1275
-
#955 Én a Breakdown DLC-be fektettem piszok sok időt. Annak nincs igazi vége, illetve lehetőséged van egyre nehezebb és nehezebb játékba kerülni. Több és erősebb zombik, kevesebb nyersanyag és autó, ahogy haladsz egyre magasabb szintekre. -
Madi92 #954 Kezdő karakter, nem főhős. :D -
#953 Na, 17 oranyi jatek utan kinyirtak a foszereplot Pedig mar eleg tapos volt. De hat megleptek, ejszaka az erdoben. Stilszeruen. Kicsit mas volt a jatek mint amire szamitottam, de elegge lekotott igy is, jo volt. Bar nekem az I AM ALIVE volt az igazi, szeretem a lassu tempot, a felfedezest es a keves (de kemeny es taktikazast igenylo) ellenseget.
Ez is jo jatek volt felfedezes szempontjabol, tetszett a vilaga nagyon. Csak eszaknyugatra nem tudtam atjutni, le voltak zarva a hidak. Gondolom kesobb a tortenet feloldotta volna. De meg ilyen megoldast hogy a fohos halala vegleges
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.01.20. 17:49:56 -
#952 Ahá! Szóval ENNYIRE újonc voltál:) Semmi gond, én is magam jöttem rá szinte mindenre, aztán nyomtam hetekig :)
Sőt, ebben a topikban múlt év kb. elejétől többször írtam oldalakat a tippekről, stb. -
#951 Koszonom! Igy mar rajottem, szoval a notesz segitsegevel kell epitkezni :) -
#950 Üdv!
Új helyiségbe tudsz több fekhelyet rakni, a templomnál üres helyek csak kívül vannak, 3 darab. Ha egy üres helyre kattintasz, akkor (ha van hozzá 5 építési nyersanyagod) tudsz létrehozni hálótermet (alapból sleeping area a neve). Ha nincs már üres helyed, akkor le is lehet bontani épületet, de csak azokat, amelyeket te építettél, tehát a bázison alapból megtalálható helyiségeket nem.
A templomban a gyári hálószoba (pastor's quarter) nem fejleszthető tovább, így több ágy nem fér el.
Az éjszakát nem lehet így alapba átugorni, külön alvás nincs benne, várakozás is csak úgy, hogy megállsz valahol (mondjuk a bázison), és állsz. Meg állsz. Meg állsz és várakozol. Ha eközben kilépsz alt-tab kombinációval windowsba, akkor még megy a várakozás. Ha esc gombos menüben vagy, ott NEM megy közben az idő. Csak épp alaphelyzetben egy valós óra, tehát 60 perc játékidő a nappal, és ugyanennyi az éjszaka is. Ha jól gondolom, biztos van mod ahhoz, hogy megváltoztasd az idő múlását, de ilyenekre nem kerestem rá.
Vagy csinálhatod azt is, hogy várakozás közben a szereplőkkel FUTSZ, tehát nem sétálsz körbe-körbe a bázis körül. Ezzel lehet növelni a cardio értéküket, vagyis később már jobban bírják majd a futást, kevésbé fulladnak ki bele.
-
#949 Udv! Meg ujonc vagyok... a templomi bazison kellene tobb fekhely. Hogy tudok csinalni? Nem tudok rajonni. Es a sotet ejszakat nem lehet valahogy "atugorni"? Peldaul alvassal vagy varakozassal? -
kasa85 #948 Ja ja alapjáték :)
Két napot toltam folyamatosan a story módot nem mutatta.
Mindig baja volt valakinek.
Hol itt kellett,hol ott kellett segíteni.
A gócokkal meg az a baj a morált,vagy a félelmet növelik.
Volt mikor zombihordát kellett likvidálni.
Mikor 2 órát 10 autót füstölővé varázsoltam mondom k anyád abba hagyom XD
Valami Bírónő aki nem épp szimpatikus dumál állandóan.
A kérót még nem hagytam el majd később.
Hely őrséggel meg annyi,hogy mindig fedezd fel a területet.
Mondom anyád.
Már 200 x bejártam.
Össze gyűjtöttem vagy 50 emigránst erre 8 volt a kéróban.
Lehet ennyit bír el.
Mondom faxa.
Neki állok megint a Windows össze fosta magát újra raktam,de nem baj Márkusz barátom nincs ketté tépve az ugrálós zombi miatt.
