40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Fletley9 #1460 "Ennek úgy kéne működnie, hogy minden paklinek meg legyen a komplementere" az a baj ,hogy ennek nincs értelme addig amíg randomra kapod az ellenfél hősöket. ha meg nem randomra kapnád az lenne a baj, hogy mindenki olyan ellen akarna menni amit counterel. :D -
Susarc #1459 de mindig is lesz ilyen frusztrációs:P pakli! kérdezze meg a Blizzard a White Wolf ot vagy a Magiceseket.... ez így nagyon amatőr szint -
#1458 Az természetes, hogy vannak jó dekkek! Az a gond, amikor van 1-2 olyan, ami megállíthatatlan.
Ennek úgy kéne működnie, hogy minden paklinek meg legyen a komplementere, bármennyire is jónak számít. Hősönként lenne - kisebb, nagyobb változtatásokkal persze - mondjuk 3-4 ilyen top pakli, az lenne az ideális. Most viszont nemhogy vannak olyan paklik, amiket csak akkor versz, ha neked tökéletesen, a másiknak épp fordítva jönnek a lapok, hanem mocskosul sok a frusztráló lap és kombináció is. -
Susarc #1457 BLIZZARD STYLE
teljesen hozzánemértő,átgondolatlan,kapkodós "balanceolás" linkeltem korábban videót ahol Force is elmdondja /aki szintén nagy kártyás múlttal rendelkezik:P/,hogy ennek semmi értelme.....a peccs után 1 héttel megint gondolhatják újra az egészet! Mert ezekre is lesz ellenszer és top deck-ek!!
A slusszpoén,hogy BLIZZI még ezzel az 500 lappal sem tud igazán mit kezdeni....keverik-kavarják,de mindig vagy túl sós vagy túl sótlan míg végül az egészet kikell majd önteni a csatornába....
és most köpködhettek rám:) -
vetrox #1456 balanszolás hozzáértés nélkül.
warsong kuka, warri kuka.
a lényeg hogy a gyik herok még gyikabbak legyenek.
játszon mindenki druiddal meg healadinnal félórás meccseket -
Fletley9 #1455 óh fuk azt jól félre olvastam mana costnak néztem :O (gondolo mazért ,hogy nekem jó legyen ) így már nem is tetszik annyira :/
"Both of these cards were key components in “One Turn Kill” or “OTK” decks that kill your opponent in one turn without requiring any cards on the board. We want the game to be about playing minions and fighting for board control rather than just waiting until you can play your big combo and win in one turn with no interaction from your opponent."
amúgy elég fos indok szvsz, hisz ez is gy taktika ahol figyelned kel la hp-d plusz tudni kell board controllolni. -
#1454 Végül is csak azt befolyásolja, hogy nem kap charge-ot a molten :D
Jó persze, még le kell szedni azt a mocskot :) -
Fletley9 #1453 ott a warsog nerf és nem befolyásol semmit a moltenhez :D (kivéve ,hogy nekem párszor jól jött ,hogy a nagy brewmasterrel tettem visszakézbe és annak a sebzése is kellett a winhez na most már ez nem lesz :/)
Amúgy a változtatások többsége számomra szimpatikus. (egyedül a mage-nél nem a mana costot kéne növelni hanem a sebzést csökkenteni mind a pyroblastnál mind a fireballnál) -
Dreadshade #1452 Ezek nagyon jó változások :D Örülök az összesnek :D -
#1451 Hoppá-hoppá, nem szarozik a Blizzard végre?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hearthstone Update: Upcoming Changes 1/13
Thank you so much for continuing to play, test, and give feedback on Hearthstone as the closed beta testing phase begins to draw to a close. We are monitoring card balance over time, and without your continued testing efforts, we wouldn’t have the necessary data we need in order to make changes to cards that may warrant them. This should be our last big set of balance changes; once we go live, we plan to make very few card changes, and only if they are absolutely necessary.
We will be making changes to the following cards: Unleash the Hounds, Sylvanas Windrunner, Blood Imp, Defender of Argus, Pyroblast, Dark Iron Dwarf, Abusive Sergeant, Warsong Commander, Charge, and Novice Engineer.
Unleash the Hounds’ mana cost is now 2 (down from 4)
Unleash the Hounds was intended to give Hunters their own form of AoE and to have synergy with other beast cards, but its old cost was too prohibitive.
Pyroblast’s mana cost is now 10 (up from 8)
The 8-cost Pyroblast made for an un-interactive experience where the Mage only needed to do 10 damage during the course of a game and then double Pyroblast you for the win. We want Mages to be more interactive with the opponent to achieve victory, rather than delay the game until they can Pyroblast.
Blood Imp is now a 0/1 and now reads: Stealth. At the end of your turn, give another random friendly minion +1 Health.
The Warlock has three very strong 1-cost minions and that made the Warlock rush deck slightly stronger than we were comfortable with.
Warsong Commander has been reworked and now reads: Whenever you play a minion with 3 or less Attack, give it Charge.
