40521
  • csonttika72
    A Mana Spring Totem nekem is tetszik, de nekem herótom van már a bika Shaman paklik ellen szenvedni. Így számomra a legkedvesebb a Raging Beast, ami viszont annyira nem felel meg a feltételeknek
  • Pio
    Szerintem a kiírásnak a Natural Reinforcement és a Mana Spring Totem felelnek meg leginkább, azon belül is talán inkább az előbbi.
  • Zozo0122 #33425
    Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Mivel ma 12 órázok, és a hétvégi meló laza, tengernyi időm van a munkahelyemen :D Tegnap találtam egy versenyt, otthon lementettem, majd előkeresem, de a lényeg, hogy egy saját készítésű lappal lehet nevezni, a lapnak reálisnak és játékba illeszthetőnek kell lennie, és a metát is meg kell változtatnia. Az még jobb, ha új decket lehet rá építeni. Minden classhoz csináltam egy kártyát az utóbbi 2-3 órában, segítsetek kérlek eldönteni, hogy melyiket nevezzem be, mert elvileg csak egyet lehet :) Azaz írjátok le, hogy melyik a legjobb szerintetek és melyik tetszhet a "legszélesebb" rétegnek, mert a szervezők egymás között fogják értékelni a beküldött lapokat. Köszönöm. A lapok spoilerben...

Megjegyzem: a rogue lap az ellenfél paklijának a tetejéről vesz el 2 kártyát!

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.30. 12:36:55
  • Shep
    Tier 4-ből is kiszorul :D
  • Renegade
  • Negritis
    priest megint kap vmi laplopás oszt csőváz
  • Zozo0122 #33421
    A priestre én is...több, mint egy éve mondom, hogy kell egy 2 drop Ókenáj effekttel, és akkor rendben lehetne :D Talán majd most :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.30. 09:08:58
  • Pio
    Én azért nem érzem olyan erősnek, mert semelyik class 1droppal nem trade-el előnyösen. Sőt, létezik egyáltalán olyan 1drop a játékban, amit használnak és 1 sebe van?
    Az, hogy 1 helyett 2 HPja van szerintem annyira nem releváns, annyi, hogy nem OP shit ellene a trogg vagy a wyrm akkor, ha nem tud proccoltatni rájuk valamit az ellen.
    Szóval szerintem nem sticky-bb a többi 1dropnál, nem hinném, hogy token druidba bekerül, a többi druidba fel se merül.
    Az egyetlen esélye ha tényleg kialakul valamilyen beast druid archetípus, de ahhoz kelleni fog még 1-2 beast szinergia lap, ami persze simán lehetséges.

Én amúgy leginkább a priestre vagyok rettentően kíváncsi, hogy mit kezdenek vele.
  • Pio
    Na, ezt nem tudtam, hogy Kiblert fizetik. Ő amúgy szokott más játékkal is ilyet csinálni, Duelyst videói is vannak rendszeresen.
  • Zozo0122 #33418
    Persze, de a Raven alapból is rendben van. ha te kezdesz is erős magában. Ha van innervated, akkor még inkább rendben van, mert pakolhatsz mellé/rá. Ha van coinod, akkor meg Raven+Raven, Raven + 2 Sapling, stb.
  • Zozo0122 #33417
    Csak Kiblernek volt megengedve, mert besegít a fejlesztésbe, azt is a staff jelentette be a zárt fórumon :) De rendben van, hagyjuk itt az Eternalt, csak sok a hasonlóság a 2 játék között és gondoltam sokakat érdekelhet. Meg elkelt a + kulcsom is, úgyhogy legalább volt értelme felhozni :)
  • Pio
    Azért azt ne feledd, hogy ehhez 2 konkrét lapnak kell lennie a kezdőkezedben (markot húzhatod turn2-ben, nem nagy különbség), ráadásul csak akkor kiemelkedően erős a kombó, ha Te kezdesz. Ez azért nem túl konzisztens dolog.
  • Pio
    Lentebb azt írtad, hogy már streamelik is a játékot, nem hinném, hogy bármiféle NDA lenne rajta ezek alapján.
  • Zozo0122 #33414
    A Chow sosem volt jó aggroba az effektje miatt, valamint nem is beast. A mark of yshaarj is gyenge lap lenne, ha nem lenne rajta laphúzás. És mivel a raven beast, ez további szinergiához vezet, a többi lappal is. Ez a lap Trogg szint. Legalábbis szerintem, de persze egyelőre poénra lehet venni a károgást, mert még nem láttunk minden új lapot :D
  • Negritis
    igen ahogy a cho + mark of the wild is kumva népszerű volt
  • Negritis
    erre van a virág nyelv
    nyithattok topicot, de csak azt beszélitek meg hogy kinek tetszik és kinek nem, kinek van kulcsa kinek nincs
    amíg részletekről nem beszéltek hogy ilyen meg olyan mechanikák vannak addig nem vétesz az NDA ellen

