Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
valahogy még mindig nem látom h annyira ópé lenne.
TUDTAM!!!

a szenyó 😊

tuti miatta van ez a kutyulós legendás is, biztos ott élvezkedett: hogy nézd, hogy dobálja a kis dagadt testéből a sok jóságot 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

evolve

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
A Darwin sámán az mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na, gyorsan befejeztem a létrázást, (ha már 6, max csillagon álltam), tapasztalatok:

az összes hunter megvert a 9. körben
3 rugóval találkoztam, abból 2 megvert, mert jött a deathratle legendary
a tempo magek többször vertek el, mint én őket, (mindig volt egy poly a conjurerjükbe, hogy szarjanak sünt) csak egy freezet láttam, őt megvertem
fighter, priest, dudu: egész szép aránnyal vertem őket
sámánok (Darwin, burst vegyesen): egy tudott megverni
3 warlock: 1 zoo tudott megverni
paladinok (szigorúan csak divineshieldes agrok): 1 tudott megverni

ami többször is megmentette a seggemet: feral rage, mulch

Shep
Ja, a rohadék tuti tud magyarul és rajtunk röhög naphosszat 😄DDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
bbrode olvassa sg-t és te itt, shep meg odaát panaszkodott túl sokat 😄
Shep
De ami a legjobb, hogy még a 3/4-es common manó sem esett ki, még azt is gyártani kellett, a többiről már nem is beszélve, bezzeg 4/1-es vaddisznó esett vagy 5, meg olyan lapok amiket sosem fogok használni, így be is törtem őket-

hát, akkor te sem vagy a szerencse kegyeltje

Shep
53-ból 1 legendás esett, az 1 manás lószar.

Shep
Igen? Nekem másfél év kellett hozzá.

qetuol
köszi, hogy próbálsz vigasztalni <#law>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Darthmushroom
+1 Nekem se, bár én csak október óta játszok.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

basszus, tavaly június óta játszom, és még soha nem esett arany legendás 😞

90/5 sztem teljesen jó nyitás
ugye 20/1et szoktak mondani mint átlag

trump fullos elemzése

a tegnapi tapasztalatokat kicsit előrejelezte

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
nah, 90 csomagból 5 legend esett (2 anomalous, arany huhuran, yoggie és nzoth)

havernak 51 csomagból meg 7. -.-'

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

priest 3w van 😄 a 2 priest vs rogue-m volt 😄 a másodikat behúztam
de én se tudom hogy akarok-e vele játszani 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Aham, én tegnap egyet nyertem és többre nem is vágyok 😊

jól látom h megint random deck a brawl?

Jó ötletek, alakítom majd még folyamatosan 😄
dave9004
kicserélném a sámánt másra 😄
én 2 sentinellel meg lava shockkal betennék két earth elementalt is, kár hogy a neptulon kiesett, de szerintem hamár van hallazeal egy elemental destruction sem lehet rossz az egyik lighting storm helyett
meg a master of evolution szerintem kiba jó, control pakliba, biztos kettővel játszanék
Hallazeal + lightning storm = valszeg nyertél 😊 De nem rossz egy apróbb healelés sem, és félnek tőle, senki nem hagyja fenn. Kell a heal, és vagy ő, vagy egy apothecary...lehet kipróbálom azt is, van egy goldenem.

Illetve valszeg crafterino Veklor és akkor az megy a Doomcaller helyére.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.27. 23:47:16
hallazealból nemsok value jön
Na, kis jelentés tőlem is. Katót OP-nak tartom, legerősebb szinergiája pedig eddig ahogy láttam a rugóval, a pappal és a druiddal van...én viszont mégis Shamanba próbálgatom. Megpróbáltam beépíteni a battlecry shamanba, de nem sikerült, nem működött jól, úgyhogy totál átalakítottam az egészet és Katóra koncentráltam, midrange, de már majdnem controlosra véve a figurát. Első körben egész jól sikerült, rank12-nél 10-ből 7 meccset megnyertem, nem egyet brutális kivégzéssel, volt 29 damage OTK is. Ki mit változtatna rajta?

