Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Nem tudom hogy a gépemmel van-e a baj, vagy a játékkal (gépem: AMD FX 6300 3,5 Ghz, 8 Giga ddr3 ram, R9 270X 2 GB vga, 1 terra vinyó) ha mindent maxra rakok lassan fut a játék. Ha kiveszem az élsimítást, akkor élvezhetõ de néhol belassul eléggé. A Battlefield 4 ULTRAN tükörsimán ment és a gépigénye jóval nagyobb. Szerintetek mi lehet a probléma ?

MerlinW
... a stáblistát <#nyes>

[merlinw.org]

Igen,ott folytathatod,ahol abbahagytad.
Ugye! Nem pont a matrózdalokra gondolok (vagy rakhattak volna bele 2-3 újat), de amiket az ültetvényeken is énekeltek.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Azt én is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oké, de ha átugrom visszarak a játékba vagy nem?
MerlinW
Ajánlom, hogy legyen még tartalmas DLC, ha már 20€ volt a Season Pass😊

[merlinw.org]

LOL.Ennek a játéknak van hangulata.DD Elhagyom a hajót,akkor kiabálnak utánam,ha meg visszamegyek akkor éljeneznek a legények

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem is tetszett, viszont hiányoltam a hajón az éneklést! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Na Adewale dlc-je egész jól összerakott kis anyag lett, hosszra is rendben volt. Várható még story DLC a játékhoz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Át lehet ugrani a stáblistát,már nem emlékszem melyik gombot kell megnyomni,de még az elején kiírja.
Igen.
Én most toltam végig a Freedom Cry-t 100%-ra. Mintha most hosszabb lett volna a lista! :Ð

Nem bírtam végigvárni a stáblistát.
Utána visszarak bennünket a játék a világba, lehet még folytatni?
grebber
VGA mellé a kulcsok eddig is ennyiért mentek 4-5K

Next PC upgrade: 2022

Itt feleannyiba kerül a játék:

http://cdkulcsok.info/index.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Szerintem úgy sem megoldható, lévén Uplay account-hoz van kötve a mentés. Az eredeti játék mentései a program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/443 -ban vannak.

[merlinw.org]

Rosszul fogalmaztam nekem sajnos eredeti orosz van amit kulcsvásárolós oldalról vettem(bár mikor megrendeltem multi-language-nek volt írva) és nemrég szereztem egy angolt és nem sok kedvem lenne újrakezdeni a játékot.
Androidos aplikációt már láttam róla.
grebber
De van hozzá mobil app 😄

Interaktív térkép nincs valahol? Játékon kivül?

12 százaléknál tartok.Havanna tiszta,most Nassauban vagyok a fõküldetésnél

Füst...
Háát, ez remek! :/
Én a hajóm ágyúzásának a füstjét is utálom, mert zavar a célzásban! :Ð

Meg tudod néznni a térképen. Pontokkal jelzi az erõd tetjén, hogy milyen nehézségû az erõd.

egy erõdöt már elfoglaltam én is,bár nem tudom milyen fokozaton 😛
grebber
Én úgy fejeztem be a story-t hogy nem voltam fullos.
Keresgélni fejleszteni csak most fogok.
Aztán kezdhetem elölrõl mert a nyomorék ubisoft nem képes a saját rendszerébe belenyúlni és nem adja vissza az acsikat.

Nálam erõdbõl már csak 3 van hátra és a fõszálat illetõen még mindig csak az 5. szekvenciában járok.
Elõször a könnyû és közepes nehézségû erõdöket foglald el, a nehezeket hagyd a végére. Bár én már egy nehéz kategóriájú erõdöt is elfoglaltam.
már hármas szintû a páncélzat és elég sokat költöttem a hajóra,de az egyik küldetés a necces bástya +rengeteg hajó. 😛
Az elején mikor a 70 fémet kellett megszerezni, én is bénáztam sokat, de hamar bele lehet rázódni.
Az elején nekem még a Brigek is nehéz falatok voltak, addig szkúnereket támadj be és az se baj, ha "elsüllyesztenek" utána, mert megszerezett cucc nálad marad.
grebber
Legjobb az egészben a hajós rész!

ezt a csicska hajós szarakodást kihagyhaták volna,fejleszteni se lehet ezt a szart mert mindig leküdennek.
grebber
Igen ,bizonyos terület csak akkor lesz elérhetõ ha haladsz elõre!

