40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #33107 Az nagy könnyebbség. -
Törhető :D -
Jah. -
1Darton1 #33104 Jól értelmezem, hogy nem egy 20-as szintű hőst kell összehozni, hanem összesen 20 szintet lépni? -
telón sztem később frissül a cucc -
icyshadow #33102 Lehet kapni meghívóként összesen 4 Classic Packot is, nem csak a hőst, ha 5 meghívottad éri el a 20-as szintet.(Fejenként 1, a hős után.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.07.12. 20:35:01 -
hawkie22 #33100 Ez él már? Mert akkor csinálok asszonynak accountot. :) Telón eddig nem ajánlotta fel a recruitot -
Matte #33099 :D :D :D
akurvaéletbe :D Hát mentségemre szóljon, hogy nem olvastam el, csak a 20-ason villant meg a szemem ingameben, aztán jöttem ide anyázni.
Amúgy anyanyelvi szinten beszélek angolul, de ezt már kár reklámoznom :D
(hozzáteszem: kapják be, ez a hős se lesz meg :D :D :D :D) -
angol lvl 99 :D
20-as szintet kell elérnie vmivel :D nem 20 embert. am meg csinálok magamnak másik accot és kész lesz -
Matte #33097 ez egy bullshit... tehát 20 embert meghívni játszani azért nem olyan egyszerű mutatvány, pláne, ha egy ismert játékról van szó.
Ritkán akadok ki ilyenen, de kapják be, ez a hero se lesz meg :D -
na ez nehéz lesz. Barátok nélkül :( -
Pio #33095 -
hawkie22 #33094 Ez nem is lenne rossz kiegként. :) -
Malarki #33093 Midrange ellen miért lenne kevésbé jó? Még 4/5-ként is használható, 4/10-ként meg brutál. Ha már elvisz egy Hexet vagy más removalt akkor is value, ha nem szedik le akkor meg meccset nyerhet. Legalább 2 de inkább 3 lényt bele kell ütnie, silencet senki se használ ha meg igen akkor legyen a vendégem rá, úgy is marad egy 4/5. -
Renegade #33092 elég ügyes a srác :)
-
Negritis #33091 klaxinál a kérdés az, hogy mi az ami inkább szivatja
ha aggro akkor jó lehet, ha inkább a midrange deckek akkor sztem annyira nem működik -
Malarki #33090 Akkor már inkább a Twilight Elder-t vedd ki, a Kraxxi beteg lap, abból alap a kettő. Még esetleg egy Mulch elférne. A Doomcaller is teljesen jó, ha valahogy megoldják Katót akkor lesz egy második esélyed. -
Renegade #33089 fandral nincs, nourish meg eszembe se jutott, na akkor az lesz az egyik klaxxi helyett -
Negritis #33088 2. azure helyett nem jobb 1 nourish?
ramp és laphúzás szempontból sem rossz sztem
valamint ha nem használ fandralt akkor claw talán nem fontos és klaxi maradhat de inkább a fandril verziót támogatom én is -
Renegade #33087 másodikban meg jól kinyírják a szemetek :) -
Renegade #33086 doom menesztve lesz én is erre jutottam, mindkét klaxxi, hmmm, nagyon szimpatikus a 10-es segge, de kíváncsiságból az egyik helyére berakok még egy azuret, -
Am két klaxxi meg doom helyére Fandral, második idol, második azure. -
Első körben kiraksz valami 4-5 manást és kész is :D -
Renegade #33083 köszönöm, köszönöm :) -
Azért ahhoz különös tehetség kell, hogy ezzel se menjen. -
Renegade #33081 hűűűű sok napja szívok egy dudu küldivel (2 óra/hét), éppen most vert hülyére egy remek pala deck (nem netdeck) o0, tudom, hogy nem legend deck, de ötlet, hátha valamit benéztem? ja R19, szóval fullos deckek ellen megyek az esetek hetven százalékában :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.11. 22:25:01 -
Renegade #33080 én ezt az egy dolgot irigylem a controlmasterrace nyenyergőktől, 1000-ből egyszer olyan meccset nyomnak, amit mi tempo peasant-ek sosem fogunk megtapasztalni :)
szerintem ez így volt remek, pláne, ha nem snipe-olt a pap, akkor külön priceless, ezek lehetnek azok a meccsek, ahol kit érdekel ki nyert :) -
hawkie22 #33079 A vége hatalmas volt. :D Sajnáltam kicsit a papot. -
Renegade #33078 érdemes végignézni, szokás szerint a végén indul az őrület :)
-
Hatalmas. -
Pio #33076 -
nvm battle.net offline volt egy darabig -
na ez milyen probléma?
wifivel meg nettel géppel telefonnal nem enged belépni, mobilnettel engedett. -
1Darton1 #33073 Hónap elején nincs sok esélye mással. Benéztem az ázsiai és amcsi régióba, ott is 95% tier 1-2-es deckkel nyomja. Úgy látszik ilyen sok a casual, aki lassan kezdi el a szezont. Szerencsére a standard-wild szétosztás sokat javított a kezdőélményen. Az arénával kellene kezdeniük valamit elsődlegesen. -
Renegade #33072 ja,júli 2-3.
aztán miután összerakott egy budgett pirate decket, már szépen haladt, viszont fura, hogy agro decket választott f2p-re, nyilván egy kezdő örül, hogy lát ilyen gameplayt és hamar le tud vele menni R15-re, ami mondjuk egy 2-3 hetes accal nagy álom meg sok morál, de nem biztos, hogy Trump követői egy hónapig azt szeretnék nézni, hogy a mester egy face deckkel játszik. -
1Darton1 #33071 Season elején készült? -
Renegade #33070 na, eljutottam Trump új f2p 3. videójához, ahol R20-on van, hát szív rendesen. -
miért nem játszod te is azt a lapot, akkor te nyernél 2-5 HPről, és még játszani is tudsz. nem jó ötlet?
-
Ez azért nem így van. Egy secretpala 1-10 körig viszonylag olcsón nyer. Ugyanez hunterként is. -
P2W vicc az egész.