Amúgy nagyon élvezetes, most megint van kedvem játszani.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.27. 23:41:19
Na, kinyitottam az utolsó 5 packos questet is, volt benne egy Blade fo Kató, szerencsére úgy tűnik csak egyet kell craftolnom, meg egy golden renounce darkness 😄 Van egy simám is, szóval asszem lesz majd egy kis warlock baromkodás. 😄D
az előbb nyomtam ezzel, de az ellenfelemnél is volt akinek a yoggszaronja nyomott magára egy gang up-ot, négyszer játszotta ki ellenem, mindig egyre több spellel, nekem bezzeg végig fel sem jött
Magh
Eddig nem sokszor tudtam kirakni, de már kétszer meglépte, hogy a sok random lényidézés meg buffolás után twisting netherrel lepucolt mindent, vagy dobta a kezem astrallal. Egyszer meg azzal kezdte, hogy magára hex...

első meccs o0, ok egyszer fog kelleni egy ilyen deck, részegen hatalmas móka lehet, létrázni már nem annyira

hybrid, de rohadjon meg mindig nála mindkét 8-mannás cimbi idéző lap, egyszer sem húztam 9 körnél tovább 😊

Mephike
Mi most az új hunter? Egy jött ma szembe csak és azt a Kató deckemmel le tudtam győzni.

Én is valami hasonlót raktam össze, de nekem még több kulcslap hiányzik. Jobban ment vele, mint amire számítottam.

ezzel: #31360

annyit változtattam rajta, hogy kivettem az egyik doomcallert és ment a helyére Ragnaros, igazából az ancient of war helyére nagyon hiányzik a twin emperor, úgy lenne az igazi.

amivel gond volt az a rugó, meg az új hunter, ez utóbbit egyszer sem verte meg. sámánok nagyon könnyűek.

a mana görbéje nagyon jó, ritka, hogy nem tud mit csinálni.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.27. 22:21:48

Soggothról mik a vélemények? Nyitottam egy goldent, nem tudom dustoljam-é?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.27. 22:18:12
Érdekes ez a kieg, valahogy sokkal gyorsabban átpörög early game, midgametől meg őrültekháza van. Druiddal és sámánnal csináltam meg a 9 win-t(kb 12 meccs volt casualon). Előbbi elég durva tempót kapott, a 4 manás ramp lap sztem a kieg legerősebb lapja. Ha a coin+innervate yeti durva volt, akkor ez mi. A C'thun verzió egészen beteges görbén pakolja ki a nagyobbnál nagyobb dögöket. Szerencse, hogy nerfelték a Loret mert így legalább áldozni kell valami a laphúzásért. A sámán se tűnik gyengének. Sok ocsmányságot lehet művelni, a Thing of the deep meg kicsit olyan handlockos feeling. Sajnos a 4 manás 7/7 tényleg baromi erős. Nem volt nagy szükség erre a lapra.

Összességében most nagyon fun a játék, de nem vagyok biztos benne, hogy nem fogjuk unni kotont másfél év múlva. Következő kiegben jöhetne valami counter techlap(Mármint a Mana Wraithen kívül 😄).
Magh
Első nekem is egy Nat lett 😞
Azért reméltem, valami hasznosabbat kapok, mindenesetre Yogg Saront lecraftoltam, nyomom a Koton-Yogg maget, hát ennél kamubb lutri szart egy 95%-ban Koton deckek dominálta "metában" 😄 Viszont legalább haladni nem lehet.

Milyen paklival szaladt így meg?

Olvasni kell a fórumot. :p

A paklis napi küldetés átírta a w&l-t. <#boxer>
Na jó korai volt a kirohanásom.
Van még fun a játékban.
Pl most felfedeztem, a youthful brewmaster+Reno combot. Szegény tempo mage nem örült neki.. 😄
nah, R11-R6, egy összelapátolt deckkel, asszem mára kijátszottam magamat.

Guyz tanácsot kérnék.
Érdemes Black Rockra gyűjtögetni a goldot?(egy szárnyat nyitottam még csak ki.) Vagy inkább aréna?
twitch videó akit esetleg érdekel

meglett a +5 paklis küldi 😄 nyitottam is egy golden Fandral-t belőle

Pedig de és naná, hogy egyik se volt golden...
húúúúú, kb 30 másodpercig szitkozódtam a gép előtt, meg kicsit kiabáltam, szóval elmész te a picsába 😄D

mindenki láthatja h én r13on szopok 😄

tök jól összerakta a srác 😊

de amúgy igen, így rank8 környékén egy összelapátolt deckkel (még csak nem is netdeck) nehéz ám az élet

dave9004
lassan minden OP lesz ahogy telik a napod 😄
huh, az új zoo is elég beteg, 7 kör aztán helló