most benéz a fórumra vmi xbox vagy playstationos magyarországi értékesítő/képviselő, s már küldi is emailben a nagyoknak:

"Kaptam egy ötletet hogyan húzzuk le mégjobban a népet" :DD.
  • TDC Geronimo
    Nem, patchekért fizetni? Azért olyan mélyen még nem tartunk.
  • MagyaR
    Az xboxnál se egyébként? :P
  • TDC Geronimo
    Dehogy kell érte fizetni.
  • MagyaR
    Hali, még nem igazán vagyok jártas a playstation témában, de a 4-et már előrendeltem. Az lenne a kérdésem, hogy az egyes játékokhoz megjelenő frissítéseket sem lehet majd ingyen letölteni? Ahhoz is elő kell fizetni a playstation online rendszerére? Vagy csak azoknak kell, akik multizni akarnak, s a patcheket le lehet ingyen is tölteni?
  • tomi890125
    sok
  • Thaddeus
    Az 500 gigás HDD-re hány játék fér fel?
  • TDC Geronimo

Mondjuk nem meglepő :)
  • TDC Geronimo
    Támogatom.
  • Thaddeus
    Lesz itt lista, hogy kiknek van PS4-e (PSN ID-ra gondolok itt), hogy könnyebb legyen megtalálni egymást.
    Lehetne táblázatos formában, hogy mondjuk 3 játékot is mellé ír, hogy mivel multizna szívesen.
  • n000rbi
    USB 3.0 visszafelé kompatibilis, szóval nem kéne gondnak lennie. Eddig se volt, nem MS ez :P :D
  • frango
    Így az enyém sincs. Csak azt kéne már tudni, hogy beveszi-e a PS4...
  • n000rbi
    +1

Nincs veszélyben a dfgt-m :)
  • frango
    Még így is rohadt drága. Nincs benne FFB és gondolom a kormányelfordulást is azért nem írják sehol, mert van vagy 270fok. Szóval enyhén szólva is sz.r vétel...
  • TomStorm
    Nem is lesz vészes az ára.Persze DriveClub játék nem jár hozzá max külön csomagban majd.
    Thrustmaster T80 DriveClub Edition
  • Versace26
    Ps4 kormány
  • Thaddeus
    Egyetértek, én is csak az AAA filmeket nézem meg fHD-ban (Iron Man, Star Trek) ezek popcornok, de kegyetlen jól néznek ki a plazmán, és hazavág a hangzás is.
  • n000rbi
    Az is igaz, bár még mindig a géming vezet. (a mai filmek 90%-a hulladék szvsz)
  • Thaddeus
    Megnéztem, de nem kapott el a hype, mint a 3 megjelenésekor az utolsó traileren. Igazából fosok a konzolos FPS-ezestől, remélem gyorsan meg fogom szokni.

n000rbi: hát ja, de azt házimozira is használhatod, szóval két legyet :D
  • n000rbi
    Ja, de ha belegondolok, hogy a ps3-hoz kellett HD-tévét és DTS-hangcuccot is venni, akkor most a ps4 már nem is olyan drága :D
  • TDC Geronimo
    Trailereket nem láttad, amik most jöttek? Érdemes megnézni.

1080p még nincs megerősítve egyelőre, de ha kicsit alacsonyabb felbontásba jön se olyan vészes. 720nál biztos nagyobb lesz és mostaniakhoz képest hatalmas előrelépés.

Levolutionnál pl felrobbantasz egy gátat, amiből a kiömlő víz elönti a város utcáit és csónakkal lavírozhatsz ott tovább. Trailerbe látni is.
  • Thaddeus
    Mi ez a "levolution" cumó pontosan?
    A 60 FPS vajon 1080-ban lesz?
    AC4-et szerintem csak PC-n warezben megsasolom, 3-nál is kiakasztott az ezer cutscene (1-et, 2-őt végigtoltam).

Hát ja, mindenki örült, hogy 125k a PS4, nem is oly' drága, csak hát veszel mellé 2-3 játékot, PS+-t, meg esetleg egy Eye-t, aztán mindjárt 200k-nál vagy :D
  • TDC Geronimo
    Hát nekem nagyon bejön most ez az új levolution cucc meg baromi látványos és konzolon is végre 64 játékos 60 fps lesz meg fasza graf úgyhogy alap vétel. Nekem is day 1 lesz AC4, watch dogs, KZ, driveclub ps+ meg BF4 úgyhogy húzós lesz árba, dehát egyszer van új konzol launch 6-7 évente :D
  • Thaddeus
    Igen, de igazából úgy tervezem, hogy konzol mellé veszek egy Watch Dogot, egy Killzonet ( ezt igazából miattad), PS Eye-t, meg szerintem Drive Clubot is.
    BF4 viszont annyira nem vonz (talán emlékszel, a BF3-nál társszerkesztő voltam a clanwaron), de igazából nem látom, hogy miben lenne újabb, mint a harmadik rész.
    Runningék se tudom mit látnak benne, hogy ennyire lelkesednek érte...
  • TDC Geronimo
    Micsoda új logó :D

Azt írsz bele amit akarsz. btw BF4et veszed PS4re majd?
  • Thaddeus
    PSN ID-ra érdemes beírni a névnél, hogy HUN? Pl ThaddeusHUN, vagy kinézik az embert, ha magyar? :D
  • dave9004
    te most amivel eddig magyar accra vásároltál, azzal vásárolsz angol accra is? :)
  • n000rbi
    Persze, de még mindig azt mondom, hogy várjuk ki a végét, legyen megjelenési dátum. (nem cseszhetnek így ki velünk...)
  • TDC Geronimo
    Hát ha nincs hivatalos megjelenés, akkor mitől menne a PS4 store?
  • n000rbi
    a store nem lesz elérhető

Ez most csak találgatás, nem? Legyünk optimisták :D
  • TDC Geronimo
    Dehogynem. Magyar acc fog menni, mert régen is ment csak a store nem lesz elérhető.
  • Thaddeus
    De ha magyar accom van, akkor nem is játszhatok azokkal, akiknek angol van?
  • TDC Geronimo
    Várd meg akkor mit mondanak hivatalosan bár nagyon valószínű, hogy nem lehet majd használni, azt csinálj egy UK-t.
  • Mr Manson
    Fasza ... mert magyar profilt regeltem :(
  • TDC Geronimo
    Nem