Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Interaktív térkép nincs valahol? Játékon kivül?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

12 százaléknál tartok.Havanna tiszta,most Nassauban vagyok a fõküldetésnél

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Füst...
Háát, ez remek! :/
Én a hajóm ágyúzásának a füstjét is utálom, mert zavar a célzásban! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Meg tudod néznni a térképen. Pontokkal jelzi az erõd tetjén, hogy milyen nehézségû az erõd.

egy erõdöt már elfoglaltam én is,bár nem tudom milyen fokozaton 😛
grebber
Én úgy fejeztem be a story-t hogy nem voltam fullos.
Keresgélni fejleszteni csak most fogok.
Aztán kezdhetem elölrõl mert a nyomorék ubisoft nem képes a saját rendszerébe belenyúlni és nem adja vissza az acsikat.

Next PC upgrade: 2022

Nálam erõdbõl már csak 3 van hátra és a fõszálat illetõen még mindig csak az 5. szekvenciában járok.
Elõször a könnyû és közepes nehézségû erõdöket foglald el, a nehezeket hagyd a végére. Bár én már egy nehéz kategóriájú erõdöt is elfoglaltam.
már hármas szintû a páncélzat és elég sokat költöttem a hajóra,de az egyik küldetés a necces bástya +rengeteg hajó. 😛
Az elején mikor a 70 fémet kellett megszerezni, én is bénáztam sokat, de hamar bele lehet rázódni.
Az elején nekem még a Brigek is nehéz falatok voltak, addig szkúnereket támadj be és az se baj, ha "elsüllyesztenek" utána, mert megszerezett cucc nálad marad.
grebber
Legjobb az egészben a hajós rész!

ezt a csicska hajós szarakodást kihagyhaták volna,fejleszteni se lehet ezt a szart mert mindig leküdennek.
grebber
Igen ,bizonyos terület csak akkor lesz elérhetõ ha haladsz elõre!

PhantomAss
nekem ugyan csak virágbolti verzió van még (orosz), de abban benne van az Aveline és a Freedom dlc-is, és mindkettõ játszható.

egy kérdésem lenne:
nagyon sok kincses térképre azt írja hogy nem elérhetõ, ez miért lehet? hiába van térképem, nem enged oda, egy ködszerüség jelenik meg és deszinkronizál.
Tovább kell haladni a fõküldetésekben?

GOOBY, pls

grebber
A PhysX effekt ami legutóbb bekerült a játékba: Füst

Majd 1-2 év és talán én is élvezhetem!

HeadHunter86
Ezzel kicsit elkéstél szerintem 😄 Jópáran toljuk itt már.

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Event van most a multiban?

Everything is true, nothing is permitted.

Shep
Nem, a csajról beszélek. Nem volt benne extra ez igaz de mégis valahogy jobban összeálltak, mint az alap küldetések. A négert csak ha ezt befejeztem akkor nézem meg majd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nem Adéwalé-ra gondolsz? Mert az Aveline DLC-elsõ két küldetésében semmi extra nem volt, a harmadik volt a jópofa.

[merlinw.org]

Shep
Hát nem tudom de szerintem vicces, hogy az Aveline dlc elsõ két küldetése jobb volt számomra, mint az alap játék fõszálának a 80%-a.

HeadHunter86
3 órát toltam eddig. Most kaptam meg a hajót. 60 felszabadított rabszolga. Elsõ városban 24/30 láda és 3/4 szinkronizáció.
A 4. helyet nem értem el, lehet rossz helyen kerestem az átjárót oda, vagy csak késõbb oldja fel a játék.

Szerintem te mással játszol, mert azt a 3 órát nekem ne meséld be. Épp csak kiértem a tengerre, pedig nem nézelõdõk sokat a városban, legrövidebb úton futok A-ból B-be, hogy összeszedjem amit össze kell.

enlightened
Az elsõ küldetés is 5 perc kb, a hajóval elsüllyedsz és csá.

enlightened
Te mivel játszol? AZ egész helyszín bejárható fél óra alatt. Ez egy DLC!!! Nem a teljes játék. Mindent végignyomtam, kipérseltem mindent a 100%-ra 3 óra volt. Én örültem volan a legjobban ha több lett volna. A teljes játékot is 100%-osra toltam.

