Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én épp éjjel kezdtem újra a 2.részt,immár magyarul,tervem kimaxolni a trilógiát,már az initiates miatt is
OFF:
Mellékinfó a Rev.-höz kapcsolódva: Konstantinápoly Budapesten
Oh, ha a Galata torony is meglett volna! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Kard, és öltözék is van, meg a Csókához is cuccok (vitorla, kormány, orrdísz), amit csak így lehet megszerezni.
Én most csak az Initiates új küldetései miatt indítottam el.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kapitányi keréklakatos pisztolyok a jutalom!
Közösségi kihívás a single play-ben!
2014.02.05-ig ki kell fosztani 100000 raktárat! Eddig 54% már megvan!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy hete, hogy végigvittem a 4. rész fõsztoriját és egyben azt is elmondanám, h. elsõ Ac játék amit végig tudtam vinni, úgy, hogy nem untam meg, mert végig érdekes volt a story. Egész tök hangulatos. Valahogy párhuzamba az abstergós jelenkoros téma nem érdekelt, de hogy most végigtoltam, elhatároztam, hogy végigfutok az elõzõ részek fõküldetésein, hogy úgy egészben tisztában legyek az ac történettel. Szerintem az ubi ezzel a résszel sok új rajongót szerezhetett és megszeretethette az emberekkel a sorozatot. Velem is ezt tették :-) általában 1 évben egyszer veszek AAA címet és eddig ez a cod volt, de a Ghostal elvesztettek egy rajongót a személyemmel. Elgondolkodtató, h. Acre térjek át mostantól.. persze az is benne van, h. Elõzõ részek kijátszása után, megunom az egészet. :-) elsõ részt átugrottam, mert zavart, h. nincs felirat és nem értettem a sztorit, így azt neten elolvastam és egyben most a 2 résznél tartok, amirõl azt kell mondjam még jobbnak is tûnik, mint a 4. Rész. De szerintem mindegyiknek meg lesz a maga varázsa, erõssége stb.. nem akarok itt offolni, lényeg, h. Zsir ez a ac gém így allin :-)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
[merlinw.org]
vagy megint szaraxik az ubi?
Segítség kellene .... szükségem lenne egy 30-35%-os játékmentésre.
Ha lenne valakinek egy ilyen akkor megköszönném ha jelezné felém és megkaphatnám
... az is elég ha ötletet adtok honnan tudnék szerválni egyet.
Sajna újra kellett telepítenem a gépet de a játékállás-mentést már nem tudtam megmenteni ... jó lenne nem kéne nulláról újrakezdeni a játékot.
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Régebben említették hogy a Freedom Cryban lesz utalás a következõ részre hogy hol fog játszódni.Itt említettek Japánt, viktoriánus Angliát, francia forradalmat meg Egyiptomot.Valaki futott bele ezekre történõ utalásab?
Azonban ha jó a sztori lehet bevállalom. Na meg milyen hosszú a DLC?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This error message may occur on 64 bit operating systems when the Microsoft Visual C++ Redistributable Package is not properly configured.
1. Replace these files. mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll
They can be found at http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id...
Please save these files to any location on your PC;
2. Please reboot your computer in Safe Mode
- Restart the computer;
- Press the "F8" key (several times before Microsoft Windows begins to load; you need to press "F8" until you will be displayed a text menu;
- Select "SAFE MODE";
Note: for Windows 8, you can hold the Shift key while going to Power Off and clicking on Restart option
3. Access C:WindowsSystem32;
4. Locate the 5 files you have downloaded and extracted;
5. Next, copy all those files to C:WindowsSystem32 replacing the current ones;
6. Reboot in normal mode
Vagy telepítsd újra a Microsoft Visual C++ Redistributable Package-t. Hátha...
Mi lett az expediciós hajóval (Vautour)? Elhajózott ...
Everything is true, nothing is permitted.
Nem tudom, de engem pár perc alatt olyan szinten tud fölbosszantani a multi, hogy inkább hagyom a fenébe.
Végigtolta már valaki?
a belsõ nézet is irritált, jobb szeretem a külsõ nézetes megoldásokat..
az új "hackelési" megoldás elsõre tetszett, sokadikra már unalmas volt, de legalább az információ-morzsák érdekesek voltak a számomra, így legalább némi jó dolog is volt a "jelenben"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sokszor éreztem bár lenne benne inkább pár tengeriszörny - kraken és társai - mint megint valami nagybajuszos kergetõzés.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Per Aspera Ad Inferi.
Az elsõ pillanattól kezdve nem értem minek ez bele.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo