PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
nyugi. A Sonynál a nagy mínuszt nem a PS üzletág, hanem a tévék és a többi elektronikai termékek hozták össze az elmúlt években."
Tévedés. Csupán a géming divizio hozta össze a massziv milliárdos minuszt mindkettõnél. Nem a sonytévé és nem az ofisz.
Javaslok egy kis informálódást a témában, kezd pl itt: http://kotaku.com/5973498/weapons-of-mass-disruption-3-how-and-why-consoles-will-die
Sajna a guglidocson már nincs fent, itt egy kivonatolt írás róla: http://www.kitguru.net/desktop-pc/console-desktop-pc/jon-martindale/guess-how-much-microsoft-and-sony-lost-on-the-xbox-360-and-ps3/
"However despite these late improvements, it doesn’t even come close to making a dent in the expenditure. In total Microsoft saw a loss of just under $3 billion, while Sony accounts for much more of the total, itself racking
up losses of just less than $5 billion."
Mostani gépeken a sony már csak 60$-t veszít, MS 28$-t nyer. Nem vállalnak be ujabb irgalmatlan minuszt, az a modell - amit te is írtál - bukott.
"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"
"Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there 😊)."
Semmi extrát akkor mondhatod (ill mondhatod máskor is, csak baromságnak fog hangzani), amikor minden játék crysis3 kinézetû és akkor kijön egy kz4.
Hol vagyunk még ettõl, te jó ég... ótókára meg méginkább igaz, nem véletlen abba nem is kötöttél bele 😉
"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""
"Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött
akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt."
2010-ben se játszott 720p-ben a pécés és 2010-ben is már fanyalgott a konzolgrafon. "Õ" ilyen.
Nehéz egyébként a nyálcsorgatást lemérni, hiszen az exkluk esetén ugye mindig savanyú a szõlõ 😊)
"ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk (...)"
"Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam õket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a
játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re."
Ha ennél jobb példák nincsenek (azaz azonos, crossgen címek, álá AC4), miért ezeket hoztad: "Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted" ? Pont ezt pofázom: röhejes a hasonlatod a pre-prevgen/prevgen viszonylatában, majd odatolod nagy kegyesen a prevgen/currgen viszonylatában UGYAN AZT a címet(AC4). Utóbbi fair, elõbbi nevetséges.
S ha pre-prevgen/prevgen idõvonalat nézek, cross-gen címet: pl a burnout. Szintén nem volt olyan ugrás, pont mint az AC4ednél mostanság.
Vagy ha kifordítom és a te unfair, más-más játékos példáddal jövök, akkor áll a crackdown vs. infamous összevetés: drámai a difi a mostani genváltás után is (csak mint a jade empire és a mass effekt példádnál 😉 )
Forza.
Adversus solem ne loquitor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
12 évesek ezzel játszanak is egy nagyon gyenge kártya... ezt nyilván te is tudod. Te is voltál 12 éves és én is, s akkor kezdett beszippantani a géming. Ezekszerint én is megvetendõ voltam, meg te is, amikor DOOM-ban, Quake-ban, Csében öltük egymást.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha csak +10 % realitást kapna minden játék soha senki nem játszana ez biztos.Teszem azt bf-be codba valós fizika hatna a lövedékekre mókás lenne garantálom és akkor ne keverjük bele azt,hogy a málhával való 20 perc futás után ájultan esne össze minden katona.Vagy a forzába,ha odacsapod a vasat akkor cirka 1 hétig szervizbe legyen a gép és persze addig nincs játék!!!
Mi kell akkor 1 jó játékhoz???De tényleg mi???
Lószar, légy hasonlat itt is áll. Attól, hogy valami népszerû, még nem biztos, hogy jó is lesz.
Last gen játékokat meg miért sorolsz? Épp azt írtam én is, hogy pl az uncharted 2 a maga idejében verte a korabeli pc-s játékokat is grafikában. Konkrétan nekem érvelsz. 😊
Van különbség fikázás és kritika között. Pl. én a destinyt várom, nem is csesztem el az élményem az alfával. Várom nagyon a TLOU remasteredet is, pedig megvan a ps3-as is. De azért látom, hogy hova lehetne és kellene is még fejlõdni.
