40521
  • dave9004
    Ilyen brawl már volt. Amint meglesz a netdeck onnantól rémunalmas lesz.
  • Madi92
    Erősnek erős, de legalább tudod, hogy jönni fog.
    Tény, hogy vannak olyan meccsek, mikor C'thun nyeri meg az ellenfélnek, de azért azt a szerencsétlent fel is kell ám buffolni, meg fel is kell húzni kézbe.
    Milyen deckel játszva jelent ekkora gondot?
  • Shep
    Mind a kettő broken, Tót főleg wildban durva.
  • sadface #33063
    Kíváncsi lennék akkor mit gondolsz N'zothról. Ezerszer nagyobb tempó lap szerény véleményem szerint ha normálisan ki tudod rakni.
  • JethroHUN
    Ebbe a telibekúrt faszláma op C'Thun lapba már. Lerakja a sok kis hülyegyerek játszani nem tud, és nyer 2-5 HP-ról. Több mint 10 vereség megint... amiatt a retardált lap instant win lap miatt. Mi a fenét gondolt a blizzard???
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.07.06. 10:57:06
  • 1Darton1
    Én is kipróbáltam az ázsiai régiót pár hete, és számomra meglepő módon 20 meccsből eljutottam basic mage-dzsel rank 15-ig. Igaz, hogy a hónap második felében, de még így is akadt jó néhány pay to win arc.
  • icyshadow
    Craftolni általában úgy érdemes, hogy eldöntöd, hogy milyen konkrét paklit vagy paklikat szeretnél játszani és azokhoz craftolsz. Az igaz, hogy Ragnaros sok mindenbe belefér jelenleg, de ha nem játszol olyan paklit, akkor felesleges dust kidobás. Amennyiben nincs konkrét lap, amire szükséged van és ha ahogy mondod ritkán jön össze legendaryra, akkor lehet érdemesebb várni vele. Szerintem egy hónapon belül jön az új kaland kiegészítő és lehet lesz valami új pakli, amihez egy teljesen más legendary fog kelleni. Célszerű azt is figyelembe venni, hogy Justicar jövő tavasszal kikerül a standard módból.
  • Madi92
    Lassan összejön dust egy Legendre. 3 jelölt van, nem tudom kivel kezdjem.
    Ragnaros firelord, justicar, carain.

Nem mostanában jön össze ennyi dust megint. Én justcarra hajlok, mivel controll deckeket szeretem, de Rag is jól jönne és rag minden deckbe illik.
  • Negritis
    trump megint f2p run-t tol

ep1

ep2
  • sadface #33057
    klasszikus
  • Madi92
    LoL.
    Gondoltam most kicsit pihentetem a Reno Palát és belekezdtek más herokba is.
    Pappal harcoltam egy Zoo ellen. Sokáig húztam. Toughtsteelel elszedtem tőle egy Knife Jugglert, amit ki is játszottam, majd leirtottam az ő boardját, egy darkshire kivételével. 15Hp-n álltam, még nem ment ki egy PO sem, mondom valószínűleg halott vagyok. Jött is Leeroy, igen ám, de nem ütötte le a Knife Jugglert és mindkétszer beadta a 33%-ot!!! :D
  • dave9004
    eu ranked az tempostorm meta snapshot szimulátor.
    (ami nem lenne baj, ha nem csak 1-2 "viable" pakli lenne rajta, hanem ténylegesen több.
    pl a Lock and load yogg huntert nem merik betenni, pedig több mint viable pakli
  • icyshadow
    Jó poén volt.:P

A Dragon Warrior amúgy jó pakli, szóval nem hülyeség, hogy páran elkezdték játszani a már eddig is népszerű C'Thun mellett. A fura inkább az, hogy Tempostormnak csak most jutott eszébe felvinni a méltó helyére, ugyanis a Data Reaper Reportban már hetek óta ott van elől.

