3496
-
cRusa1deR #2935 Öklelés skill a Csókához csak mind a négy legendás hajó legyőzése után jár.
Egyébként Havanna és a Görbe sziget volt. :) -
Gary #2934 A megosztás igen, de csak fehér bálnára! + Királyi kincses flottára!
Prof William:
Legendás hajóknál, ha teljes a Csóka fejlesztése, akkor a HMS Prince (délkelet), csak pofozkodás. Max. a 2/3-át rombolja le a Csóka "életerejének", ha egymás mellé álltok és lövitek egymást.
Dama Negra kicsit nehezebb, ám...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...nem tudom, hogy csak a két legendás fregatt legyőzése után kapod-e meg az infót vagy a lehetőséget, hogy rohamozz a hajóval (kontrolleren: LT + dupla A), de elég jól ki lehet térni és/vagy ökleleni a hajókat. Billentyűzetnél az a gomb nyomva tartva, amivel célzol és csak akkor megy, ha előre (láncos golyók) nézel, majd a hajó vitorla föl gomb kétszer. Alapból a jobb egér + duplán a W.
Én is kaptam ma két szigetet, plusz ládákat. Havanna és Macska sziget (ha jól emléxem). Most nézem... -
#2933 Állatra is megy? -
TomStorm #2932 Ja nekem néha ad térképet mondjuk ma 2 is volt -
#2931 térképet? nekem eddig csak tárgyakat adott. azokat meg a házadban találod.
btw van értelme többször ugyanarra az útra hajót küldeni a pénzen kívül? gondolom tárgyat mindegyik csak egyszer ad. -
#2930 Taps nem jár érte.. xD De teljesíted a "Nyiss meg minden útvonalat a flottában" kihívást. A menüben talán az Abstergo kihívások menüpontban található egy csomó kihívás. Közösségi ládának csak a helyét tudod megosztani a térképen a barátaid között, ha rátalálsz egy ilyen ládára. -
#2929 Most beadta az utolsó várost is, végig még nem mentem rajta kiváncsi leszek lesz-e vmi taps legalább. Az egymás gyorsítása jópofa meg a kisérgetés is. Talán a flowerpack az amiért megéri meg a tisztiruha.
Közösségi ládát hogy kell létrehozni vagy mi az... -
TomStorm #2928 Kincsestérképet is szokott adni meg tárgyakat(ezek mondjuk fogalmam sincs hol vannak meg mire jók,térkép az ok).Pénzt ahogy írtad adja dögivel meg valahogy a sztoriból indult ki az egész aztán..:) -
#2927 Érdekes ez a Season Pass, (3 napja megvan ) ma sírt az AC hogy van hozzá update, erre adott egy csomó speckó ládát meg két szigetet. :o -
tom2004 #2926 Már megtaláltam:)
-
tom2004 #2925 A saját szigetemen (845,468 Great Igauna) nem találom a térképhez vezető utat, tudna valaki segíteni? -
#2924 Elit cuccokkal nem nagy kihívás lenyomni őket. Mozsár, hajótest, ágyúgolyó már sok is ellenük. A délkeleti a legkönnyebb egyébként. -
#2923 http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Legendary_Ships
a dél-keleti legendaryt pár napja nyomtam le elsőnek, párszor meghaltam mire sikerült, de meglett. elite fejlesztések nélkül voltam a lehetséges maxon. -
#2922 Maximumra vagy fejlesztve? Ha igen, akkor türelemjáték. Mindig próbálj távolabb és elé kerülni, játssz a sebességeddel, forgolódj. Mozsártámadások elől térj ki, lassíts vagy gyorsul / fordulj. Használd a hordóidat, hogy elfordítsd/lassítsd az ellenfelet. A hordók nagy taktikai játékosok:) -
Prof William #2921 A Legendary Ship -ek elle nvan valami jó taktika? Én először távolról próbálom megszórni őket mozsárral, majd igyekszek minél kisebb támadási felületet nyújtani nekik és hátiulról valamint elölről támadni őket hoyg ne tudjanak nagyon visszalőni.
De ha sikerül felém fordítaniuk az ütegsoraikat akkor általában vége dalnak mert durván lesebeznek. Eddig még nem sikerült egyet se lenyomni.Van köztük erősségi sorrend vagy mindegyik hasonló erősségű?
Ágyú-Mozsár-Forgólöveg maxon, hajótest meg utolsó előtti állapotban. -
#2920 Az interneten van fenn. -
rosco111 #2919 Hello!