• Zozo0122 #33411
    Ez a kártya a meta elpusztítója, az aggro reneszánsza :D + Mounted Raptor buff is, áh hagyjuk is inkább. Tömeges druid disenchant mozgalmat kell indítani :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.30. 08:37:49
  • Zozo0122 #33410
    Jó lenne, de sajnos egyelőre még nem szabad nagyon infókat közölni a játékról. Amint ezt feloldják egyből lesz topic :)
  • Pio
    Nyissatok ezeknek is saját topikot IMHO ha úgy érzitek, ér annyit a játék. Engem itt se zavar, de így nem találjátok meg a téma célközönségét az tuti. Én is nyitottam már pár játéknak saját topikot, sok közülük felesleges volt, mert a kutyát se érdekelte a játék, de némelyikbe tök jó kis beszélgetések alakultak ki.
  • sadface #33408
    Az jó cucc. Én speciel szeretem csak ritkán tolom.
  • Negritis
    trump meg Faeriát tol, so what?
  • Zozo0122 #33406
    Annyit még, hogy most vált Kibler HS-ről Eternalra, nézzétek, ha van kedvetek. :)
  • Zozo0122 #33405
    Hát nem nagyon, mert még mindig closed ugye, nincsenek fórumok, csak zártak. De oké, hagyjuk a dolgot, akit érdekel majd ír privit erről.
  • dave9004
    Nem lehet ezt am vhol máshol kibeszélni?
  • Zozo0122 #33403
    Nekem az egyetlen dolog ami nem jön be benne, az a power lapokkal való mana gyűjtése, azzal lehet szívni, ha nem jönnek optimálisan kézbe. De az a durva, hogy az Eternal kb. annyi lappal, kártya effekttel stb-vel jön ki, mint ahogy a HS most, több mint 2 év után áll :D Pontosabban kártya effekt már most több van, lapokból viszont kicsit kevesebb, asszem 500-550 környékén van összesen az Eternalban.
  • Shep
    Nekem nem jött be, mert kicsit HS, kicsit Magic és emiatt olyan semmilyen az egész.
  • Zozo0122 #33401
    Dehogynem jó :D Bár nekem van már egy csomó erős lapom :)
  • Shep
    Ez sajnos így van.
  • dave9004
    Nekem már mindegy mi jön. Úgy is tempostorm mondja majd meg mi a jó pakli a laddernek.
  • Zozo0122 #33398
    Jaja, nekem is, ha bárkinek kell. Nézzetek bele a streambe és az első aki kéri, viheti. Egyelőre még mindig closed béta, csak így lehet bekerülni.
  • Shep
    Még mindig van kódom hozzá ha érdekel.
  • Zozo0122 #33396
    Nem tudom mióta tolja, de asszem segíti a játék alkotóit is valamilyen módon. Csak egy bejelentést tettek a privát fórumokon amit egyelőre csak a closed bétások látnak, hogy átszámítva éjfélkor (CET) streamelni fog. Egyébként kis spoiler, de már a játék legelején is rengeteg lapod van, viszont tutoriallal indul minden szín szerint, és utána kapod meg a játékmódokat, amiből már most van 5 féle :)
  • sadface #33395
    Az elejéről kezdi vagy már rendes játék?
  • Mephike
    Lehet ránézek, érdekel, hogy mit tud.
  • Shep
    Ja, egyben van, csak nem jó :D
  • Zozo0122 #33392
    Ma éjféltől Brian Kibler Eternalt fog streamelni! Nézzetek bele, nagyon egyben van a játék és tegnap jött az új patch, elég szépen rendben vannak a dolgok mostanra. Nerfek is voltak és most már az összes kártya elérhető goldenben is :)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.29. 20:13:38
  • Shep
    Ja, én azt hittem az 1 szárny, na de mindegy 4x700 sem nagy gyűjtögetés azért, másik meg szarni rá, legyártja az ember azt az 5 lapot ami kell és kész .D
  • Zozo0122 #33390
    Nem úgy megy az. Az első 2 meccs ingyenes, a prológus.
  • Shep
    4 szárny, első ingyenes, nem kell túl sokat gyűjtögetni.
  • Mephike
    Nos én tuti előrendelek, nem fogok gyűjtögetni.
    A kurátor szerintem is jó lap lesz, de én Barnest is simán ki fogom próbálni egy arra alkalmas deckben. (Sok fagyasztás, lövés, és Maly+Tahórisszán. Bármelyiket emeli be jól járok.)