3496
-
#3055 nekem nem volt olyan hogy hírek(nettet igényel?) -
#3054 Miket? A közösségi küldetéseket? A főmenüben a hírek között. -
#3053 hol találom őket -
#3052 Mi is a kérdés? -
#3051 helló hogy vannak ezek a küldik sp-ben? -
#3050 Igen. Egyébként UPlay-en a legdrágább. Máshol megkapod 4000Ft alatt. -
#3049 Uplay-ről megveszem a játékot akkor található lesz benne hazai felírat? Uplay-en nem találtam erről infót. -
#3048 Most vittem végig a játékot :) nagyon király volt két és fél hétig tartott,
89%-os lett mert a főküldetések nagy részét nem sikerült 100%-ra megcsinálni, a mellékküldetések és a gyűjtögetések 100%-osak -
bendáj17 #3047 Szívesen ezek is olyanok mint a hajó orrdísz, vitorla, kormány, kinézete. Pont itt írták milyen jó lenne ha nem csak dísz lenne hanem adna valami plusz dolgot. -
Gary #3046 Közösségi kihívás! 2014.02.12-ig!
Fekete-vörös vitorlákért 5 állatot kell elejteni. -
#3045 Értem, köszi :) -
bendáj17 #3044 A villádba megkapod, dísznek meg a történetet olvashatod el. Ha rosszul tudok akkor elnézést. -
#3043 Megvan a maya páncél :D Amúgy azoknak a műtárgyaknak mi értelme van amiket a boltokban lehet megvenni? -
Gary #3042 Ok, megsütöttem a dögöt! :Ð -
#3041 Kapunk ingyen pontokat a - multihoz :P -
Gary #3040 Naaa, azé' adjunk esélyt a reményhalnak is! :Ð -
#3039 ja nem akartam még egyszer beírni bocsi ! :S -
#3038 azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak? -
xido #3037 hát..én reménykedek egy húsvéti all in one kiadásban már :) -
#3036 sztem ennyi -
#3035 azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak? -
xido #3034 mindegy,a season pass árát az összes megjelenő dlc-ért fizeted -
#3033 Valaki nem tudja véletlenül, hogy a season pass-hez még jön -e valami tartalom vagy ennyi volt ? -
Gary #3032 Valami rémlik, volt itt a fórumon is már erről szó. Egy másik útirányt kell keresned és összejön! -
bacee #3031 ez a gáz, hogy nem tudok, a következő felkiáltójeles küldetés már kívül van az elérhető térképen :( -
#3030 Hm, már régóta 1.05-nél járunk. -
#3029 Akkor csak haladj tovább a fősztoriban. -
#3028 Nálam sose produkált még fagyást szerencsére. -
bacee #3027 szia, elvileg minden lehetségest elfoglaltam: Dry Tortuga, Gibara, Eleuthera. ebből az első ikonja sárga, a másik kettőé zöld... ez a baj? valamit kihagytam? köszi -
#3026 "A játékhoz ugyanis egy 2,3 GB méretű javítás érkezett, ami kizárólag az egyjátékos mód tetemes mennyiségű hibáit kívánja orvosolni, így megszűnnek például az összeomlások és a fagyási problémák is.
Ezen felül az 1.04-es sorszámot kapott patch kiegyensúlyozottabbá teszi a harcokat, és több olyan bosszantó problémára is gyógyírral szolgál, mint amilyenek például a különféle elmaradt jutalmak voltak. " -
#3025 Az erődöket kell elfoglalni, az nyitja a térképet. -
bacee #3024 sziasztok, a következőben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetővé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi.... -
Gary #3023 Királyi konvoly Petite Caverne környékén (térkép délkeleti része). Még kb. 5 és fél órán keresztül. -
Gary #3022 Közösségi láda (494,630) Sósatoll-zátony.
cRusa1deR, kösz a tippet! :Ð -
#3021 Ha végeztek úgyis megkapsz mindent. Ha máshogy nem, DLC formájában:) -
Hoz_Hun #3020 Orrdísz kellett volna a többi nem annyira érdekel. :(
Rágyorsítottak, gondolom, gyorsan le akarják már tudni a gyűjtőgető mániát, ha már beletették ezt a baromságot a játékba.
Ha megismétlik és valahogy megtudom, vagy elcsípem akkor az orrdíszt begyűjtöm a többi meg mehet a lecsóba. -
#3019 Most is van közösségi kihívás febr 5.ig. Most épp a keréklakatos pisztoly a tét, a raktárak kifosztásáért. -
Gary #3018 Előzmény sztorit, mindig utólag szokás kiadni! :Ð
Egyébként, nekem is bejött a DLC!
Adéwalé kezében iszonyú jól áll a machete! :Ð
A játékidő picit kitolható az Initiates küldetéseivel. -
#3017 Na lenyomtam a Freedom Cry-t. Kellően hosszú volt - mint dlc legalábbis - sajna lehetett volna több speckó dolga a négernek. Mondjuk egy előzmény sztorinak jobban örültem volna, de hát ez van. -
Hoz_Hun #3016 Múlt héten volt az El Impoluto orrdísze az event díj??? Áááá... az egyetlen, ami érdekelt is volna. Na mindegy ez van. :(