40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#1500 éjszaka volt patch, queue timer tetszik. remélem bugokat (placement, stb...) is javítottak. -
#1499 Változtatások után ugyanannyiért szeded szét, amennyiért kraftolod.
De úgy döntöttem, mégse szedem szét, nem vág földhöz az a 6 mana 5 helyett.
-
Susarc #1498 46k DUST? az komoly:) -
-
#1496 For science! Majd egy végső statisztikát megnézek azért. -
Susarc #1495 beteg..... -
#1494 840 pakkot nyit ki a srác: http://www.twitch.tv/prodecentnoob
144 van még hátra, eddig 40 legendary jött össze (meg kiscsillió dust :), állítólag vesz még 840 pakkot :O -
Dreadshade #1493 Ez a Big Game Hunter lap valami eszméletlen jó :D Nemrég volt boosterben és már nem is tudom hány matchet nyertem meg miatta :D De mást meg nem nagyon látom, hogy használná vagy csak nem akadok össze olyannal, nem értem miért :D Ragnaros, Alextrasza, Deathwing, Giantek megszámolni se tudom hányat vadászott már le nekem :D -
#1492 thx. már meg van. :) -
Belkar #1491 -
vetrox #1490 kalapáccsalal talán -
#1489 Hogyan lehet kártyát szétszedni? -
Susarc #1488 -
#1487 már imagerzről sem lehet linkelni? kivan a tököm ezzel a szar sg-vel -.-
na talán most
-
#1486 Na, sikerült a 2. 12 win (1 loss), az alábbi mage deckkel, poly és fireball nélkül, viszont pyroblasttal (contr. nincs meg :(, még 1 db is iszonyat imba, kb 6 gamet nyertem meg ezzel) és 2 flamestrikkal (imba). És persze Ysera :D És hál istennek beadta a 2 packot, +235 gold, 50 dust és egy arany common volt a jussom.
A decklist:
-
Dreadshade #1485 Igen, azt hittem, hogy a patchet is felrakják egyúttal. -
#1484 max azért írhatták/gondolhattad, mert tegnap voltak a karbantartások, és általában utána szokták peccselni a gamet -
Dreadshade #1483 Nem úgy volt, hogy ma Patch van? :D De lehet akkor félre érettem valamit mert nem látok semmit. -
#1482 tök fölös szétszedni a sylvanast szerintem, max akkor fogja megérni ha ugyanannyiért szeded szét mint amenyniért craftolod (az elég op lenne azért :O) -
#1481 Ha így van, lehet, szétszedem Sylvannast, és teszek belőle egy Edwint. Arra még úgyis rég vágytam. :D
Tegnap nyitottam Bloodmage Thalnost, már azon gondolkoztam, szétszedem a többi legendásat, és kikraftolom. ^^
Gruul-t pl szétszedtem, nem sok értelmét láttam. Deathwinget kétszer kaptam meg eddig, mindkétszer szétszedtem.
Még mindig Yserát tartom a legjobb legendarynak, sok deckbe passzol, és borzasztó erős. És mivel 9-es, a legtöbb silence-t már elnyomták korábbi lapokra jó esetben.
Lehet, csak személyes rajongás a sárkányasszony iránt, de én nagyon szeretem azt a lapot, és tök szép :D Meg baromira tetszik az effektje is.
Ugyanez vonatkozik Ragnarosra, ha az kap silence-t, tud támadni 8-8-cal.
Az Illidiant kezdem egyre inkább haszontalannak érezni, már a Warlock deckemből is kikaptam.
