train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • Mighty
    Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem kissé idegesít a nyersanyag lelőhelyek és a feldolgozók összevisszasága. Van, hogy három fűrészüzem van egy város körül, de erdő egy sem :O

Eddig nem olvastam itt vagy nem vettem észre, ma délelőtt kipróbáltam valamit:
    A nyersanyag lelőhely elég messze volt a feldolgozótól. A köztük lévő útra tettem három teher depót. Legyen A (nyersanyag), B és C (feldolgozó). D a város felé vezető úton és E a városban. Arra voltam kíváncsi, ha A-B, B-C, C-D, és D-E útvonalakat jelölök ki a lovas kocsiknak, akkor működik-e a láncolat. Jelentem, igen. És még az is, ha a D-ből egy másik városba is küldök készterméket, szintén egy közbeeső állomással. D-re egy nagy teher depót tettem és beállítottam, hogy csak telepakolva menjenek tovább a kocsik. Na, ez nem jó, mert ott várakoznak és nem engedik be az üzemből jövő kocsikat :( Ezt szerintem úgy lehetne kiküszöbölni, hogy két teherállomás egymás mellé (D1 és D2), group-olni ezeket és az állomásokat egy-egy vonalra tenni. Erre nem volt már időm... Majd talán ma este :)