40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Tök jó :D -
Zozo0122 #33466 Hát...ugyanúgy concede, de volt egy miniongyárad :D -
Ezt mondtam én is, az egészről süt, hogy 0 ötlet, csak valamit ki kell adni, mert közeleg a határidő. -
Aha, és mire lesz jó? Ez olyan deckbe jó ahol a kis tokeneket lehet buffolni. -
Egyre jobban nem érdekel ez a kieg.
-
-
Matte #33461 Ez a Moroes jó kis lap, csak annyi hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Swipe Starfall Explosive Trap Dreadscale Powershot Explosive Shot Arcane Explosion Twilight Flamecaller Cone of Cold Blizzard Flamestrike Consecration Auchenai Soulpriest + Circle of Healing Shadow Word: Horror Holy Nova Excavated Evil Fan of Knives Blade Flurry Lightning Storm Elemental Destruction Demonwrath Hellfire Shadowflame Dread Infernal Twisting Nether DOOM! Whirlwind Revenge Ravaging Ghoul Wild Pyromancer Flame Juggler Knife Juggler Mad Bomber Stampeding Kodo Corrupted Seer Baron Geddon Ragnaros the Firelord Deathwing
Komolyra fordítva ez a kieg eddig egy hányinger, az egész annyira muszájszagú hogy fáj. Ez a parti meg úgy ahogy van hearthstonevilágidegen. -
Zozo0122 #33460 Moroes priestbe? :D Bufferino + HP ? -
Zozo0122 #33459 Neem, az könyv csak gondolom artokból egyelőre még nem sikerült a legjobb minőségűt betenni. Így szokott ez lenni szivárgott képeknél. -
Háááááát. -
Malarki #33457 Az a sárkány egy telefont nyomkod? :D -
-
Zozo0122 #33455 2 új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #33454 totem, ötletes, huncut, tetszik :) -
:D
-
Zozo0122 #33452 Mana Wyrm + Coin + Raving Grimoire = Undertaker + Coin + Webspinner
-
Hát ha más lény nincs a pakliban, simán jó :D -
most olvastam redditen :D
r3: brann, turn4: Barnes->blood of the ancient one :D t4 30/30
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.30. 16:29:17 -
Hát én a rúgó és warrior között hezitálnék.
Warrior ötlete tetszik nekem a legjobban, de talán túl sok lenne egy ilyen lap a kasztnak jelenleg.
-
Zozo0122 #33448 A papnak szorítok a legjobban :) A sámán már használható lett, a rogue is erősödött, eljött a pap ideje :D -
Zozo0122 #33447 Komment: "I'm not impressed. Well, maybe in 2018 we'll see a tier 2 discard deck in Wild." :DDD -
Amúgy én már előre látom ,hogy a 2 vagy hány új priest lap ilyen shadowboxer kategória lesz .D -
Király, magnek amúgy sincsen elég varázslat adó lapja, kell még egy a kaszinóba. -
Figyelj alapvetően tetszik, mert priest úgyis túl gyenge, de amúgy meg reálisan nézve túl erős ezért írtam ,hogy BB Band lap. -
Zozo0122 #33443 Hmmm. Nem tetszenek. Az imp túl erős, és erre is lehet építeni. Mikor pár hónapja hülyéskedésből összeraktam egy discard decket, rank8 környékéig simán bírta...na most ezzel a lappal a discard zoo létrejöhet. Túl erősek ezek az 1 dropok mostanában. A mage lap is...az a kártya túl gyakran fog erős removalt vagy AoE-t, esetleg használható secretet adni...és a mageből egyre inkább random factoryt csinálnak. Jófajta mindenképp kedvező random, lapelőny meg minden, de nem ezt szeretném látni... -
nemtudnak elszakadni a kaszinótól az op spelljeikkel... -
Pio #33441 Két új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #33440 Nehéz ebből kitalálnom, hogy végül is akkor tetszik a priest lap vagy nem :D Illetve melyik tetszik legjobban? :D -
Pio #33439 OFF
Na, végignéztem Kibler Eternalos videóját, érdekes a játék, de a harc része kaotikus, ebből esport tuti nem lesz. Illetve valahogy az egész ritmusával is voltak bajok, első pár körben mindenki kitolt mindent a kezéből aztán ült minden körben max manán és 3 körön át húzta a fieldeket vagy hogy hívják itt, de ezen nyilván lehet optimalizálni megfelelő paklikkal.
