Train Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 év múlva már Trainfever2... eléggé úgy tűnik, hogy készítői oldalról csak egykét csicsamicsa lesz javítva, amitől jobban fut, meg szebben néz ki.... minden mást a modderekre hagynak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és teljesen a ti érdemetek, mert én mind a két helyre írogatok.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Szóval ehhez tőke kell, más működő, tejelő vonalak előbb...
Nekem mostmár $150M van, szal elég gyorsan felrántok ilyesmit, de még így is képes 10 milliókkal alászállni, mire valami plusz jön...
Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor be akarom tölteni a mentet állást akkor összeomlik a játék és kilép.
Valakinek hasonló problémája volt? Ha igen akkor mit csinált vele?
Magyarán meg kell építeni a kiszolgáló vonatokat a bányából a factoryba, és a factoryból a városba is. De nem egy városba, hanem egy factoryból akár 4-5-be is. Ekkor a factory elkezd upgradelni, és egyre több goodsot termelni, amihez viszont elkezdi bevonzani a nyersanyagokat is, amitől a bányák felpörögnek. Szóval évek... évtizedek, mire hasznot termel a lánc.
Ráadásul mint kiderült, nem mindegy hova viszed be a goodsot a városokba. A kék layeres industry részekhez kell bevinni, ott többet tud fogadni.
Per pillanat ami legjobban hiányzik az egy rail upgrade tool a nagysebességű vágányokhoz.. nem értem, ha egyszer utat lehet, akkor ezt miért nem...
Igen ... vannak benne bugok, idegesítő, nem logikus, rosszul kitalált vagy csak egyszerűen félkész dolgok.
Az egyetlen igazán nagy probléma az hogy pályánként ha 3-4 nyersanyaglelőhely működik az már csoda, és a többi 20-at egyszerűen lehetetlen munkára bírni 😞
Nem tetszik, hogy nem a sín követi a talajt építkezéskor, hanem "vízszintbe" épít és a környező tájat rombolja le, de ez kiküszöbölhető ha csak pár méteressével építek.
Nem tetszik, hogy a vonat ragaszkodik az egyetlen vágányhoz az állomáson akkor is ha több szabad vágány van, de el lehet fogadni hogy ahány vonal csatlakozik egy állomáshoz annyi vágányt építek.
És még több apróság. Ezek apránként úgyis optimalizálva lesznek, átgondolják őket és moddolható is szóval látom a fényt az alagút végén ... nem úgy mint az X-nél, (ugye Viku?)
Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2014.09.19. 23:58:43
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
de nem baj ugyis itt van már az ujk train simulator, abba kéne megtanulni pályát szerkeszteni, azt mehet a menet 😄
A városon belüli ÖSSZES közlekedést meg kellett szüntetnem, mert mind csak masszívan minuszolt, ha busz, ha villamos.
Vonatokból utasszállítóból van ami 1M felett keres egy évben... teherszállításnál ezt csak véresverejtékkel lehet elérni. Egyszerűen bizonyos bányák csesznek felpörögni akármit teszel melléjük. Ott a 3 perces ciklusidejű vonat, erre még 5 év után is 1db-ot termel a bánya...
Az olajnál sikerült kb 10 év alatt 1-ről 28-ra felhúznom a termelést egy kb 3 perces ciklusidővel. De ez a vonat is csak úgy tud plusszos maradni, hogy az olajat beviszi, és a gyárból visszafelé úton a goodsot is elviszi a városba még. Szal kombinálni kell, és állati okosan kiválasztani hogy melyik bányát meg várost kötögeted össze.
Ráadásul nem elég, hogy a balfék készítők nem csinálták meg az állomások vágánybővíthetőségét, még a high-speed sínre sem lehet upgradelni, csak újraépíteni. Bár igazából még egy darab olyan mozdony nem jelent meg, ami tényleg 120 fölé gyorsulna a szakaszon. Még ami 145-öt tudna, azok se nagyon érik el, mert gyengék. Plusz még olyan bug is van, hogy a vonalak kijelölt vágányai néha átugranak másikra... én meg csak lesek, hogy az addig jövedelmező vonalakon hirtelen minusz van, mert 6 vonat vár egyazon vágányra...