Szerencsére vannak még olyanok, akik nyomják a stúdiókat, hogy igenis érdemes kreatívnak lenni.
Valóban és ezért a mai napig is csak a Galaxy Invadert tolunk az Atari 2600-on.Szimplán tudni kell a realitás talaján maradni és nem mindig mindenkor a lehetetlent kívánni.Mert hazugság azt mondani,hogy nincs fejlõdés és a tendencia nem jó,de ez nem a mindig elégedetlen zsigerbõl fikázok érdeme,mert ha így lenne akkor rég semmi nem lenne ebbõl az iparágból mivel mindig a lehetetlent kívánják ami teljesíthetetlen...
Ha nem tudod akkor miért írod? nem véletlen kérdeztem rá...
TPSbe mi szebb PCn mint az Uncharted 3, Last of Us, Gears of War 3?
Sport játékban mi szebb PCn mint a Fight Night Champ, EA UFC, Top Spin 4 nextgen Fifa, Madden stb?
FPSben van PCn Crysis ( ami már nem igaz, mert mutliplat, de nyilván PCn a szebb hisz csak prevgenen van ), konzolon van Killzone: Shadow Fall , Halo 4.
Nyilván, mint itt mindenkit, engem is érdekel, hogy milyen játékok jönnek ki, ha nem érdekelne, nem írnék róla.
<#falbav>#falbav>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Használni kell és kiélvezni amit nyújt nem azon agyalni,hogy ez szar teszem azt,mert csak 1 gombot kell nyomni.
UI:
Kedves ismeretlen!
Jöhet ismét 1 mínusz mint tegnap amiért,mertem másként vélekedni mint TE!Semmi gond...
1 dolgot kívánok neked,hogy életedben ez legyen a legnagyobb öröm,hogy a másként vélekedõnek mínuszt osztogass!Látod vagyok olyan jó fej,hogy még jókívánsággal illetlek<#kacsint>#kacsint>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??"
Semmi extra. PC-n ezer éve van ennél szebb is, egy felhúzott Crysis 3 vagy Metro LL pl. kenterbe veri a killzone shadowfailt (see what i did there 😊).
"nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR""
Ma biztos nem, de 2010-ben, 4 éve egy 720-ról 1080-ra felhúzott, amúgy változatlan RDR teljesen jó lett volna mindenkinek pc-n is. A gta4 sem volt szebb és más open world, ami egy ligában lett volna ezekkel meg ki sem jött akkoriban pc-re. Uncharted 2 meg legszebb grafika díját vitte annak idején, pedig csak 720p volt.
"ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk (...)"
Mert az ugyanaz a játék! Ennél jobb párokat/példákat találni sem lehet. Burnoutot nem játszottam, nem ismerem, de crackdownt más fejlesztette, mint az infamoust, minek hasonlítsam õket egymáshoz? Mert kb hasonló stílusú a játék? A crackdown anno nem a grafikájával hódított, hanem a szabadsággal és a rombolhatósággal. Az infamous ss meg lényegében egy engine bemutató a ps4-re.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És van egy különbség is: nekem nem is fizettek érte.
Játékos vagy.
Olyan ubisoftosan együgyû azért nem lett. Nemcsak kinézetre, játékmenetre sem olyan lett, mint lehetett volna, de sokszor van ez így, nemcsak az Ubinál.
A TLoU trailert megnézve a NGen változattól SEM fogjuk eldobni az agyunkat textúrázás kapcsán, de ott a játékmenet legalább nem változott, így kapunk egy Tomb Raider szerû élményt.
A halom pénz esete pedig a Destiny kapcsán lesz majd érdekes. A WD mellette prosti a 6os út mentén. De éltem már meg ráköltési, felhypeolási, kiadási prostitúciót a SWTOR kapcsán, ami sokkal de sokkal durvább volt, mint ami a WD esetében ment.
