PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"Far Cry 4 is ugyanaz, mint a 3, csak más a helyszín"

Bármelyik játék folytatás ugyan az mivel egy FPSbõl nem lesz autós szimulátor. Far Cry 4 új helyszín, új enemy, új story, új karakterek, új fegyverek, új jármûvek, új állatok. Nyilván a játék egy nyitott területû FPS, amin változtatni hülyeség lenne.

Úgy érzem nálatok nagyon elszaladt a ló. Ha minden szar, és semmi nem jó, akkor nem kell játékokat venni, játszani és pláne nem kell fikázni látatlanba a dolgokat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez jó ötlet!!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

BooMiller

Kongy
Mondjuk szerintem nem kell 2 hét, és már lesz emberi áron használtan, úgyhogy lehet arra benevezek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem ér meg 20 ezret. Én részemrõl várom az árcsökkenést, addig meg pc virágbolt... már ha fut a gépemen majd 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Én majd akkor veszem meg használtan, ha jön hozzá story DLC. 21ért basszák meg a remasterüket.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
>majdnem ugynaz mintha Ps4-em lenne azért kérdezem

13k vs 21k. Valóban. Majdnem ugyanaz. Legfõképpen a "megéri-e" kontextusban marginális a különbség.

Adversus solem ne loquitor

Az, hogy kinek mi éri meg, egyéne válogatja.

Lényegesen jobb játékélményt nem fog nyújtani, az biztos. Szerintem még egyszer teljesáron már nem éri meg megvenni (18-20 ezerért).

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DE még lehet PS4 a nyár végén itt is!Na tehát Gta5 megérné?
Persze nekem pc verza van de most a szitu majdnem ugynaz mintha Ps4-em lenne azért kérdezem
Szerencsére van egy csomó könyv is a polcomon, s bizony szívesebben forgatom õket, mintsem hogy rókabõr játékokkal játsszak. Egy játék árából 3-4 jó könyvet veszek, s több ideig elvagyok velük, mint egy ratyadék 5 óra kampányos FPS-sel.

Megveszitek Gta5-t Ps4-re?Szerintetek aki játszott Lastgen vele annak érdemes lehet újra beszerezni?
Kongy
Na ja, meg nagy rejtély miért fagy be a játék, ha korábbi mentést akarok betölteni, egyszerûen nem tehetem meg, csak ha újrakezdem a játékot. Úgyhogy van azért itt is hiba, de õk legalább olyat alkottak, ami változatos, és voltak benne ötletek. Nem azt mint a Ubisoft. Van pár jó ötlet, és azt ismételgetik végig.... Elsõ 1-2 órában baromira tetszett a Watch Dogs, nem értettem miért fikázzák sokan, aztán jött az önismétlés, és megértettem.

Pontosan. Egy autót sem lehet eladni három kerékkel, egy gyár sem merne kijönni olyan autóval.

A kiadók merik. Mert nincs következménye. S ami dühítõ: tudják, hogy hibás, tudják, hogy bugos, mégsem javítják ki.

S sajnos ezalól még az amúgy igényes Rockstar sem kivétel. Tudják, hogy a GTA5-ben hiába adsz hacukát a csókára, idõnként a játék "átöltözteti". Ez BUG. Tudják, hogy ott van, mégsem javítják ki. Ez poftálanság.

15 ezer forintnyi okom van arra, hogy ha egyszer ráadok Trevorra egy ruhát, az addig ott rohadjon rajta, amíg én nem öltöztetem át. Ne jelenjen meg másik ruhában a következõ átvezetõ videón!!!

S ez csak a jéghegy csúcsa!

Nem a francokat nem,egyre jobban hemzsegnek a hibáktól a játékok amik ellen simán lehetne tenni.Mondjuk kezdjük ott,hogy addig ne tegyék elénk még nincs készen
Kongy
+1

Így van. Én is ezt látom. Az abszolút fantáziahiányt, és az ehhez társuló pénzéhséget. Nemhiába nem volt az E3-on szinte új IP. A bevált brandeket kell nyomatni, azon nem bukhatnak, abból jön a sok pénz, mert a sok idióta megveszi 100. alkalommal is ugyanazt. Pl az új BF is. Videót nem néztem belõle annyira nem érdekel 😄 1 év alatt szerintem nem sokat változott az a széria se, de ez igaz az AC-re is. Far Cry 4 is ugyanaz, mint a 3, csak más a helyszín. Érted a hangokat lusták voltak lecserélni... 😄D

Szerintem ha fantáziát keres valaki, azt már nem kapja meg a triplaA-s játékoktól, csak max az indie játékoktól, amik erõsen törnek elõre. Mondjon valaki egy kreatív AAA játékot az elmúlt 2 évbõl, vagy egy új IP-t, ami jól sikerült (Watch Dogsot nem ér).

