train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Bandur21
    Sziasztok . Olvastam, hogy sokaknak nehézségei vannak a teherszállítással. Nekem a személyszállítással vannak problémáim... :) Na de A Lényeg, nekem az a tapasztalatom, hogy van egy vasművem (Én még kicsi pályán próbálkozok) ami két város között kb félútra fekszik. Ki építettem egy vasútvonalat a vasérc bánya a szénbánya és a vasmű között. Elkezdett termelni a vonal de úgy 55 nél megállt. Ki írta a vasmű, hogy szállítsak több árucikket. Kiépítettem egy teherautó vonalat a vasmű és a az a város között ahová "magától" ment az árucikk. 30 másodperces vonal volt és a termelés felment 80 ra és ismét ki írta ugyan ezt. Egyértelműen többet termelt a szén és vasércbánya is.
    Ekkor ki építettem egy teherautó vonalat a kicsit távolabb fekvő város között. Ekkor a termelés ismét megugrott 120 körülire mindenhol. Ekkor a vonatot is kellet fejlesztenem mert már több volt a termelés mint a szállított mennyiség. Itt hozzátenném, hogy ezen kívül még van egy fa és egy olaj vonalam is amik egyenként ellátnak egy várost így azokhoz még nem nyúltam. Na és mit ad isten megint ki írta szállítsak több árucikket "mondom hova te nagyon hülye" De mivel, hogy már meghaladta 800k-t a vonal termelése mondom bepróbálkozok egy árucikk szállító tehervonallal egy távoli városnál ahol nem volt semmi árucikk ellátás csak utasforgalom meg helyi járat . Nos ez a lépésem úgy megdobta a termelést 5 éven belül, hogy ismét nagyobb vonat kellet a szénhez és a vasérchez. Most 400 at tudna termelni a vonal és jelen állásban van két árucikk szállító vonal és 3 teherautó vonal ami innen szállít ezekből összeségben közel 5milliós a bevétel. Utasok is többen lettek ahogy növekedett az árucikkek be árramlása a városokba de az utasokhoz nem igazán értek. De ezzel remélem tudtam segíteni. És egyetértek azzal az ötlettel, hogy egy állomásra kéne bemenni a teher és személyvonatoknak. :)