40521
  • Aradebil2
    bocsánat elnéztem, még nem rank10 :D
  • Aradebil2
    Reynad f2p accountja NA-n, második nap, már rank10 a srác
  • Negritis
    omfg, ennyire én se vagyok noob :D
  • Aradebil2
    Welcome to the open beta! That turn1 play :DDDD és ez már 2-0-s állásnál volt arénában :D
  • Negritis
    azok még hagyján :D de én pl rugóval ha dailyznem kell imádom rádobni a sapet :D
  • Dreadshade
    Deathtouch-hoz hasonló effectje van a Patient Assassin nevű rogue lapnak meg az Emperor Cobra Neutral lapnak, de amúgy tuti később fognak berakni ilyeneket :D Amúgy ma nyitottam egy Arany Pit Lord lapot, mi a véleményetek róla? :D Szerintem kicsit sok az az 5 damage amit belénk sebez és kb a következő körben kapja is a Poly/Hex és társait :D Szóval így nem raktam be deckembe, nem éri meg szerintem.
  • Murmur
    First strike+deathtouch-os lapokat akarok! :D
  • Murmur
    Nozdormuval az a baj, hogy magadat is szopatod vele. Persze lehet ilyeneket mondani, hogy "én pro vagyok, felkészültem minden szituációra", "gondolkodom az ellenfél körében", stb., a gyakorlatban azért kell némi "matekozás" egy-egy helyzetben.
  • ProGabe #1572
    Hogy mit csinált? Szerinted ez taktika? :D
    Valószínű azért érezted azt, hogy folyamatosan lepörgeti az idejét, mert akadozott a kapcsolat, aminek crash lett a vége.

Ilyen időhúzós taktikáról van egy pletyka, miszerint le kell rakni Nozdormut és titkokat. A secret aktiválódása túl sok ideig tart, nincs idő lépni mellette. Elvileg.
  • kabel15
    Velem a gép csinált ilyet :D Egyszerűen nem akart rakni lapot. Illetve nem is tudott volna mert 0/8 mana volt, de nem adta át a lépést. :D
  • mkfdd
    Találkoztam ma egy olyan taktikával amivel előtte még sosem. Addig húzta az időt a rohadék, amíg crashelt a kliensem... Azt hiszem nem erőltetem arénát amíg ki nem jön bétából ez a szar...
  • Susarc
    lesz még itt first strike-os lap:P
  • kabel15
    Na játszottam pár órát. Érdekes. A MAGE amivel kezdtem eléggé bejött. Most Priest ezek. De mivel nincs SH formom így elég szívás :(. Maga a játék tetszik. Csak meg kellet szoknom, hogyha mondjuk 1 ütéssel megölöm az ellent ő akkor is vissza tud sebezni.
  • Szabi DEMON
    Ha szeretnél kezdőként ingyen goldot akkor, és az ingyen elérhető összes lapot, akkor úgyis játszol mindegyikkel legalább rank 10-ig. Amúgy meg ha nem akarsz bele pénzt ölni akkor esélyed sincs, hogy 9 különböző classhoz legyen erős decket, szóval úgyis focusálni fogsz.
  • iliili
    Egyértelműen csak rankedot nyomj,elején én unrankeddel próbálkoztam,és simán kikaptam,rankedon meg elég jól jönnek a győzelmek! :D
  • Ry0K3N
    Kezdőként úgyis végigvisz a tutorialon. Utána azzal érdemes foglalkozni hogy elvered mindegyik gépi ellenfelet és felhúzod a hősöket 10es szintre hogy megkapd az összes ingyen lapot. Unrankedet nem érdemes játszani mert tele van craftolt deckes idiótával. Bár lehet most open bétával jobb lesz a helyzet. De így is rankedet ajánlom a kezdetekkor.
    Lényegében azzal a hőssel játszol amelyik tetszik.
  • kabel15
    Egyébként érdemes egy hősre koncentrálni? Vagy mindegyikkel kell játszani?
  • kabel15
    Majd csak délután tudom kipróbálni. Addig pedig olvasgatok meg fórumokat olvasgatok. Ahogy nézem nem kell nagy angol hozzá. Van pár év WOW tapasztalatom, de itt sok hasznát nem fogom venni ahogy elnéztem.
  • Belkar
    Aranyat győzelmek után meg küldetésekért kapsz. Aranyból tudsz venni paklikat meg Arénába menni. Valódi pénzért csak paklikat lehet venni. de szerintem próbáld ki ha már úgyis Open Béta lett.
  • BoneDragon
    Töltsd le azt meglátod.
  • kabel15
    Van olyan dolog amit csak pénzért vehetek meg a játékban? Olvastam, hogy az aréna az aranyba kerül. Gondolom ezt $ kéne venni. Vagy szerzek a játék folyamán is elég aranyat hogy játszhassak arénában? Plusz kártyákat csak arénában tudok szerezni? Vagy sima random játékban is lehet?
    Folyamatosan olvasom a Hearthstone hungary-t de ezekre még nem találtam választ. Na megyek vissza olvasni :D
  • iliili
    Én most játszottam pár meccset,nem olyan rossz,kis időt adni kell neki,mondjuk 1 hetet,és kiderül,hogy unalmas vagy tényleg stratégia,én ennyit adtam neki. :D
  • kabel15
    Megéri belekezdeni? Tegnap elkezdtem nézni 1-2 bemutató videót. Végülis nem olyan rossz. De élvezhető lesz bankkártya nélkül is?
  • BoneDragon
    EU-ba is open beta lett!
  • ProGabe #1556
    The wait is over: The Hearthstone Open Beta Test is now live in North America! If you haven’t had the chance to partake in all of the crazy card-slinging action yet, now is the perfect chance to start casting powerful spells, summon mighty minions and duel your friends in this fast-paced strategy card game that anyone can dive into right away!

