40521
  • vetrox
    nem azért mondom de a szuperpeccs óta annyi aréna network error, és rossz argus+sunfury akciókat kaptam, ezelött 2 honap alatt nem tapasztaltam ennyit.
    arrol nem is beszélve hogy elszaporodtak ezek a kellemetlen hunterek az iq0-ás paklijukkal.
    nembaj megvan lock aggro utódja.
    Good Job Blizzard.
  • Sceleton
    Kifogtam egy Mountain Giant -et. :)
  • vetrox
    bármilyen dolog ami a logikát fejleszti, kapcsolodik a HShez is. de ez lehet nálad nem müködött :)
  • Különc
    Defender of Argus és Sunfury protector bugosak, rosszul regisztrálják hol vannak a kártyák letéve, ezért vagy csak a balra lévő vagy a jobbra lévő minion kapja a +1/+1-et, tauntot. Sok embernek előjön, azt mondják úgy kerülhető el, ha minden kártyánál megvárod hogy leteszed és az animációt is amit csinál
  • setuh
    Mert nem tudod te se,kb 5% hasonlosag ha van sokat mondtam.
  • vetrox
    ha ezt magyarázni kell akkor régen rossz.
  • setuh
    Magyarazd inkabb meg,hogy a kettonek mi koze egymashoz?
  • vetrox
    és jól megy HS?
  • setuh
    5 eves korom ota jatszok.
  • vetrox
    kezdj el kanasztázni, 20 év mulva meglátod :)
  • vetrox
    nekem sem adott uj questet.
    lehet mert a másik qem már meg volt kezdve, vagy nemtom.

Argus meg még sosem bugzott enniy mint most. más lerakott mobokat is állandoan cserélgeti az asztalon a game. patch rules :)
  • setuh
    A kanaszta mi a faszom ralatast ad neked erre a jatekra?
  • Murmur
    Végjátékban fordíthatsz vele, de szituációfüggő. Vannak nála jobban használható legendary-k.
  • Dreadshade
    Ma nyitottam ki egy Deathwing-et, de nemtudom lehet csak én vagyok így vele, de annyira nem tűnik jónak az, hogy eldobatja az összes lapot a kézből, nektek mi a véleményetek rólla? Meg egy másik kérdés, Shadow Priest Deck-et érdemes csinálni? :D 2 Shadowform jött össze pár napja meg a Soulpriest nevü lap, vagy max csak fun decknek jó?
  • dragon11
    :D
  • ProGabe #1525
    Eszem-'szom megáll. Miről maradtál le, áruld már el?!
    Egy éved volt arra, hogy csinálj egy Blizzard accountot, bejelöld a játékot és letöltsd a felmérő programot.

Ha meg most hallottál először a játékról, akkor így jártál.
  • dragon11
    de lemaradtam róla :(
  • Fehercsoki
    Mindenkinek aktiválták az accountján aki jelentkezett.
  • dragon11
    Valaki könyörgöm 1 beta keyt :/
  • Negritis
    a kéz jobban zavar mint amik lebegnek a "tábla" környékén
    főleg mikor egybe csúszik 2-3 lap
  • Anthrax
    igen,ezt én is észre vettem,többet bugol,és a kezedben lévő lapok is
  • mukika
    Oké, hogy a következő patch, de a tegnapi patch óta nekem az argus és a dire wolf is folyamatosan bugzik, eddig kb 5ből 5ször, míg patch előtt nem volt ilyen sűrűn... Nálam tegnap sem és ma sem működött a quest leadás, de reddit-en is, nagyon sokan írják, hogy nem megy, szóval csak óvatosan.
  • silbor
    Még a patch előtt írták:
    Will the upcoming patch fix minion swapping, card overlap and hovering minion bugs?
    No, that's next patch. - Ben Brode (itt)