Ekkor ki építettem egy teherautó vonalat a kicsit távolabb fekvő város között. Ekkor a termelés ismét megugrott 120 körülire mindenhol. Ekkor a vonatot is kellet fejlesztenem mert már több volt a termelés mint a szállított mennyiség. Itt hozzátenném, hogy ezen kívül még van egy fa és egy olaj vonalam is amik egyenként ellátnak egy várost így azokhoz még nem nyúltam. Na és mit ad isten megint ki írta szállítsak több árucikket "mondom hova te nagyon hülye" De mivel, hogy már meghaladta 800k-t a vonal termelése mondom bepróbálkozok egy árucikk szállító tehervonallal egy távoli városnál ahol nem volt semmi árucikk ellátás csak utasforgalom meg helyi járat . Nos ez a lépésem úgy megdobta a termelést 5 éven belül, hogy ismét nagyobb vonat kellet a szénhez és a vasérchez. Most 400 at tudna termelni a vonal és jelen állásban van két árucikk szállító vonal és 3 teherautó vonal ami innen szállít ezekből összeségben közel 5milliós a bevétel. Utasok is többen lettek ahogy növekedett az árucikkek be árramlása a városokba de az utasokhoz nem igazán értek. De ezzel remélem tudtam segíteni. És egyetértek azzal az ötlettel, hogy egy állomásra kéne bemenni a teher és személyvonatoknak. 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
pl van az első "busz" ami a játékban 6 főt szállít, a honlap szerint 12 a kapacitása és 40km/h a max sebessége
jól jönne egy manual a játékfejlesztőitől
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.18. 21:54:34
hát akkor most már minden javítva van
-.-
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.18. 21:49:01
Szerintem amúgy van járműlista a hivatlos honlapon.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.18. 21:46:28
Olyanra gondolok, mikor jelennek meg az új járművek 1850-1950 között.
Jelenleg 1871-ben járok és még 3 városban hiányzik a vasút, egész jól termeli a hasznot. A felvett 10Millió hitel fele vissza van fizetve.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, ha Win7 32 bites rendszerem van, akkor ugye esélytelen hogy elinduljon a game? mert több virágboltival is probáltam, de hol a fentemlitett gondja támad inditáskor, hol pedig program inditási problémát dobál (5) ös jelöléssel..
A segítő szándékokat előre is köszönöm! 😊
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2014.09.18. 19:57:01
mondjuk egy jármű replace lehetőségnek örülnék a következőben... 😄 mert marha idegesítő a jól belőtt követési távolságokat minden egyes városban eljátszani 3x harminc évenként..
Added a button to delete savegames
Added mouse wheel sensitivity setting
Added camera key bindings: tilt with <r> and <f>, zoom with <y/z> and <x>
Added emulation for middle and right mouse button: <ctrl> + left => middle, <alt> + left => right
Improved compatibility with Mac OS X 10.7
Improved screen resolution switching
Fixed a crash while building level crossings
Fixed a texture loading crash
Fixed a crash caused by excess files sitting in folders (“.DS_Store” etc.)
Fixed visibility problem of resolution list in main menu (wasn’t visible on small screens)
Fixed sound of modern open wagons
Meg megjelent már az első electric is. Ugyanakkor hiába tudok mostmár villamosított sínt is lerakni, meg póznákkal kiegészíteni is, a depóban továbbra sem jelenik meg az elektromos mozdony...
Ennek van valami további trükkje?
amúgy belenéztem a lua fájlokba és sajnos az, hogy a város mit vesz fel (illetve az épületek) jelen pillanatban hardcoded a programban, tehát hiába van már cargo mod amiben pl. a supply chain egész pofásra meg van csinálva, az egész nem sokat ér, mert csak egy féle végeredmény lehet (goods).