Ahogy meglátom lentebb a kolega segítségével Alt F4 lesz a megoldás.
Volt kettő amit ki nyírtam meg püföltem Vécépumpával,vagy kefével már nem tudom.
Remélem el kerülhető lesz ALT + F4 el a következő beli találkozásom azzal a lénnyel.
Van egy dagi óriás na azt Koktéllal,vagy ólommal meg itatom azzal nincs baj.
A nagyobb csótányokhoz monotofkoktél,és kész a zombisült.
Nem rossz a játék.
Módoltam úgy,hogy 10 méteren belül vesznek észre a zombik.
A horda persze a sugaron belül.
Futni annyira nem tudnak mint én gyorsan le sprintelem ez nagy segítség.
Kevesebb kalapács,husáng,pumpa,feszítővas,balta megy tönkre.
Az ellemlámpát is meg buheráltam.
Eredeti sárgás fényt áraszt ami reális.
Még van egy Sweetfx is benne nagyon szép lett az árnyékok,sötétebbek a textúrák nem folyik ki a szemem szóval nem kell az új kiadás meg van virágboltiban ahhoz nincs magyarítás.
Abban 3ezer vagy mennyi + szöveg van.
Magyarítva tolom persze :)
Angol nem megy Magyar megy csak néha félre írok,olvasok,mert diszleksziás vagyok,de az élmény megvan :) -
#947 - Van a játéknak befejezése igen (az alapjátéknak, a State of Decay-nek, illetve a második DLC-nek, a Lifeline-nak. Az első, Breakdown kiegészítőnek igazi befejezése nincs, csak egyre nehezebb helyzetekbe pakol). Ha rákeresel Youtube-on a State of Decay végigjátszás videókra, találni egy olyat, aki kb. 15-16 óra alatt végigmegy rajta, és NEM KÖLTÖZÖTT el a templomból! Nem tudom miért, ezek szerint nem létfontosságú.
- Ha az alapverziós State of Decay játékod van, és angol nyelvű, akkor létezik hozzá magyarítás (magyarítás). Bár, lehet, hogy azt már felraktad.
- Magyarul nem igazán találtam szöveges leírást (a fentebb említett videós végigjátszásokon kívül), angolul van sok, 'walkthrough' meg 'guide', meg 'tips, hints' címszó alatt. -
kasa85 #946
Voltam a kéróban.
A spannal megálltunk a kéró előtt spoiler !
Össze hányta magát megvadult az ipse.
Akkor valami bírónő dumál voltam nála is na az is a mekiben eszik :D
A lényeg lehet építési anyagokat kell gyüjtenem.
Viszont egy kérdés.
Van a játéknak befejezése ?
Folyton csak góc pontok.
Ennek eltűnt a tangája,annak a homokozó lapátja.
Megcsinálom,és semmi dobja tovább.
Már unom mikor viszem haza az anyagot erre bontok neked egy sőrt.
Na ez a szemétség.
Bár lenne annyi söröm amennyiszer bontottak nekem.
Ha valaki tudná sajnos lehet látni helyesen nem írok diszlekszia miatt Angol sem megy sajnos.
Valaki tömören,vagy magyar tömör leírást tud linkelni meg köszönném :)
Legyen szép Karácsonyotok :) -
#945 Ha a Jacob csávóval voltál más házakat is megnézni, akkor az már az a küldetés lehet. Az új helyszínek (mert több is elérhető) területére akkor lehet beköltözni, ha van elég embered és építési anyagod (building materials). Ez általában 8 ember és 30 építési anyag a bázisodon.
Ha új helyre akarsz költözni, be kell menni az új helyre (belülre), majd a rádión (azt hiszem Alt gombbal) ki kell választani a költözést/új bázis építését, tudomismár hogy hívják. Ha minden megvan hozzá, azonnal megtörténik a költözés.
Ha kellően tudsz angolul, akkor itt az infóoldala: link
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.12.24. 19:00:25 -
kasa85 #944 Küldöm az Angyalokat.
Marad is így akkor.
Köszi a tippet az a Gechi Francia Mágnespicsájú qurva ugrálós békás dög egyszer földbe vert,és másodjára Márkuszt szarrá tépte.
Mindent vele csináltam meg.
Két napom egy retkes Gechii nyomorék dögnek köszönhettem,hogy vége.
Amúgy van egy jó mód.
A zombik csoszognak.
5 méter után már nem szaladnak.
