Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Tweak Guide
Antialiasing

TXAA, különösen a Medium (2XT) szint, egy járható út azok számára, akik futó alkalmas GTX 600 sorozat vagy GTX Titan GPU. Ez egy mérsékelt teljesítményû hit, de ugyanakkor jobb címek összességében jaggedness, különösen idõbeli aliasing, jóllehet némi elmosódás.

Animefox
Valahogy nem találom az utolsó Mayan Key Stonet, lehet csak a játék legvégén lehet elérni amikor a main storynak már vége? Vagy még a játék alatt elérhetõ az is? Nem találom, 16ból 15 már megvan és sehol se találom de a térképen se...

Sziasztok! Nekem olyan problémám van hogy nem tudom elolvasni az animusban a leírásokat. Valamiért amikor lejebb akarom tekerni a szöveget, mindig túltekeri. Nálatok is van ilyen?
a.carkey
Ha az MSAA a legszebb, akkor a TXAA merre áll tõle?

A medve nem játék.

bajgunar
FXAA, és MSAA. FXAA egy framerate (fps) csökkenése nélküli utófeldolgozó szûrõ. Olyan élsimítási eljárás, ami nem csökkenti a sebességet, ellenben rondább a képed mint MSAA-al. Nem a legszebb élsimítási eljárás. Az MSAA (ami a valós és legszebb élsimítás) a legjobb képet eredményezi, de ~20%-os sebességcsökkenést eredményez.
HDAO és HBAO közt a különbség, hogy az ATI kártyák jobban preferálják a HDAO beállítást, míg nVidiák a HBAO-t. Lényegében ugyanaz a képjavítási eljárás, csak a gyártók máshogy valósítják meg. Jobb képminõséget, de nagyobb teljesítménycsökkenést eredményez ha bekapcsolod.
Az SSAO szintén egy HBAO/HDAO képjavítási (megvilágítási) eljárás, de nincs olyan szép, mint a HBAO/HDAO és feleannyi erõforrást igényel .(ergo: rondább, de kevesebb az fps csökkenés mint a másik kettõ mellett)
Melyik az Ati párti élsimítás, az FXAA vagy SMAA? De a játékban van még olyan, hogy MSAA. Nekem erre van állítva MSAA 4X-re. Az MSAA Ati párti?
bajgunar
Multi-sampling, VSync kikapcsolása játékon belül. Vagy nemtom, de gondolom a vga-hoz megfelelõ élsimítási eljárás bekapcsolása is ajánlott. FXAA,SMAA vagy mi (ez nem lehet hiba, hogy egyik ati párti, másik nvidia?),HBAO,SSAO is bezavarhat ugyanígy, nem?.
VGA driver-ben is kikapcsolni V-Sync, Anti-Aliasing és Filtering -et.(azon az oldalon írták).
Élsimításokat, hbao izéket, blur-t én totál kikapcsolok mindenhol (igaz fos a gépem, de még egy erõsebb vasat is lehúz elég rendesen mindegyik beállítás), árnyék meg közepes grafon is bõven elég. (számomra is, meg a gépemnek is) Így élvezhetõ sebességgel megy a gama fagyás, kilépés nélkül.
Köszönöm a válaszokat.
bajgunar
Assassin 's Creed 4 Black Flag hibakeresési útmutató: Fix elmaradott, alacsony FPS, játék összeomlik, CTD, fekete képernyõ, FOV, és a hang problémák
DX, VGA driver frissítés, vírusirtók kikapcsolása, kiengedés tûzfalon, mentesd le a mentéseket,restart,újratelepítés, felesleges háttérfolyamatok leállítása, stb... van pár ~száz hibalehetõség.
CroftManor
Próbáld meg a driver frissítést, hátha megjavul.

Nothing is True, Everything is Permitted

Legyen szíves valaki segítsen "2841", mert nagyon zavaró így a játék!
Elõre is köszönöm!
CroftManor
Boxon van közösségi kihívás 2 napja. Fejenként 15 hajót kell elsüllyeszteni, hogy összejöjjön a 3 millió!!! Elvileg a fehér kormányt kapjuk meg érte.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Nálam sosincs bedugva a kormány, csak akkor, ha éppen használom. Így gondom sem volt vele soha, és az áramot sem pocsékoltam😊

[merlinw.org]

TopGun
Hello! Nekem is van kormany a gepemen es amikor tolom a jatekot mindig bezavar! Elso lepeskent szerintem huzd ki a kormanyt, nekem tokeletesen megoldotta a problemam! lehet, hogy neked is segit, azt meg, hogy mi van a .ini filebe bele irva kit erdekel, ha egyebkent mukodik az eger a jatekban! Gondolom az osszes tobbi jatekban kivaloan megy mind a kormanyod, mind az egered?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

MerlinW
Nem nehéz. Egyébként pont a játék vége utáni mászkáláshoz való.

[merlinw.org]

Animefox
nehéz összeszedni õket? De így a játék legvégén nem látom sok értelmét, elég volt a templomos kulcsokkal bohóckodni...

Ha mindet össszegyûjtötted, akkor Tulumban kapsz érte egy maja ruhát, ami golyóálló.
Animefox
A mayan key stone mire való?

sziasztok!
tudnátok segiteni abba hogy két napja játszottam még a játékkal most meg ezt irja ki APPCRASH ezt mitöl lehet?
Sziasztok!
Eredetibe van meg a játék pc-én és az a gondom, hogy néha lefagy. Mért van ez? Valami ilyesmit ír ki mikor le fagy: AC4 helyes mûkõdése miatt megszakadt: Ati hd7950 3Gb videó kártyám van. Frissítenem kellene valamit?
Elõre is köszönöm a választ!
Hali!

