PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sony mar nem veszit a ps4-eken, nemreg volt hir.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arty
"A vas hozott veszteséget, az most is az hoz. De a licenszdíjak, amit minden kiadó fizet az eladásokból + a store-on online értékesített tartalmakból az õket megilletõ jutalék vastagon nyereségessé tette mindkét nagy gyártót,
nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években."

Tévedés. Csupán a géming divizio hozta össze a massziv milliárdos minuszt mindkettõnél. Nem a sonytévé és nem az ofisz.
Javaslok egy kis informálódást a témában, kezd pl itt: http://kotaku.com/5973498/weapons-of-mass-disruption-3-how-and-why-consoles-will-die
Sajna a guglidocson már nincs fent, itt egy kivonatolt írás róla: http://www.kitguru.net/desktop-pc/console-desktop-pc/jon-martindale/guess-how-much-microsoft-and-sony-lost-on-the-xbox-360-and-ps3/

"However despite these late improvements, it doesn’t even come close to making a dent in the expenditure. In total Microsoft saw a loss of just under $3 billion, while Sony accounts for much more of the total, itself racking
up losses of just less than $5 billion."

Mostani gépeken a sony már csak 60$-t veszít, MS 28$-t nyer. Nem vállalnak be ujabb irgalmatlan minuszt, az a modell - amit te is írtál - bukott.

"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"
"Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there 😊)."

Semmi extrát akkor mondhatod (ill mondhatod máskor is, csak baromságnak fog hangzani), amikor minden játék crysis3 kinézetû és akkor kijön egy kz4.
Hol vagyunk még ettõl, te jó ég... ótókára meg méginkább igaz, nem véletlen abba nem is kötöttél bele 😉

"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""
"Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött
akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt."

2010-ben se játszott 720p-ben a pécés és 2010-ben is már fanyalgott a konzolgrafon. "Õ" ilyen.
Nehéz egyébként a nyálcsorgatást lemérni, hiszen az exkluk esetén ugye mindig savanyú a szõlõ 😊)

"ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk (...)"
"Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam õket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a
játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re."

Ha ennél jobb példák nincsenek (azaz azonos, crossgen címek, álá AC4), miért ezeket hoztad: "Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted" ? Pont ezt pofázom: röhejes a hasonlatod a pre-prevgen/prevgen viszonylatában, majd odatolod nagy kegyesen a prevgen/currgen viszonylatában UGYAN AZT a címet(AC4). Utóbbi fair, elõbbi nevetséges.
S ha pre-prevgen/prevgen idõvonalat nézek, cross-gen címet: pl a burnout. Szintén nem volt olyan ugrás, pont mint az AC4ednél mostanság.

Vagy ha kifordítom és a te unfair, más-más játékos példáddal jövök, akkor áll a crackdown vs. infamous összevetés: drámai a difi a mostani genváltás után is (csak mint a jade empire és a mass effekt példádnál 😉 )

Forza.

Moby
A kinézete érdekelt a legkevésbé. A grafbutítás meg ez az egész téma egy egész más kör, bár tény, hogy jó mintavétel.

Adversus solem ne loquitor

Ahogy a jatekban 'lemerul', az nem realis, es mi marpedig csak teljesen realis jatekot akarunk. Wait...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
Nekem sokkal elszomorítóbb diagnózisom van számodra: a játékokból kiöregedett vén fasz vagy.

Forza.

lwb
Amikor én 12 voltam még csak wolfenstein volt. 😊 Multiról meg nem is álmodtunk, meg mindegy is volt, mert úgyis c64-esem volt, mint mindenkinek.

Totti5
COD minden évben kiemelkedõ FPS élményt nyújt ( és igen nagyon sokan multiznak is vele, ami ezekszerint jó, de mivel egy percet nem CODoztem a 2. rész óta multiban ehhez én nem tudok semmit hozzászólni érdemben ). BF próbálja másolni a COD singlét, de még mindig nem megy nekik olyan szinten.

