PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én otthon leszek szerencsére 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Max 1ig, a többit másnap meló után, hisz EU megint le lesz szarva egyeseknél.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Hétfõn tolom a szokásos e3 kaja képeket 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Hétfõn E3 konfok. Lehet fent maradni megint hajnalig :y

Kandurex
Trailer elég beteg 😀

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Emulációban? Optimalizáció nélkül elkészületlenül pc-re? Nagyokos.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"Full grafon a csúcs vasakat is meg fogja izzasztani, erre készülni lehet, lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében 😊"

Na igen csak ez a full grafra érvényes 1080p-ben és fölötte, a nextgeneken lehet örülni majd ha az 1080p/medium/30fps meglesz...😊

TDC Geronimo
Valami szerencsétlen tegnap streamelte destiny alphat PS4en. Hát nem tudom mit mondjak a látottakra. Egyelõre nagyobb a füstje, mint a lángja a játéknak, de majd meglátjuk. Elvileg jövõ hónapban beta.

arty
viszont minden AAAAAAAAAAAAA szarul fut <#beka2>

Forza.

n000rbi
Resogun, tényleg! A lényeg, hogy tömve vagyunk az ilyenekkel.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Meg a resogun. Meg a dashboard is 😊

/meg a trine2 is.

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Nana, a Ground Zeroes 1080p 60fps...meg a Rayman Legends 😄

Kongy
Kajak mintha kínaiul beszélnék... 😄 Hagyjuk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
tehát ami nem 1080p és 60fps az szarul fut. értelek.

de akkor miért nem anyáztál minden ps4 játéknál eleddig?

Forza.

Moby
Én toltam kicsit a 360-as w2-t, szép munka volt az, nimcs azon mit szidni. Amit ki lehetett kihozták belõle. Pc-n a 770-el is ezt-azt vissza kell csippantani a 60 frémhez, pedig amikor kijött hol voltunk ezektõl a vasaktól.

Kongy
Nyilvánvalóan hülyeség, hogy elõzõ generációs gépeken szarul futna... 😄 Én kérek elnézést! 1080p 60fps tuti meglenne X360-on.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
ne zavartasd, hogy a hülyeségedre válaszolt vele...

Forza.

Moby
>tudom én a dörgést

Féltem, hogy nem, de az "otthon is tolhatnám, de inkább ps4-en tolom másnál" rész nem hagyott kétségeket <#eljen><#idiota>

Totti5
Mint prevgenen minden hisz ott 720p volt a standart, de hogy recehegy lenne az megint egy olyan állítás tõled aminek se eleje se vége.

S amíg ilyen marhaságokat állítasz olyan dolgokról amit láthatóan nem láttál addig ezt meg fogom cáfolni, ha kell videókkal, mert az is valami. Még véletlen se higgye el senki, azt ami nem igaz.

Sajnálom, de ez van, majd meggondolod miket mondasz.

Baromság.Van jó PC-m mégis ma voltam egész nap ismerõsnél és PS4-en játszottam WD-ot.Mikor itthon is megtehettem volna.
Pontosan ilyenekre mint te nem hallgatok már ne haragudj.Elõre tudom,hogy a jó PC-vel is vacakolhatok majd W3-nál,tudom én a dörgést nem kell félteni
Moby
Nem lesz mellette jó pc. Ha lenne mellette jó pc leszarnád hogy megveheted másra is drágábban szarabb minõségben. Hagyjuk a hülyeségeket, ez multiplatform cucc.

Kongy
és amúgy PS4 (!!!!) topikba aztán marhára kellenek ilyen Xbox 360 videók. Még ha XONE akkor oké... de... mindegy.

Kongy
720p-s recehegy. Nincs ezen mit ajnározni.

"lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében"
Nem-nem ezt a hibát még egyszer nem követem el.W3 érkezésére(sõt még idén)itt fog figyelni a Cur-gen ha lesz mellette jó PC ha nem a konzol meglesz
😄
Totti5
Full grafon a csúcs vasakat is meg fogja izzasztani, erre készülni lehet, lehet fejlesztnei a fix 30 fps érdekében 😊

Remélem konzolokon elsõsorban a frémet fogják belõni fix 30ra és amellé lövik be a grafot. Csak ne vállalják túl magukat, mert a 200+eres ultrahigh PCvel kell veresenyezni összehasonlító képeken. Ugyan olyan portot kérek mint ami a 360as W2 volt.

Moby
A videót elnézve, és a második rész ismeretében erre minden esély meg is van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Luigis death stare.gif 😄

n000rbi

Remélem Pc-n gépigénye az elsõ rész közelében lesz.
Totti5
Ez volt aztán a nagy megállapítás, és a fejlesztõk leszólása.

Nem, nem lenne az. Fejlesztõk kiválóan portotlták X360ra a Witcher 2õt, ami nem csak szépen nézett ki de kifogástalanul is futott.

TDC Geronimo
Szerencsére már nem.

Kongy
PS3-on ez a játék recehegy lenne, meg szaggatna is minden bizonnyal... 😊 Amúgy van videó a gyûjtõirõl meg a sima kiadásról is, és pl mindkettõhöz jár zene cd, meg mûvészeti album. Nyilván Collector's-hoz komolyabb, meg ahhoz jár egy szobor is, de azért szép gesztus, hogy normál áron adnak extrákat. Követhetnék a példájukat mások is.

Totti5
Nem. PS4, X1, PC.

Ez azért ugye jön majd ps3-ra is?
arty
tehát ha valami kisebb szabad világgal rendelkezik, mint a gta5, az már nem sandbox?

ezekszerint jelenleg már csak egy sandbox van a világon, a gta5.... 😄

Forza.

arty
két titán? mert egy nem bírta 😊)) nagyokos....

Forza.

Tatyla
Lennék HG ha támogatjátok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BooMiller
Nagyon jó példa volt... fõleg hogy theme park MMO a WoW😄

Téged kéne réges rég takarítani MR Önkényuralom.😊

Totti5
World of Warcraft térképe még sokkal nagyobb.

Fejtsük már meg hogy akkor mi a Horizon, de inkább te mond ki. Tudsz benne szabadon menni bárhova az elejétõl kezdve és csinálni a feladatokat szátszorva a térképen.

Szóval mi is ez?

Kongy
GTA V mapja nagyobb... 😞 Ennyi erõvel a legutóbbi NFS is sandbox... 😄 De legyen neked igazad.

Totti5

Kongy
Amúgy saját magadnak mondasz ellent, a Forza hol sandbox játék már nem azért?

Totti5
Nem akarna valaki HG lenni, hogy az ilyeneket takarítsa?

Az más kérdés hogy a forzát emulációnélkül optimalizálva vinné 60-al szebb graf mellett egy közepes pc vagy a PS4 is...😄

Totti5
Driveclub is csak 30 és szmájli oda jobban illik hisz ott erõlködtek hogy 60 lesz, csak nem jött össze.

Sandbox játék sosem volt és sosem lesz 60 fps konzolon. Azokhoz brutál powa kell, hogy ne 20-60 közti szaggatás legyen minden sarkon és helyzetben, persze meg lehet csinálni csak annak a graf látja a kárát lásd a 60 fps driver. Ami frankó volt, de atom spórolosó, közel nem fix 60 és a város nem nézett ki jól ( szerencsére a játék maga jó volt ).

Forza pedig a fix 60.0 vagy fix 30.0 fps híve. Ennél alább nem adják a fejlesztõk.

TDC Geronimo
1 is annyi volt cserébe brutális IQja volt 360on.

Kongy
Forza Horizon 2 is csak 30 fps 😄