40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Inkább játszok Magicet, ebből a játékból sosem lesz egy komoly valami, ez mindig is csak a randomról, a broken hát mi nem sejtettük ,hogy ennyire erős lesz lapokról és BB röhögéséről fog szólni, ilyen dolgokról amiket te is szeretnél felesleges még álmodozni is, a célközönség nem igényel ilyesmit, nagy részüknek elég a gyors győzelem, valami aggro, vagy tempo paklival. -
Meg sokan csak afkolnak ilyenkor. -
Zozo0122 #33225 Esélytelen a HS-ben :D Azért, mert a blizz totál gyökérnek tekinti a játékosokat, ez pedig nyilván túl sok olvasást igényelne. -
Ti mit szólnátok egy olyan mechanikához ami alapvetően az ellenfeled körében akarna működni?
Jót tenne a hs-nek vagy működne egyáltalán?
Nyilván ilyen inspire szinten gondolom én is.
Példa: 7 mana random statt(nem ez a lényeg!) Az ellenfeled körének kezdetén{még mielőtt húz egy lapot}megnézed a paklijának a legfelső 4 lapját{discover megvalósítási módszerbe képzeljétek el},ebből legfeljebb két lapot summonolhats{ha van rá manád} a másik kettőt pedig kézbekapja az ellenfeled{ez kb neutrál, de priestbe ez lehetne akár laplopás,warlock discardohatna..stb,stb nem ez a lényeg, hanem a miként}
Egy aranyosabb módszer:
8 mana 5/2-es agybogár{név} insect{tribe} Battlecry:Deal 3+X dmg random szétosztva{x=amennyi lap a kezedben van}. Amikor egy ellenséges karakter támad és ez a lap a kezedben van discover:Secret{pakliból} és summonold{Ingyen}Ha ezt megtetted a lap a summonolt secretnek a manaköltségének a felével kevesebbe kerül{egy körben csak egyszer használható}
Szóval nem tudom az ilyen mennyire működhetne, de szerintem kicsit érdekesebb mechanikák felé is nyithatna a fejlesztői sarok a kapsz random classból random lapokat spellek és a random minion 2-3-al kevesebbe és hason szerű hülyeségektől:D
Ti mit gondoltok erről? -
Renegade #33223 ha ilyen jó a monotonitás tűrésed, akkor irány a legend, kitalálsz idén még pár klassz decket és jövőre kezdheted a streamelést, aztán az euróhegyeknek hála ne felejtsd el évente egyszer áthívni sörözni a topiktársaidat :) -
Madi92 #33222 Munka miatt mostanában csak esténként játszok, agyilag leszívva, átlagban kb 5-6 partyt. Ennek ellenére még mindig imádom a decket.
51-37 wr.
Sámánok ellen elég jól megy most: 11-4, sőt még zoo ellen is megyeget. 9-6.
Cserébe druidák (3-6) meg warriorok(6-8) most szívatnak. Többiek ellen felém billen a mérleg, de nem szembetűnő különbséggel.
Tudom, elég fura, de még mindig nem unom meg a decket, pedig egy ideje már nem piszkáltam bele. Mondhatnám azt is, hogy készen van.
Persze lehet csak azért játszok ezzel, mert lusta vagyok más heroval új, egyedibb decket kitalálni. :D
-
Flecsy #33221 Annyira nem izgat :) lett volna rá alkalmam elmenni itt is aztán mégse majd szép verziót itthon :) -
Renegade #33220 na, így több mint egy év után meglett az első golden legendary-m, igaz már volt bontva, de mivel Leeeeroy így az arany lesz megtartva. :) -
Pio #33219 Úgy tudom pár mozi még adja Budapesten. -
Flecsy #33218 Köszi, bár ez még nem olyan verzió amit én megnézek :) akkor marad a türelmes várás -
Hááát elég kamu szagú. -
Pio #33216 -
Renegade #33215 piratebay, legfelső, legtöbb peeres volt, égetett koreai felirattal, de dvd minőségben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warcraft.2016.HC.HDRip.XViD.AC3-ETRG
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.21. 19:36:28 -
Flecsy #33214 Hol? Spoilervbe mehetne forrás is, de csak ha nem valami rossz minőségben van. Tudjuk hol nincs még fent. -
Pio #33213 Tudom, hogy már nem nagyon szoktunk linkelni ilyen válogatásokat, de ez kiemelkedően vicces lett szerintem. Téma a múltheti brawl:
-
Negritis #33212 nem csak ebben, nincs bugmentes játék -
Renegade #33211 off:
aki nem tudta moziban megnézni a Warcraftet, de szeretné, nos már egy ideje fent van kalózöbölben. -
Ebben a játékban valami mindig bugos -
1Darton1 #33209 Ó, ha ezt tudtam volna, nem a spellessel és a murlocossal szórakozok. -
Redditet olvasva, eszméletlen bugos volt most. Nem haltak meg a bcry lények :D -
1Darton1 #33207 Először a deathrattle/battlecry/murloc/spell brawl ment. Nem értem miért cserélték le, az az egyik legjobb. -
ismét egy hányingerkeltő sz@r f0s brawl... -
Renegade #33205 -
Malarki #33204 Jön a hivatalos bejelentés(elvileg) -
Renegade #33203 priest fanok: ezt próbáltátok már?
egész jónak tűnik
-
Há akkor azt benyelte a rendszer, telón se látszik, tegnapi sztori, de mára se jelent meg...
Azért köszi :) -
Negritis #33201 próbáld újraindítani az szokott segíteni
a 2nél többet a collection résznél látod -
Sziasztok. Nemrég kezdtem a játékot. Volt egy olyan quest, hogy érjem el a 10-es szintet bármelyik kaszttal, és kapok egy packot. Nos ki is írta ajáték, meg is kaptam, de az "open packs"-nál nem jelenik meg. Ötlet?
Illetve a craftingot nem annyira értem, hogy hol látom azt, hogy melyik kártyából van 2-nél több.
Köszi előre is. -
Renegade #33199 Darkmoon Faire? :) -
úgy néz ki, hogy ez olyan hét, hogy minden questet meg lehet csinálni barátokkal. -
Negritis #33197 tekintve hogy 3 kieg / év a blizzard terve
április - aug - nov/dec a várható menetrend pack - adv - pack alapon hogy maximalizálják a bevételt -
Renegade #33196 mennyi ideje játszol? -
rank 20-at? 0 dustos sámán paklival simán meglesz -
aug közepe vége -
Malarki #33193 Hamarosan itt az új kiegészítő?
-
icyshadow #33192 Azóta kinn van az új. Illetve van ilyen is. -
Pio #33191 Még nincs benne az új sláger az OTK warrior (mintha nem lett volna így is bőven elég kompetitív warrior deck). :) -
1Darton1 #33190 Valami ilyesmi mostanában a menő. Én inkább a midrange verziót szeretem, de rank 20 körül valószínűleg az a leghatékonyabb pakli, amit linkeltem. -
Negritis #33189 meta snapshot innen csemegézz -
Hülye kérés, de tudtok nekem pár mostani paklit linkelni?
Már mint olyat amivel viszonylag könnyen tudom a ranked 20at elérni. (..és nem kerül sokba a pakli)
Tudom valószínűleg magamtól is össze tudnék lökni ilyen paklit.. mert régen játszok már, de hátha tudtok valami jót.
Előre is köszi. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.07.17. 16:32:06