Totti5
Ez kúrára nem igaz.

Totti5
Impact engine semmi a fifaba? Játszottál te elõtte és utána vele? Ha igen nem mondanál ilyet.

Amúgy igazad van minden szar, ezért neked nem kell játszani keress más kikapcsolódást!

Szerintem azt se tudják már a kiadók kik csinálják a játékokat.Adnak nekik CGI videótegy vaker dumát ez a game 100% über jó azok meg beveszik és adják szerencsétlen nép elé😄
Meg sürgeti õket a kiadó ez is nagy kamu.Lótúrót sürgetik õket ezeknek a csalóknak az a jó ha új project az újra sok ropogós Dolli
Nem fejezik be a játékokat,egyszerüen kiadják így tele hibákkal aztán szarják le és esnek neki következõ résznek vagy egy új játéknak amit szintén csak úgy összedobnak.
Hiányos szar termékek,abszolút egyetértek.
Szerintem csürhetjük-csavarhatjuk a dolgokat, tök mindegy, kinek melyik játék tetszik vagy nem, szerintem az alábbiakban egyetérthetünk:

1. A piacot elárasztja a szarabbnál szarabb szemét, amit prémium áron próbálnak eladni.

2. A digitális terjesztés ára, pedig értelemszerûen olcsóbb mint a fizikai, lényegesen magasabb.

3. Ezért a szemétért semmilyen garanciát nem vállalnak, ellentétben bármilyen más iparággal (rossz kocsi-visszahívják, nem azt ígérted a reklámban, amit adtál - büntetés, az árul hibás - köteles vagy cserélni, stb.).

4. Az árak nem differenciáltak, holott egy jobb minõségû autó nem ugyanannyiba kerül, mint egy rosszabb. Nem lehet összehasonlítani egy ratyadék, 5 órás FPS kampányt egy 80-150 óra játékidõt kínáló minõségi játékkal, mint pl. a GTA 5. Az áruk, ugyanaz.

5. Minél rövidebb idõ alatt minél nagyobb haszonszerzés a cél, nem pedig a játékosréteg igényeinek kielégítése.

6. Ez a fõ oka annak, hogy minden játékban a multiszart erõltetik, pedig az igényes játékost ez hidegen hagyja, mert azok a minõségi, kidolgozott tartalomra lennének a vevõk.

7. A kiadókon senki nem tudja számonkérni azokat a hamis ígéreteket, amit egy-egy játék köré építenek, ezzel tévesztve meg a fogyasztókat. Gyakorlatilag következmény nélkül ámokfuthatnak a piacon.

8. A játékosokat totálisan hülyének nézik, pedig a mi pénzünkbõl élnek. Ha a huszonhatodik copy-paste FPS-t nulla ember venné meg a világon, mert a játékosok megtanulnának gondolkodni, mondván, hogy ugyanazt a szart sokadszorra márpedig nem nyomod le a torkomon, akkor újragondolnák a kiadók az arroganciájukat.

9. Nextgenrõl szó sincs, nem a játékosoknak volt szüksége új konzolokra, hanem a két nagy gyártónak, újabb és újabb dollár százmilliók bûvöletében.

10. A nextgen ki fog merülni a vizuális turbóban, ugyanis a 8 GB RAM nem hoz magával automatikusan se hozzáértést, se ötletet, se innovációt.

11. S ami számomra a leginkább bosszantó, hogy a fejlesztõk nem gondolkodnak. Csak néhány példa, válogatás nélkül:

Egy fejlesztõ sem mondta a fõnökének

* a Tomb Raider fejlesztése közben, hogy ember, Lara ugrálós animációja annyira életszerûtlen és gagyi, hogy nem merészeljük ezt a kezünkbõl kiadni! Úszik a levegõben, a gravitációt meghazudtolja, nem lefelé, hanem felfelé esik! Ennyire ne legyünk már igénytelenek!

* a GTA 5 készítése közben, hogy ilyen pofátlanul csalós rendõr-rendszerrel csak magunkat égetjük, és a játékosokat fogjuk felidegesíteni! Hogy lehet, hogy a sivatag kellõs közepén ha lelövök valakit, 3 másodperc múlt a semmi közepén már 4 rendõrautó van ott kapásból?

* A Watch Dogs fejlesztése közben, hogy ilyen autó fizikát egy tehetségesebb amatõr programozó két hét alatt összehoz, de ha kicsit megerõlteti magát, ennél sokkal jobbat? Vagy hogy ha egyszer az AC-ben már megcsináltuk, hogy a térképrõl a játékos egy gombnyomással leszedheti a számára zavaró ikonokat, akkor miért nem tesszük be ugyanezt ebbe a játékba is?

