1275
banner
  • MerlinW
    Fegyverek, járművek és Daybreak/Horda mód. Nem hiszem,. hogy megéri.
  • Zozzer
    Ha az ultimate verziót rendeled elő a store-ban, akkor holnap éjféltől már elérhető. Valaki aki jó angolból utána olvashatna hogy milyen két tartalmat foglal magáva az ultimate. Kérem szépen :)
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2018.05.16. 14:25:37
  • Malakai
    Umm, gondolom lemaradtam valamiről. Mi lesz holnap? Nem csak valami live event és review embargó vége, aztán meg kedden jelenik meg a pórnépnek?
  • Zozzer
    Az ultimate árában lesz még 2 dlc majd ugye? Én xboxra vettem meg annó, majd pc-re a year one-t. Őszintén szólva nekem meg az utóbbi nem érte meg. Az első résznél december volt. Rengeteg szabadidőm volt. Reggel keltem és egész nap játszottam vele napokon át. No meg utána is. Eszméletlen nagy élmény volt számomra a játék. A felújított verzióra meg most adtam pénzt januárban. De nem kellett volna, mert ott volt a levegőben hogy nemsoká érkezik a második rész, no meg a fordító ígérte hogy hamarosan átportolja az alapjáték feliratát a year one-ra, ami miatt szintén vártam hogy jobban belemerüljek. Most meg már mindegy. De szerintem kár kihagyni most és várni, már ugyebár a coop lehetőség miatt is, de nyílván ahogy neked jobb.
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2018.05.16. 14:22:39
  • Zozzer
    Párom most szólt hogy szombaton dolgozik, vasárnap meg egész napos előadáson lesz. Azt hiszem lesz időm :D
  • MarkBlade
    Őszinte leszek az első részből kiindulva most biztos nem veszem meg. Nem azért mer rossz volt.. hanem mert lehúztak a sok kieggel aztán a Year One aminek alapból kellett volna lenni.. újra eladták az egészet. Ahelyett hogy aki megvette a dlcket megkapta volna azt is.. nem azt egy teljes árúként odacseszik..
  • Hexex86 #989
    Éjféltől elkezdi az ember "kipróbálni" aztán, ha nagyon bejön és már azon kapja az ember magát, hogy reggel 6 óra van akkor lehet kell kérni szabit!
  • Zozzer
    Holnap este éjfélkor indul a móka! Lehet szabit kellene kivenni péntekre.... :D
  • MerlinW
    Miután lejárt az szerződés az MS-el, valszeg kikerül Steam-re is, de addig nem hiszem.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.14. 17:05:15
  • mike01010101
    Tud valaki arról, hogy esetleg steam-re is jön a SoD 2? Előrendelném, de jobb lenne steam-en.
  • grebber
    State of Decay 2 - újra itt a zombiapokalipszis
  • grebber
    Jelentkeztem a technical betara bár szerintem IGP miatt úgyse választanak ki (meg amúgy se ) de ez a kérdőív valami katasztrófa volt. 2 órába került mire a végére értem mert minden kérdés után vagy 10 percet tökölt vagy 5000000 kellett ráfrissíteni. Ha már egy weboldalt se tudnak ellátni craftal milyen lehet majd a játék
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.01. 14:00:38
  • Hexex86 #983
    Köszi az infót!
  • grebber
    Premier előzetest kapott a State of Decay 2
  • MerlinW
    Attól, hogy még nem vonták le, valószínűleg zárolták az összeget.
  • lammaer
    Próbáld meg azt kiderül....
  • Zozzer
    Megvettem a store-ban.... Brrrrr! Még nem vonták le a pénzt a kártyáról. Van arra lehetőség hogy oly módon elálljak a vásárlástól hogy nem hagyok pénzt a kártyámon, s mikor levonnák a pénzt, nem tudják és ezzel meg is történne a vásárlástól az elállás?
  • Hexex86 #978
    Na az nem lenne rossz! :)
  • grebber
    Steamre is megjelenik a 2. rész?
  • grebber
    Összefoglaló a State of Decay 2 újdonságairól
  • grebber
    Ha az Age of Empires Definitive ne adj isten kijön steam-re akkor ez is ki fog.Várom a fejleményeket.
  • Hexex86 #974
    Hát én is sajnálom, de van pár ami csak ott vehető meg. Igazából 8.000 Ft egy win10. lehet váltani fogok rá.
  • JonasSandor
    Hát jah tiszta hülyék de hát ez van sajnos le kell nyelni hogy csakis windows 10 exlúzív cím lett belőle.
  • grebber
    Elég sok játékost kukáztak a M$ $tore hülyeségükkel..
  • Sunsetjoy
    Ilyen hamar? Bazz, össze kell szedni magam a teendőimmel, mert ha kijön, pár hétig szerintem rápakolok minden szabadidőt:)
  • JonasSandor
    Május 22-én jön a második része gépigényt is kiadtak.
  • Montanosz
    masterclock mod a megoldás

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2017.11.03. 21:08:38
  • Sunsetjoy
    Emlékeim szerint alapból sehogy.
  • Montanosz
    ha éjszaka van és bementem az otthonomba akkor hogy lehet gyorsitani az időt hogy elteljen az éjszaka, vagy aludni?
  • Montanosz
    átnézem köszi
  • Sunsetjoy
    Ha a nexusos modoldalán nem találsz, akkor nem túl sok esély van rá, hogy létezik ilyen mod.
    Én nem néztem végig, lehet, hogy pont van... nem tudom.
    State of Decay mods
  • Montanosz
    nincs valami cheat vagy mod a belső nézetre?
  • grebber
    Három térképpel startol el a State of Decay 2
  • grebber
    State of Decay - gyönyörű poszt-apokaliptikus világot épít az Undead Labs
  • grebber
    State of Decay 2 - nagyobbat és jobbat ígérnek
  • kisiku
    Pontosan...
  • AnuluWork #959
    Bezzeg a magyar kamionost kirúgták amikor akciózott Franciaországban!
  • kisiku
    Jajj, de jó!Nagyon várom, remélem csomó hibát kijavítanak.S remélem lesz Illegal Immigrant Mod ...vagy akár ez is lehet a címe a második résznek...úgyis lassan valósággá válik...
    Gonosz vagyok vagy realista?
  • Sunsetjoy
    Az érdekes, hogy a készítő nagyon ráfeküdt Trumbull megyére - az első is ott játszódik. :)
  • Zozzer
    kíváncsi vagyok milyen lesz :)