PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De az kvazi ingyen van - hw es sw is, ugye. Es az idot a buszon azzal is el lehet utni...
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem értem a Sonyt, ha nem akarták ezt a gépet, akkor minek kellett?!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TDU-ban volt motor,saját házak meg lehett csajokat vinni kocsival^^
A többi új IP, vagy új rész, amik teljességel kijelenthetõek hogy kevés lesz alájuk a PS3 és a 360 annyira vissza lesznek butítva vagy gyengén fognak futni ( lásd példa a WD, Titanfall ). Destiny egy hatalmas openworld játék ami baromi jól fest PS4en, de közel sem fog olyan jól festeni PS3on. Dragon Age 3 borítékolható hogy fosport lesz a javából, hisz a frosbite motor pocsékul szerepel elõzõ generáción hát még egy ilyen hatalmas openworld játéknál hogy fog, vagyis hogy nem fog. Sorolhatnám még, de minek, mindenki látja... itt van az új gép, tolhatod a játékokat úgy ahogy a fejlesztõk megálmodták, mert bizony a prevgen már harmadlagos dolog, hiába jön ki arra is, nem kapsz minõséget, csak egy butított portot.
Dragon Age 3? Frosbite pocsékul teljesít elõzõ generáción, nextgenen az eddig látottak alapján igencsak dúrvaság lesz.
Semmi...Mi játszunk tovább a többi meg hisztizik tovább Én ezt gyanítom és szerintem továbbra is mi vagyunk a kellemesebb oldalon.Hiszen nekünk semmi problémánk csak a szórakozás...<#vigyor>#vigyor>
Mire kijön annyi tényleg nextgen cucc, hogy nekem megérje, addigra az ára is lemegy... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Ilyen a Ryse, Forza 5, Killzone, Dead Rising 3, Infamous, WD, Wolfenstein stb... minden."
Ebbõl a listából max a Ryse meg az inFamous képvisel olyat, amit még nem láttunk, és az is csak látványban.
Az lenne az igazi ha a Witcher 3, Dragon Age 3, Batman egy napon jönne idén!
Mert hát a Destiny, Alien: Isolation, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Battlefield: Hardline, Evolve, The Evil Within, Assassin's Creed: Unity, Sunset Overdrive, Driveclub, Call of Duty: Advanced Warfare, The Crew, Halo: The Master Chief Collection, Last of Us, GTA5, Far Cry 4, Forza Horizon 2 az nem erõs felhozatal idénre szeptembertõl novemberig... NINCS JÁTÉK! S ebbe nincsenek benne a sportjátékok, sem az EA, sem a 2K, sem a Codemasters F1. Ebbe nincsenek benne az indie, és az XBLA avagy PSN címek sem.
Nincs semmi! Nincs játék! Mi lesz most!
7 hónap alatt amióta van x1 em 18 játékkal játszottam (TA-n utána lehet nézni)És még van amibe bele se kezdtem,meg most veszem majd meg.Cirka 650-700 órát játszottam eddig, de inkább többet!Mindezt úgy hogy van 1 warez 360 itthon.És próbálnak meggyõzni,hogy nincs játék,meg szar,meg kihasználatlan az új gép.Remélem nagyon sokáig gondolják majd így,mert számomra tökéletesen megfelel ez a "kihasználatlanság"<#vigyor0>#vigyor0>
Játék árak!!!
Soha olyan olcsón nem lehetett játékhoz jutni mint most!
Kíváncsi lennék ki vesz 13000 forintér nulladik nap gamát!ps3 ,x360 ra
Ja vagyis inkább 6500 ér mivel homoltatott a boxom és felezõdik az ár!!!
Tehát tõlem aztán sírhat mindenki Én jót szórakozok és eszem ágában sincs bár kit meggyõzni,hogy õ is ezt tegye...<#kacsint>#kacsint>
Attól hogy az ember vesz PC-be egy 120k-s videokártyát nem lesznek mások a játékok ahogy attól sem hogyha veszel egy új konzolt.
Szebbek lesznek igen mert az új konzol vagy videokártya esetleg rendelkezik olyan megoldásokkal amiknek köszönhetõen jobb effekteket tud majd generálni.
