Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
[mindjárt megnézem a videót, lehet hasonlót mond ős is, előtte kicsit az én véleményem]
Az a gond a Blizzardnál, hogy bizonyos kasztok mindig nagyon jól sikerülnek és nem tudják belőni a többit és ezek után már csak szaladnak a balance után. Ilyen az SC2-ben a Terran, meg Dio3-ban (ez mondjuk nem jó példa, mert még mindig nincs PvP) a nem tudom milyen Barbar és úgy tudom WoW-ban is folyton ez a helyzet.
Aztán:
- nem mernek igazán hozzányúlni a kialakított rendszerhez
- túlságosan a statisztikára hagyatkoznak. Lesz*rom a számokat, ha a játékélmény rossz, mert idegesítő kikapni egy Priest-től, akinek csak common lapjai vannak lvl. 17-en.
- mindig le vannak maradva, mondván megnézik, hogy alakulnak a dolgok az új patch miatt, ami általában amúgy is alig változtat valamin, szintén frusztráló.
Az biztos, hogy sokat javult a kommunikációjuk és jó párszor eltalálják a dolgokat, mondván még alakul a játék képe, meg kell tanulniuk játszani velük az embereknek - ez történt most a Varázslókkal, ezért is erősödtek meg.
Mindezek mellett, vagy ellenére még mindig hatalmas a riszpekt feléjük, hiszen továbbra sincs még egy hasonló cég a piacon (na jó, Team Frotress 2-vel a Valve), ahol ilyen szintű patchelés folyik. Persze ők nem éves ciklusokban gondolkodnak, hanem évtizedesben. Mindenesetre még jobban fel kell gyorsítaniuk a folyamataikat, ez a cammogás a mai világban már kevés.