40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
jó de amaz csal -
Negritis #33186 versenyen sem működött eddig, ez olyan volt kicsit mint amaz és a priest
hogy senki nem vitte mert nem volt jó, ő meg alázott vele -
Pio #33185 Azok a paklik szoktak tipikusan ilyenek lenni, amiknek nagyon nagy a skillcapje. -
Attól, hogy valami rankeden gyengébb még egy versenyen lehet ütős. -
Negritis #33183 az hogy a srác Best16tól 10-0s szériát ment vele
ami bármilyen decktől szép lenne, hát még valamitől ami elvileg nem működik -
Renegade #33182 hát, ha jól rémlik idáig is játszották versenyen, miben volt most más? -
Negritis #33181 19. perc környékén mókás :D
-
Negritis #33180 -
Negritis #33179 nemtom ki nézte dreamhacket, de vicces hogy a győztes alapvetően egy NZoth pala hátán mászott el odáig :D -
Renegade #33178 -
Renegade #33177 beteg :) -
Renegade #33176 saját pakli ofc :)
azért van egy nosztalgia faktora a dolognak :D -
icyshadow #33175 Level 2 a Frostbolt, ami talán még nélkülözhetetlen, utána már csak Water Elemental van level 8-on és Flame Strike level 10-en, de azok közül egyik se fontos lap azon a szinten. Viszont a foslapokat (Arcane Explosion,Murloc Raider stb.) nem árt kidobálni és kicserélni a jobb basic lapokra. Onnantól kezdve meg elég nehéz kikapni, még a jobb ellenfelek ellen is, nem beszélve arról, hogy vannak tényleg totál kezdők is ott.:P -
Negritis #33174 asszem erre mondják hogy igazi mirror meccs :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én a f2p sámánnal r18-ig le pedig meg fire ele se volt nyitva neki :D -
Renegade #33172 jaja, tényleg jópofa volt, viszont milyen rosszul játszik az AI, gyakorló módban :(
bátran bementem az 5. szintű vazsimmal Rankedre, de megvert egy facehunter :D -
Pio #33171 Nekem simán jó volt újrajátszani, legutóbb még bétában láttam.
Szerintem simán betehetnék amúgy az adventure-ök közé azt kész. -
Negritis #33170 Pio amúgy mondtad hogy szivesen újratolnád a tutorialt
hát én most skippelném szivesen :D -
Nem lehet, tiltva van :D -
Renegade #33168 akkor ahelyett, hogy szívod a vérem inkább a másik mesekártya játékról írj egy két oldalas ismertetőt, hátha kedvet kapunk hozzá :)
-
Zozo0122 #33167 Fogalmam sincs, 2 hónapja lassan nem léptem be a játékba, csak tetszett a szöveg amit Dave írt :D Nem csak rád vonatkoztatva, hanem bárkinek oda lehet ezt szúrni HS körökben és vicces :D -
Matte #33166 általában imádom az ilyen brawlokat, amik pure random módon mennek, mert az összes félretett questemet ledarálom vele úgy, hogy nem kell használnom az agyam egy pillanatig se, de itt a mage-en kívül egyszerűen képtelen vagyok bármelyikkel nyerni, volt olyan meccs, ahol 10 spellből 10 engem ütött.... mármint a sajátjaim.
na mindegy, majd holnap :D -
Kikapcsolod az agyad aztán brawl mindjárt fun -
Renegade #33164 hááát ebből én is kérek :) -
Matte #33163 igenigen, papnevelde, és offtopikbavele, de ez a brawl rettenetesenkapjabeafaszomat. -
Renegade #33162 értem én, de engem most nem kedvel a BN, nem kizárt, hogy én rontottam el valamit, csak kíváncsi vagyok arra, h mi az amit én nem láttam meg, de Zozinak rögtön szemet szúrt :)
mondjuk ez így nem fer, h csak rá pufogok, szóval, szerinted mit rontottam el :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.14. 23:22:40 -
Én így csináltam: copyztam a linket, megnyitottam új lapon azt regeltem egy email címet. Aztán hitelesítettem a mailben kapott cuccal, beléptem battlenetre új mailcímmel és már ment is.
Olyan egyszerű volt, hogy semmilyen IT meg bármilyen végzettség nem kellett hozzá. És még okosnak se tartom magam
-
Renegade #33160 akkor neked is: köszönöm, köszönöm, kérlek mond el, szerinted mit rontottam el :) -
Zozo0122 #33159
-
Renegade #33158 ja, pláne IT végzettséggel :)
de új mail címről sem megy, szóval, holnap visszaviszem azt a kék bizbaszt amit adtak :)
na jó, a routert nem indítottam újra, mert az a szomszédban van :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.07.14. 21:34:34 -
Lassan fény derül miért nem játszol ctrl paklikkal :D
-
Renegade #33156 hát avagy bugos a batlenet (nem túl valószínű), vagy elfelejtettem 2 perc alatt a jelszavamat a teszt kérdést és a választ is (mondjuk ez is vicces) o0 -
jelentkezz ki bnetről és úgy használd a refeer linket. egyből bejön a regisztráció, utána majd csinálsz mailt ha nincs. -
Renegade #33154 hopp, tévedtem, be vagyok loggolva az újjal (webre) még is duzzog, na ez új -
Renegade #33153 sajnos csak utólag
aztán
hola
freemail
más jelszó
más kérdés
de le sem szarja
lehet valamit elbasztam,
csinálok egy újat aztán majd kiderül -
kijelentkeztél az eredeti accodról bnetről (mármint a honlapon) mikor rámentél a linkre? -
Renegade #33151 You may not accept an invitation on the account it originated from.
:((( -
Tök fölösleges kontinensekkel hülyéskedni. Csinálj egy freemail accot azt hívd meg azt euban. Am is csak link kell aztán e-mailt regelni a battleneten -
Renegade #33149 ok srácok, mit rontok el?
meg akarom hívni egy másik levél címemet egy másik kontinensen, mégis duzzog a battlenet, aktiváljam a Holát? -
Egyelőre még sok a szünet h nézni lehessen normálisan