Meg az is fura, hogy EU-n eddig annyira nem volt jellemző a pakli, legalábbis én nem nagyon futottam össze vele, csak elvétve. NA szerveren múlt héten már az előbb említett Report alapján a C'Thun népszerűségével vetekedett R5 körül is. EU-n ezek szerint a Tempostorm nagyon népszerű, de CompetitiveHS-t nem nagyon olvas senki.:D
  • sadface #33053
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bocs nem tudtam kihagyni :D

Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.07.04. 19:39:57
  • Shep
    A sávos megoldás is jó lenne, de ez ami jelenleg van biztos ,hogy nem jó, előbb utóbb valamit csinálniuk kell, különben egyre többen fogják otthagyni a játékot, vagy full kazuárra váltanak és az meg ugye bevétel csökkenés, ami szintén nem lehet célja a Blizznek.
  • dave9004
    annyi warror, nem csoda h a midhunter előretört
  • icyshadow
    30 extra naptól nem lenne automatikusan sokkal több legend. A Rank 5 - Legend közötti winstreak hiánya gondoskodna erről. Aki azon át tud vergődni, attól én biztosan nem sajnálnám a hátlapot, hiszen ebben az esetben ténylegesen időhiány miatt nem érte el korábban. Eddig is volt tuti több olyan ember, aki 4-5-6száz meccset is játszott mire odaért, nem tudom ők mitől lennének érdemesebbek a Legend rangra, mint aki ennyit csak 2 hónap alatt játszik.

Viszont ha nem lehetne visszaesni szintek között, az valóban elvenné a Legend értékét. Arról nem beszélve, hogy a többet játszó, de gyengébb játékosok számára sem lenne feltétlen kellemes. Esetleges valami sávos, havonta változó visszaesési korlátot el tudnék képzelni. Például, hogy ha rank 5 megvolt, akkor rank 10-en kezdesz és semmiképp nem eshetsz rank 15 alá. Mivel egy rank 5 játékosnak amúgy is vicc a 15 alatti szint, és így a gyengébb játékosoknak is lenne egy nagyobb kizárólagos ladder része, nem csak a totál kezdőknek a 25-20.

Hát látod ő sem a nagy lapok miatt kapott ki, hanem mert rosszul játszott. Játszottam minden adventure kiegészítő nélkül és basic/common lapokkal C'thun Mage-t múlt hónapban, majdnem vereség nélkül elvittem r15-ig. Azon a szinten még nem a lapok hiánya a probléma.:P

GOT sorozat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Könyvet nem olvastam (még), de a sorozatban lesz még pár idegőrlő rész.:) Egyébként szerintem 2. évad a tetőpont minőségileg, utána már nem annyira jó a sorozat, mint előtte.

Más:

Kis minta, de azért vicces tendencia: Péntek, Szombat és mai ellenfél kaszt eloszlás. (Köszi Tempostorm!:D)
  • dave9004
    ettől függetlenül ötletet te is mondhatsz mi lenne a jó, mert eddig csak azt tudjuk h fos, meg az se jó amit más fölvet.
    Te hogy oldanád meg?
    ha meg ennyire kiborít ez az egész, akkor lejjebb mész, vagy nem is játszol és akkor megmenekül aprajafalva :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.04. 17:11:22
  • Renegade
    ja, #33044 neked ment, de gondolom kitaláltad :)
  • Shep
    Hát én nem hiszem.
  • Renegade
    azzal sokat veszítene a legend rang értéke, szerintem, sokan azt a plusz pár napnyi játékot nem teszik be, ami lehetővé tenné a legendet, ha kapnának még 30 napot, akkor túl sokan lennének.
  • Renegade
    ja, érdekes, mert az alamizsna feladáson én is elgondolkodtam, csak nem tudtam eldönteni, hogy ezzel jót tennék vele, vagy rosszat.
  • Renegade
    valószínűleg a srác is így volt vele, a szitu a következő volt:

végre rávettem magamat, hogy megnézzem GOT-ban a red weddinget, mivel nem bírom a stresszt így jéger + sör potionokből merítettem erőt (ettől még totál kicsinált a rész, de mindegy).

