PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amúgy review-ból Anry Joe-t szeretem ha nem ismernétek akkor lessétek meg pár videóját.Vicces téren meg egyértelmû,hogy Clueless Gamer.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Õ csak témaindító semmi köze a topikhoz^^
Konkrétan Én itt kaptam mind a 6 mínuszomat csak azért,mert mertem jót írni wd-ról.
Szánalom és ez mindent elmond a topikról a házigazdájáról és a bizonyos használóiról.
Megmutatkozik a szegénységi bizonyítványuk...
Pontosan ezért nem írok ide szinte soha,mert nem akarok olyan helyen lenni ahol ez divat...
Pedig aztán ha valakinek hát nekem soha semmi gondom nem volt a ps el sõt totálisan pártatlanul nyilatkozok és érvelek ha a 2 különbözõ géprõl van szó<#kacsint>#kacsint>
A házigazda konkrétan 1 hete volt az sg fórumon,de kielégíthetetlen vágyat érzett arra,hogy neki legyen ps 4 fórum házigazdajoga...<#taps>#taps>
Ja, és a legtutibb reviewer: Conen O'Brien. 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Te is menjél Lájkold ezerrel ha tetszik hiszen az ilyeneknek mint te adja el magát!
Ezek a ti "gyerekek" példaképei!Én meg ehez gratulálok!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem a Risen review-ja b.szta a csõröm, de alapvetõen bírom AJ-t. Az ízlésünk nem feltétlen találkozik, de legalább megmondja, ha valami sz.r lett. Akkor is, ha elõtte õ is felült a hypenak. És nem annyira k.va idegesítõ, mint a let's playes pewdiepie, de megnéz konzoljátékokat is, nem úgy, mint totalbiscuit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
The Last of Us: Remastered PS4 bundle EU:429 euro

Online is úgy viselkedik mint egy 15 éves mind2.
De sokaknak tetszik,már hívták riportot is adni!Jól megy ám neki,tudja etetni a népet a kamuval is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyik kedvencem Two Worlds 2 main theme
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
pl carmageddon - jó volt, de vitán ezerszer szívesebben toltam volna. viszont ott aligha 1-2-3 euróba került volna 😞
Forza.
30 szar nem ér semmivel se többet, mint 20 szar.
Forza.
SW kotor nem egy 10 órás játék, kötve hiszem hogy van ember aki 4 colon tapizva a képernyõt örömmel játszik egy RPG-t, ami nem arra lett kitalálva.