Na ez jó a kéziszárszámok,és a gyógyszereknek.
Na meg az újjamnak.
Amúgy a Story,hogy megy?
Mivel lehet pörgetni három napot tóltam egyszer sem engedte költözni,de a kérót megmutatták a városban.
Sok gócpontot ki takarítottam.
Embereket mentettem,és mindent elszállítottam felderítettem.
Nem tudom mi a menete,hogy a sztorit teljesítsem.
Meg érdekelne hol kell követni a sztorit,mert a góc pontokkal teli a faszom meg a hordákkal.
Fél kocsi állományomat azok trancsírozására pazaroltam.
Radoom ledobálja bezzek a szutyok fix mennyiséget ad.
-
#943 Sziasztok! Egy ötlet, két fajta csalásra mentésügyileg.
1. Megkeresed a mentésfájlt, és minden mentés után nyomsz egy alt+tab kombinációt, hogy visszalépj asztalra. Itt fogod, és átmásolod (tehát az eredeti helyén is megmarad!) egy másik mappába a mentésfájlt, ahová a program nem dolgozik (bárhová máshová). Ha gebasz van, ezt az elmásolt fájlt rakod vissza indítás előtt (ugye szabvány kilépésnél ment a játék).
2. Amikor látod, hogy rohadt nagy baj van, teszel ellene: épp mondjuk felkapta marokra az ugráló retkes dög (ha felkapta marokra, már szét fogja tépni) (az első vállrafektetést még kibírhatod, ha lerúgod magadról, ha ugyanaz a dög utána még egyszer vállra fektet, nyomogathatod a gombot, szart se ér, szétszaggat).
És hogy mit teszel ellene, amikor baj van? Nyomsz rohadt gyorsan egy alt+f4 (bezárás) billentyűkombinációt. Mivel nem esc menüből lépsz ki, nem ment el semmit. Ugye amikor kilépsz esc menübe (pause), akkor ment a küldetések alatt. Ha "kirúgod a program alól a széket", akkor nem ment. És mivel utolsó mentésednél általában küldetésbe indultál, vagy csak kóricálni, ezért mentés nélkül az aktuális fazon magától hazakerül (mivel nem volt mentés), a küldetés sincs felvéve általában, így semmi rossz nem történt.
3. lehetőség az, hogy keresel valami savegame-managert a nexus oldalon, vannak modok a State of decayhez is. Én nem néztem utána, hogy van-e ilyen több savegame-mentő alkalmazás, de nem lepődnék meg, ha legalább kétfajta ilyen program lenne fenn :D
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.12.24. 13:49:44 -
kasa85 #942 Az a szívás újra kell játszanom.
Windows megbolondult :D
Most megint vele leszek,és az ütődött fertőzött spanjával :D
Neked is Boldog Karácsonyt,és minden kedves csoport tagoknak :) -
#941 Nincsen.. ő meghalt..De boldog karácsonyt.. :) -
kasa85 #940 Skacok nagyon fontos.
Sima régi DLC vel van felrakva a játék.
A baj az,hogy Markus barátomat egy ugráló retkes dög ketté tépte.
Az ideg szétbasz.
Kedvenc karakterem 2 napja csak vele megyek,és mindent kikraftoltam nálla.
Nincs lehetőség vissza hozni valahogy ?
Ahogy meghalt egyből ki is léptem azóta hozzá sem nyúlok. -
Bakkertakker #939 Felraktam a Year One-t és sajnálatos módon az egér sohasem ott van ahová húzom hanem mindig egy picikét arréb. Mi lehet ennek az oka? -
#938 Azt a 3-4 embert BIZTOS, hogy te hívod el magaddal (személyenként 100 influencért)? Mert ugye 3 ember is jöhet veled, ha új embereket sikerült toboroznod (azokon látszik a nagy hátizsák), én is szoktam néha véderőnek hurcolászni magammal kicsit gyűjtögetni, mielőtt hazaviszem őket. Vagy 2 fazont szokott adni ugye a fertőzésgócok kiiírtásához.
