40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #33147 dreamhacket nézi valaki amúgy? :D -
csoszi87 #33146 Yep.
Én is így voltam. -
Igen -
Wootan #33144 restart után lecseréli, nálam legalábbis -
volt értelme leszedni újra ezt az egész szutykot:D -
új bug:
questet eldobva ott marad amit eldobtam, viszont nem számolja. láttam vkinek így 4 questje is volt. -
tökéletesen megy -
hawkie22 #33140 Karbantartás van vagy mi? Nem tudok játékot indítani, de még a Tutorial se megy le, mert kidob hibával. Tok mindegy hogy teló vagy pc. Nektek se megy? -
" Ezért fel is veszem az alufóliasapkámat. "
Ha maradt még küldjél nekem is, a melóhelyemen néha úgy érzem kellene nekem is. :) -
Matte #33138 mint minden héten :D -
Csodálatosak ezek a következtetéseid, remélem nem rendőrnyomozó vagy! -
1Darton1 #33136 Durván mazochista vagy, de ezt már talán megállapítottam korábban is. -
1Darton1 #33135 Akik a yogg-saron meccseket szórakoztatónak tartják, azoknak biztos ez is jó móka lesz. -
with random concede -
Nem vagy te hülyegyerek, igen, nem akartam beszélgetni róla, veled meg pláne nem, csak leírtam egy véleményt -
mai brawl lesz:
"Basically random deck with random cards with random spells being cast for each minion. Have fun!" -
1Darton1 #33131 Nagy különbség van a piaci pozíció és a növekedés üteme között. És még van egy rakás egyéb paraméter is, ami befolyásolja az alkalmazott eszközt. -
1Darton1 #33130 A jó modorról tarthatnál előadásokat. Úgy csinálsz, mintha nem tudnád magadról, hogy alkalmatlan vagy a konstruktív vitákra. Egyébként a felvetett kérdés valóban érdekes, de te olyan prekoncepciókkal indultál neki, hogy semmi értelme veled beszélgetni róla. Bár az a gyanúm, hogy nem is az volt a célod. -
Pio #33129 Jaja, egy World of Warcraft nevű noname játékban is bevezették amikor már a halálán volt ennek 8 éve... :) -
Hát szerintem el vagy tévedve, bár te is hasonlóan jó modorú vagy :D -
Hát pedig ezeket a referalos dolgokat nem a csúcson szokták ellőni.
Számtalan mmo-nál láthattuk már ezt. -
Negritis #33126 sztem csak annyira mint neked :D -
Neked nehezedre esne normális hangnemet megütni a hozzászólásaidban, hogy ne süssön belőlük mindig a rosszindulat és a lekicsinylés?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!költői -
1Darton1 #33124 Pedig mennyivel érdekfeszítőbb lenne arról beszélgetni, hogy azért nincs balance a játékban, mert a priest gyenge, és játékosok milliói kötötték fel a koalájukat emiatt. -
Néha eltűnődöm, hogy lehetnél-e még ennél is taplóbb és rájövök ,hogy sajnos igen, mivel időről, időre bizonyítod is. Egyébként tök jó ,hogy megint egyről beszélünk csak te ezt ilyen rugdosódva, lenéző hangnemben adod elő.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.13. 14:51:57 -
1Darton1 #33122 Teljesen egyedi eset, hogy egy vállalkozás promóciókkal próbálkozik uborkaszezonban. Ezért fel is veszem az alufóliasapkámat. -
Metka #33121 Há de most mér nem működik?
-
Renegade #33120 nem ismerem a játékot, csak megtetszett :) -
Negritis #33119 mi ez w3 quest? -
Renegade #33118 PC humiból
-
Nem, az egészben az a szar, hogy balanszolni még mindig nem tudnak. -
Hát én nem tudom te mit szívsz, de szerintem gyorsan hagyd abba, amiről te dumálsz marhaság, a másiknak viszont van realitása, elég sokan abbahagyták a játékot Kató után és hát ugye a végtelenségig nem lehet "segítség" nélkül növelni a játékosbázist. -
1Darton1 #33115 Ezzel rejtegetik azt a tényt, hogy méreggel permeteznek minket a sztratoszférából. -
sztem csak simán kihasználják h népszerű a sámán. Vagy az Eternal már beelőzte letöltésekben? :D
Itt az egészben az a szar h több mint 1 éve kezdtek új herozni de még mindig nincs mindből 2.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.12. 23:19:54 -
Úgy tűnik visszaesett az új acc regek száma és most ezzel próbálnak nyerni pár újat, csak hát az újak 90%-a kamu acc lesz, de legalább majd lehet mondani, hogy már x millió játékos van :d -
na nekem már meg is van az új hős :D
az emoteok murloc hangok, viszont a totem summon az csobbanós :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.12. 22:27:53 -
Pio #33111 Nem, teljesen noname, erre találták ki.
Ennyit tudni róla:
-
Malarki #33110 Amúgy ez a murloc csávó valami legendás sámán vagy mi hogy ő lesz az új hős? Érdemes róla tudni valamit? -
Negritis #33109 ad, csak másik szerón kezdj bele :D -
Pio #33108 Úgyis múltkor gondolkodtam azon, hogy jó lenne egyszer újrajátszani a tutorialt érdekességképp, de erre nem ad lehetőséget a játék, lehet, hogy ez az apropó arra, hogy megtegyem... :)