Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem nehéz. Egyébként pont a játék vége utáni mászkáláshoz való.

[merlinw.org]

Animefox
nehéz összeszedni õket? De így a játék legvégén nem látom sok értelmét, elég volt a templomos kulcsokkal bohóckodni...

Ha mindet össszegyûjtötted, akkor Tulumban kapsz érte egy maja ruhát, ami golyóálló.
Animefox
A mayan key stone mire való?

sziasztok!
tudnátok segiteni abba hogy két napja játszottam még a játékkal most meg ezt irja ki APPCRASH ezt mitöl lehet?
Sziasztok!
Eredetibe van meg a játék pc-én és az a gondom, hogy néha lefagy. Mért van ez? Valami ilyesmit ír ki mikor le fagy: AC4 helyes mûkõdése miatt megszakadt: Ati hd7950 3Gb videó kártyám van. Frissítenem kellene valamit?
Elõre is köszönöm a választ!
Hali!

Kis help kellene.
Asszem kibabráltam magammal, de nem tudom, hogyan javítsam anélkül, hogy uninstall legyen a vége.
Tegnapelött feltelepítettem egy kormányt a gépemre.
Ami átírta az AC4.ini fájt is. hogy miért ? Ne kérdezzétek, csak ezt találtam :

"Assassin4.ini"

...

UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0

SelectedInput=Logitech Formula Force RX
HighProfileToggle=0

VendorID=1
ProductID=1

Button1=57
Button2=256
...

stb, stb.

SelectedInput helyén elvileg KeyboardMouse2 kellene hogy legyen.

Átírom, semmi.
A kérdés.
Nem tudom valahogy megúszni, hogy a hogy a kormányt telepítését lekaparjam a géprõl ?
A játékban "A" meg "B" gombok vannak a képernyõn.
Mi a fenének írja ezt át ennyire az irányítást ?
Ja, és a kormány nincs rá dugva a gépre. Csak a telepítõ szoftver van rajta, de azt is kikapcsoltam már, de semmi ...

Köszi elõre is a segítséget.

Ave.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

MerlinW
Semmi. Idõt spórolsz.

[merlinw.org]

Van annak valami elõnye, hogy ha a zsákmányt a kikötõben adom el és nem a hajó kabinján keresztül? Több pénzt kapok úgy érte?
csessze meg. Majd kérlek töröljétek ezt és az elõzõ két posztomat. Nem akarja az fórum az igazságot... 😞

Na szóval itt vannak a matróz nóták:
http://youtu.be/bx5uegVP-78
Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. <#nyes>
Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. <#nyes>

nagykispeter
Szinte nekem is ugyanez a gépem,igaz símán fut a játék viszont mikor kilépek a játékból akkor iszonyat belassul a gépem.Egy síma leállítás is eltart vagy 5 percig,ha egyáltalán reagál a leállításra vagy reset gombbal tudok csak életet lehelni a gépbe!Eredeti a játék,valakinek van e hasonló gondja vele,vagy milyen megoldás van erre?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Simán tûz, célzás nélkül.

[merlinw.org]

Animefox
Heavy Shootot hogy kell lõni? 360 kontrollerrel játszok....

bajgunar
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383863
Hirtelen itt. De több fúrumon is hurrognak win8.1-re, h nagyon sweetfx ellenes. Nem szereti. 😞 Csodás. Skyrim-ot még fel se tettem. De így? ki se próbálom, azthiszem. 😞
bajgunar
Mindegy mit rakok fel.
Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory2) nem található a DLL-ben (C:windowssystem32d3d11.dll)
MerlinW
Telepíts DirectX 9-et.

[merlinw.org]

bajgunar
Kénytelen lettem frissíteni Win 8.1-re <#idiota>
Most komolyan nem megy a SweetFx Win 8.1 alatt???
Valakinek megy, vagy win 8.1-en tolja? Megírhatná, hogy hogy indította el.
Vagy én vagyok béna? <#conf>
SweetFx win 8.1 Beta sem megy.
MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

magyar lett a dlc is?
grebber
Újra raktam a game-et és sehol semmi mentés.
Esetleg valami tipp hogy a mentéseket amit állítólag felhõben tárol azt hogy lehet elõcsalni?

