Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #33238 Én például yoggot rettentően bírom. Miért? Mert hatalmas fun az egész lap úgy, ahogy van. Többen használják, mint sejteni lehetett ez tény és csökkenti is a játék kompetitív jellegét, ez is tény, totál random, általában nagyon igazságtalan valamelyik féllel szemben, amit csinál, de annyira vicces és jópofa az egész, hogy akkor sincs bennem egy cseppnyi idegesség se, ha a saját yoggom totál elcseszi nekem a játékot, sőt, lethallal a kézben/asztalon is kidobom yoggot, mert annyira fun és ha vesztek miatta akkor se zavar.
Én még mindig úgy látom, addig nem lehet igazán élvezni ezt a játékot, amíg nem játékként kezeli az ember és túl komolyan veszi.
Ismét idehozom, hogy tök jó volt, hogy még az elején összehoztam a legendet és a 12 aréna wint párszor, azóta egyszerűen nem érdekel, hol végzek egy szezonban és olyan szórakoztató még sose volt a játék, mint jelenleg és ebben Yogg is közrejátszik.
Emellett persze totál megértem azt, ha valakit frusztrál, de tényleg csak azt tudom javasolni az illetőnek, hogy álljon a HS-hez kevésbé komolyan, értse meg, hogy ez egy kártyaJÁTÉK és mint olyan, egyszerűen nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy igazságosnak véljük.