De ahogy utánanéztem gyorsan, van egy bug a játékban, amivel kis trükközéssel egy állandó követőt tudsz magadnak csinálni, csak oda kell rá figyelni, amikor küldiket veszel fel.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.10.20. 14:34:16 -
kisiku #937 Elején tartok, asszem 2-es szint. Igen, amíg a Lifeline-ban a katonákat el lehetett küldeni, sőt el is mentek keresni, kutatni, addig itt csak elkószálnak és szinte csak bajba kerülnek :)
Azért gyűjtök ennyi túlélőt, hogy tudjak válogatni orvost, szerelőt, harcost, katonát, szakácsot, stb-t, amik majd kellenek később, addig képzem őket.Pl asszem a 26. túlélő után dobta be az orvost...meg amúgy sincs szívem elküldeni őket.
Asszem szintén bug a YOSE-ban, hogy egyszerre csak egy követőd lehet, olvastam cikkeket, meg néztem videókat, ahol 3-4 is volt melletted, de lehet, hogy az az xbox-os verzió volt...
Egyedül a Lifeline-ban kellett több modot használnom, mert eléggé hibás és nagyon nehéz volt. De a Siege-nek iszonyú jó hangulata van, főleg ha tudod, hogy nyerni fogsz :) Ott tanultam meg és szerettem meg a Flame Fougasse-t, meg az aknákat, addig nem használtam őket. -
#936 Hú, nem tudom, nem használok modokat, még a Lily pofázását kikapcsoló/lehalkítót sem... :)
Az ilyen elkószálókból lesznek olykor-olykor küldetések, néha missing-re vált a fazon, aztán ha nem akarja bedobni a megkeresős küldetést, mire legközelebb betöltöd, szinte biztosan kipurcan (néha mondjuk visszatért nekem magától, attól függ talán, hogy talál-e a környéken outpostot).
Néha pedig swat/feral/bloater/juggernaut küldetést, esetleg figyelemelterelő küldetést dobnak be (főleg, ha már nincs más enklávé, vagyis csoport rajtad kívül, mert akkor tőlük jön a misszió), hogy ne legyenek unalmasak a hétköznapok...
Nálam 24 volt a max létszám egyszer talán, feljebb nem mentem.
Hanyas szinten nyomod brékdóvnban? :) -
kisiku #935 Tényleg, lehet valamit tenni hogy a túlélők ne kószáljanak el? Most ott tartok, hogy 36 túlélőm van, igaz csak 24-nek van ágy, de mindegy, mert a háromnegyedük mindig "away from home" azaz nincs otthon. Asszem van valami mod, ami legalább a fejlett karaktereket "otthon tartja", legalábbis ezt olvastam a nexusmod-on.
Én elhiszem, hogy unatkoznak, de még mindig jobb, mint főételnek lenni :)
Az őrtoronyba nem mindig másznak fel, a Snyder Trucking Warehouse-ban, bár asszem ez bug, ezt csinálták a sima SoD-ban is.Használok egy-két modot, de csak olyat ami a játék hibáit javítja.
Az elején azért rinyáltam, mert nem akartak csatlakozni, most meg egymás után hármasával jönnek, csak nem tudom hová rakni őket.Jó, tudom, ki kell válogatni, be a buszba, oszt' újrakezdés... -
#934 Én Feralnál azt szeretem, hogy amikor kocsival vagyok, képes nekiugrani a kocsinak menet közben. Lefejeli, és beledöglik :D
Mert amúgy elég gyorsan elugrik előle, ha üldözöm. -
kisiku #933 Okés, semmi gond, csak felajánlottam. OFF: Egyébként műszaki-egészségügyi fordításokat (is) végzek, főként egészségügyi berendezések használatiját és műszaki leírását, de ez csak egy töredéke a munkámnak.
ON: Vissza a játékra, igen csak addig igazán veszélyes, amíg egyedül vagy a hordák között, ha "van hová hazamenni", már valamivel könnyebb.Asszem majd én is úgy fogom játszani a BD-t, ahogyan azt kell, egyelőre csak élvezem, mint a sima SoD-t :)
A Big Un'-t én nem is bántom, csak ha nincs más megoldás, a Feral-nál hál Istennek az elütés megy, ha kellően közel engedem a kocsihoz. A Screamer-re általában rágyújtom a házat infestation-nél, a Bloater-t meg puskával szedem le. Ha nincs kocsim és van Feral, akkor meg másod-harmad magammal esek neki. -
#932 Fordítás: Aki a projektgazda volt, az csak bejáratott fordítóval dolgozik (én is kérdeztem tőle anno, hogy nem vesz-e még be valakit mellém - én a sima verziós alap+2 dlc fordításában vettem részt olyan 35% körül, meg tesztelés). A YOSE változat aktualizálása elviekben még nyár vége körül esedékes volt, de hivatalos munkái jöttek közbe, stb. De valószínű, hogy nem lesz elsikkadva.
