• Zozo0122 #33264
    Szerintem is intended, de WTF már ez...teljesen illogikus. Ha van egy arany Thrallom, akkor az arany animációs hero poweremből kapok arany totemeket. Thrall nem egyenlő Morgl, a lapkészletük és a hero powerjük ugyanaz, de két külön hős kéne legyen. Akkor ha nekem van egy arany Morgl-öm, arany animációs hero powerrel, akkor már csak a hero power animált kinézete miatt is arany totemeket kéne kapnom, meg azért is, mert mégiscsak arany maga a hős, minden arany featuret meg kéne, hogy kapjunk vele automatikusan. Ezt várnám el és gondolnám én alapból.

De rájöttem, hogy direkt csinálták meg így. Gyakorlatilag Morgl és Thrall között erősebb a kötelék, attól, hogy ugyanazt a fő hőst (Thrallt) tudod húzni akkor is, ha Morgl-al nyersz meccseket, az hozzáadódik Thrall winjeihez. Morgl csak olyan, mint egy plusz profil Thrallhoz, nem mint egy másik hero. Így sajnos a paladin és shaman hősöknek mindig leglesz az a hátránya (nekem az, mert jól néznek ki a golden totemek :D), hogy csak akkor lesz 100% értékű a többi golden hős is, ha a fő hős már az. (Mert a többi hősnél bőven elég, ha maga a hero power animált, másnak nincs tokenje)

Hú, de megmagyaráztam, az agyamra megy, hogy van még mára bőven dolgom és el vagyok maradva :DD
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.24. 21:26:03