* A FIFA 14 közben, hogy ember, ne szórjuk már tele a játékos fejét hangzatos, de tartalmatlan reklámdumával, mint impact engine, ami mögött semmi nincs, és ugyanazt a szart adjuk el évrõl évre, nulla újítással?

...és a listát sajnos a végtelenségig lehetne sorolni...

Totti5
Ez már a te gondod.

Kongy
Mi a csalás?! Az, hogy a játék által kínált lehetõséget kihasználod? 😄DD GTA 5-ben is halomszor menekültem vízbe, de még AC játékokban is néha jól jött.... Ki a fene gondolná, hogy egy 2014-es "giga nextgen" játékban olyan balf.szok, hogy a vízbe nem követnek, csak a helikopter.... 😄

A rendõr terepjárók meg pörögnek egy helyben, mint valami tank 😄 Vicc.

Ez miért csalás? Ha valaki menekül a rendõrök elõl, s ott az óceán, reális alternatíva, hogy ott próbál menekülni. Arról nem a játékos tehet, hogy a rendõrautó nem tud a vízen menni.

A kihívásról meg annyit, hogy ez nem kihívás. Kihívás az, ha megmászod az Everestet, vagy szabadtüdõvel merülsz 200 métert. Az kihívás. Én egy játékkal szórakozni akarok, gördülékenyen játszani, nem szopatni magam, meg frusztrálni. Frusztrálni egy olyan rendõr-rendszerrel, ami láthatóan csal (mint a GTA 5-ben is). Ne haragudj, nem egyenlõ felek küzdelme így, onnantól kezdve meg egy másodpercig nem akarok rendõrök elõl menekülni.

Totti5
Ja hogy nem megy a lerázás csak "csalással ". Ez nem a játék hibája. Utakadályokkal és lámpákkal simán meg lehet csinálni, csak pontosan kell és persze a szerencse is nomeg hiba nélkül tekerni a városban. Van benne egy kis kihívás és máris nem jó

Totti5
Mafia 2 nem sandbox.

Miért, az nem irreális, hogy fejbelõnek, és utána feléledsz?

Rendõri üldözésnél automatikusan vízbe, fel egy motorcsónakra, helikoptert meghekkelni, és vége. A f@szom se fog a végtelen buta és életszerûen rendõrautókkal versenyezgetni, meg lámpát hekkelgetni, ami szart sem ér, legtöbbször te szívod meg.

Majd nézd meg egy üldözés közben, hogy viselkednek a rendõrautók. Ember úgy a világon nem tud vezetni, amilyen mozgást az autók produkálnak.

Mafia 2-t vártam, mint a messiást. És mi lett belõle? Egy borzalom.

Üres, ciánozott város, de tényleg. Nulla élet benne, vibrálás, semmi. Az autók fizikája, borzalmas. Túrták az orrukat a kanyarokban, mint egy koporsó, úgy viselkedtek. Pláne a rendõri üldözések, hát az borzalom. Rém ronda átvezetõ videók. Vérszegény sztori.

A játék kõ lineáris volt, ez nem sandbox játék. free time activity semmi, mellékküldetés semmi. Ha megnéztétek jól, az összes(!) benzinkút belseje ugyanúgy nézett ki, és az összes benzinkutas ugyanaz a faszi volt! Giga LOL!

Ennél azért jóval többet vártunk annyi év fejlesztése után. Az elsõ Mafia körberöhögte a második részt, abban volt spiritusz, hangulat, látszik, hogy azt még a kis cseh csapat csinálta.

Sir Quno Jedi
Meg ha ugrod az autózást, akkor bukod a random riasztásokat... márpedig azokat is meg kell csinálgatni, ha mindent meg akarsz szerezni. Ez amúgy egy ordenáré faszság. Felháborító.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
GTA 4 túl hajóeffektus volt még a sportkocsiknál is. GTA5 reszponzívabb viselkedése jobban bejött, de mind a kettõ jó. Mafia és GTAk a legjobbak ebben nincs vita, de ahogy nézem a többiben sem😊))

Totti5
Ez olyan mint a WDben le lehet rázni a rendõrket a vízben... mint ahogy ott sem teszek ilyet mert irreális, és mert autóval, hekkeléssel kell otthagyni õket, így az LA Noirba is autóval mentem mindenhova ( már ameddig játszottam vele ), és nem skippeltem.

Kongy
LA Noire-ban lehetett skippelni az autós részeket 😊

WD hekkelõs minijátékról: pont ez az, hogy lehetett volna mást is kitalálni, ne mindig ezt az egyet, mert a 4-5-6. alkalommal már nem poén. Kurvára nem. De még csak nem is élvezetes. És akkor csinálj side questeket, amiben ugyanez van. Agyrém.

arty
nálam:

mafia2 abszolút csúcs
gta4 iszonyat élvezetes, de persze eltulzott
.
.
gta5 még éppcsak jó
.
.
100 pont
.
.
szabotõr, sleeping dogs, lanoire, szénkró1-2-3-4, gta1-2-3-vc-sa, ésatöbbi szemét - mind együtt

wd-t egyelõre nemtom elhelyezni a listára 😊

Forza.