PhantomAss
nekem ugyan csak virágbolti verzió van még (orosz), de abban benne van az Aveline és a Freedom dlc-is, és mindkettõ játszható.

egy kérdésem lenne:
nagyon sok kincses térképre azt írja hogy nem elérhetõ, ez miért lehet? hiába van térképem, nem enged oda, egy ködszerüség jelenik meg és deszinkronizál.
Tovább kell haladni a fõküldetésekben?

GOOBY, pls

grebber
A PhysX effekt ami legutóbb bekerült a játékba: Füst

Majd 1-2 év és talán én is élvezhetem!

HeadHunter86
Ezzel kicsit elkéstél szerintem 😄 Jópáran toljuk itt már.

Shep

Event van most a multiban?

Everything is true, nothing is permitted.

Shep
Nem, a csajról beszélek. Nem volt benne extra ez igaz de mégis valahogy jobban összeálltak, mint az alap küldetések. A négert csak ha ezt befejeztem akkor nézem meg majd.

MerlinW
Nem Adéwalé-ra gondolsz? Mert az Aveline DLC-elsõ két küldetésében semmi extra nem volt, a harmadik volt a jópofa.

[merlinw.org]

Shep
Hát nem tudom de szerintem vicces, hogy az Aveline dlc elsõ két küldetése jobb volt számomra, mint az alap játék fõszálának a 80%-a.

HeadHunter86
3 órát toltam eddig. Most kaptam meg a hajót. 60 felszabadított rabszolga. Elsõ városban 24/30 láda és 3/4 szinkronizáció.
A 4. helyet nem értem el, lehet rossz helyen kerestem az átjárót oda, vagy csak késõbb oldja fel a játék.

Szerintem te mással játszol, mert azt a 3 órát nekem ne meséld be. Épp csak kiértem a tengerre, pedig nem nézelõdõk sokat a városban, legrövidebb úton futok A-ból B-be, hogy összeszedjem amit össze kell.

enlightened
Az elsõ küldetés is 5 perc kb, a hajóval elsüllyedsz és csá.

enlightened
Te mivel játszol? AZ egész helyszín bejárható fél óra alatt. Ez egy DLC!!! Nem a teljes játék. Mindent végignyomtam, kipérseltem mindent a 100%-ra 3 óra volt. Én örültem volan a legjobban ha több lett volna. A teljes játékot is 100%-osra toltam.

MerlinW
Kedvenc torrent értékelésem😊

"nagyon jó játék ajánlom mindenkinek cs ak egy anyi lene vele a problémám hogy amikor követni kell a két csávót a kor kelenek azok a csajok cak nincs rá pénzem mit tegyek −"

[merlinw.org]

MerlinW
Hát.. én 3 óra alatt a harmadik küldetésig jutottam és csak 2 helyszínt fedeztem fel😊 Speedrun módban én is végigszaladok rajta 1-2 óra alatt.

[merlinw.org]

grebber
4000ft volt szóval hihetetlenül megérte! ;-)
(ratgabnak is digital delux van)

enlightened
A DLC-t már kitoltam 3 óra volt, annyira nem hosszú sajnos!!! 8 küldi csak és kész. Egy délutáni móka.

Empty
A virágboltiban nem indul meg az úriember a bordélyba. Erre van megoldás?

enlightened
A PS3-as PS4-es tulajok az alapjátékhoz ingyen megkapták az Aveline, így én is. Mivel alapvetõen egy PS Vitas címrõl van szó, így egyértelmû hogy a PS-eseket célozták elsõsorban meg vele.

MerlinW
A virágbolti mentések nem vihetõk át az eredetibe.

[merlinw.org]

Megtudnátok mondani hogy hol tárolja a mentéseket a játék?A másik kérdésem az lenne hogy az orosz nyelvû mentések(nem virágbolti orosz) mennek vajon angol verzióval?Elõre is köszi!