Charge (the spell, not the keyword) has been reworked and now costs 3 mana. The card’s new power reads: “Give a friendly minion +2 Attack and Charge”.
Both of these cards were key components in “One Turn Kill” or “OTK” decks that kill your opponent in one turn without requiring any cards on the board. We want the game to be about playing minions and fighting for board control rather than just waiting until you can play your big combo and win in one turn with no interaction from your opponent.
Abusive Sergeant now reads: Battlecry: Give a minion +2 Attack until end of turn.
Abusive Sergeant was changed to make its power the same as the Dark Iron Dwarf and to give it additional versatility.
Dark Iron Dwarf’s buff now only lasts until the end of the turn.
This change was made to reduce the Dark Iron Dwarf’s overall power slightly. We also wanted to make the Battlecry effect the same as Abusive Sergeant‘s as to not force you to permanently buff one of your opponent’s creatures.
Defender of Argus is now a 2/3 (down from 3/3)
Defender of Argus was a card that found itself automatically included in many decks due to its power and stats. We want players to have an option of what cards they put in their decks, so cards that feel like they must be in all decks (especially Neutral ones) are not ideal.
Novice Engineer is now a 1/1 (down from 1/2)
The Novice Engineer was played in most non-rush decks (and even some rush decks) due to its cost and power. Similar in reasoning to our Defender of Argus change, we want players to have an option of what cards they put in their decks.
Sylvanas Windrunner’s mana cost is now 6 (up from 5)
Sylvanas had power and stats that made it a bit too powerful compared to other 5-cost cards, which made it automatically included in many decks. We want players to have an option of what cards they put in their decks, so cards that feel like they must be in all decks (especially Neutral ones) are not ideal.
Expert cards that are being changed can be disenchanted for their full cost for a limited time when the patch goes live. We hope these changes will increase the variety of cards you will see at all levels of play, and make playing Hearthstone a more fun and interactive game for everyone.
http://www.hearthpwn.com/news/257-upcoming-changes-to-hearthstone-unleash-the-hounds -
#1450 Warsong Commander has been reworked and now reads: Whenever you play a minion with 3 or less Attack, give it Charge.
Sírásod meghallgattatott -
Dreadshade #1449 Amúgy igen az Epicjeim tényleg jók amik megvannak ezt észrevettem :D Meg az előbb nyitottam egy Twisting Nether-t lockhoz :D Bocsi, hogy így külön csak lemaradt :D -
#1448 Új kártyákkal akarják megoldani a balance-t, nem nerfeléssel - buffolással. Persze ez még mindig closed beta, tippre még messze vagyunk az új kártyáktól. Remélem erre rácáfolnak. -
Dreadshade #1447 Értem, köszi a válaszokat. A Giantekre visszatérve, én valami olyasmit olvastam, hogy blizzardosok nem nagyon csípik az ilyen egy kör és meghalsz kombokat, csak ezért mondom, hogy szerintem lesz nerf, ha nem is pont a gianteket, akkor tényleg a warsong commandert, meg úgytudom a Hunternek az egyik lapja is ezért lett megváltoztatva mert azzal is lehetett OTK-zni. -
vetrox #1446 én 48 nál kaptam az 5-iket és több 40 paklis vételnél is láttam 4-6 közt. 120-as vételnél meg számolni sem tudtam volt vagy 10 minimum. -
Belkar #1445 Molten úgy jó ahogy van maximum a Warsongot lehetne nerfelni de az se olyan vészes meg amúgy is ennyi erővel mindent lehetne nerfelni az meg sehova nem vezet. -
vetrox #1444 warsongot kellene nerfelni inkább. mak hpját fel, mana 2-ért viszont a képessége csak körönként 1x érvényesülne. vagy pld az utána lehivott 1/2 lénynél két lénynél.
asszem pint sized is vmi hasonloképpen müködik x lap olcsobban jön le.
alexánál meg random kéne tenni az ellenfél lesevzését/vagy saját gyogyulást. -
#1443 1/20 a legendary esélye -
vetrox #1442 nálam kb 10/1 az átlag. ahogy elnéztem nagy paklibontásokat ott is hasonlo az arány csak mintha több gold lap esne.
-
Fletley9 #1441 kb hány booster packenként esélyes legendary --->erre nem hiszem ,hogy van bármiféle logaritmus ,hogy akkor biztos lesz 5 pack után. szal random.
