40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
milyen profitot? ingyen volt. láthatólag a pénzes nem jön be és ingyen vmi promókkal odaadják mindet szép lassan. -
Zozo0122 #33266 Megint gonosz leszek, de én úgy látom, hogy csak azért lett most a shaman a soros, mert az népszerű és erős most. A secret paladin idején jött Liadrin. Így megy ez. Profitot maximalizálnak. -
Pio #33265 Liadrin és Morgl ugye jutalom hősök és nem fizetős hősök, lehet direkt azért ez a két class kapott ilyen jutalom hőst, ahol tokeneket termelsz, hogy azért maradjon némi feladat, ha ki akarod maxolni az adott hőst. Persze az is lehet, hogy nem. :) -
Zozo0122 #33264 Szerintem is intended, de WTF már ez...teljesen illogikus. Ha van egy arany Thrallom, akkor az arany animációs hero poweremből kapok arany totemeket. Thrall nem egyenlő Morgl, a lapkészletük és a hero powerjük ugyanaz, de két külön hős kéne legyen. Akkor ha nekem van egy arany Morgl-öm, arany animációs hero powerrel, akkor már csak a hero power animált kinézete miatt is arany totemeket kéne kapnom, meg azért is, mert mégiscsak arany maga a hős, minden arany featuret meg kéne, hogy kapjunk vele automatikusan. Ezt várnám el és gondolnám én alapból.
De rájöttem, hogy direkt csinálták meg így. Gyakorlatilag Morgl és Thrall között erősebb a kötelék, attól, hogy ugyanazt a fő hőst (Thrallt) tudod húzni akkor is, ha Morgl-al nyersz meccseket, az hozzáadódik Thrall winjeihez. Morgl csak olyan, mint egy plusz profil Thrallhoz, nem mint egy másik hero. Így sajnos a paladin és shaman hősöknek mindig leglesz az a hátránya (nekem az, mert jól néznek ki a golden totemek :D), hogy csak akkor lesz 100% értékű a többi golden hős is, ha a fő hős már az. (Mert a többi hősnél bőven elég, ha maga a hero power animált, másnak nincs tokenje)
Hú, de megmagyaráztam, az agyamra megy, hogy van még mára bőven dolgom és el vagyok maradva :DD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.24. 21:26:03 -
Akkor előbb 500 W kell -
Őőőő nem is tudom mit írjak ehhez :D
-
Pio #33261 Össze kell szedni az 500 wint, hogy a token is arany legyen. Hogy ez bug vagy intended passz, de mindig is így volt, szóval felteszem intended. -
Pio #33260 De, pontosan akkortól lesz arany. Csak a hero portrait arany a spéci hősöknél, a tokenhez kell az 500 win, de ez mindig is így volt. -
Zozo0122 #33259 Liadrinnál működik nálam, de Uther arany. Morgl-nél a hero power animáció golden, ha ha kreálok egy totemet az nem az, viszont Thrall sem arany még. -
Nem csak akkor lesz arany ha megvan az 500 win? -
Pio #33257 Liadrinnal sincs baj -
Pio #33256 Valószínűleg bug lesz nálad, reportold.
Morgl golden animation
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.24. 19:48:07 -
A fizetős heroknál is így van, ha nem arany az alap hősöd, akkor a heropower kerete nem lesz arany. Gondolom ha arany hősöd van, akkor jár az arany token. -
Zozo0122 #33254 WTF, Morgl miért nem arany totemeket gyárt? Időközben azt olvasom, hogy valójában Liadrin sem. De miért kellett ezt így?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.24. 18:51:11 -
1Darton1 #33253 Patch óta van ez a hiba, nem foglal helyet, és nem is lehet teljesíteni, csak simán eltűnik, amikor valamit felhúzol 10-esre. A többi questlogos bugot sikerült javítani, de ez kimaradt. -
Pio #33252 Lehet, hogy valamilyen bug miatt tűnik fel újra a kveszt, én sose láttam viszont az első lvl10 hősöm után (igazából arra se emlékeztem, hogy az elsőnél feldobta, mert régen volt). Szerintem érdemes írni róla egy bug reportot a Blizzardnak, ha foglalja a helyet a kvesztlogodban.