12 évesek ezzel játszanak is egy nagyon gyenge kártya... ezt nyilván te is tudod. Te is voltál 12 éves és én is, s akkor kezdett beszippantani a géming. Ezekszerint én is megvetendõ voltam, meg te is, amikor DOOM-ban, Quake-ban, Csében öltük egymást.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
A legborzasztóbb az,hogy az esetek többségében meg se tudják mondani emberek,hogy mi az ami nem jó xy gamában vagy ne adj isten ésszerû alternatívát prezentálnának hozzá!Csak a fikázás és még azok felé is akik esetleg élvezik azt amit õk meg se próbálnak élvezni...
Ha csak +10 % realitást kapna minden játék soha senki nem játszana ez biztos.Teszem azt bf-be codba valós fizika hatna a lövedékekre mókás lenne garantálom és akkor ne keverjük bele azt,hogy a málhával való 20 perc futás után ájultan esne össze minden katona.Vagy a forzába,ha odacsapod a vasat akkor cirka 1 hétig szervizbe legyen a gép és persze addig nincs játék!!!
Mi kell akkor 1 jó játékhoz???De tényleg mi???
Harlekin
Na látod Én akkor nagyon szerencsés vagyok nem láttam e3-at és nem is érdekel mi lesz 6 hónap múlva.Néha ránézek storra és ha olyan dologba botlok ami stílusában érdekel megveszem,nem nézek videót nem érdekel más véleménye.Használom és kész ha szar ott hagyom,de ilyen még nem volt pedig aztán nem kevéssel játszottam.Ez is hogy mindig online ne legyen 6 éve minden nap liven vagyok nem volt olyan nap,hogy ne lett volna goldom.A kinectbe nem megyek bele,mert ez az 1ik ok amiért xboxom van a 360 on is minden kinect játékot végig toltam.Miért,mert érdekelt érdekelt maga az újdonság az,hogy valami más.Ja várjunk csak akkor most ez elõre vitte a dolgokat,vagy nem,mert ez 1 szar bizonyos emberek szerint.Mert ugye a kinect miatt is ment a fikaáradat rendesen...
lwb
10+ millió vásárlója a codnak van. Az pedig nem tud semmi kiemelkedõt, same old shit minden évben. Csak ezzel lövik egymást online a 12 évesek, ennyi a varázsa.

Lószar, légy hasonlat itt is áll. Attól, hogy valami népszerû, még nem biztos, hogy jó is lesz.

lwb
A forza5 a forza 4-hez képest kevesebb contentet tartalmazott. A forza 4 26 pályával és 500 autóval indult. A folytatásoktól az emberek általában többet várnak, nem kevesebbet. Ennek ellenére jó játék a forza 5, hiányolom a porschékat belõle, de az nem az õ hibájuk, hanem az ea-porsche dealé.

lwb
Figyi, egyrészt miért csak egyes stílusokon belül hasonlítgatsz játékokat? Nyilván TPS-be nincs nagyon szebb pc-n, mert az egész genre kb halott pc-n. Ugyanez volt a legutóbbi mortal kombatig igaz pc-re is, mert konkrétan nem volt verekedõs játék. Összességében kell nézni.

Last gen játékokat meg miért sorolsz? Épp azt írtam én is, hogy pl az uncharted 2 a maga idejében verte a korabeli pc-s játékokat is grafikában. Konkrétan nekem érvelsz. 😊

lwb
Na ja, csak hát látni a következõ 6 hónapot is. Nagyjából most fel lehet sorolni az összes játékot, ami év végéig ki fog jönni, gyakorlatilag már a jövõ tavasszal megjelenõkbõl is láttunk gameplayt, az ideikbõl már félórás bemutatók vannak a neten, az e3-on a játékosok is kipróbálhatták. Szóval lehet elõre jól látni és igenis frusztrálja az embereket az egész hülye resolutiongate botrány az xboxnál, meg a többi marhaság. És igenis jó, hogy ezzel csesztetik a MS-ot pl., mert lett eredménye a múltban is az x1 mindig online és nincs használt játék stb, stb feature-nek kikukázásával. Vagy akár a kötelezõ kinect dobásával.