MerlinW
Kedvenc torrent értékelésem😊

"nagyon jó játék ajánlom mindenkinek cs ak egy anyi lene vele a problémám hogy amikor követni kell a két csávót a kor kelenek azok a csajok cak nincs rá pénzem mit tegyek −"

[merlinw.org]

MerlinW
Hát.. én 3 óra alatt a harmadik küldetésig jutottam és csak 2 helyszínt fedeztem fel😊 Speedrun módban én is végigszaladok rajta 1-2 óra alatt.

[merlinw.org]

grebber
4000ft volt szóval hihetetlenül megérte! ;-)
(ratgabnak is digital delux van)

enlightened
A DLC-t már kitoltam 3 óra volt, annyira nem hosszú sajnos!!! 8 küldi csak és kész. Egy délutáni móka.

Empty
A virágboltiban nem indul meg az úriember a bordélyba. Erre van megoldás?

enlightened
A PS3-as PS4-es tulajok az alapjátékhoz ingyen megkapták az Aveline, így én is. Mivel alapvetõen egy PS Vitas címrõl van szó, így egyértelmû hogy a PS-eseket célozták elsõsorban meg vele.

MerlinW
A virágbolti mentések nem vihetõk át az eredetibe.

[merlinw.org]

Megtudnátok mondani hogy hol tárolja a mentéseket a játék?A másik kérdésem az lenne hogy az orosz nyelvû mentések(nem virágbolti orosz) mennek vajon angol verzióval?Elõre is köszi!
Krisztiam
jó nagy marha 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

AntiHero
Rövid volt nagyon, de az a 3 pálya tetszett nagyon. Fél óra kb az egész.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Benne van, de miután én (is) dobozos játékot vettem (special edition), abban nem volt Aveline, így crack-el játszottam. Aztán majd egyszer úgyis megvásárolható lesz, sõt val'szeg megkapják a Season Pass tulajok ingyen.

DigiDeluxe-ot tudtommal egyedül te vettél a topikban (mondjuk nem is érte meg az árát).

[merlinw.org]

grebber
Mi ez az Aveline téma hogy csak crackel játszható?
Benne van a digital deluxe verzióba!

Benne van de nem is játszható vagy mivan?
(Még nem néztem pcn szóval nem tudom)

<#idiota>
HeadHunter86
Marha jó ez a Freedom Cry. Teljesen különálló térkép, város. Újabb felfedeznivalók. A machete baromi jó. Nagyon keveset játszottam vele, de eddig tetszik nagyon. Még a sztori is jobbnak tûnik 😊

Nem hosszú (3 küldetés), de jó (szubjektív).
PS3 és PS4 exkluzív tartalom, legalábbis az alábbi trailer videó szerint:

Itt pedig a teljes végigjátszás, cirka félórában:
Assassin's Creed 4 - Full Aveline DLC Walkthrough

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

JaSoN HuNTeR
Hosszú és jó?
Nekem kezdetek óta megvan. Ez hozzá járt a sima 4hez?
Mirõl szól?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

dlc
JaSoN HuNTeR
assassin's creed 4 aveline ez mi ez?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
10+ órát biztos. Külön sztori úgyhogy bármikor játszhatsz vele.

[merlinw.org]

Empty
Én már töröltem a játékot! Nos ha újrarakom akkor is játszhatok a DLC-vel? Mekkora játékidõt ölel föl kb.?

HeadHunter86
Nekem már csak 5% maradt az alapjátékból. Utolsó szekvencia. Aztán belevágom magam én is.
Remélem pörgõsebb mint az alap, és kevesebb a kövesd ezt azt.
Kicsit túl egyszerûek lettek a missziók.

AntiHero
Na majd ha kipörgetted a DLC várom a véleményed róla 😊

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Aveline PC-n is van, igaz egyelõre csak crack-el lehet elõvarázsolni. Az a 60 perc inkább 30, egyébként egynek elmegy.

[merlinw.org]

AntiHero
Hát én most szereztem be a játékot igaz PS4-re. Még várok a dlc-vel. Na meg PS4-re van "60 perc" extra tartalom pluszba (Aveline dlc).<#miaz>

MerlinW
Ja én is annyiért vettem. Nem óócsóó.

[merlinw.org]

AntiHero
Seasson pass meg csak 6 ezer forint lehet azt kellene megvenni 😊