Az összes hősért járó 100 goldra már tuti nincs kveszt a logban, azt csak úgy megkapod, ha eléred. -
Inspiráció bro, inspiráció. -
Óóóó. Így már értem, ha jól emlékszem az elején is volt egy ilyen questem ami meg is adta a paklit.
Mea culpa. Köszönöm szépen :)
( de f@szér dobja fel ezt a questet ha csak egyszer lehet megcsinálni?? :D ) -
Ha megnéznéd és visszaolvasnál, a mai hozzászólásom egy pár napos hozzászólásomra adott válasz, miszerint megint megcsinálta a játék:
Mindkét esetben volt egy olyan questem a napi questek között hogy "Raise any class to level 10" a reward pedig egy pakli volt.
Amikor eléretem a 10-es szintet kiírta h teljesítettem a questet kapom a paklit a paklik között viszont nem jelenik meg. A blizzard fórumán láttam hogy nem csak nekem volt ez a problémám, sokaknak többször is megcsinálta a játék...
-
Pio #33248 Csak a legelső 10-esért jár pakli, a többiért nem. Az összesért együtt pedig jár 100 gold.
Itt van a hidden reward lista:
Complete a game in play mode – Award: 1 booster pack
Unlock every hero – Award: 100 gold
Get any class to level 10 – Award: 1 booster pack
Win 100 games in any mode – Award: 300 gold
Win 1,000 games in any mode – Award: 300 gold
Defeat all expert AI – Award: 100 gold
Disenchant a card – Award: 95 Arcane Dust
Enter the arena – Award: Free arena entry
Own every pirate card – Award: Captain’s Parrot
Own every golden pirate card – Award: Golden Captain’s Parrot
Own every Murloc card – Award: Old Murk-Eye
Own every golden Murloc card – Award: Golden Old Murk-Eye
Make a real money purchase in the game – Award: Golden Gelbin Mekkatorque (beta only)
Collect every card in the basic set (all classes to level 10) – Award: 100 gold
Collect every card in the expert set – Award: 100 gold -
De keress utána, de itt fix h olyan miatt szidod a játékot ami nem is létezik. -
Nem kap az ember packot ha vmi eléri a 10-et. Az utolsó class lapot kapod meg mindegyiknél. -
És most a pappal is megcsinálta. Elértem a 10-es szintet és kiírta hogy kaptam egy paklit, de a paklik között nem jelenik meg. Hát köszi... a most kezdő játékosnak gyorsan elveszi a kedvét... 2 paklit buktam már. Egyedül a Rugó nincs 10es szinten, gondolom ha megint kapok ilyen questet akkor is benyeli majd a rendszer a paklimat... fos. -
Pio #33244 Persze, ezzel semmi bajom nem lenne, valószínűleg ha egyértelmű igény jelentkezik erre a játékosok, streamerek részéről akkor meg is fogják lépni. -
BB elfelejtené, hogy kell röhögni. -
nézzézek a warriort. minden típusban van jelenleg jó paklija.
Mi lenne ha blizz rámenne és megcsinálná ezt mind a 9 classal? -
Zozo0122 #33241 Na jó, de akkor mondok mást. Yoggot tiltsák ki a versenyekről. Ezt támogatnád? -
Pont ez a baj ,hogy ez egy játék, de a többség nem akar játszani csak nyerni 4-5 kör alatt, elhiszem hogy az is vicces, de tényleg csak ennyi? -
Jó de attól még néhány embernek olyat csapnék a fejére mint Bartók a zongorára.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.07.23. 12:04:05 -
Pio #33238 Én például yoggot rettentően bírom. Miért? Mert hatalmas fun az egész lap úgy, ahogy van. Többen használják, mint sejteni lehetett ez tény és csökkenti is a játék kompetitív jellegét, ez is tény, totál random, általában nagyon igazságtalan valamelyik féllel szemben, amit csinál, de annyira vicces és jópofa az egész, hogy akkor sincs bennem egy cseppnyi idegesség se, ha a saját yoggom totál elcseszi nekem a játékot, sőt, lethallal a kézben/asztalon is kidobom yoggot, mert annyira fun és ha vesztek miatta akkor se zavar.
Én még mindig úgy látom, addig nem lehet igazán élvezni ezt a játékot, amíg nem játékként kezeli az ember és túl komolyan veszi.