Kis help kellene.
Asszem kibabráltam magammal, de nem tudom, hogyan javítsam anélkül, hogy uninstall legyen a vége.
Tegnapelött feltelepítettem egy kormányt a gépemre.
Ami átírta az AC4.ini fájt is. hogy miért ? Ne kérdezzétek, csak ezt találtam :

"Assassin4.ini"

...

UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0

SelectedInput=Logitech Formula Force RX
HighProfileToggle=0

VendorID=1
ProductID=1

Button1=57
Button2=256
...

stb, stb.

SelectedInput helyén elvileg KeyboardMouse2 kellene hogy legyen.

Átírom, semmi.
A kérdés.
Nem tudom valahogy megúszni, hogy a hogy a kormányt telepítését lekaparjam a géprõl ?
A játékban "A" meg "B" gombok vannak a képernyõn.
Mi a fenének írja ezt át ennyire az irányítást ?
Ja, és a kormány nincs rá dugva a gépre. Csak a telepítõ szoftver van rajta, de azt is kikapcsoltam már, de semmi ...

Köszi elõre is a segítséget.

Ave.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

MerlinW
Semmi. Idõt spórolsz.

[merlinw.org]

Van annak valami elõnye, hogy ha a zsákmányt a kikötõben adom el és nem a hajó kabinján keresztül? Több pénzt kapok úgy érte?
csessze meg. Majd kérlek töröljétek ezt és az elõzõ két posztomat. Nem akarja az fórum az igazságot... 😞

Na szóval itt vannak a matróz nóták:
http://youtu.be/bx5uegVP-78
Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. <#nyes>
Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. <#nyes>

nagykispeter
Szinte nekem is ugyanez a gépem,igaz símán fut a játék viszont mikor kilépek a játékból akkor iszonyat belassul a gépem.Egy síma leállítás is eltart vagy 5 percig,ha egyáltalán reagál a leállításra vagy reset gombbal tudok csak életet lehelni a gépbe!Eredeti a játék,valakinek van e hasonló gondja vele,vagy milyen megoldás van erre?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Simán tûz, célzás nélkül.

[merlinw.org]

Animefox
Heavy Shootot hogy kell lõni? 360 kontrollerrel játszok....

bajgunar
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383863
Hirtelen itt. De több fúrumon is hurrognak win8.1-re, h nagyon sweetfx ellenes. Nem szereti. 😞 Csodás. Skyrim-ot még fel se tettem. De így? ki se próbálom, azthiszem. 😞
bajgunar
Mindegy mit rakok fel.
Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory2) nem található a DLL-ben (C:windowssystem32d3d11.dll)
MerlinW
Telepíts DirectX 9-et.

[merlinw.org]

bajgunar
Kénytelen lettem frissíteni Win 8.1-re <#idiota>
Most komolyan nem megy a SweetFx Win 8.1 alatt???
Valakinek megy, vagy win 8.1-en tolja? Megírhatná, hogy hogy indította el.
Vagy én vagyok béna? <#conf>
SweetFx win 8.1 Beta sem megy.
MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

magyar lett a dlc is?
grebber
Újra raktam a game-et és sehol semmi mentés.
Esetleg valami tipp hogy a mentéseket amit állítólag felhõben tárol azt hogy lehet elõcsalni?

Next PC upgrade: 2022

Csak nálam annyit kérdez ott hogy váltson-e webes böngészõre...

Igen, csak nem az alapjáték menüpontjában, hanem tõle jobbra :Ð

Itiner:

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Még egy olyan kérdésem van hogy felraktam a 1.03 patch-et + Freedom Cry-t és nem érzékeli a játékban h fenn lenne. Vagy esetleg új játékot kell kezdeni?

MerlinW
Maradjunk annyiban hogy mûködik. Készíts egy másolatot a játék könyvtáráról.

[merlinw.org]

Olyasmit kérdeznék hogy eredeti játékra, érdemes-e a tört dlc-ket felrakni?

MerlinW
Elvileg nem kell.

[merlinw.org]

grebber
De ha felhõbe van ez nem kell nekem igaz?

Mert nem akarom HDD-ket bekötni SSD mellé mert azok ölték meg a gépem azok miatt let mocsok lassú.
Inkább egyszerre csak 1-2 game lesz fent azt csókolom!

MerlinW
Igen, de a #2800-ban leírtam hol vannak offline.

[merlinw.org]

grebber
A mentések csontra felhõben vannak? Mert bedurrantottam SSD-t az új rendszerrel és felraknám csak a mentés érdekel!

Sziasztok. Nem tudom hogy a gépemmel van-e a baj, vagy a játékkal (gépem: AMD FX 6300 3,5 Ghz, 8 Giga ddr3 ram, R9 270X 2 GB vga, 1 terra vinyó) ha mindent maxra rakok lassan fut a játék. Ha kiveszem az élsimítást, akkor élvezhetõ de néhol belassul eléggé. A Battlefield 4 ULTRAN tükörsimán ment és a gépigénye jóval nagyobb. Szerintetek mi lehet a probléma ?

MerlinW
... a stáblistát <#nyes>

[merlinw.org]

Igen,ott folytathatod,ahol abbahagytad.
Ugye! Nem pont a matrózdalokra gondolok (vagy rakhattak volna bele 2-3 újat), de amiket az ültetvényeken is énekeltek.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shep
Azt én is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!