Van különbség fikázás és kritika között. Pl. én a destinyt várom, nem is csesztem el az élményem az alfával. Várom nagyon a TLOU remasteredet is, pedig megvan a ps3-as is. De azért látom, hogy hova lehetne és kellene is még fejlõdni.

a.carkey
A telefon lemerül ...

A medve nem játék.

Harlekin
6 hónapja van nextgen,de már most csak az elégedetlenséget lehet olvasni hallani.Ezek az egyének szerint a cégek jövõre kiadnak új konzolokat vagy minden fejlesztést kukáznak és nekiállnak a lehetetlennek megfelelni Ráadásul azoknak akiknek nem lehet.Vagy mit gondolnak mire számítanak tényleg érthetetlen számomra...
Harlekin
Na de viszont az is szerencse,hogy vannak olyanok aki tudják élvezni az éppen mindig aktuálisat megveszik,használják.És nem 10+ millió az aki zsigerbõl megjelenés elõtt fikázik meg se veszi ki se próbálja.Valóban 1 fejlesztõnek egy befektetõnek erre van szüksége ez az igazi ösztönzõ erõ...<#kacsint>
lwb
Azért van fejlõdés, mert az emberek mindig jobbat akarnak. Ez viszi elõbbre a világot. Ha minden pont jó úgy, ahogy most van, akkor mi a fenének fejlesszen bárki is bármi újat?

Szerencsére vannak még olyanok, akik nyomják a stúdiókat, hogy igenis érdemes kreatívnak lenni.

Harlekin
A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz.
Valóban és ezért a mai napig is csak a Galaxy Invadert tolunk az Atari 2600-on.Szimplán tudni kell a realitás talaján maradni és nem mindig mindenkor a lehetetlent kívánni.Mert hazugság azt mondani,hogy nincs fejlõdés és a tendencia nem jó,de ez nem a mindig elégedetlen zsigerbõl fikázok érdeme,mert ha így lenne akkor rég semmi nem lenne ebbõl az iparágból mivel mindig a lehetetlent kívánják ami teljesíthetetlen...
Totti5
Számtalan kiváló studió dölt be, zárt be tünt el az elõzõ generációban mert a játékaikat leszarták a népek és belerokkantak, vagy ki lettek rúgva páros lábbal... még mindig minõségi és kreatív játék egy AC, ami nem véletlen sikeres. Amibõl elmegy 10+ millió az nem a véletlen mûve hanem amiatt mert jó játékok, valamiben olyan kiemelkedõt nyújtanak ami ekkkora tömegeket meg tud mozgatni.

Totti5
Kevés kontent? 300 autó, 17 pálya ( + több féle nyomvonalak ) Ha ez kevés akkor mi a normális?

Ha nem tudod akkor miért írod? nem véletlen kérdeztem rá...

TPSbe mi szebb PCn mint az Uncharted 3, Last of Us, Gears of War 3?
Sport játékban mi szebb PCn mint a Fight Night Champ, EA UFC, Top Spin 4 nextgen Fifa, Madden stb?
FPSben van PCn Crysis ( ami már nem igaz, mert mutliplat, de nyilván PCn a szebb hisz csak prevgenen van ), konzolon van Killzone: Shadow Fall , Halo 4.

lwb
Ezzel a hozzáállással még mindig Galaxy Invadert tolnánk az Atari 2600-on. Az ÉPÍTÕ kritika jó, mert az viszi elõbbre a játékipart. A konformista "minden jó, élvezni kell, ez csak hobbi, a játékossal van a baj stb." hozzáállás langymeleg stagnálást hoz. Nem ösztönzi a gyártókat arra, hogy fejlesszenek, ha a vásárlók mindennek egyformán örülnek, mindent bekajálnak.