Fordítói segítség nekem jönne jól, más fordítási projektben :D
Játék: És még én írom, hogy milyen nehézség... 8-as szinten talán (amikor szint-folyamatában játszol, akkor) felrak az északkeleti részhez, nem messze a leszakadt hídtól, valamivel messzebb a délebbre fekvő közúti alagutas résztől, egy két épületes nyersanyagraktár mellé. Na ott semmi reputációval (nincs kipakolás a széfből), egyedül eljutni onnan egy autóhoz... bármelyik irányba mész, 1-2 juggernaut, 2-3 feral az alap. Ekkor már a térkép nem jelzi a zombikomákat se, szűk a terep (ellátni egyik "faltól" a másikig), rádgyűlnek gyorsan, mint légy a xarra :D
Mindig az eleje a nehéz, amikor kocsit kell szereznem, vagy eljutnom valami bázishoz.
Most hogy itt járok, 2 széttépett csapattársnál járok :D
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.10.16. 11:42:31 -
kisiku #931 Igen, én is rengeteg dolgot elolvastam, meg tippeket is. Ez az a fajta játék amiben nem éri meg csítelni, mert az adja meg az ízét, hogy kutatni, keresni, és életben maradni kell.
A Lifeline-hoz szedtem le pár mod-ot, amivel valamelyeset könnyebb lett, de ott is inkább az volt a gáz, hogy nincs erősítés, tehát hiába állítod be a katonáknak a "Search and rescue" parancsot, sosem találnak semmit, így a legelején összeszedtem, akit tudtam és nagyon vigyáztam rájuk.Mondjuk elég hülyeség, hogy jön a helikopter a civilekért egy-egy siege után, mi meg nem szállunk fel rá :) , de akkor meg nem lenne értelme a játéknak.Én nuke-val fejeztem be a Lifeline-t, így ugyan a rádiós csaj ugatott velem...
Már korábban is ismertem a SoD-ot, de volt egy akció nyáron a Steam-en, így vettem meg a YOSE-t és egyáltalán nem bántam meg.
A Skyrim-et 400 óra alatt 99%-ra végigtoltam, az X-Rebirth-tel 2730 órát játszottam és írtam hozzá egy 80 oldalas kézikönyvet a magyar közönségnek :).Ezzel is el leszek pár órácskát, ezért jók a sandbox játékok.
Fordításban tudok segíteni, ha kell, csak kell a szöveg, meg hogy kinek küldjem. -
#930 Én is úgy voltam vele, hogy nehézség szempontjából alapjáték-Breakdown-Lifeline. Bár ha a BD-ben felmész tízes szint környékére, már megfordulhat az irány.
A Breakdown-ban én nem simán játszom, ugye ahogy megvan a menekülő lakókocsi, megyek is felsőbb szintekre. Annak idején ebben a topikban számos tippet és trükköt is leírtam, ahogy játszottam vele sokat. Aztán amikor csináltuk a fordítást, megint végigmentem az alapjátékon és újra elindítottam elejétől a BD-t is. -
kisiku #929 Ilyen az aktív és dinamikus munkavégzés :) s bőven belefér a meló mellé.
Egyébként abbahagyhatatlan játék, ami ráadásul még aktuális is...migráns hordák-zombi hordák...sajna a valóságban nem trancsírozhatom őket, mert bűncselekmény, így marad ez.
A SoD-ot és a Lifeline-t már végigtoltam, most a Breakdown-ban szórakozok, bár igazándiból ezt is lejátszhatnám, de élvezem, hogy 24 fős túlélőcsapatom van és trancsírozunk-zúzunk.
A Lifeline elég nehéz, azt újra is kezdtem egyszer.A Breakdown is nehezebb, mint az alapjáték, de nem olyan vészes, mint a Lifeline..
Apropó, ha valakinek tetszik a Siege alatti zene, akkor itt van:
State of Decay: Lifeline - Siege -
#928 1. De jó neked, hogy munkahelyen is irthatod a zombikat:)
2. Gondoltam, hogy ATI probléma. -
kisiku #927 Én a YOSE-val tolom már jó ideje, otthon ATI kártyával, munkahelyemen Nvidia-val. FPS esést akkor tapasztalok, amikor kocsikázok és egy-egy újabb részt tölt be, de az is csak addig lassul, amíg "elhelyezi", "bespawnol-ja" az ellenfeleket.