De ahhoz hogy szebb játékok legyenek sok fejlesztés és kutatás is szükséges hogy egyáltalán tudják használni a rejtett potenciát, mert akik a vasat gyártják azok persze beletesznek mindent amit kell de azt nem mondják meg hogy kellene rá megírni a tuti kódot csak azt hogy papíron bizonyítható hogy az optimális kód úgy fut majd mint az álom... Valószínûtlen hogy a játékfejlesztõk megtesznek mindent. De azért ez nem megy olyan egyszerûen.
Ilyen a Ryse, Forza 5, Killzone, Dead Rising 3, Infamous, WD, Wolfenstein stb... minden.
"pályatervezési, játékmechanikai megoldások, melyeket korábban megint csak nem láttunk"
Már mindent láttunk, a csõ fpstõl a hatalmas bejárható világokig ( sandbox, MMO ). Itt csak a kidolgozások részletességek fejlõdnek mert több a powa.
"Nem nextgen játék az, ami minden elemében ugyanaz, mint a korábbi verzik, csak kicsit csinosabb köntösben"
Elõbb írtad hogy teknóban mutat újat. Új animációs motor, új fizikai motor, új grafikai motor pl a sportjátékok esetében ( EA IGNITE motor ).
"húbameg, ez nem semmi volt! Ilyet még tényleg nem láttam az elmúlt 25-30 évben, amióta játszom."
Ryse ilyen volt, Forza 5 ilyen volt, hisz én ennél szebb TPS nézetû játékot még sosem láttam és szebb, részletesebb autós játékot sem alkotott még ember a földön ezen 2000+ éve alatt.
"hogy háromszoros áron vásároltam konzolt (mint amibe egy lastgen kerül), s melyhez nem 12 ezer, hanem 18 ezerért veszek játékot"
Vegyél 7 év múlva gépet és nem lesz 3szoros áron. Ha nem tetszik a játékok ára nem kell 1day megvenni, várjál 1 évet. 13ért vehetsz mindent Lájvon és PSNen is.
Miután a kampányból már vagy csak 2 óra lehetett hátra az utolsó alkalommal, és ismét megtörtént, úgy döntöttem, ötödjére nem csinálok magamból hülyét.
Ez minden, csak nem minõség.
Az, hogy egy multiplayer pályán 18 vagy 63 buzi rohangál, gáncegál. Ettõl nem lesz jobb a játék egy fikarcnyit sem. A BF3-ban bõven elegendõ volt a pályák nagysága, még sok is. Nem a pályaméret megnövelésétõl lesz nextgen egy játék.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Én nem is láttam. Konzolon. Battlefield 4 sokkal szebb mint régi konzolokon, sõt. Minden játék szebb. Pont.
"Másrészt pedig olyan játék- és pályatervezési, játékmechanikai megoldások, melyeket korábban megint csak nem láttunk, szintén a technológia korlátai miatt."
A Battlefield 4-ben nem meglepõ módon nagyobbak a pályák és 64 játékos is lehet. Eddig nem láttam ilyet. Konzolon. Szóval, jól szembepisáltad magad.
<#wow3>#wow3>
Másrészt pedig olyan játék- és pályatervezési, játékmechanikai megoldások, melyeket korábban megint csak nem láttunk, szintén a technológia korlátai miatt.
Nem nextgen játék az, ami minden elemében ugyanaz, mint a korábbi verzik, csak kicsit csinosabb köntösben (Pl. Battlefield, COD, AC, FIFA stb.)
De ha emberi oldalról közelítem meg, akkor valami olyasmi, hogy amikor felállok elõle, akkor azt érezzem, hogy húbameg, ez nem semmi volt! Ilyet még tényleg nem láttam az elmúlt 25-30 évben, amióta játszom.
Ha pedig anyagi oldalról közelítem, nextgen az a játék, amiért nem érzem magam hülyének, hogy háromszoros áron vásároltam konzolt (mint amibe egy lastgen kerül), s melyhez nem 12 ezer, hanem 18 ezerért veszek játékot. Mert minden forintját megéri!
Egyelõre ezt, egyetlen cím se nyújtja.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Akkor ott az összes többi szemét.
Hogy gyakorlatilag kurva mindegy, hogy nextgen vagy lastgen, ugyanazt a szemetet adják ki csak két gépre, s a sok játékos meg picsog örömében, hogy milyen kurva jó játékot kapott...
