40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amaymon #979 Szvsz a pro streamereket ilyen rejtett karmába billentve futtatják, mint aki pakkot vesz. Legjobban tejelő nem tiszta biznisze ez a blizzardnak az ziher :) -
Susarc #978 mai goldos arénám: 3 loss....olyan fos összevissza,odanem illő lapok mint az állat....bohócnak éreztem magam....beletudtam tenni 1 minion counter spellt!! összehasonlításként az első ellenfelem 5 kör alatt 4 minionom szedte le power wordokkel.....és hasonló finomságok
vettem egy arénát 2 euróért: 6 win kúrvajó lapok kúrvaó kombólehetőségek....
tudom RNG meg random........lófaxt!:D:D -
#977 Ma jatszottam egyet paladin ellen mage-el...hat mit mondjak eleg szivatos egy kari az.9 elete volt nekem 30, semmi ertelmes lapja nem volt lent,mar a kezemben ereztem a gyozelmet,max 2 kor,de megis hozta a gamet.Fel healelte magat 25 hp-ra aztan meg nekem mar nem maradt lapom a kezemben, es onnan mar sima dolga volt. -
Amaymon #976 Nincs összehasonlítási alapom, de logikus gondolat valamit valamiért. -
vetrox #975 na közbe rájöttem rosszul okoskodtam :)
a lényeg az egészben az hogy 5 win legalább kell hogy kb ugyanazt hozza mint a 100g/pakli :) -
anadrex #974 A random meg a random közt is lehet különbség. Töltöttem fel bnet balance-ra egy kis pénzt, hogy arénázzak. Amikor euróval fizettem, akkor iszonyat jó lapokat osztott le brutál jó paklik lettek, ha viszont goldal akkor többnyire elég szarok voltak a választási lehetőségek vagy átlag paklik lettek, ha sok winem lett inkább mázlim volt. Lehet véletlen, de ha az akkor szerintetek miért van, hogy külön tudsz lapokat venni meg külön tudsz arénára befizetni? Sokkal egyszerűbb lenne, ha goldot lehetne venni pénzért és a goldot meg arra költenéd amelyikre épp szükséged van. Valszeg azért van így, mert valamiféle megkülönböztetés mégis van a goldos és az euros fizetés közt. blizlike random lapok... -
vetrox #973 ha tudsz hozni egy 5+ wines átlagot akkor aréna, amig nem inkább pakli.
pld én egy 5 winnél kaptam 45 goldot 55 dustot 1 gagyi lapot meg egy paklit. ez igy kb ugyanaz mint a 100 gold, viszont kevesebb idö összehozni.
de ha ugy nézzük 4 winnél is még megéri mert az 7 játék - a jutalom kb 110-120 gold értékü, viszont ehhez a 110-120 goldhoz kell jo esetben egy 60 goldos napi küldi meg 15-18 win. tehát minimum 20-23 játék ha nem vesztesz soha :)
szóval az időtényezöt is vedd figyelembe mikor eldöntöd. -
Amaymon #972 Én is arénára szavazok, per pill nem éri meg ladderezni, hanem összegyűjteni arénázással minél több lapot, mire a game megjelenik. -
#971 Az első aréna amúgy ingyenes, szóval nézd meg, hogy milyen, meg hogy megér-e neked +50 goldot amit a kártyák mellé kapsz. -
#970 igaázból 50 több az aréna mint a lap. Arénába 0-3ra is kapsz lapot plusz goldot vagy dustot,. Gyakorolsz is arénában, lesz dustod plusz pakli plusz arénában is gyakorolhatsz -
#969 Thx! -
#968 Kártyákra. -
#967 Szoval akkor eleinte mire eri meg jobban kolteni,kartyakra vagy arenara?
Noob vagyok,szal nem hinnem, hogy osszetudnek dobni egy fasza decket arenaban -
Amaymon #966 ty -
Murmur #965 Tény, hogy folyamatosan arénázni csak egy szűk (nagyon skilles) réteg tud fizetés nélkül. De minden lehetőség adott, hogy ügyes legyél. :D -
#964 100 normal win után 300g meg ilyenek, valaki össze szedte őket -
Susarc #963 rejtett quest? amegmi?:P -
#962 ha nyersz arénába több godlot kapsz,,meg ott a napi q és ott van 3 win utáni +10g plusz a hidden q is. -
#961 De az arena meg nem 150 goldba kerul?Annyit meg mindig osszegyujteni megint farm kerdese... -
#960 Jobb klikk az ő hősére, squelch. -
Murmur #959 Ha röviden kéne válaszolni, akkor igennel szavaznék én is. A hosszabb verzióm: arénában mindenki egyenlő esélyekkel indul (ha a skillt és a random erejét nem nézzük :)). Constructednél (play mód) másabb a helyzet. Alap (basic) lapokból is lehet jó paklikat összerakni, de ha nem játszol rengeteget (ezt én már farmnak hívnám), akkor: 1. lassan gyűlnek majd a lapjaid, nem tudsz annyiféle paklit összerakni, hamarabb ráunsz, 2: mivel nem tudsz összerakni majd olyan paklikat, amikben ritkább lapok vannak, így nem juthatsz el a ladder legfelsőbb szintjeire (nyilván ez skill kérdése is).