Nyilván, mint itt mindenkit, engem is érdekel, hogy milyen játékok jönnek ki, ha nem érdekelne, nem írnék róla.

lwb
Fogalmam sincs, nem játszok autós játékokkal. Egyébként nem stíluson belül értettem, hanem általában, hogy van ezeknél szebb pc-n. A Forza egyébként OK, csak kevés benne a kontent. 😞

Totti5
Telefon le tud merülni😊 4-5 hekkelés után várni kell amíg feltöltõdik, bár ez sem jó, mert ilyenkor meg be kellene dugni a konnektorba, hisz az lenne a reális.

Es meg a telefon sem merul le, terero is van mindig, no meg a kocsikban is kifogyhatatlan az uzemanyag. Maglyara vele!
<#falbav>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
Soha nem a játékokkal van a baj,hanem az emberekkel,mert NEM JÁTÉKKÉNT tekintik a dolgokat,hanem a valóságnak...Bele lehetne 1 millió dologba kötni,de van értelme!?
Használni kell és kiélvezni amit nyújt nem azon agyalni,hogy ez szar teszem azt,mert csak 1 gombot kell nyomni.

UI:

Kedves ismeretlen!
Jöhet ismét 1 mínusz mint tegnap amiért,mertem másként vélekedni mint TE!Semmi gond...
1 dolgot kívánok neked,hogy életedben ez legyen a legnagyobb öröm,hogy a másként vélekedõnek mínuszt osztogass!Látod vagyok olyan jó fej,hogy még jókívánsággal illetlek<#kacsint>
Totti5
Játék nem pedig valóság szimulátor..........

Totti5
Melyik autós játék szebb pcn?

TDC Geronimo
Nem próbáltad akkor az alphat gondolom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja, marha életszerû, hogy egy gombnyomással felülírja...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

lwb
A vas hozott veszteséget, az most is az hoz. De a licenszdíjak, amit minden kiadó fizet az eladásokból + a store-on online értékesített tartalmakból az õket megilletõ jutalék vastagon nyereségessé tette mindkét nagy gyártót, nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években.

"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"

Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there 😊).

"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""

Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt.

"ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk (...)"

Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam õket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re.

Skillekrõl/perkekrõl nem találtam semmi leírást - senki nem fényképezi le azt a rohadt oldalt.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Destiny B-roll videó E3ról. Alpha után beta egyre várósabb <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jatszottal 3 percnel tobbet a jatekkal? Mert kurvara nem hekkelget a csavo minden lampat... Hozzaferese van a cTOShez, a Dedsec mar megcsinalta elotte a hekkelest. Ilyen szituaciokban o csak felulirja az automatikat egy gombnyomassal.

Ez igaz. Csak míg egy puska úgy sül el, hogy meghúzod a ravaszt, 150 kilométer per óra motorozás közben meghekkelni egy jelzõlámpát egy mobiltelefonnal nem egy gombnyomás kérdése...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Totti5
Mint ahogy az Ac 1 gombos mászás. Hány gombos legyen? Melyik játékban kell mászás közben zongorázni ami olyan nagyon fasza? Emberek át sem gondolják amit írnak. Mászás és a hekkelés is olyan elem amit 10 másodpercenként csinálsz, ha agyon lenne bonyolítva akkor nem lenne értelme. Bármilyen lövöldözõs játékban sem kezd el senki pöcsölni a fegyverekkel hanem nyomod a ravaszt.

Totti5
Máskor szólj hogy csak írod de mögötte nics semmi elgondolás s akkor nem erõlködök.

Kongy
A gombnyomós hekkeléssel nincs baj, elnézném nekik ha kitaláltak volna legalább KÉT minijátékot, ha már 4+1 ACT van, amit nem 2 perc végigtolni, de vagy 50-szer kötelezõen a pofádba van tolva, plusz mellékküldetéseknél még 100-szor.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Van egy közös bennem és a retekszoftban: ezen nem gondolkodtam.
És van egy különbség is: nekem nem is fizettek érte.

