40521
  • Shep
    Inkább játszok Magicet, ebből a játékból sosem lesz egy komoly valami, ez mindig is csak a randomról, a broken hát mi nem sejtettük ,hogy ennyire erős lesz lapokról és BB röhögéséről fog szólni, ilyen dolgokról amiket te is szeretnél felesleges még álmodozni is, a célközönség nem igényel ilyesmit, nagy részüknek elég a gyors győzelem, valami aggro, vagy tempo paklival.
  • sadface #33226
    Meg sokan csak afkolnak ilyenkor.
  • Zozo0122 #33225
    Esélytelen a HS-ben :D Azért, mert a blizz totál gyökérnek tekinti a játékosokat, ez pedig nyilván túl sok olvasást igényelne.
  • DasIsFuck
    Ti mit szólnátok egy olyan mechanikához ami alapvetően az ellenfeled körében akarna működni?
    Jót tenne a hs-nek vagy működne egyáltalán?
    Nyilván ilyen inspire szinten gondolom én is.

Példa: 7 mana random statt(nem ez a lényeg!) Az ellenfeled körének kezdetén{még mielőtt húz egy lapot}megnézed a paklijának a legfelső 4 lapját{discover megvalósítási módszerbe képzeljétek el},ebből legfeljebb két lapot summonolhats{ha van rá manád} a másik kettőt pedig kézbekapja az ellenfeled{ez kb neutrál, de priestbe ez lehetne akár laplopás,warlock discardohatna..stb,stb nem ez a lényeg, hanem a miként}

Egy aranyosabb módszer:
    8 mana 5/2-es agybogár{név} insect{tribe} Battlecry:Deal 3+X dmg random szétosztva{x=amennyi lap a kezedben van}. Amikor egy ellenséges karakter támad és ez a lap a kezedben van discover:Secret{pakliból} és summonold{Ingyen}Ha ezt megtetted a lap a summonolt secretnek a manaköltségének a felével kevesebbe kerül{egy körben csak egyszer használható}

Szóval nem tudom az ilyen mennyire működhetne, de szerintem kicsit érdekesebb mechanikák felé is nyithatna a fejlesztői sarok a kapsz random classból random lapokat spellek és a random minion 2-3-al kevesebbe és hason szerű hülyeségektől:D

Ti mit gondoltok erről?
  • Renegade
    ha ilyen jó a monotonitás tűrésed, akkor irány a legend, kitalálsz idén még pár klassz decket és jövőre kezdheted a streamelést, aztán az euróhegyeknek hála ne felejtsd el évente egyszer áthívni sörözni a topiktársaidat :)
  • Madi92
    Munka miatt mostanában csak esténként játszok, agyilag leszívva, átlagban kb 5-6 partyt. Ennek ellenére még mindig imádom a decket.
    51-37 wr.
    Sámánok ellen elég jól megy most: 11-4, sőt még zoo ellen is megyeget. 9-6.
    Cserébe druidák (3-6) meg warriorok(6-8) most szívatnak. Többiek ellen felém billen a mérleg, de nem szembetűnő különbséggel.

Tudom, elég fura, de még mindig nem unom meg a decket, pedig egy ideje már nem piszkáltam bele. Mondhatnám azt is, hogy készen van.
    Persze lehet csak azért játszok ezzel, mert lusta vagyok más heroval új, egyedibb decket kitalálni. :D
  • Flecsy
    Annyira nem izgat :) lett volna rá alkalmam elmenni itt is aztán mégse majd szép verziót itthon :)
  • Renegade
    na, így több mint egy év után meglett az első golden legendary-m, igaz már volt bontva, de mivel Leeeeroy így az arany lesz megtartva. :)
  • Pio
    Úgy tudom pár mozi még adja Budapesten.
  • Flecsy
    Köszi, bár ez még nem olyan verzió amit én megnézek :) akkor marad a türelmes várás
  • Shep
    Hááát elég kamu szagú.
  • Pio
  • Renegade
    piratebay, legfelső, legtöbb peeres volt, égetett koreai felirattal, de dvd minőségben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Warcraft.2016.HC.HDRip.XViD.AC3-ETRG

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.21. 19:36:28
  • Flecsy
    Hol? Spoilervbe mehetne forrás is, de csak ha nem valami rossz minőségben van. Tudjuk hol nincs még fent.
  • Pio
    Tudom, hogy már nem nagyon szoktunk linkelni ilyen válogatásokat, de ez kiemelkedően vicces lett szerintem. Téma a múltheti brawl:

• Negritis
    nem csak ebben, nincs bugmentes játék
  • Renegade
    off:

aki nem tudta moziban megnézni a Warcraftet, de szeretné, nos már egy ideje fent van kalózöbölben.
  • sadface #33210
    Ebben a játékban valami mindig bugos
  • 1Darton1
    Ó, ha ezt tudtam volna, nem a spellessel és a murlocossal szórakozok.
  • dave9004
    Redditet olvasva, eszméletlen bugos volt most. Nem haltak meg a bcry lények :D
  • 1Darton1
    Először a deathrattle/battlecry/murloc/spell brawl ment. Nem értem miért cserélték le, az az egyik legjobb.
  • Darthmushroom
    ismét egy hányingerkeltő sz@r f0s brawl...
  • Renegade
  • Malarki
    Jön a hivatalos bejelentés(elvileg)
  • Renegade
    priest fanok: ezt próbáltátok már?

egész jónak tűnik

• Dimefromhell
    Há akkor azt benyelte a rendszer, telón se látszik, tegnapi sztori, de mára se jelent meg...
    Azért köszi :)
  • Negritis
    próbáld újraindítani az szokott segíteni
    a 2nél többet a collection résznél látod
  • Dimefromhell
    Sziasztok. Nemrég kezdtem a játékot. Volt egy olyan quest, hogy érjem el a 10-es szintet bármelyik kaszttal, és kapok egy packot. Nos ki is írta ajáték, meg is kaptam, de az "open packs"-nál nem jelenik meg. Ötlet?
    Illetve a craftingot nem annyira értem, hogy hol látom azt, hogy melyik kártyából van 2-nél több.
    Köszi előre is.
  • Renegade
    Darkmoon Faire? :)
  • dave9004
    úgy néz ki, hogy ez olyan hét, hogy minden questet meg lehet csinálni barátokkal.
  • Negritis
    tekintve hogy 3 kieg / év a blizzard terve
    április - aug - nov/dec a várható menetrend pack - adv - pack alapon hogy maximalizálják a bevételt
  • Renegade
    mennyi ideje játszol?
  • dave9004
    rank 20-at? 0 dustos sámán paklival simán meglesz
  • dave9004
    aug közepe vége
  • Malarki
    Hamarosan itt az új kiegészítő?

• icyshadow
    Azóta kinn van az új. Illetve van ilyen is.
  • Pio
    Még nincs benne az új sláger az OTK warrior (mintha nem lett volna így is bőven elég kompetitív warrior deck). :)
  • 1Darton1
    Valami ilyesmi mostanában a menő. Én inkább a midrange verziót szeretem, de rank 20 körül valószínűleg az a leghatékonyabb pakli, amit linkeltem.
  • Negritis
    meta snapshot innen csemegézz
  • AntiHero
    Hülye kérés, de tudtok nekem pár mostani paklit linkelni?

Már mint olyat amivel viszonylag könnyen tudom a ranked 20at elérni. (..és nem kerül sokba a pakli)

Tudom valószínűleg magamtól is össze tudnék lökni ilyen paklit.. mert régen játszok már, de hátha tudtok valami jót.

Előre is köszi. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.07.17. 16:32:06