Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én most toltam végig a Freedom Cry-t 100%-ra. Mintha most hosszabb lett volna a lista! :Ð
Utána visszarak bennünket a játék a világba, lehet még folytatni?
http://cdkulcsok.info/index.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
Háát, ez remek! :/
Én a hajóm ágyúzásának a füstjét is utálom, mert zavar a célzásban! :Ð

Keresgélni fejleszteni csak most fogok.
Aztán kezdhetem elölrõl mert a nyomorék ubisoft nem képes a saját rendszerébe belenyúlni és nem adja vissza az acsikat.
Next PC upgrade: 2022
Elõször a könnyû és közepes nehézségû erõdöket foglald el, a nehezeket hagyd a végére. Bár én már egy nehéz kategóriájú erõdöt is elfoglaltam.
Az elején nekem még a Brigek is nehéz falatok voltak, addig szkúnereket támadj be és az se baj, ha "elsüllyesztenek" utána, mert megszerezett cucc nálad marad.
egy kérdésem lenne:
nagyon sok kincses térképre azt írja hogy nem elérhetõ, ez miért lehet? hiába van térképem, nem enged oda, egy ködszerüség jelenik meg és deszinkronizál.
Tovább kell haladni a fõküldetésekben?
GOOBY, pls
Everything is true, nothing is permitted.
[merlinw.org]
A 4. helyet nem értem el, lehet rossz helyen kerestem az átjárót oda, vagy csak késõbb oldja fel a játék.
Szerintem te mással játszol, mert azt a 3 órát nekem ne meséld be. Épp csak kiértem a tengerre, pedig nem nézelõdõk sokat a városban, legrövidebb úton futok A-ból B-be, hogy összeszedjem amit össze kell.
"nagyon jó játék ajánlom mindenkinek cs ak egy anyi lene vele a problémám hogy amikor követni kell a két csávót a kor kelenek azok a csajok cak nincs rá pénzem mit tegyek −"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
(ratgabnak is digital delux van)