It’s been a crazy past few months for all of us on the Hearthstone team. We announced Hearthstone at PAX East back in March, began the Closed Beta Test in August, had a great Hearthstone event at BlizzCon with the Innkeeper’s Invitational along with our announcements for Android and iPhone support, and now we’re ready to unleash the awesomeness of Hearthstone to you with Open Beta!

So what does this mean for you? If you didn’t get the chance to participate in the Hearthstone Closed Beta Test, now is your chance to download the game! Just click here to download Hearthstone, or you can use the Play Free Now button at the top of playhearthstone.com. We have no plans to perform any more wipes of Hearthstone, so feel free to amass your collection and play against your friends!

What if you don’t play in the North American region? Don’t worry; we plan to go to Open Beta for all of the other regions within the next few days as well, so stay tuned for more information!

As open beta is still a beta phase, we will be closely monitoring many aspects of the game to ensure a positive play experience for everyone. Please be aware that if smoke starts curling out of our servers due to unexpectedly high demand to play Hearthstone, we may have to temporarily disable open beta account activations for a time until we’re ready to take on more players.
  • ProGabe #1555
    USA-ban elkezdődött az open béta, valószínű hamarosan itt is meg fog történni.

https://us.battle.net/account/download/?show=hearthstone&style=hearthstone
  • Susarc
    2 napja azon sírt,hogy jaj éppenhogy megél....10-15k ezer nézője van havernak mutattam melóhelyen egyik éjszaka 1 óra alatt 800 dollárt kapott csak donateből......sztem ne sírjon:) 4.99-ből 3 a Twitch-é 2 dodó az övé ami a feliratkozókat illeti
  • 1Darton1
    És Reynad mennyivel jobb játékos, ráadásul nem olyan primitív, mint Kungen. Valószínűleg a kettő össze is függ.

4-5 ezernél szerintem bőven több az átlag nézőszáma mostanában, ami számomra nem kicsit meglepő. Bár az tény, hogy ebben az idősávban nincs konkurenciája. Ha Kripphez hasonló arcokkal kellene versengenie, akkor csúnyán alulmaradna.
  • Különc
    Reynad mondta, hogy ha naponta 8 ezer nézője lenne, mint csütörtökön volt, akkor vígan eléldegélne a streamelésből, ugyan Kungennek nem mindig van annyi,de 4-5 ezer átlagban van minding
  • 1Darton1
    Idő sokkal több kell hozzá, mint pénz. Ezt Kungen példája mutatja a legjobban. Hiába kap ki minden félkegyelműtől, ha elég sokat játszik, előbb-utóbb legendary lesz. (Ezért nem szereti az arénát, ott a pénzével és az idejével nem ér sokat.)
    Az meg teljesen alap, hogy sok legendary van a jobb paklikban, mert azok a legerősebb lapok (néhány class-specifikusat leszámítva). Az uniformizált paklik miatt baromi unalmas a ranked play, szóval nem igazán számít, hogy ki mennyit fizet érte.
  • Susarc
    elméletileg meglehet mindet! csak az úgy eltart egy ideig:)) a TOP deckkek dugig vannak legendaryval
  • Negritis
    tudsz olyan lapot amit pénz nélkül nem lehet megszerezni?
    amint igen p2w
  • Susarc
    Kungen legendary US meg Eu-n is...azthiszem US-en world 1st ben:P
    Savjz is! érdekes módon Savjz-nak 6 db legendary van a pakliban Kungennak meg 7:P

P2W confirmed:)
  • vetrox
    inkább menj és játsszál, ne engem terhelj kiccsákó
  • setuh
    Szoval akkor neked a kanaszta fejlesztette legjobban a logikad 20 ev alatt?Ezert csak sajnalni tudlak.

Egyebkent kiterni lehet a valasz elol egy semmitmondo tamadassal,de attol meg hulyeseg marad amit mondtal :)

Amennyibben nem arra fogsz valaszolni,hogy miben segitett neked specifikusan a kanaszta,nem fogok rad tobbet reagalni.Ha mellebeszelni akarsz, menjel politikusnak.

• AntiHero
  • BoneDragon
    Mert bugos.
  • ProGabe #1543
    Ezt ők is tudják, már lenyilatkozták, meg ha jól emlékszem azt is, hogy legkorábban open beta-ban lesznek új lapok.
  • AntiHero
    A dealy Guesteket teljesen is ellehet dobni? Azt tudom, hogy 1x tudok újat kérni hátha több aranyt ér, de ma mikor rányomtam törölte a guestet :(
  • Susarc
    ugyebár én nem értek hozzá:P ,de elmondanám DearBlizzard,hogy nem összevissza kéne nerfelni a lapokat HANEM új lapokat kiadni amik ütik azokat amikkel nem tudtok mit kezdeni!! GG!! NOOBOK:P:)