Mivel már a gondolati analógiákat sem tudod értelmezni és dekódolni, nem lep meg, hogy fel sem tûnt, hogy a csont fehér, villódzó térképen mennyivel szembarátabb lenne a színes ikonok használata.

Játékos vagy.

a.carkey
Az, hogy nyomsz egy billentyût/gombot és hekkkkkkelllllsz azonnal lehet, hogy primitív, de sokkal jobbat én se tudnék kitalálni, hogy ha éppen üldöznek a zsaruk, és egy sec alatt fel kell húzni egy akadályt elõttük vagy kiiktatni a lámpát akkor mit kellene csinálni. A minijáték hack pedig persze lehetne jobb, de kell? Az ötlet jó. A modból látszik, hogy a PCt butították a konzolhoz. Az E3 után nem veszõdtek a PCs verzióval, pl. manuálisan a multisampling onra állításakor tapasztalható teljesítménybeli visszaeséssel, mert a konzol miatt leszarták.

Olyan ubisoftosan együgyû azért nem lett. Nemcsak kinézetre, játékmenetre sem olyan lett, mint lehetett volna, de sokszor van ez így, nemcsak az Ubinál.

A TLoU trailert megnézve a NGen változattól SEM fogjuk eldobni az agyunkat textúrázás kapcsán, de ott a játékmenet legalább nem változott, így kapunk egy Tomb Raider szerû élményt.

A halom pénz esete pedig a Destiny kapcsán lesz majd érdekes. A WD mellette prosti a 6os út mentén. De éltem már meg ráköltési, felhypeolási, kiadási prostitúciót a SWTOR kapcsán, ami sokkal de sokkal durvább volt, mint ami a WD esetében ment.

WDt kipróbáltam PS4en, kipróbáltam PC4, és ha csak a grafikát nem nézzük, a lényeges különbség csak annyi, hogy konzolon kikapták a tipikus séta funkciót, ami nem rossz egy multiplatform játék kapcsán.

A medve nem játék.

arty
ezt mééég továbbgondoltam:

lehet, hogy van akinek jól van kalibrálva a kijelzõje és nincsenek szellemi/látásbéli rendellenességei és esetleg ezért nem akadt ki nemlétezõ problémákon 😄D

Forza.

arty
Az elõzõ generáció masszív veszteséget hozott mindkét cégnek. Ebbõl indulj ki 😉
Tehát hacsak nem az az érdeked, elvárásod, h dögöljön ki minkét konzol, a te szempontodból a két konzolgyáros jól döntött, amikor a butább, de olcsóbb gépeket tolta eléd.

pécérõl most is mehet a nyálcsorgatás, pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??
alapvetõen nem a grafra szokott menni a vágyakozás, inkább a játékok egészére 😉 nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR", sokkal inkább "bárcsak lenne RDR pécére" 😉

ha már ps3/4-es ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk burnout revenge xbox vs. x360 összevetést teszel FAIR módon vele szemben? ott is kb a felbontás nõtt, meg az ocsmány postprocessz lett nextgenen plusz.

vagy ha a te mintád követem. nézz meg egy crackdown-t egy infamous3 ellen, ha ott tévérõl csak minimális difit látsz, hát.... izé... szemész! 😉

úgyhogy grafikában igenis van szép ugrás (prevgen - nextgen viszonylatban), játékmenetben viszont további butulást várok: még több eladást kell produkálni az egyre növõ büdzsék mellett - ehez viszont mégtöbbek, még szélesebb réteg számára kell befogadhatóvá, játszhatóvá tenni a játékokat.

Forza.

arty
gondolom jó sokat és mélyenszántókat gondoltál, amikor nézted a mapet ac2-ben 😄DDD

jézusbazmeg....

Forza.

lwb
Pont lesz.rom a pénzügyi eredményeiket. A munkájukat onnan értékelem, ahol engem érint: az élményen, amit a pénzemért kapok. Az elõzõ generációnál legalább pár év eltelt, mire azt lehetett mondani, hogy a pc beelõzte a konzolt. Most már a launch napján hátrányban vannak a konzolok. Emlékszem a force unleashedre, a gta4-re és a máig pcre ki sem jött red dead redemptionre. Vagy akár az uncharted 1-2-re. Pc-rõl is ment a nyálcsorgatás.