Nekem ez édeskevés.
Wolfensteint nem próbáltam, de az is lastgen játék.
Igen, arcomba tolhatod a címeket (Minecraft meg a sok indie szar), de ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ezekkel 20 éve sem játszottam volna, nemhogy az új konzolokon.
Nextgen konzolt nextgen játékok miatt veszünk, sorolj fel 5 darab épkézláb címet idén, ami kizárólag nextgenre jelenik meg (s nem valami ratyadék indie). Nem csodálkozom, ha nem kapok erre választ, ugyanis nem fogsz tudni, mert NINCS annyi!
Thief - Szintén az az "álnextgen" játék, ami mellesleg elég gyengére sikerült. Kb bármi lepipálja a lopakodás mechanikáját. Majdnem végigvittem, úgyhogy tudom.
Watch Dogs - asszem már kifejtettem róla véleményemet, nem kívánom kommentálni.
Wolfenstein - Az elsõ óra után megunható, elavult grafikájú nextgenre erõltetett szutyok. PC-n ráadásul még problémák is voltak a futtatásával, a remek engine miatt... Ha a Doom is ilyen lesz, akkor köszönöm, nem kérek belõle.
Ryse mitõl Qte? Szerintem egy pillanatot nem játszottál vele. Pont az a baj hogy nincs benne rendes Qte.
Thief, Wd, Ufc, Wolfenstein csak hogy párat említsek. Persze jó lenne ha nyáron holtszezonba is naponta jönne ki játék 13ezerét, hisz az a jó..... Nem az nem jó, és ebbõl bõven lesz szeptembertõl mert lesz hogy 1 napon 3 AAA cím is megjelenik, az meg kinek jó?!!
Sok játék jön õsszel, be nem teszem megint a listát mert ha valaki szembehazudja hogy nem akkor ott nincs mit tenni.
Szerintem add fel, ferditeni itt nem éri meg mert mindenki tisztában van a felhozatallal igy megvezetni engem pl nem tudsz, mert az arcodba tolom a címeket azok meg tények.
Hat hónapja jelent meg a két õj konzol, elõtte hatalmas ovációval és ígéretekkel, hogy na majd a nextgen, megmutatja. A játékok új korszaka kezdõdik, elképesztõ lehetõségekkel, soha nem látott játékélménnyel.
Ezzel szemben most ott tartunk, hogy gyakorlatilag játék SINCS az új konzolokra, ott porosodnak a polcon, nemhogy nextgen játék. A PS4-en láttunk egy Killzone-t, ami dög unalom, ráadásul egy ostoba FPS, meg jött egy bugyuta inFamous, nulla újítással. X1-on meg ott volt a QTE-bajnok Ryse, meg a már unalomig ismert Forza, és csókolom!
Ezen felül megkaptuk a rókabõr játékok (BF, AC, NBA,FIFA stb.) álnextgen változatát, melyek egyik sem nyújtott játékélményben semmivel többet, mint a lastgen változat.
S ha mindez még nem elég, akkor azt a néhány épkézláb címet, ami idén lett volna, mind eltolták jövõre (Witcher, Division, Batman, Order stb.), azaz, ha nem jönne õsszel a Dragon Age, akkor akár az ablakon is ki lehetne baszni az új konzolokat, mert NINCS MIVEL JÁTSZANI.
Egy új konzol rajtjára mindkét nagy gyártónak legalább 8-10 ütõképes címmel kellett volna jelentkezni, ehelyett kijöttek 1-2, rég megunt játék folytatásával.
Ha ismét megnézzük azt, hogy mit ígértek, és mit kaptunk, akkor óriási a szakadék.
Szerintem, teljesen jogosan vannak felháborodva a játékosok.
S azért, hogy mentsék a menthetõt, meg hogy még több pénzt kaszáljanak, kijönnek lastgen játékok HD verzióival (Tomb Raider, TLOU, GTA5, Sleeping Dogs stb.), amik KÕRE ugyanazok a játékok, csak kicsit szebben.
Háááát...ez azért vérszegény...
Márpedig, egy játék, ha a valós életet másolja, akkor a lehetõ legtöbb dologban kutya kötelessége élethûnek, realisztikusnak lenni.
különben ott a Donkey Kong.