WDt kipróbáltam PS4en, kipróbáltam PC4, és ha csak a grafikát nem nézzük, a lényeges különbség csak annyi, hogy konzolon kikapták a tipikus séta funkciót, ami nem rossz egy multiplatform játék kapcsán.
A medve nem játék.
lehet, hogy van akinek jól van kalibrálva a kijelzõje és nincsenek szellemi/látásbéli rendellenességei és esetleg ezért nem akadt ki nemlétezõ problémákon 😄D
Forza.
Tehát hacsak nem az az érdeked, elvárásod, h dögöljön ki minkét konzol, a te szempontodból a két konzolgyáros jól döntött, amikor a butább, de olcsóbb gépeket tolta eléd.
pécérõl most is mehet a nyálcsorgatás, pl a forzára, infémüszre, killzónára... vagy ezek szerinted randák??
alapvetõen nem a grafra szokott menni a vágyakozás, inkább a játékok egészére 😉 nem hiszem, h az RDR-t úgy akarná a pécés, hogy "bárcsak nálam is ÍGY nézne ki az RDR", sokkal inkább "bárcsak lenne RDR pécére" 😉
ha már ps3/4-es ac4-et hasonlítassz, elõzõ genben miért nem mondjuk burnout revenge xbox vs. x360 összevetést teszel FAIR módon vele szemben? ott is kb a felbontás nõtt, meg az ocsmány postprocessz lett nextgenen plusz.
vagy ha a te mintád követem. nézz meg egy crackdown-t egy infamous3 ellen, ha ott tévérõl csak minimális difit látsz, hát.... izé... szemész! 😉
úgyhogy grafikában igenis van szép ugrás (prevgen - nextgen viszonylatban), játékmenetben viszont további butulást várok: még több eladást kell produkálni az egyre növõ büdzsék mellett - ehez viszont mégtöbbek, még szélesebb réteg számára kell befogadhatóvá, játszhatóvá tenni a játékokat.
Forza.
jézusbazmeg....
Forza.
A mostani gen ezt nem tudja hozni. Hogy ez most a vas vagy csak bénák a játékok egyelõre és majd kiforr, azt nem tudom. Az viszont tény, hogy nagyon sok a multigen játék és õszintén, olyan egetverõ különbség nincs a last gen és next gen játékok között. Új konzolt érõ különbség pláne nincs. Nézzél meg egy ps2-es és egy ps3-as játékot vagy egy xbobx és x360 játékot. Jade Empire vs. Mass Effect vagy Manhunt vs Uncharted. Ég és föld. Most ac4 x360 és ac4 x1 között a füst, a hajón átcsapó hullámok és a magasabb felbontás a különbség, amit 2 méterre a tévétõl a kanapén fekve már nem olyan könnyû észrevenni. Nincs olyan nagy ugrás mint sd-rõl hd-re volt. Nem baj, ha grafikában nincs, de akkor legalább tolnák az új ötleteket, bármit. Erre ugyanazt a szart kapjuk codból, bfbõl meg acból. Csak 7209 helyett 900 meg 1080.
Ez nagyon kevés.
"Lehet nem volt velük gondja? Sok hiba van az AC-kben, de az említettet sose soroltam volna fel."
Ezért mondtam korábban, hogy vannak játékosok, vannak gondolkodó játékosok, meg vannak intelligens és gondolkodó játékosok. Nyilván mindhárom kategóriának más az ingerküszübe. Az egyik nyeli a szart, bármi is legyen az, a másik idõnként szeretne almát is enni, a harmadik pedig az almából is csak a legjobbat fogyasztja élvezettel.
Ez egy marhaság. Semmi szükség nincs ehhez GTAV-re. A WD önmagában retek. Akkor is az lenne, ha a GTAV sosem születik meg. Pressxtohack. Agyrém.
Nem gagyi, hogy lenne az, beletoltak egy halom pénzt meg munkát. Csak a végeredmény lett olyan tipikusan ubisoftosan együgyû. Mondjuk a GTA-kat verni sem lenne túl nagy kihívás, annak ellenér, hogy az 5 meglehetõsen korrekt lett.
A medve nem játék.