Összességében érdekes játék, ha megjelenik szerintem megnézem.
Ami a legnagyobb bajom vele, hogy ez is erősen hearthstone jellegű, az interfész, a képességek, satöbbi, satöbbi. Persze ebbe bele lehet kötni, hogy a HS meg sok szempontból XY-tól nyúlt, ezt nem is egy ilyen ördögi kör megkezdése miatt említettem, csak azért, mert ilyen jellegű játéknak már ott a HS és inkább játszanék valami egészen mással. És persze az is tiszta sor, hogy rengeteg az apró különbség és a más mechanizmus, itt gyógyulnak a lényeg, van gyűjtő, dobathatsz az ellentől, van flying, a védekező választ targetet, satöbbi, de az alapvetés akkor is ugyan az, mint a HSben (vagy a magicben).
Szerintem ezt a műfajt a HS kimaxolja, nem kell belőle több és epekedve várom azokat az online gyűjtögetős kártyajátékokat, amik tényleg kihasználják a számítógép adta lehetőségeket és valami újat hoznak a piacra.
Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a totálisan fű alatt érkező Chronicle: RuneScape Legends. Nem egy kiemelkedő játék, viszont mert totál újat alkotni ebben az online gyűjtögetős kártya műfajban és nem egy n+1-edik olyan, mint a HS csak kicsit más játékot csináltak. Ingyenes ő is, elérhető steamen, szóval simán mindenkinek ajánlom kipróbálásra, ha meg szeretné nézni, hogy lehet totál máshogy közelíteni ehhez a műfajhoz és kihasználja a virtuális voltát a játéknak valami teljesen újszerűt alkotni. A 2 játékos itt is 1-1 hőst irányít, de a hősök itt mielőtt megküzdenek egymással végigmennek egy hosszú küldetéssorozaton és a lapjaink pont ezeket a küldetésteket, vendorokat, satöbbit jelentik a saját hősünk számára. A végén pedig megütközik a két hős.
Itt egy trailer:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.30. 15:50:50 -
Priest lap micsoda? El sem jutsz addig, ha meg mégis és nincs aoe-je akkor broken, márpedig vannak kasztok akik nem tudják megoldani, max több lapos kombóval, és akkor arról még nem is beszéltünk ,hogy még fel is tápolhatod, szóval mintha csak a BBB találta volna ki :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.30. 15:48:37 -
Zozo0122 #33437 Melyike javaslod elküldeni? :) -
Zozo0122 #33436 Akkor be is előzte a totemet?:D -
Az én véleményem ugyan nem számít sokat, de nekem a warrior,rúgó,priest lap tetszik a legjobban.:)
Ugyanakkor nekem picit unfair a warriorba egy ilyen lap a jelenlegi viszonyok között.
A druida lap is érdekes.
A warlock,mage,shaman lapok viszont egyáltalán nem tetszenek.
Hunter,paladin so-so. -
a sámánnak fos totemet adni kéne rotációig, mert a tuskarr elbassza a meccsek jelentős százalékát.
de ezek fanmade dolgok, szal nyilván sok értelme
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.30. 15:05:36 -
csonttika72 #33433 Akkó a Priest lap még beelőzhet.... -
Zozo0122 #33432 Na, akkor megpróbálom elmagyarázni, melyik lapot hogy is gondoltam :) Először is, az összes eddig kijött Kharazan lapot is figyelembe vettem, lásd a rugó lapot és a szinergiát.
Druid lap: 1 is elég lehet a deckbe, bármikor ha ki tudod játszani elég value, innervate segítségével főleg. De berakhatsz 2-t is és lehet rampolni a beastekkel. Úgy gondolom, hogy ez a lap megerősíthetné a beast druidot, több verziót is ki lehetne vele próbálni.
Hunter: olyan, mint a Shadowflame. Ráklikkelsz az asztalon lévő beastedre (az ilyen if you have kezdetű szövegek általában az asztalra vonatkoznak, ha a kezedre, akkor kiírják), és annak a manaköltségét sebzi az összes ellenfél minionra. A beasted nem hal meg.
Mage: Ez nem tempo deckbe kell, hanem egy új típusú spell damage magebe, vagy comboba, Malygoshoz a végére a combohoz begyűjtöd a sok missilest :) Kevés kicsi lény, és jól felépített paklival kijöhet néhány missiles ingyen, amik egyébként ha sok van removalnak is jók :)
Paladin: szándékosan nem a kezedbe adja az equalityt, úgy túl erős lenne. Értelemszerűen akkorra kell tartogatni, amikor az ellenfélnek legalább kinn van már 3 minionja. Controlba, vagy fatigue palába készült.