Szóval kicsit felfokozva, gondoltam belépek, megnézem a havi jutalmat, 3 pap küldi, akkor elő a kicsit módosított, kicsitt hiányos dragon priestet.
    Első ellenféllel nem is volt gond, zoo, jókor jött az AOE, tiszta sor.
    A második ellenfél egy mage, azt hittem tempo-Yogg, mert sok spellt kinyomott, csak fura volt, hogy hogy rossz százalékos esélyekkel, meg buff lény nélkül lőtte el a missile-okat, aztán mikor jött 6. körben egy ogre brute akkor már leesett, hogy, basszus, pedomaci lettem, kézben Ysera, Nefarian, az egyiket még lebirkázta, a másikra már nem volt megoldása és a keze is elfogyott. Na itt adta fel szegény.
  • Renegade
    nyilván nincsen BM, meg rope, slow leathal, én valahogy úgy látom, hogy a kezdő eldönthesse, hogy szerencsét akar-e próbálni, ne legyen belekényszerítve. Régi kedvenc monológom hogy a 2. nap izgatottan R20 alá beszédülő lelkes kezdő, ne egy pedomaci falba ütközzön, aminek most a rendszer sajátossága miatt én is tagja voltam.
  • Shep
    Vagy ha pl. 2 hónap lenne egy szezon és ha elértél egy szintre akkor onnan nem tudnál lejjebb esni, így mindenkinek jóval több esélye lenne jobb eredményt elérni és talán némi hajtóerő is lenne a játékban, mert jelenleg nem sok van, átlag játékos nem játszik annyit, hogy elérje 30 nap alatt a legendet, az a pár random arany lap meg nem jelent túl nagy motivációt.
  • icyshadow
    Amennyire én emlékszem, hogy kezdőként mit éreztem igazságtalannak, az leginkább a legendary lapokkal tűzdelt paklik voltak. (Ami egyébként félig-meddig hülyeség nyilván, mert nem attól lesz jó egy pakli.) Szóval, ha Priesttel játszottál, amivel amúgy nem is szoktál, akkor annyira nem volt feltétlen unfair az a küzdelem.:P

Egyébként már Blizzard részről is elismerték, hogy a ladder rendszer nem a legjobb. Lásd itt. Szóval évek kérdése és talán lesz valami. (Szerintem már az sokat segítene, ha erősen mérsékelnék az elvett csillagok számát hó végén, tehát legendek simán kezdhetnének r5-ön, vagy akár feljebb.)
    Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.07.04. 10:36:32
  • dave9004
    Ha a kezdő sose játszik tapasztalttal, akkor soha nem fog hibáiból tanulni sztem, plusz potenciális tapasztalt barát esély is ott van, csak minimál angol kell hozzá.

Nem kell hánynod, hanem legjavát beleadni, nem BMelni, lethalt bevinni normálisan.
    Max adsz neki egy alamizsna győzelmet, bár én azt utálom.
  • Renegade
    legalja: tavaly régen volt utoljára R20 o0, ugye már nem töröm magamat, szóval R14-en fejeztem be, basszus, ti nem szégyellitek magatokat, amikor időnként összefuttok, kezdő játékosokkal? Aki ezt kitalálta a Blizzardnal, azt kb le kéne csukni, ez szégyen, szégyellem magamat, hogy igyekszem R17-re pappal!!! (én és a pap, LOL, de hát RNJesus 3 küldit is adott, szóval ez van), ahol az R5 kezd.

Na ettől kell hányni, de sugárban, rutinos játékosként, nem a zergektől.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.04. 00:26:30
  • dave9004
    Sörre gondoltam ja :D
  • Renegade
  • Zozo0122 #33036
    Ugyanez jutott kb. eszembe :D Vagy esetleg ez:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.03. 21:25:27
  • Negritis
    így szerezted?

• dave9004
    Nekem meg volt hatos packom is na?
  • Shep
    Nekem meg az egyikben 5 volt és mind arany Millhouse.
  • dave9004
    Androidos parkokban az elsőből nyitottam malyt és gedeont anno.
  • Zozo0122 #33031
    Nekem 2x is volt :D
  • Shep
    A tiéd is csak PS :DDD
  • cesar22
    ezt cáfolom
  • Shep
    A dupla legendary az csak városi legenda, meg PS.
  • Renegade
    mondjuk dupla legendaryt vagy goldot még csak képen láttam, de majd talán egyszer :)