Ismét idehozom, hogy tök jó volt, hogy még az elején összehoztam a legendet és a 12 aréna wint párszor, azóta egyszerűen nem érdekel, hol végzek egy szezonban és olyan szórakoztató még sose volt a játék, mint jelenleg és ebben Yogg is közrejátszik.
Emellett persze totál megértem azt, ha valakit frusztrál, de tényleg csak azt tudom javasolni az illetőnek, hogy álljon a HS-hez kevésbé komolyan, értse meg, hogy ez egy kártyaJÁTÉK és mint olyan, egyszerűen nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy igazságosnak véljük. -
Na, itt kiddok is vannak!
-
Malarki #33236 Szerintem pont Yogg a legrosszabb random amit játékba lehet rakni. Kirakod és imádkozol hogy jót dobjon a gép, semmi ráhatásod nincs, ha olyan a kedve megfordítja a meccset vagy akár meg is nyeri. Teljesen mindegy mit csináltál előtte, hogy játszottál, hányat hibáztál, ha veled van az rng nyersz. És ez nagyon rossz. Nyilván ezt fun lapnak szánták, csak benézték(megint).
Egyébként most is van az ellenfél körében aktiválódó mechanizmus, a secretek. -
Zozo0122 #33235 Nekem pont a discover magas skilligényű irányított randomja tetszik, de ezt már elmondtam a LoE megjelenése előtt is, hogy ez tök jól megkomponált randomizálás. Viszont Yogg randomja helyett inkább kibelezném magamat és utána visszanézném felvételről. -
Szerintem semmi közöd hozzá, vergődni meg te szoktál, meg a haverjaid. -
Negritis #33233 továbbra is kérdés : akkor mi a faszt vergődsz még mindig itt?
2 éve ugyanazon sírsz és nem tudod itt hagyni, nem értem -
Negritis #33232 többek között én is sokszor, és ez nekem tetszik is
letolom a köröm és onnantól félig figyelek mert mondjuk ránézek face-re, válaszolok chaten, elkapom a pokemont stb
ahogy Pio is írja, miért kéne bele a reakció lap?
Persze sokszor szar nézni mikor a worgen tolja a kombót, vagy a gadget húzza a lapokat és tudod hogy kikaptál jó eséllyel
de ez benne van, mint ahogy az is benne van hogy általában ezekre lehet előre megoldást nyújtani - aggro deck igen amit sokan utálnak mer mér ne
a randomról annyit hogy yogg-saron randomja kicsit meh, de 1 arche type-ba belefér
azon kívül ami van még random az discover amit sztem kb csak én nem szeretek
de ezeken kívül a késdobálós random van amit én pl szeretek, mert arra lehet sakkozni (cthun is az) hogy ha "overextendelsz" akkor van ami megegye a késeket -
Szerintem Eternalban meg nagyon is jól működnek az azonnali lapok pedig az is egy kazuár cucc. -
Pio #33230 Szerintem nem lesz ilyen mechanizmus a HS-ben, viszont az ilyen "blizzhülyéneknéz" indoklás helyett én pont pozitívan látom ezt. Végre egy virtuális gyűjtögetős kártyajáték, ami nem próbál kínosan hasonlítani a fizikaiakra.
A Blizzard szerintem nagyon jól felismerte, hogy mik azok a mechanizmusok, amik jól áthozhatóak és mik azok, amik nem. Az azonnali/reakció lapok nem olyanok és épp ezért nem is fogják erőltetni őket az tuti. Teljesen kinyírná a játék ritmusát, ha mondjuk minden lapom után kapna az ellen 5-10 másodpercet reagálni rá. Képzeljetek el így egy miracle rogue paklit.
Emellett pedig egy csomó olyan mechanizmust kitaláltak, ami kizárólag virtuálisan működőképes, ezzel téve egyedivé a játékot.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.23. 07:27:23 -
És ez kinek a köridejéből menne el? -
Lehetőségek mindig ott vannak egy tcg/ccg-be, igazából ez az ami élteti őket.
Lehet, hogy idővel nagyobb igény lesz a kicsit komolyabb/érdekesebb irányoknak, elvégre a standard formátumot is bevezették.(meg talán egy idő után rá lesznek kényszerülve az új irányokra?)
Fan fórumokon sok kreatív lap ötlettel lehet találkozni amíg a blizzardnak ilyen sifther zerus fajta anti lapra,random class,random spell,yogg-saron és társaikra futja:D