A mostani gen ezt nem tudja hozni. Hogy ez most a vas vagy csak bénák a játékok egyelõre és majd kiforr, azt nem tudom. Az viszont tény, hogy nagyon sok a multigen játék és õszintén, olyan egetverõ különbség nincs a last gen és next gen játékok között. Új konzolt érõ különbség pláne nincs. Nézzél meg egy ps2-es és egy ps3-as játékot vagy egy xbobx és x360 játékot. Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted. Ég és föld. Most ac4 x360 és ac4 x1 között a füst, a hajón átcsapó hullámok és a magasabb felbontás a különbség, amit 2 méterre a tévétõl a kanapén fekve már nem olyan könnyû észrevenni. Nincs olyan nagy ugrás mint sd-rõl hd-re volt. Nem baj, ha grafikában nincs, de akkor legalább tolnák az új ötleteket, bármit. Erre ugyanazt a szart kapjuk codból, bfbõl meg acból. Csak 7209 helyett 900 meg 1080.

Ez nagyon kevés.

Totti5
Te hogy oldottad volna meg a hekkelést ami nem a press X? Persze szó nincs arról hogy ész nélkül nyomkodni kell az Xet.

Totti5
Valójában meg van a gémer és van a rinyagép, meg van aki azt hiszi hogy a géming a relativitás elmélettel vetekszik. Õk építsenek idõgépet és menjenek vissza s nes, c64 korszakba ahol minden tökéletes volt.

"Hogy a francba lehet az, hogy egyetlen egy gémer sem panaszkodott Ubinak, hogy az AC1-2 BH-ban a szemünk folyt ki a fehér térképen fehér ikonoktól, ráadásul még villódzott is???!!!!"

"Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel."

Ezért mondtam korábban, hogy vannak játékosok, vannak gondolkodó játékosok, meg vannak intelligens és gondolkodó játékosok. Nyilván mindhárom kategóriának más az ingerküszübe. Az egyik nyeli a szart, bármi is legyen az, a másik idõnként szeretne almát is enni, a harmadik pedig az almából is csak a legjobbat fogyasztja élvezettel.

Moby
>Gagyi, a GTA5höz képest.

Ez egy marhaság. Semmi szükség nincs ehhez GTAV-re. A WD önmagában retek. Akkor is az lenne, ha a GTAV sosem születik meg. Pressxtohack. Agyrém.
Nem gagyi, hogy lenne az, beletoltak egy halom pénzt meg munkát. Csak a végeredmény lett olyan tipikusan ubisoftosan együgyû. Mondjuk a GTA-kat verni sem lenne túl nagy kihívás, annak ellenér, hogy az 5 meglehetõsen korrekt lett.

a.carkey
Na jó, de mi ment a WD kapcsán!? Gagyi, a GTA5höz képest. Ok, de elsõ menetben a GTA4et akarta verni, az 5el egy idõben jött volna ki, sõt, ha a legelsõ májusi dátumot tudják tartani amit az E3on nyomtak, vagy legalább a novemberit, akkor náluk a labda. Elõször a GTA 5 miatt tolták, aztán az AC4, és így lett belõle 2014. május 27. A Mafia 2 szép volt, jó volt, de ott is tömérdek dolog maradt ki, amit bele akartak tenni, és vagy bekerült DLC formájában, vagy nem. Nem volt rossz a M2, de a város szerintem kicsi volt, és az elsõ rész "él a város" részét nem tükrözte. Helyette volt tél is.

A medve nem játék.

arty
Ne terelj. 2 évente jött az UC1-2-3.
Ezzel szemben FC1-2-3: 2004-2008-2012.

De a 2014-es FC4 már fájna, mer rókabõr. Értettelek. Mármint, h mekkora lufi a véleményed 😊)

Forza.