Urban Games: Train Fever
-
mokuci74 #992 " de a vasutat nehéz fokozaton még nem sikerült nyereségessé tennem."
Hat igen, ez egeszen addig nehez dolog amig nem tud az ember osszelapatolni szaz millat, azutan mar nem nagyon lehet csodbe menni.....
En azt az elvet kovettem ha egy vasutvonalam nem volt nyereseges huzamosabb ido utan sem ( max. 50 ev ) akkor toroltem a vonalat.
Sok esetben viszont 40-60 ev kellett ahhoz hogy az adott vonal nyereseget kezdjen termelni......Nagyon sok-sok milliot azert buktam el, mert a jatek gyoker modon kezeli sok esetben az epitkezest, pl. meregdragan megepitesz egy alagutat huznad melle a masodik sinpart, erre azt irja terepegyezes utkozes.....vagy amikor a felszinen levo sint akarod elbontani es ha tevedsz egy pixelnyit a klikkelesenel (mert ez az optimalizalatlan fos egy ido utan szaggat mint az allat) szinten siman elbonthatsz egy meregdragan megepitett alagutat ami pont ott fut a felszin alatt.....Legalabb az alagutak/hidak eseten feltehetne a program a kerdest, hogy biztos el akarod bontani vagy sem.... Na mind1 talan majd a masodik reszben lesz ilyen vagy hasonlo......
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.04.24. 21:46:09