Totti5
Autók irányítása s fizikája szempontjából ( szvsz, vagyis mindegyikkel játszottam és a tapasztalataim alapján )

1, Mafia 2
2, GTA5
3, GTA4
4, Watch Dogs
.
.
.
5. Saints Row
6. LA Noir
.
.
.
7. The Saboteur
8. Sleeping Dogs

Totti5
Nem volt. Az AC Unity bemutatók alapján itt már te választod meg a covert, ahogy annak lennie kell.

Totti5
Más sandboxokba nem ugyan ez? odamész megcsinálod a felfordulást, aztán autóba pattansz és menekülsz. Én értem hogy a WD minden bita szar, de ennyire nem kellene...

A hekkelés, vagyis a 'csövek' mozgatása egy minijáték. Azzal mi a gond? meg kell csinálni és pont. Így imitálja hogy feltöröd a rendszereket. Ez egy hekkelõs játék, ennél sokkal bonyolultabb is elférne benne simán... hogy gondolkozzon a játékos egy kicsit.

Totti5
Játszhatod csak hekkelõsen, játszhatod cover shúterként, játszhatod rambóza és játszhatod hekkelõs lövöldözõs szisztémával. GTAat egy féle képpen játszhatod... fogod a shotit és mész írtani, amivel nincs gond hogy ezek TPS cover shúterek, de a WDben van egy új szisztéma amivel élvezetesen lehet lopakodni.

Kongy
Az a repetitív, mikor 10edszer a pofádba tolja, hogy igazgasd a csöveket. Na meg az, mikor az a feladat, hogy kövesd ezt, meg azt, meg rázd le ezt meg azt. A küldetések nagy része ebbõl áll, plusz egy kis lövöldözés. Az utolsó 1 óra gyakorlatilag végig az, hogy üldöznek, és hogy menekülj el.

TDC Geronimo
Mi repetatív rajta? Tény, hogy a hekkelésre épülnek a küldik, de ez az alapkoncepció. WDbe is majdnem minden storyküldi más volt és kellõen változatos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Annyi minden van benne? 😄DD Ja, de az érdemi rész rohadtul repetitív. A hozzád hasonló emberek miatt van AC7.

Totti5
WD nél jelent meg sokkal rosszabb fizikával megáldott sandbox és közel sem volt ilyen fikaáradat így amit írtál azt betudom az antihypenak. Másrészt ha játszottál vele akkor tudnád hogy nem rossz csak nem olyan jó és kiforrott mint az eufória. Majd lesz jobb egy következõ részben hisz a Rockstarnak sem jött össze elsõre a dolog, meg senki másnak. Hogy nincs story az hazugság, hogy repetetiv lenne az érdekes mert a tartalomba nem lehet bepeköpni annyi minden van benne.

Ha nem tetszik akkor ne játszd, de unalmas hogy mindenki alanyi jogon követeli a Wdtõl hogy neki már pedig ez tetszen, de mégse és inkább ugyan azt fújja mint az erre szakosodott zinternet fikagepei.

shaddam
Még azt is sokallnám. Ilyen egyszer letolnám mókára kellene

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Vaterán most vettek tõlem 12k-ért GTA V-öt, úgyhogy a hirdetõ oldalban van a hiba 😄

Kongy
Felõlem mehet, tõlem csak 14-ért megy el.

Kandurex
Ne viccelödjél fiam, kb. 10k körül megy a jatekaim.hu -n!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy
14eFt

shaddam
Mennyiért adod? 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Szánalom 😄 És ezért megint elkérnek 10+ ezer forintot.

Watch Dogs-al is egyetértek. Látszik, hogy volt 1-2 ötlet, és akkor azzal telenyomták a játékot. Jé, lehet csöveket vezetni, és ezzel hekkelni, aztán megint, újra, és újra. És a vége fele már agyfaszt kapsz, mert megint ugyanaz megy. Van 3 fajta küldetéstípus á la AC1. De komolyan.

Hol van a WD-hoz a GTA V te úristen.... Ott kb nem volt 2 egyforma küldetés, mindig megbolondították valamivel, meg voltak karakterek, nem csak ilyen papírmasé figurák, és a szinkronszínészek meg érzelemmentes felolvasók. 😄 Vicc. Mondom Ubisoft játékot soha többet nem veszek. Watch Dogs-ot már árulom, ha kell valakinek szóljon.

A lopakodós sorozat hetedik (!) részére!!!!