Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
több poligon meg nagyobb látástávolság, jobb antialising etc... 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

BoneDragon
Pc-n van pár plusz effect, de semmi komoly.

Savaran
A konzolos verziónak is olyan komoly a grafikája mint a pc-s nek? Vagy kicsit mérsékelték?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Foxy0
akkor az a ludas mert én xboxon játszom ami kivan ütetve

MerlinW
Természetesen. "Közösségi" kihívásokat nehezen játszol offline 😊

[merlinw.org]

Foxy0
nekem nem volt olyan hogy hírek(nettet igényel?)

MerlinW
Miket? A közösségi küldetéseket? A fõmenüben a hírek között.

[merlinw.org]

Foxy0
hol találom õket

MerlinW
Mi is a kérdés?

[merlinw.org]

Foxy0
helló hogy vannak ezek a küldik sp-ben?

MerlinW
Igen. Egyébként UPlay-en a legdrágább. Máshol megkapod 4000Ft alatt.

[merlinw.org]

FlyHigh
Uplay-rõl megveszem a játékot akkor található lesz benne hazai felírat? Uplay-en nem találtam errõl infót.

Thrash \'Till Death

Savaran
Most vittem végig a játékot 😊 nagyon király volt két és fél hétig tartott,
89%-os lett mert a fõküldetések nagy részét nem sikerült 100%-ra megcsinálni, a mellékküldetések és a gyûjtögetések 100%-osak

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Szívesen ezek is olyanok mint a hajó orrdísz, vitorla, kormány, kinézete. Pont itt írták milyen jó lenne ha nem csak dísz lenne hanem adna valami plusz dolgot.

Közösségi kihívás! 2014.02.12-ig!
Fekete-vörös vitorlákért 5 állatot kell elejteni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Savaran
Értem, köszi 😊

A villádba megkapod, dísznek meg a történetet olvashatod el. Ha rosszul tudok akkor elnézést.

Savaran
Megvan a maya páncél 😄 Amúgy azoknak a mûtárgyaknak mi értelme van amiket a boltokban lehet megvenni?

Ok, megsütöttem a dögöt! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

tomsolo
Kapunk ingyen pontokat a - multihoz 😛

Naaa, azé' adjunk esélyt a reményhalnak is! :Ð

MrDevil
ja nem akartam még egyszer beírni bocsi ! :S

MrDevil
azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?

hát..én reménykedek egy húsvéti all in one kiadásban már 😊
tomsolo
sztem ennyi

MrDevil
azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?

mindegy,a season pass árát az összes megjelenõ dlc-ért fizeted
MrDevil
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a season pass-hez még jön -e valami tartalom vagy ennyi volt ?

Valami rémlik, volt itt a fórumon is már errõl szó. Egy másik útirányt kell keresned és összejön!

ez a gáz, hogy nem tudok, a következõ felkiáltójeles küldetés már kívül van az elérhetõ térképen 😞
MerlinW
Hm, már régóta 1.05-nél járunk.

[merlinw.org]

MerlinW
Akkor csak haladj tovább a fõsztoriban.

[merlinw.org]

Savaran
Nálam sose produkált még fagyást szerencsére.

szia, elvileg minden lehetségest elfoglaltam: Dry Tortuga, Gibara, Eleuthera. ebbõl az elsõ ikonja sárga, a másik kettõé zöld... ez a baj? valamit kihagytam? köszi
grebber
"A játékhoz ugyanis egy 2,3 GB méretû javítás érkezett, ami kizárólag az egyjátékos mód tetemes mennyiségû hibáit kívánja orvosolni, így megszûnnek például az összeomlások és a fagyási problémák is.

Ezen felül az 1.04-es sorszámot kapott patch kiegyensúlyozottabbá teszi a harcokat, és több olyan bosszantó problémára is gyógyírral szolgál, mint amilyenek például a különféle elmaradt jutalmak voltak. "

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Az erõdöket kell elfoglalni, az nyitja a térképet.

[merlinw.org]

sziasztok, a következõben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetõvé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
Királyi konvoly Petite Caverne környékén (térkép délkeleti része). Még kb. 5 és fél órán keresztül.

Közösségi láda (494,630) Sósatoll-zátony.

cRusa1deR, kösz a tippet! :Ð

MerlinW
Ha végeztek úgyis megkapsz mindent. Ha máshogy nem, DLC formájában😊

[merlinw.org]

Orrdísz kellett volna a többi nem annyira érdekel. 😞
Rágyorsítottak, gondolom, gyorsan le akarják már tudni a gyûjtõgetõ mániát, ha már beletették ezt a baromságot a játékba.
Ha megismétlik és valahogy megtudom, vagy elcsípem akkor az orrdíszt begyûjtöm a többi meg mehet a lecsóba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Most is van közösségi kihívás febr 5.ig. Most épp a keréklakatos pisztoly a tét, a raktárak kifosztásáért.

Nothing is True, Everything is Permitted

Elõzmény sztorit, mindig utólag szokás kiadni! :Ð
Egyébként, nekem is bejött a DLC!
Adéwalé kezében iszonyú jól áll a machete! :Ð

A játékidõ picit kitolható az Initiates küldetéseivel.

tomsolo
Na lenyomtam a Freedom Cry-t. Kellõen hosszú volt - mint dlc legalábbis - sajna lehetett volna több speckó dolga a négernek. Mondjuk egy elõzmény sztorinak jobban örültem volna, de hát ez van.

Múlt héten volt az El Impoluto orrdísze az event díj??? Áááá... az egyetlen, ami érdekelt is volna. Na mindegy ez van. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok, a következõben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetõvé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
BoneDragon
Rossz a crack. <#hehe>

SZiasztok. Kipróbáltam én is a játékot és egy hibába ütköztem rögtön az elején. De lehet nem is hiba csak valamit rosszul csinálok. Elvileg a Q-val vagy a számokkal lehetne fegyvert váltani vagy puszta kézre átrakni a harcmodort, de nálam ez nem sikerül. Mikor elõször kellene fegyverrel lõnöm egyik küldetés során akkor sem tudom elõvenni és folyamatosan puszta kezes harcmodor van beállítva és se a számokkal se az egér görgõjével nem sikerül váltani. Rosszul csinálok valamit vagy ez valami hiba?

srácok..ez a Black sails nagyon adja a hangulatát annak,amivel játszunk😊
Igen volt. Két hete az öltözéket, a múlt héten pedig az El Impoluto orrdíszét lehetett megszerezni.

Everything is true, nothing is permitted.