Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok segiteni abba hogy két napja játszottam még a játékkal most meg ezt irja ki APPCRASH ezt mitöl lehet?
Eredetibe van meg a játék pc-én és az a gondom, hogy néha lefagy. Mért van ez? Valami ilyesmit ír ki mikor le fagy: AC4 helyes mûkõdése miatt megszakadt: Ati hd7950 3Gb videó kártyám van. Frissítenem kellene valamit?
Elõre is köszönöm a választ!
Kis help kellene.
Asszem kibabráltam magammal, de nem tudom, hogyan javítsam anélkül, hogy uninstall legyen a vége.
Tegnapelött feltelepítettem egy kormányt a gépemre.
Ami átírta az AC4.ini fájt is. hogy miért ? Ne kérdezzétek, csak ezt találtam :
"Assassin4.ini"
...
UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0
SelectedInput=Logitech Formula Force RX
HighProfileToggle=0
VendorID=1
ProductID=1
Button1=57
Button2=256
...
stb, stb.
SelectedInput helyén elvileg KeyboardMouse2 kellene hogy legyen.
Átírom, semmi.
A kérdés.
Nem tudom valahogy megúszni, hogy a hogy a kormányt telepítését lekaparjam a géprõl ?
A játékban "A" meg "B" gombok vannak a képernyõn.
Mi a fenének írja ezt át ennyire az irányítást ?
Ja, és a kormány nincs rá dugva a gépre. Csak a telepítõ szoftver van rajta, de azt is kikapcsoltam már, de semmi ...
Köszi elõre is a segítséget.
Ave.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Na szóval itt vannak a matróz nóták:
http://youtu.be/bx5uegVP-78
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hirtelen itt. De több fúrumon is hurrognak win8.1-re, h nagyon sweetfx ellenes. Nem szereti. 😞 Csodás. Skyrim-ot még fel se tettem. De így? ki se próbálom, azthiszem. 😞
Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory2) nem található a DLL-ben (C:windowssystem32d3d11.dll)
Most komolyan nem megy a SweetFx Win 8.1 alatt???
Valakinek megy, vagy win 8.1-en tolja? Megírhatná, hogy hogy indította el.
Vagy én vagyok béna? <#conf>#conf>
SweetFx win 8.1 Beta sem megy.
Esetleg valami tipp hogy a mentéseket amit állítólag felhõben tárol azt hogy lehet elõcsalni?
Next PC upgrade: 2022
Itiner:
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mert nem akarom HDD-ket bekötni SSD mellé mert azok ölték meg a gépem azok miatt let mocsok lassú.
Inkább egyszerre csak 1-2 game lesz fent azt csókolom!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én most toltam végig a Freedom Cry-t 100%-ra. Mintha most hosszabb lett volna a lista! :Ð
Utána visszarak bennünket a játék a világba, lehet még folytatni?
http://cdkulcsok.info/index.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]