-
#958 igen -
#957 Amugy ebbe a jatekba lehet ervenyesulni ha egy fillert se akarok rakolteni? -
Murmur #956 Én eljutottam odáig, hogy már nem válaszolok a greetings-re se, mert néha csak az emote-okkal is fel tudnak b.szni. :D -
Susarc #955 na rátapintottál a lényegre...nem értem miért nem lehet kommunikálni....pókerben is rohadt sokat számít! ha már nem látom az ellenfelem legalább írásban lehessen:P
btw minden kártyajáték ALAPJA a személyes kontakt megmerem kockáztatni,hogy a játékaim /illetve ellenfelem játéka/ fele totál másképp alakul ha egymással szemben ülünk az ellenféllel:P -
Amaymon #954 Legbosszantóbb, mikor utána írogat (well played, thanks, that was a mistake). Azt kellene kikapcsolni valahogy, mert néha mérgembe földhöz vágnám az egeret, hogy nem tudok valami velőset vissza írni :)))))) -
Susarc #953 Aréna: bukok kettőt majd nyerek 4-et erre az uccsó bukós meccsen a 12 DB! beast-emből 9 kör alatt kijön EGY darab!!!!!!!!! a rohadtmocskoshétszentségit már neki!!!!!! csoda,hogy kibírtam azt a 9 kört az egész meccs egy szánalmas vergődés volt amit lehoztam ki is nyírták,mert egyetlen kombóm sem működött így....
-
pike011 #952 Egyébként pap kariról irtam most, ez kimaradt. -
pike011 #951 Nekem ez az aréna nem megy...
Sima playbe pappal 10/9 ment ma is, de arénán rögtön 3 kiesés, pedig bekaptam a papot, és kb 20 percig válogattam, hogy mi is kerüljön bele. Egyszerűen soha nem úgy dobta a lapokat, hogy tudtam volna bármit is kezdeni velük... Ez talán a 3. aréna ahol 3vereség rögtön. Igaz ad 3 pakkot az is de 150 golddal beljebb lennék. Így viszont soha nem bírok összeszedni elég pénzt kártyákra, napikból is 3 nap kb.
Arénából meg azért lehetne építkezni, de nem tudom mit kezdjek :S -
#950 Nem, reset már volt. -
#949 En is most kaptam kulcsot,pedig mar vagy 2 honapja napi szinten neztem a mailem e miatt
Amugy open betanal reset lesz mindenkinek? -
vetrox #948 grat :) -
silbor #947 Ebben a pillanatban kaptam kulcsot a Blizz-től. Fehér-csoki kihúzhatsz a listáról! :) Akinek nincs még azoknak kitartás!!! 1 perccel ezelőtt még nekem is reménytelennek tűnt minden! :) -
Susarc #946 jaja ezzel meg is lenne oldva.... -
Murmur #945 Egyetértek. -
Amaymon #944 Minden (vagy majdnem minden) MC képes kártyának buff és spell breaker-nek kellene lennie. 10.-kör az nagyon nagy késleltetés a ló másik oldalára esnek vele. -
vetrox #943 hogyhogy sehol sincs a 4 körnél?
4 manáért auchenal soulpriest + circle of healing és pusztul a murlock :) -
Susarc #942 mindennek van countere ne feledd! minden csak RNG kérdése:) -
Susarc #941 az oké,de ,hogy épp egy 10/10-es lényt szívsz át azért az nem jellemző:)
erős lap,de nem annyira erős! sokkal erősebbek pl azok a lapok,hogy 4 kör alatt kinyírnak lásd tegnapi képem ahol a 4. körben elkaszáltak a murlokok:P egy pap a 4. körnél még sehol sincs kb....
a beast-ek is tudják ugyanezt átlag 5-7 kör alatt kinyírnak szinte bárkit
mire te kijátszod az első MC-det már eltelt 8 kör.....a játékok 75%-a ennyi idő alatt már véget is ér:P -
#940 jó,de pyro sebez 1x , itt meg van egy 10/10 lap ami ott van és foglalkoznod kell vele,különben következő körben megint ott lesz, olyan mintha egymás után 2 pyro plusz még van 10 coinod.