Priest: Igen, ez a leginkább skilligényesebb lap. De gondolj bele...control ellen kihúzod az AoE-ket és a végén kicsapod ezt, amikor már nincs neki mivel leszedni. Aggro ellen köröket nyerhet, mire lekapja valahogy, addig sérthetlen vagy. A hunter random ölő spelljei mondjuk le tudják kapni, de 2 is fér a deckbe, mert epic. És a legjobb: oké, 2 élete van, de a priestnél nem nagy téma megoldani, hogy több legyen neki :) Sokkal több. Egy power word shield is elég, amit a megtartott coinból azonnal rádobsz, vagy taurissannal csökkented a költségét 9-re, de ha 4 élete van stealthben, akkor sok kaszt már adhatja is fel :) Egyébként asszem nekem ez a kedvencem. Ez tipikus lategame lap.
Rugó: az új rugó minionnal szinergia, de ezt a lapot egyébként megint csak nem a statjai miatt csináltam. Az ugyanis itt nem számít, a terv az volt, hogy a mill rugó erősödjön meg :) 2x2 lapot el tudsz venni az ellenfeledtől, annyival is kevesebb lapja van, amit utána ellene használsz :)
Shaman: ez gondolom tök érthető, főleg controlnak.
Warlock: a handlock újraélesztéséhez.
Warrior: Magas szinten már nem olyan könnyű összekapni a 30 armort :) Elég nagy skill lenne control wari ellen harcolni ezután, ezt elismerem, gyakran kéne belemenni abba, hogy inkább arcra megyünk, mint hogy a lényeit kapjuk le. De gondolj bele. Oké, a priestet ezzel simán lenyomná. De a huntert pl. esélytelen.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.30. 13:37:23 -
Malarki #33431 Részemről:
A druid lap 4 manáért nem csinál semmit. Értem hogy beastdruidba jó lenne, de a beastdruid inkább tempo vagy midrange típusú lenne ha lenne, abba meg ez a lap nem fér bele.
A hunter lapot nem igazán értem. Hol legyen beastem a boardon vagy a kezemben vagy hol? És ha több beastem is van akkor melyiket veszi figyelembe?
Mage lap, szerintem ugorjunk, ez max a yogg pakliba lenne jó, de ott se igazán, 4 manáért 2/2, meh.
Paladin, na ez érdekes, valami lassabb paladin deckbe jó lehetne, taunt is, előkészíti a consecet, csak ugye ha te vagy előnyben a boardon inkább hátrány mint előny.
Priest: 10 mana, 0/2? oké hogy god modot ad, de aggro ellen hol érne valamit nem tudod kirakni mert drága, de egyébként is a legtöbb kasztnak van legalább kettőt sebző aoeje amivel leszedik.
Rugo lap, ez határozottan tetszik, bár 5 manaáért 3/2, meh. Csak az a baj hogy nem látom hova férne be, a csodarugóba felesleges, az nzoth-ba nem kell.
Shaman lap, jó. kicsit OP is.
Warlock, ez a lap 4 mana és nem csinál semmit.
Warrior, omg, lul, kappa, mi ez a lap? :D Simán OP, az aggrot most is kezelni tudja a wari, a control meccsek meg autowin ezzel a lappal. Priest vagy mirror meccsen simán megvan a 30 armor onnantól csak fel kell húzni, a freezmagek sírva kuporognának a sarokban. Nekem még a kató warriorral is összejön néha 30+ armor.
Szóval én azt mondanám hogy a shaman lapot nevezd, vagy esetleg ha a rugó lap 4 mana lenne az is mehetne. -
Zozo0122 #33430 Pedig a Ragin Beast régi nagy vágyam, elhozhatná a magas szinten is működő control huntert :) -
Csatlakozom az előző véleményekhez, ámbár nekem a deathstrike is szimpi. :v -
Zozo0122 #33428 Pwn-on írták, hogy elvileg 5 db. portal spell lesz az adventure-ben, hát meglátjuk. Az első ugyebár a mage portal, amit már láttunk.
"The other portals look like Maelstorm Portal for Shaman, Silvermoon Portal for Paladin, Void or Outland Portal for Warlock and Emerald Dream Portal for Druid."