"csak" ezek vannak meg :D... amúgy nem tudom mit lehetne rajtuk nerfelni hisz pont ez a lényegük és így is elég rizikósak cserébe főleg a molten. A többi giant meg szvsz még macerásabb lehívni. -
Dreadshade #1440 Sokszor az a gond, hogy hiába tudja az ember akkor se tud mit csinálni :D Mindegy majd csak balancolgatnak még ezeken, legalábbis merem remélni. Amúgy azt nemtudja valaki, hogy kb hány booster packenként esélyes legendary (Esetles Epic)? Eddig csak Jaraxxus meg Blood Mage Thalnos van meg, Epicből meg van 2 darab Faceless Manipulator, 1 Blood Knight, 1 Ancient of Lore, 2 Ice Block meg 2 Pyroblast. AZ összes többi lapom common meg Rare, bár szerencsére Rareből elég sok megvan :D -
vetrox #1439 én álltalában leviszem 15 hpra és megprobálom egy power over+powerover+ soulfire komboval kiütni. ha nincs lényem lenn akkor kell egy lerooy vagy egy mana golem. vagy esetleg egy lerooy+faceless kombo segithet
én alexás pakkokat amugy jobban utálom. -
Dreadshade #1438 Értem, csak megerősítésre vártam, hogy nem hülyeség :D Azóta direkt nem dobott be ellenem egyet se xD Szerintem ettől függetlenül tuti lesz valami nerfje ezeknek pl mana növelés vagy nem lehet 0 manára levinni őket. -
#1437 Kitaláltad a megoldást nem is értem akkor mi a probléma :)
Ráadásul időben észre veszed, hogy OTK mivel folyamatosan tele van kártyával de szinte semmi lényt nem játszik csak remove megy folyamatosan. -
Dreadshade #1436 Igen, rosszul fogalmaztam, tényleg csak én hiszem, hogy vesztésre áll de mivel ott van a kezében ezért nem :D Hát ha marad vagy 3 tauntom minimum, akkor talán az megtudná állítani, de hát simán letudják takarítani azokat is. Mondjuk most raktam be pár deckembe 2 darab Sunwalker-t :D Hátha segít. Meg amit írtam, hogy arra gondoltam hogy nem viszem le direkt a hpját, hanem megpróbálok sok minion lehozni és egyszerre támadni és 1 kör alatt nyerni, de ez is mennyire működne nemtudom :D -
Fletley9 #1435 "hogy full vesztésre áll és 1 kör alatt max hpmat leszedi" pont ezaz ,hogy nem áll vesztésre te csak azt hiszed. Mivel jelenleg főleg én is 2 moltenes pandás chargeos wari-t játszom átérzem a fájdalmat. piszkosul egy udoritó pakli. Viszont nem verhetetlen. És egyszerűen csak irritáló, hogy ha hagysz neki teret egy kör alatt beverhet. Amúgy ha ellenem lenne biztos jobban zavarna engem is,de ha meg feljön a kombó...:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dreadshade #1434 Mostanában a legtöbb esetben csak nyerek, Úgy érzem megérte a dustokat Rare lapokra költeni :D Egyedül a Giantes deckektől kapok ki, egyszerűen szánalmas szerintem, hogy full vesztésre áll és 1 kör alatt max hpmat leszedi :D... és pedig rakok le tauntot nem is 1 darabit ráadásul. Szerintem tuti nerf lesz azoknak a vége mert hogy 0 manáért letudja hozni a vicc :D Max úgytudnám ezeket counterelni hogy direkt nem támadok, hanem várok amíg kijön annyi damage hogy 1 kör alatt végezzek vele, de hát ez nem olyan könnyű megcsinálni mint elmondani :D Nektek mi a véleményetek ezekről a Giantekről? Engem kiborítanak már :D -
Negritis #1433 nekem kedvem nincs tolni még :D
majd ha rászánom 1x magam rendesen akkor, addig ami goldot gyűjtök megy pakliba -
Dreadshade #1432 Amúgy én vagyok itt az egyetlen aki nem kedveli annyira az Arena-t? :D Mármint nem azt mondom, hogy rossz, meg persze jók a jutalmak ha sikeres ott az ember, de valahogy nem vonzott sose ez a random deck, jobban szeretek olyannal deckel játszani, amit én raktam össze és én találtam ki a kombókat hozzá :D -
#1431 embertelen Warrior combo deck :D -
#1430 ezt ismerem, köszi -
#1429 Ha érdekel még -
#1428 dankeschön -
vetrox #1427 dehogynem.
a mostani nem basic kártyák kb 1/3 1/3 1/3 arányban oszlanak meg a hulladék/specifikus/használható kategoriában.
már 120 pakli esetén megvan a kellö lapok 90%-a, 500 nál annyi dustod lesz hogy még wispre is marad böven. -
#1426 E!
Basic -
hawkie22 #1425 És biztos vagyok benne, hogy 500 pakli megvásárlása után se lesz meg minden kártyád, ami a játékban benne van.
Karmester, tegnapelött streamelt Trump, ott dobta be valaki chatre a linket. -
#1424 -
vetrox #1423 én 21 évig kanasztáztam szal van rálátásom a dologra, és ez a játék egy unbalanced fos. 0 skill kell hozzá, elég lelesni egy jo dekket netröl, venni 500 paklit és máris király vagy.
mindjárt törlöm is le. -
#1422 hol vannak ezek a deck-ek leírva? -
Dreadshade #1421 Nekem Blood Mage Thalnos volt az egyetlen amit nyitottam eddig :D Egy Ragnaros-nak jobban örültem volna, lehet őt fogom lecraftolni ha egyszer lesz elég dustom, mivel elég sok deckbe belemegy és hát nem rossz a képesség se :D