3496
13460980771376987028.jpg
  • johny85
    akkor kb a felénél tartok.
  • MerlinW
    Nyomsz egy Esc-et és megnézed:) 1 szekvencia van és 8-10 memory ha jól emlékszem.
  • johny85
    Freedom Cry-ba hány szekvencia van?
    Végigtolta már valaki?
  • Shiwo
    az engem is zavart, kicsit olyan volt, mint a GTA3 "szűkszavú" főhőse.. érdekesebb volt Desmond sztoriját látni és hallani (!), mint erőltetni, hogy "én vagyok a jövőbeli szereplő", ezért se arcom, se hangom.. és persze semmi tükröződő cucc nincs a jövőben.. bah..

a belső nézet is irritált, jobb szeretem a külső nézetes megoldásokat..

az új "hackelési" megoldás elsőre tetszett, sokadikra már unalmas volt, de legalább az információ-morzsák érdekesek voltak a számomra, így legalább némi jó dolog is volt a "jelenben"
  • tomsolo
    Nincs alapom véleményezni, de itt a négyben végig gáz volt ez a vonal - sőt a templomos vs assassin vonal is (same idiots :P) borzasztó erőltetett. Talán az egyik hangfelvétel volt érdekes (az is inkább a hosszúsága miatt) ahol elgondolkodtam egy kicsit, de az már az elején nyilvánvaló volt hogy se füle se farka nem lesz az egésznek pl. a Jövendőmondó összes dialógusa egy borzasztóság.

Sokszor éreztem bár lenne benne inkább pár tengeriszörny - kraken és társai - mint megint valami nagybajuszos kergetőzés.
  • MerlinW
    Én speciel a Revelation óta minden résszel elsősorban az Abstergo szál miatt játszom, mert engem a keretsztori érdekel. Ha nem lenne akkor sem a harmadik, sem a negyedik résszel nem játszottam volna, hiszen sem az amcsi szabadságharc sem a kalóz téma sem érdekel. Én meg voltam elégedve a 4 Abstergo szálával is, szórakoztató volt számomra és baromi jó sztorik kerültek bele ezzel tágítva a valódi AC univerzumot. Egyedül ez a saját szemszög dolog volt keserű, hiányzott egy Desmond minőségű karakter, de hát ez van.
  • ratgab
    Az baráti ár.
  • RatBaG #2968
    no shit :P
  • tomsolo
    animusra gondol :)
  • RatBaG #2966
    hiába játszottam végig az összes részt 100%-ra, egyiptomi történetszállal mégse találkoztam...
  • hapi
    3 embert is tudok aki csak az anubis miatt nem játszik vele és majdnem én lettem a 4.
    Az első pillanattól kezdve nem értem minek ez bele.
  • tomsolo
    Én elkezdtem, a négerrel kapsz egy új sztorit, érdekes fegyverek + térkép. De greenmangamingen 7.5 euró csak (kuponnal).
  • Morfi
    3000-4000 reál meg persze elit fejlesztéseket ad.
  • Prof William
    Kincseket megéri keresni kincsestérképpel? Mekkora összegű kincseket lehet így találni?
  • RatBaG #2961
    megvettem már valaki a freedom cryt?
    "Over 3 hours of new single-player gameplay!"
    ér ez valójában 10 eurót?
  • MerlinW
    Mindig saját fejlesztésű motorja volt a játéknak. AC3-hoz írták újra szinte 0-ról.
  • tomsolo
    Én is lassan így állok, ránéztem a multiplayerre is hát nem mondom, hogy beindultam tőle, inkább elkezdtem a Freedom Cry-t.

Az eddigi AC-ket mind kihagytam (1-2-t próbáltam csak) szóval nem feltétlen mérvadó a véleményem, de:

1. az egész Animus project egy idiótaság. Értem én, hogy de hát így minden szart - történelmi eseményt - el lehet majd adni vele, de mocskosul illúzió romboló volt vissza csöppeni a jelenbe(jövőbe) ráadásul annyira erőltetett ez az egész ottani sztori, hogy szörnyű.

2. Az IP nevében szereplő ASSASSIN felirat egy szégyen, szinte semmi olyat sem kell csinálni amit egy igazi orgyilkos csinálna, ráadásul jó sok időnek kell eltelni míg végre igazi orgyilkos fegyvereket találunk. A lopakodás mint olyan nem létezik a játékban leszámítva, hogy el "lehet" bújni bizonyos helyekre, bár erre nagyon ritkán van szükség.

3. Az irányítás és a kamerakezelés egy fájdalom volt végig, különösen csáklyázás közben anyáztam sokat mikor az árbocok tetején rohangáltam - ami pedig rendkívül nagy élmény lett. Ami nagyon horror lett az a vízalatti roncskutatás örültem, hogy vége lett mindnek.

4. Igazából a játék stílusokra bontva szinte sehol sem nyújt kiemelkedőt - sőt néhol az alattit, de olyan sok dolog van benne, hogy ellehet vele lenni.

