• Pio
    OFF

De azt ezért tisztelettel kérem, hogy gondold végig, hogy az összeesküvés-elméleteknek pont az a lényege, hogy cáfolhatatlanok. Ilyen a Tiéd is. Senki nem fogja tudni itt Neked bebizonyítani, hogy márpedig nincs machinálva a játék random generátora, ha Te abban hiszel, hogy márpedig igenis meg van machinálva és emiatt nem tudsz a képességeidnek megfelelő eredményeket elérni ebben a játékban.
    Innentől kezdve pedig ez a téma inkább való a konteó blogra, semmint ide, mert ez cseppet sem a játékról szól, bármennyire is másképp tűnik a Számodra. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy az jót tesz ennek a topiknak, hogy napi 100 hozzászólás érkezik, de amíg az ilyen értelmetlen gyalázkodás amiatt, mert mások nem hisznek abban, amiben Te, addig szerintem vallási vitával szemeteljük tele a témát és ez kicsivel se jobb annál, mintha nem is kerülne be ide egyetlen egy hozzászólás sem. Közhely alert: a kevesebb néha több.

Ha ez kell ahhoz, hogy megnyugodj és abbahagyd a trágárkodást, akkor tessék: én sajnálom, hogy így érzed, kívánom, hogy ennek ellenére örömöd leld ebben a játékban és sikerüljön bebizonyítanod, hogy a Blizzard ellenszele ellenére is tudsz eredményes lenni vagy ha már végképp kiábrándított ez az Általad vélt csalás a Blizzard részéről, akkor találj egy másik játékot, amiben örömöd leled. De hidd el nekem, ennél több segítséget/támogatást/együttérzést itt nem fogsz tudni kisajtolni az emberekből, mert még egyszer mondom, Te már nem a játékról próbálsz beszélni, hanem az összeesküvés-elméletedet próbálod ránk erőltetni.

Tényleg nem célom oldalakra állni és szerintem nagyon sok hasznos/érdekes postod volt már ebben a topikban korábban (talán a legtöbb), próbálj inkább visszatérni ahhoz a stílushoz, ha valóban az a célod, hogy ez egy jó fórum maradhasson, mert most kezdesz egyre jobban eltérni ettől.