Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerűen úgy érzem, hogy megszívatták azokat akik idén kezdtek, vagy teljesen f2p és kevés a dustjuk/goldjuk. Nyilván aki úgy 10 hónapja kezdett (mint pl én), vagy szeret arénázni, az ellötyög továbbra is.
Majd Madi92 lesz a kontroll csoport, köv hó 6.-án is lent lesz-e 12 körül, vagy sem 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de várható volt hogy ez lesz
sztem lesz 3-4 cthun deck ami tényleg eléggé OP de lesz ellene is 3-4 simán
és ugye a face/aggro deckek is ott lesznek
jelenleg azok a deckek mennek amik működtek tesztelés nélkül is
azátn mikor jön a tapasztalat majd boruzl minden
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Persze régen ott volt, a shreder, meg a dr boom, de nem volt minden deck OTK.
Ja és most már wildben sem tudnak bohóckodni az újak, mert az tuti halmozottan szopó.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.27. 12:47:19
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Semmit nem tudtam csinálni. Kató minionok eléggé jók ahhoz, hogy folyamatosan lefoglaljon, erre kirakta a 16dmg-es katót, és még utána visszavette a kezébe.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja, csak egy pakkot kaptam, viszont jött mellé egy golden keeper (800 dust).
Yogg-Saron nagyban "támogatja" a kompetitív game-et, életem első kijátszásánál, valamivel jobban álltam mint az ellenfél, neki 1 minion az asztalon nekem semmi, hozott mindenféle a spell-t, de a lényeg annyi volt, hogy kaptam egy pyro-t az arcomba, enemy meg egy 8-as gyógyítást persze az arcába mikor már csak 12 hp-n volt amúgy --> lose
Ötből egyszer se segített, háromszor miatta buktam, egyszer már szinte mindegy volt utolsó szalmaszálként tettem ki, nem is oldott meg semmit, egyszer meg nyertem vele, más kérdés, hogy én 26 hp-n voltam ellenfél meg 4hp-n...
Viszont az aggro sámán eléggé bedurvult, crackle helyett az új 7/7-eseket használja boldog-boldogtalan, mindenkinek addig jó míg nem fut velük össze, de senki ne reménykedjen hogy nem fog...
Kató deck-ből 2-3 jött ellenem (végig Yogg-Saron mage-eztem), de egy se jutott addig hogy kitegye azt, vagy esélye legyen nyerni, bár lehet lock meg druid amik ezek voltak nem a legjobbak katózásra. Ezeket szerintem a fentebb említett aggro sámán reggelihez eszi meg előételnek
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2016.04.27. 09:46:19
30 pack
6 rare
1 legendary: dark fisher
kösz blizzard
Plusz azon gondolkoztam, hogy esetleg megnőhet a lények költségét növelő minionok szerepe, ha Kató nagyon elterjed.
2 Twin Emperor
Fandral (druid)
Soggoth
rengeteg epic, sok arany cucc, elégedett vagyok. Pláne h a legók közül mindet craftoltam volna am is
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de sztem burst shamannal kifarmolom a 10 ingyen paklit meló közbe 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A Xarilhoz gratulálok, azt én is szívesen kinyitottam volna 😉
- 5 legendás: Fandral (gold), Yshaar (gold), Anomalus, Chogall, Deathwing
- Az első húsz packomban nem volt legendás lap, de annyi epicet nyitottam, hogy bőven elégedett voltam.
- Jelenleg van 6300 dustom, a kérdés, már csak az, hogy mit craftoljak majd 😊
161 pack-ból 7 legend (+kato persze) amiből egy golden. Sajnos bugit nem sikrült nyitni, de azért egy pagle összejött. <#nevetes1>#nevetes1>
Akit érdekelnek a részletek és van rá 20 perce az meg is nézheti:
161pack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerencsére esett pár arany és tíz epic.
Utoljára szerkesztette: hun atlas, 2016.04.27. 06:42:04
16 epic és 3 legend, meg persze Kató.
Legendek: Mukla, Xaril és Hallazeal. Először Mukla jött, mondom anyád, aztán a következőnél teli erőből szuggeráltam a lapot, hogy Xaril pls. ne kelljen annyit craftolni...és jött is, fel is kiáltottam asszem 😄D
Shamanhoz megkaptam ugye Hallazealt, kaptam Sentinelt is, ezenkívül kaptam egy golden evolve-ot egy golden 4 mana 7/7-et, és egy golden thing from belowt is 😄 Amúgy is shamant és rugót akartam játszani főleg 😊