-
vetrox #1480 lehet hogy igaztok van, mindenesetre ma beizzitottuk rokon accát is, és a 2 pakliban már kapott egy legendet. -
#1479 én csak a huskys 113 pakknyitós videót láttam ott 6 legend volt benne -
Murmur #1478 Akkor te szerencsés ember vagy. Én 1:20 arányokról hallottam legendary-nél, nem tudom, ez korrekt-e. Mindenesetre én a múltkor nyitottam 40 csomagot, egy darab volt benne. :/ -
dolfy #1477 én is én is -
#1476 Még mindig alakul a játék. Aki ezt a molten giantes paklit először használta, most éppen baron gedonnal próbálkozik. -
#1475 Megkaptam a hozzáférést! :D Hurrá! Hurrá! Hurrá! -
Dreadshade #1474 Hát igen, de mondjuk mindig is lesz olyan, hogy jobb lap mint a többi. Mondjuk engem az zavar már csak hogy mindenki ugyanazt azt 4-5 legendaryt használja kb :D Szerintem amiket nem nagyon használnak azokat reworkolni kéne vagy buffolni, hogy mégis több féle variáció/Deck legyen. Vagy mi lenne ha csak 2 legendary mehetne 1 deckbe? :D bár ez lehet nem oldaná meg, mert ugyanúgy csak abból a 4-5 ből választana mindenki. -
#1473 az a céljük,hogy ne legyenek olyan lapok, amiket akármilyen deckbe automatikusan beraksz, és sztem ez érthető. Még egy harvest golem nerf kellett volna -
Negritis #1472 igazából a game metája most azt adja hogy ez a legtápabb, egészen amíg nem jön egy másik taktika (esetleg nerf) ami ezt veri
SC2-ben mindenki OPnak mondta a hellbatet mostanába meg alig látni -
Susarc #1471 -
vetrox #1470 vámpiros barátommal értek egyet! és most jöhet a köpködés! -
vetrox #1469 fenyegetö akart lenni csak már fel vagyok háborodva.
ilyen dolog a 21 éves kanasztás multamba sose volt! -
vetrox #1468 én annak örülök csak hogy novice engineert lenerfelték.
nincs ammál idegesitöbb mint hogy coinnal kijátszák és huznak egy lapot?
ez egy akkora OP kombo hogy türhetelen. és még marad egy fenyedető minionja a boardon! -
#1467 Ám nem tudom mit vártak, minden játékban vannak egységek, talentek, spellek, kártyák, fegyverek, lőszerek, járművek, championok stb. adott játékhoz illően, melyek egyszerűen jobbak, mint a többi. Jövő héten mást kell majd nerfelni, istentelenül idióta módon csinálta mindig is a Blizzard ezeket a változtatásokat, és ugyanígy lesz majd a Heroes of the Stormban is (remélem nem) -
Dreadshade #1466 Ja felesleges volt szerintem is, de ha már 10 manánál játszod ki kb nem sokat számít, hogy 1 vagy 2 hp, ott már csak a kártya húzás a lényeg ahhoz meg nem nyúltak szerencsére. -
#1465 Jó, kicsit rosszul írtam le, vagyis nem fejtettem ki jól. Ezt természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy csak és kizárólag adott összeállítás ellen lenne jó az a pakli, hanem azzal lehetne a legkönnyebben fogni. Most is vannak anti-aggro paklik, meg voltak anti priestek is.
Szóval nem kő-papír-ollót kell elképzelni, ennél természetesen kifinomultabb a dolog -
#1464 A NE changenek mi a pöcsöm értelme van, úgy mégis... -
Susarc #1463 :) bele lehet kötni a mondanivalómba csak éppen amit megmondtam az hetente beigazolódik:)) köszipuszi:) -
Dreadshade #1462 Szerintem az OTK deckeknek menniük kellett, viszont tényleg kicsit erős ez a Warsong Commander nerf, 6 attack és az alatt ad chargeot jobb lett volna inkább. Meg mondjuk a magenél is inkább az Ice Block az idegesítő vagy vették volna le a pyrot 8 damage-re de a mana marad. Mondjuk érdekes, hogy sok erős deck meg érintetlen maradt. Mind1 ők tudják :D De az OTK deckek nerfjének örülök, sose csíptem sehol az ilyet. Mondjuk nevetnék, ha valaki felfedezne még1 OTK decket és minden kezdődne előröl :DD -
Belkar #1461 Warsongot én is kicsit túlzásnak érzem mondjuk 3 helyett pl 5 attackos minionokra kéne hatnia viszont még így is működik az OTK csak Charge-ot kell vinni helyette.
Viszont a többi nerf teljesen rendben van mondjuk a Defendert meg Sylvanast még ettől is jobban nerfelni kéne.
@Susarc már kezdtem reménykedni hogy végre letörölted a játékot és nem jössz vissza többé :(