Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Bnet EU idő szerint 1:30kor fog megjelenni a kieg éjjel.
Az szép, nekem sajnos csak 8,2k dust jött a nerfelt + a felesleges arany lapok betöréséből, de talán ez is elég lesz valamire a 165 pack-al együtt amit nyitni fogok. <#lookaround>

Amúgy nekem csak twin emperor tűnik instant craft-nak, meg talán a druid legendás, de utóbbi csak azért, mert nemsokára megvan az 500 win mage-el és utána a druid jön.

Nekem is volt félbehagyva egy 5-ös Rouge or Warrior. Elindítottam a rankeden a meccskeresést az olaj fedőnevű deckel, de pont időben nyomtam ki, hogy aztán random warriorral csináljam inkább casual módban. 😄
dave9004
Nekem ugyanez volt csak róg helyett hunter. Nem volt könnyű...
A legrosszabb dolog, ami a mai napon fogadhatott a HS elindításakor. 😊

Shep
Éljen, a pyro nem takarít rendesen. Annyira jó ez a HS, hogy minden patch-el megváltozik valami, amit korábban már megszokott az ember, és akkor süketelnek a nem akarják összezavarni a játékosokat dologról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Néhány játékmechanikai változás is jött/jön. Ezeket is lehet újratanulni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kripp szétszedte az összes nerfelt lapját ---> 55k dust 😄
Elég fasza ez az arénás változtatás, lehet hagyok arra is goldot. GVG időszak óta nem toltam, remélem most már kevésbé 2 drop központú. Akkor eléggé a nagyon tempo volt a menő, előtte inkább volt egy kényelmes tempo, meg vaule központú a cucc(meg kevesebb I won kombináció volt).
hmm, akkor holnaptól mesélek, csak adjon rugót, vagy palát 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Érdekes volt a szövegezése ennek a patchnote-nak, szóval nézegettem, hogy mit írnak fórumokon. Volt, aki már 4 winre kapott 2 pakkot és goldot is. Illetve 7 winnél a garantált 150 gold mellé 2 pakk. Azt nem tudom mennyi az esélye, de ez így elég korrekt azért. Még az is lehet, hogy újra arénázni fogok.😛 Ha valaki játszik mostanában arénát, majd meséljen.
dave9004
no druids 😊
Az eternal sentinel csak szerintem baromira overrated? A Lava shock jobban beleillik a képbe mégse játszották túl sokan.
ja, amúgy ma látott valaki indokolatlan mennyiségű wallet warrioron kívül mást is (gyk: 4:5)?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na ez mondjuk elég klassz

Shep
Azt nem értem ,hogy miért kell minden egyes patchnél az egész játékot újra letölteni? Ill. értem, csak nem tudom miért nem képesek megoldani úgy, ahogy normális fejlesztőknek sikerülni szokott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

patchnotes magyarul

talán ez a legfontosabb:
"A garantált kártya csomag az aréna futamok végén mostantól mindig a legújabb kiegészítő csomagja lesz. Továbbá, nagyobb eséllyel kapsz egy második csomagot egy másik Standard szettből."

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
el
Shep
Az jó, akkor druidok most eltűnnek 1 napra? .)

hehe, magma rager award 😊

Mephike
Egy egész jó kis összesítés a közelgő kiadással kapcsolatban. Hátha nem látta még valaki.

dave9004
NERFEK BEKERÜLTEK A JÁTÉKBA
egy fegyver a doomban 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.24. 22:27:01

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Big fucking gun

azt nem ismerem, mi az?

nem HS, de nekem az egyik kedvenc easter eggem a BFG 😄

jaja, én is hallgattam őket egyszer a vásárban 😊

persze azóta is rendszeresen vegzálja őket 😊

dave9004
Fiery Bat-et Firebat srác miatt csinálták, mert ő az első világbajnok.
Még 2 HS-es példa eszembe jutott.

Az Elite Tauren Chieftain a Blizzard fejlesztőkből verbuválódott metálzenekar, amit először a warcraft 3-ban láthattunk ingame fellépni, jelenleg pedig a wowban a Darkmoon Faire nevű havonta megrendezésre kerülő cirkusz állandó fellépői és hát a HS kártyát mind ismerjük... Fantasztikus nézni Mike papát a gitárnál... 😄

Harrison Jones pedig gondolom mindenki számára beazonosítható.
diablo 3-ba is rengeteg ilyen van amúgy

Finkle Einhorn természetesen Ace Ventura easter egg.
A Blizzard ipari mennyiségű easter egget pakol a játékaiba, felsorolni se lehetne őket.
A lentebb említett piros ruhás srác pedig az volt, hogy az egyik Blizzconon (blizzes közösségi esemény az amcsiknál) a kérdezz-felelek szekcióban egy srác bedobott egy olyan kérdést a Wildhammer törp klán története kapcsán, amivel zavarba hozta a Blizzardosokat:

A Blizzard pedig később betette a játékba a srácot:

Ilyen sztori amúgy nagyon sok van, a legnagyobb fansite-ok fejlesztőit be szokta tenni a Blizzard a wowba, mint ahogy a legutóbbi kieg pvp zónájában a leghíresebb pvp játékosokról mintázott NPC-k ellen is meg kell küzdeni. Aztán vannak szomorúak is, több a fejlesztés során elhunyt fejlesztő/barát vagy make-a-wish révén Blizzarddal kapcsolatba kerülő halálos beteg gyerkőc is bekerült már a wowba.
Nem tudom, hogy ide lehet-e sorolni, de az ellenfélválasztó wheel-re a Blizzard nemrég rárakta "Roach boy"-t.
Ennek a kifejezésnek az eredete pedig egy reddit post a szokásos alapsztorival: valaki megnyert egy arénameccset, az ellenfele pedig felvette friendlistre. Ez után történt ez az egészen szürreális beszélgetés:

nem tudom hogy játékos alapján került-e be 😄
de bekerült 😄 és mocskosul tetszik ez az easter egg 😄

ja, control fetisiszták most ne figyeljenek ide:

úgy döntöttem, hogy akkor elég a létrázásból erre a hónapra, jó nekem ez az R10 és elővettem a mechmage-et, hát ez őrülten vicces, hamar kifullad meg semmi keresnivalója már létrán, de oltári móka vele játszani 😄

ezt bírom a blizzarban, ha kellően hülye vagy, vagy kocka (piros ruhás srác), akkor simán beraknak a termékeikbe 😄

Eihorn és Finkle 😄

WOW gurukhoz:

Leeroy-on kívül van még olyan kártya a játékban, ami valós személy karaktere?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.24. 20:59:28

Nekem anno az első legó volt ami esett. Sztem sylva helyett az lesz a mid sámánomban. Valami ilyesmit tervezek. Annyi, hogy ha agrobb lesz a meta, akkor berakok 2 Troggot 1 Bolt meg 1 Drake helyett.
dave9004
remélem mindenki craftolt Black Knightot az új metára 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.24. 18:53:05
na, meglett az 50. aréna meccs idén (a tavalyiakat még nem rögzítettem).

hááát jó szar az eredmény: 4,66

legrosszabb kaszt: dudu, 1,8 (ma jutottam el odáig, hogy a pap kivételéve minden magasabb pick már, mint a druida)
legjobb: rugó, 6,8

az anomália folytatódik, azaz képtelen vagyok coinnal nyerni, 10%-al jobb a winratem coin nélkül. összességében: 60,6% wr

sajnos legendary dömping sem volt, összesen 2, ez 70+ pakliból jött össze (aréna+w&l+kocsma)

egyetlen jó hír, hogy ilyen 4,5+ os átlaggal már fillérekbe kerül egy pakli, mert 150 aranyért cserében jár átlagosan: 95 arany, 10 dust, 0,27 sima kártya, 0,17 golden, meg ugye a booster. kíváncsi vagyok milyen lesz az átlagom 75-nél, meg 100-nál.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.24. 18:55:27

Túl kicsi az esélye ahhoz, hogy ne érje meg. Kb. olyan 4-5 % lehet, most nincs kedvem megszámolni hány fegyó van a játékban 😄
dave9004
ha cursed blade-t, akkor meg lose
Az van, hogy ha Malkorok Tentaclest ad, akkor az úgy win lehet 😄DD

Amúgy Malkorok egész jó lapnak tűnik. Oké, adhat gyenge fegyót vagy cursed bladet, de ha Gorehowlt, Gladiators Longbowt, Doomhammert, Truesilvert, Arcanite Reapert, vagy akár Charged Hammert vagy Poisoned Bladet ad, már nagyon nagyon jól jártál. Főleg, hogy kiesik a Death Bite. Ebbe most gondoltam bele, de szerintem játszva lesz a lap.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.24. 18:48:19
dave9004
lengyel verzában az új deathwingnek Neltharion a neve 😄
Jah, a manórobbanás. Leírni is kínos, remélem sosem lesz magyarítás 😄 Különben még ilyen Pokolsikoly Garrosh meg hasonló borzalmak lennének 😄
Max ha nagyon telibe talál a Katós Shaman 😄
tényleg, nem parázol, hogy a sámán lesz az új rák és boldog-boldogtalan azt fogja tologatni? 😊

A démonlövöldözésre, ami sebez és idéz. Lusta voltam megnézni a nevét. 😄

Tényleg, ha már megemlítettem. Kíváncsi vagyok futna-e még Hs szerver, ha csak most rotálna ki az eredeti undertaker. 😄