Ami nagyon jó lett az a hajózás - a tenger gyönyörű - és főleg a hajós harcokat élveztem a legjobban. A grafika is rendben volt, sztem ez valami tovább fejlesztett Dunnia2 motor, bár néhány dolog mintha kopipészt jött volna át az FC3-ból.
  • RatBaG #2958
    meg se fordult a fejemben, hogy itt is van térkép...
    a lobby bejáratánál rég jártam, már nem emlékeztem, hogy van ott két lvl 3-as szoba is.
  • cRusa1deR
    Tab-bal behozhatod a minitérképet, ott látni fogod mi maradt el.
  • RatBaG #2956
    na végre befejeztem a storyt.
    többször is körbefésültem animuson kívül az irodát, mégis hiányzik egy hackelhető számítógép meg egy sticky note... fakk.
  • RatBaG #2955
    royal convoy 508.286
  • Morfi
    1-2 hete van valami baj az ubisoft felhő tárolásával. De írták is az oldalukon, hogy kikapcsolták ezt a szolgáltatást egy darabig.
  • grebber
    Akkor fos ez a rendszer mert nálam se ismerte fel egy új rendszer telepités után a mentéseket csak a new game opció volt.

De miután a régi mentéseket amit gépre ment átmásoltam látta rendesen.

• tomsolo
    Tárolja, nekem mindig leszinkronizálja.
  • RatBaG #2951
    vajon a stemes ac4 mentései sincsenek a felhőben?
  • ac
    Sziasztok én ÁLLAT nem szedtem ki a mentéseimet rendszertelepítés előtt mert gondoltam az Ubi tárolja most kezdhetem előröl az egészet csak az a baj ,hogy elfogyott a szabim.Bocsi de muszáj volt megosztanom mert olyan ideges vagyok ,hogy pattog a zománc a fogamról.
  • CroftManor
  • cRusa1deR
    Tessék.
  • Morfi
    Köszi, én is megtaláltam, de azt reméltem hogy picivel többet ad mint 908 reál :)
  • tomsolo
    Nem tudom hogy megy ez - bálna ugye csak a vízben van. Úgy meg simán ott kéklett délnyugat a Legendary Ship alatt. Azóta egyet se láttam. :(
  • deka111
    Nekem is jól jönnének az ilyen eldugott kis finomságok koordinátái! :-)
  • RatBaG #2944
    azoknak nem fix a helye? én nem találnám meg ha kb bemondod, hogy hol volt?
  • tomsolo
    én is megöltem egy fehér bálnát miután eszembe jutott :P #meaculpaszmályi
  • RatBaG #2942
    az előbb találtam meg az első community ládámat.
    220.250 santanillas. ha jól emlékszem. a piramis alatti barlangban.
    hülye fejjel egyből rámartam, aztán utólag már nem tudtam megosztani
  • deka111
    Sziasztok! Nemrég kezdtem el játszani (napi pár óra) a gammel és eléggé bejött! Kérdésem, hogy ha Uplayre felveszek, felvennék több barátot is akkor az a gamben milyen előnyökkel szolgálna, mert állíndóan irogatja, hogy vegyek fel barátokat és akkor gyorsabb lesz a flotta kereskedése, meg hogy kincsesládákat is kapok! Nos az Uplay-es nevem HUN_Gabesz82.

Köszi!
  • tomsolo
    Eliten kisseb hajók (kb freggatig) ellen 1-2 mozsár és vége :)
  • RatBaG #2939
    hát erre a nyomva tartott shiftre én is csak tegnap este jöttem rá, mikor meglett az elite swivel gun. olyan, mint egy géppuska :D
  • Shiwo
    eleinte én is sokat szenvedtem velük, majd rájöttem, hogy a forgólöveget nem kell elengedni minden egyes találat után, hanem amíg nyomva tartom a shift-et, addig folyamatosan tüzel

onnantól kezdve az egyedül álló verziókat bedaráltam simán úgy, hogy beálltam melléjük szorosan, és bal klikk (nehéz ágyú sorozat) majd shift nyomása folyamatosan (a 4-6 pirosan jelzett gyenge pont szétlövése).. sok "életereje" nem maradt a hajómnak a végére, de nem sikerült egyiknek se elsüllyeszteni.. ezen taktika felismerése utána már csak az egyszerre ketten érkező legendás hajókkal kellett szenvednem, más ellenfél nem maradt a tengereken (60-as man-o-war -okat secpec bedarálja 2-3 ilyen sorozat)

illetve tán az egyik legendás elég fürge volt, hogy ne tudjak mellette maradni, de az mindig öklelni akart, ott csak arra kellett figyelni, hogy elkerülve a frontális ütközést, majdnem szemből, enyhén oldalról menjen bele az ember a sarkantyúja mögött
  • Gary
    Igen, én tévedtem! Görbe sziget a láda helye és gyanítom, hogy tényleg az utolsó legendás hajó után jön a rohamozás képesség!
    Köszönet a pontosításért!
  • cRusa1deR
    Három kincsestérképet Kenway flottája old majd fel. És nem több tárgy nem jár egy küldetés teljesítésért csak egy.