ATI-val az idegesítő képernyő remegéses hiba mindig fennáll, Nvidia-val soha.
Az ATI kártyám Radeon R9 280X, az Nvidia az egy gyengébb GTX650.Az ATI mellé régi I5-750-es megy, az Nvidia-t I5-4570-es procival használom.
A laggolás nálam csak addig tart, amíg úgymond betölti a területet.Sajnos, ahogy nézem a látható terület mértéke nem szabályozható. -
#926 A magyarítás a YOSE-változatra a fő fordító, lostprophet feladata, egyértelműen tervben van, de ahogy tudom sok hivatalos munkája van most amúgy is. Láttam kérdezted abban a topikban is. -
Madi92 #925 Lehet itt az ATI lesz a baj.
Hibajelenség annyi, hogy bemegyek a városba és grafikai beállítástól függetlenül, ha egy bizonyos irányba nézek, akkor a fix 60-ról leugrik 30-40-re, azért ekkora ugrás az elég kellemetlen. Főleg, hogy bázisom a kellős közepén van ennek a pontnak. Tehát jobbra nézek fasza,balra akkor meg el kezd laggolni, lassulni. Ez esetben tény, hogy balra van a város közepe, de azért semmi olyan grafikai cucc nincs benne, hogy ennyire meg kéne akadjon a dolog. Autót vezetni elég nehéz így.
Másik kérdésem, ha már itt vagy Sun. Magyarítás át lesz majd ültetve? Volt róla szó, de már nem most. -
#924 Az én új gépem gyengébb a tiednél (egy picivel, prociban, i5-4400), de nvidiás kártyám van (gtx 750 ti 2gb van a te r9 270x 4 gb kártyád helyett).
És nem tapasztaltam a legkorábbi változatnál sem fps-dropot, pedig felnyomtam maxra. Patcheket most gyorsan megnéztem, de egyrészt xbox-ra jöttek inkább, plusz játékmenethibák kerültek javításra. Ha ilyen problémáid voltak vele, jobban utánanéznék külföldi fórumokon vásárlás előtt.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.09.21. 10:01:19 -
Madi92 #923 Üdv.
Hogy muzsikál a Year One? Láttam, hogy jött ki hozzá pár patch? Mennyire tudták optimalizálni? Mikor kijött, kipróbáltam kicsit, de elég sokszor esett le az fps, amitől kicsit megcsappant a kedvem, de ha javították ezeket, akkor lehet beruháznék rá, mert nagyon bejön maga a játék.
-
#922 A State of Decay Year One Survival Edition-ra ez a magyarítás NEM RAKHATÓ fel. Az elkészült magyarítás csak a sima (régi) változatra jó. Ha ezt a régihez való magyarítást felrakod az új változatra, grafikai hibákat okoz. Ez le is van írva a honlapon, meg a magyarítás telepítőjében.
Az új Year One Survival Edition- hoz tartozó magyarítás még készül (néhány ezer új sor szöveg van benne). -
Amentos15 #921 Nekem a magyarosítás elcseszte a texturát. -
#920 Kipróbáltam az új verziót- mivel a gépem már megvan hozzá (régin el se indult), így 1920x1080-ban, full beállításokkal kipróbálhattam.
Grafikailag szép, de az UI megváltozása nem tetszik. Vagyis nem konkrétan az UI, hanem pont az ikonok (olyan "nagyok" lettek, meg megváltoztak), meg a TAB-menü fülei nem tetszenek- hogy addig ! jel látható mindenhol, amíg "el nem olvasom", még ha nem is érdekel az a dolog.
Persze ha előtte nem nyomtam volna többtucatnyi órán keresztül, alapból, aztán a fordításunk/hibakeresésem alatt a sima verzióval majdnem ugyanennyit, hanem rögtön ezzel indulok, akkor nem lenne olyan zavaró számomra... -
#919 Nagyon köszönjük a fordítást! -
#918 én is elkezdtem, de kicsit fura az írányitás, sehogy nem akar egyenesbe lenni, elég nehéz eltalálni az ide-oda ugrálo zombikat -
#917 Wow. Ennyire súlyos a helyzet? :) -
#916 Ne már.. nincsen ebben semmi bonyolult :)