A napi quest leadása pedig működik. most próbáltam. Lesdtem egy 40-est.. sajnos egy másik 40-es jött helyette :) De működik.
  • mukika
    Ja és senki ne adja le a napi küldetését, mert akkor bizony végleg leadja és nem ad be másikat aznap...
  • mukika
    Azért szomorú, hogy az ismert bugokat nem sikerült ismét kijavítani a patchben... Lassan játszhatatlan lesz a játék, engem legalábbis nagyon bosszant, hogy összevissza pakolja a lapokat az asztalon. Tegnap óta pedig sokkal többször fordul elő.
  • Aradebil2
    első 3-4 körben még mindig elég imba, sztem teljesen oké lett a lap
  • Dreadshade
    ja, elég erős volt amúgy szóval jogos volt a nerf, de szerintem kicsit átestek a ló túl oldalára vele.
  • Sceleton
    Most látom, hogy már nem mindenkinek ad +1 -et. :( Így már nem olyan jó...
  • Dreadshade
    Hát de legtöbbször van valami :D Én megszabadultam tőle szerintem van sokkal jobb lap is most a helyére.
  • Sceleton
    Én használom. Ha nincs területsebzése, akkor jól megússza a rejtőzés miatt.
  • Aradebil2
    kula sztem, akkor már inkább young priestess sztem
  • Negritis
    volt egy 30-10es is priest ellen, ezt már nem felejtettem el lefotózni :D
    double atk elég imba tud lenni :D
  • Negritis
    ma csináltam egy 30/6os VeCo-t palával :D
    a mage ragequitelt :D
  • Dreadshade
    A Blood Imp-ről mi a véleményetek így nerf után? Én kivettem a deckből, nem érzem, hogy annyira sokat adna a deckhez már így.
  • Sáska
    koszi a tippeket!
  • mukika
    Illetve, ha most kezdted a játékot akkor ezeket is érdemes végigcsinálni.
  • mukika
    Casual sokszor nehezebb szerintem mint a ranked. Ranked ha nem is nagyon megy az elején, akkor is beáll a veled egy szinten lévőkre, míg a casual nagyon random tud lenni... Mondom ezt úgy, hogy az előző szezonban rank2-ig másztam és most rank8 vagyok.

Napikat érdemes csinálgatni, sőt ha 40es goldosat ad be, akkor érdemes leadni hátha kapsz egy 60ast vagy 100ast. Napi 1et tudsz leadni illetve összesen 3at tudsz elraktározni. Az előző napikat is le tudod adni másnap, szóval ha kevés az időd akkor is érdemes vele játszadozni, hátha bead több azonosat.
  • Anthrax
    Questet csináld ,legjobb gold forrás amíg nem megy aréna. Ha 40 goldos quested van dobd el, ha mázlid van 60ast kapsz. kezdőként casual játék szerintem, én is szívok ,hogy alap lapok hiányoznak paklimból és rankeden esélyem se lenne nélkülük. 100 goldért ne vegyél paklit, jobb ha vársz 150goldot és aréna, ugyanúgy kapsz paklit+dustot vagy goldot, és gyakorolsz is arénában.
    Deck összeállításra ezeket az oldalakat ajánlom:
    http://ihearthu.com/
    http://www.hearthpwn.com/
    http://www.hearthace.com/
    http://www.hearthhead.com/
  • Fehercsoki
    Napi questeket érdemes megcsinálni, nélkülük sokkal lassabb a gold szerzés.
  • Sáska
    Sziasztok, par lama kerdes, remelem tudtok tanacsot adni:
    - kezdokent maradjak a casual jateknal, vagy mar az elejetol kezdve erdemes ranked meccseket jatszani?
    - warlock tetszik a legjobban, ezzel szoktam a leginkabb jatszogatni, de eleg surun kikapok, annak ellenere, hogy utanaolvasgattam kicsit, es probaltam osszerakni valami eletkepes deck-et. szivesen olvasnek par tippet kezdoknek (warlock kombok, jatekmenet..)
    - questeket erdemes csinalni az aranyert? Annyira eddig nem mozgatott, mert altalaban max 3 jatekra van idom, ennyi alatt meg ugysem tudom megcsinalni oket

koszi!