Magyar nyelven hol lehet letölteni ezt a játékot? (torrentre gondoltam) -
Baxo #2918 Köszi ;) -
#2917 Nekem sem jött az össze, ezért ugráltam az ellenfél nyakába, egyszer csak összejött :D -
Aragorn831109 #2916 Nálam ez nem vált be. De annak örülök, ha van más megoldása is. -
#2915 nem kell semmilyen ellenség, felmászol, aztán nyomod a shiftet, mikor látod jobb felül a space jelénél, hogy átváltott jump-ra, egyszer megnyomod és kész. -
#2914 hát igen, nekem is így sikerült, kábé 15. próbálkozásra.. -
Aragorn831109 #2913 -
Aragorn831109 #2912 Kingstonban már cselesek az animus darabok. Ott rendesen meg kell küzdeni érte. Kell a kéményhez ellenséget is szerezned. Miközben őket betámadod, kell elrugaszkodni a kéményről az animus darabért. Máshogy nem lehet megszerezni. -
Baxo #2911 Így is próbáltam, de nem akarja. Neked így sikerült? Így is magasabban van.. :S -
#2910 Nincs vége ahogy az előző részekben sem volt. Mármint akkor van vége, ha felfedezted az összes város. Aztán folytathatod amíg akarod, amíg kell a pénz. -
#2909 Ennek a flottásdinak mi az értelme egyébként?
Vége lesz valaha? Mert lassan mindenből a maximumon kezdek lenni, a drágakő már 9999-nél kiakadt - igazából ha összeszámolom mennyi lenne abból már egész Európát megvehetné ez a nyomorult kalóz. -
#2908 shift + space. -
Baxo #2907 Hali! Kingstonban egy töredéket nem tudok sehogyan felvenni. Térkép bal oldalán lévő kastély tetején egy kéményen van. Ha felmegyek a kéményre akkor nem tudok felállni csak guggolni tudok. Ahogy nézem rá nem tudok ugrani mert az a legmagasabb pont. help
-
#2906 Kicsit meglepődtem, hogy le kell neki szednie még ~4GB-ot - gondolom a plusz sztorit nem rakták bele alapból - így mindenestől a játék 27009 MB. -
#2905 Ja ezen gondolkodom. Asszem berántom aztán meglátom. -
#2904 Season Pass van 3000-4000HuF-ért is már. Az meg annyira nem vészes. -
#2903 Szerintem nem érik meg az árukat. Az összes DLC-t meg akartam venni hozzá még amikor megjelent, de örülök hogy végül a netes verzió mellett döntöttem. Én több mindenre számítottam... Például láttam a Black Island trailer-t és mondták közben, hogy hajózz a legendás Fekete hajóval, na mondom akkor megnézem milyen is, erre csak egy szaros fekete vitorlát adtak, egy szar kardot(aminél alapból van sokkal jobb), meg ruhát. A Sacrifice Island , Hidden mystery ugyanez. Adewale története viszont más tészta, csillagos 5-ös lett, bár nem tom mennyibe kerül:)
Ezek persze csak személyes vélemények:) -
#2902 A DLC-kre mennyire érdemes beruházni? -
#2901 hátha én is több szerencsével járok, meg a fleet missionöknél is jól jön a segítség, szóval felvehetne, aki esetleg szintén most tolja.
R4tB4G az uplayes nickem, hajrá! :) -
Gary #2900 Háát, ha ez így lenne, akkor én bálnatengeren hajóznék :Ð
Elég sok ismerősöm van, főleg a korábbi részek multis játékosai. Persze, nem mindegyikük játszik az AC4-gyel, de ettől függetlenül akadnak jó páran, a fórumról is.
Mégis, bálnát adott már rengeteget, konvojt csak módjával, de ládát nem (na, 1-et).
Ezért is örültem meg a #2898-nak, mert kell a 100%-hoz. Rohantam is cRusa1deR ládáját felkutatni, de nekem nem jelent meg. :(
Pedig, ez lenne a lényege, hogy ha megtalálod, akkor az a barátoknál is megjelenik a térképen. Vagy én értelmezem ezt rosszul! :Ð -
#2899 kb 2 napja merültem bele a játékba igazán, most olvastam erről a social treasure-ös dologról is, meg bálnák, konvojok, stb...
eddig nem hiszem, hogy eggyel is találkoztam volna. tényleg csak akkor jelennek meg, ha dugig van a friendlist? -
cRusa1deR #2898 Közösségi láda a Kajmán-szoros-on a kilátópontnál. Elérhető még 4 és fél óráig. -
bamadio #2897 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek az egyik problémám megoldásában. Megvettem az AC4-et, telepítés után indítom a multiplayert az uplayen keresztül, majd a beállításokban leveszem a grafikát minimumra (sajnos nem naprakész a PC-m). A problémám ott kezdődik, mikor kilépek a játékból és vissza, a beállított grafika visszaugrik az alap beállításokra (próbaképp átállítottam az irányítást is, az se marad meg).
Próbáltam már rendszergazdaként futtatni az uplayt, az multi exe fájlt, de eredménytelenül.
Van valami ötletetek hogy tudnám orvosolni a problémámat?
Válaszotokat köszönöm előre!
Ádám
[ui.: ha valaki még multizna, vegyen fel spannak: UndorGround] -
#2896 Szerintem attól még hogy az uplay-t újraraktad a mentéseknek meg kell maradnia.
Itt nézelődj:
program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/xxx -> ez egy háromjegyű szám