Next PC upgrade: 2022

Csak nálam annyit kérdez ott hogy váltson-e webes böngészõre...

Igen, csak nem az alapjáték menüpontjában, hanem tõle jobbra :Ð

Itiner:

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Még egy olyan kérdésem van hogy felraktam a 1.03 patch-et + Freedom Cry-t és nem érzékeli a játékban h fenn lenne. Vagy esetleg új játékot kell kezdeni?

MerlinW
Maradjunk annyiban hogy mûködik. Készíts egy másolatot a játék könyvtáráról.

[merlinw.org]

Olyasmit kérdeznék hogy eredeti játékra, érdemes-e a tört dlc-ket felrakni?

MerlinW
Elvileg nem kell.

[merlinw.org]

grebber
De ha felhõbe van ez nem kell nekem igaz?

Mert nem akarom HDD-ket bekötni SSD mellé mert azok ölték meg a gépem azok miatt let mocsok lassú.
Inkább egyszerre csak 1-2 game lesz fent azt csókolom!

MerlinW
Igen, de a #2800-ban leírtam hol vannak offline.

[merlinw.org]

grebber
A mentések csontra felhõben vannak? Mert bedurrantottam SSD-t az új rendszerrel és felraknám csak a mentés érdekel!

Sziasztok. Nem tudom hogy a gépemmel van-e a baj, vagy a játékkal (gépem: AMD FX 6300 3,5 Ghz, 8 Giga ddr3 ram, R9 270X 2 GB vga, 1 terra vinyó) ha mindent maxra rakok lassan fut a játék. Ha kiveszem az élsimítást, akkor élvezhetõ de néhol belassul eléggé. A Battlefield 4 ULTRAN tükörsimán ment és a gépigénye jóval nagyobb. Szerintetek mi lehet a probléma ?

MerlinW
... a stáblistát <#nyes>

[merlinw.org]

Igen,ott folytathatod,ahol abbahagytad.
Ugye! Nem pont a matrózdalokra gondolok (vagy rakhattak volna bele 2-3 újat), de amiket az ültetvényeken is énekeltek.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Azt én is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oké, de ha átugrom visszarak a játékba vagy nem?
MerlinW
Ajánlom, hogy legyen még tartalmas DLC, ha már 20€ volt a Season Pass😊

[merlinw.org]

LOL.Ennek a játéknak van hangulata.DD Elhagyom a hajót,akkor kiabálnak utánam,ha meg visszamegyek akkor éljeneznek a legények

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem is tetszett, viszont hiányoltam a hajón az éneklést! :Ð

Shep
Na Adewale dlc-je egész jól összerakott kis anyag lett, hosszra is rendben volt. Várható még story DLC a játékhoz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Át lehet ugrani a stáblistát,már nem emlékszem melyik gombot kell megnyomni,de még az elején kiírja.
Igen.
Én most toltam végig a Freedom Cry-t 100%-ra. Mintha most hosszabb lett volna a lista! :Ð

Nem bírtam végigvárni a stáblistát.
Utána visszarak bennünket a játék a világba, lehet még folytatni?
grebber
VGA mellé a kulcsok eddig is ennyiért mentek 4-5K

Itt feleannyiba kerül a játék:

http://cdkulcsok.info/index.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Szerintem úgy sem megoldható, lévén Uplay account-hoz van kötve a mentés. Az eredeti játék mentései a program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/443 -ban vannak.

[merlinw.org]

Rosszul fogalmaztam nekem sajnos eredeti orosz van amit kulcsvásárolós oldalról vettem(bár mikor megrendeltem multi-language-nek volt írva) és nemrég szereztem egy angolt és nem sok kedvem lenne újrakezdeni a játékot.
Androidos aplikációt már láttam róla.
grebber
De van hozzá mobil app 😄