3496
13460980771376987028.jpg
  • Foxy0
    nekem nem volt olyan hogy hírek(nettet igényel?)
  • MerlinW
    Miket? A közösségi küldetéseket? A főmenüben a hírek között.
  • Foxy0
    hol találom őket
  • MerlinW
    Mi is a kérdés?
  • Foxy0
    helló hogy vannak ezek a küldik sp-ben?
  • MerlinW
    Igen. Egyébként UPlay-en a legdrágább. Máshol megkapod 4000Ft alatt.
  • FlyHigh
    Uplay-ről megveszem a játékot akkor található lesz benne hazai felírat? Uplay-en nem találtam erről infót.
  • Savaran
    Most vittem végig a játékot :) nagyon király volt két és fél hétig tartott,
    89%-os lett mert a főküldetések nagy részét nem sikerült 100%-ra megcsinálni, a mellékküldetések és a gyűjtögetések 100%-osak
  • bendáj17
    Szívesen ezek is olyanok mint a hajó orrdísz, vitorla, kormány, kinézete. Pont itt írták milyen jó lenne ha nem csak dísz lenne hanem adna valami plusz dolgot.
  • Gary
    Közösségi kihívás! 2014.02.12-ig!
    Fekete-vörös vitorlákért 5 állatot kell elejteni.
  • Savaran
    Értem, köszi :)
  • bendáj17
    A villádba megkapod, dísznek meg a történetet olvashatod el. Ha rosszul tudok akkor elnézést.
  • Savaran
    Megvan a maya páncél :D Amúgy azoknak a műtárgyaknak mi értelme van amiket a boltokban lehet megvenni?
  • Gary
    Ok, megsütöttem a dögöt! :Ð
  • tomsolo
    Kapunk ingyen pontokat a - multihoz :P
  • Gary
    Naaa, azé' adjunk esélyt a reményhalnak is! :Ð
  • MrDevil
    ja nem akartam még egyszer beírni bocsi ! :S
  • MrDevil
    azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?
  • xido
    hát..én reménykedek egy húsvéti all in one kiadásban már :)
  • tomsolo
    sztem ennyi
  • MrDevil
    azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?
  • xido
    mindegy,a season pass árát az összes megjelenő dlc-ért fizeted
  • MrDevil
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy a season pass-hez még jön -e valami tartalom vagy ennyi volt ?
  • Gary
    Valami rémlik, volt itt a fórumon is már erről szó. Egy másik útirányt kell keresned és összejön!
  • bacee
    ez a gáz, hogy nem tudok, a következő felkiáltójeles küldetés már kívül van az elérhető térképen :(
  • MerlinW
    Hm, már régóta 1.05-nél járunk.
  • MerlinW
    Akkor csak haladj tovább a fősztoriban.
  • Savaran
    Nálam sose produkált még fagyást szerencsére.
  • bacee
    szia, elvileg minden lehetségest elfoglaltam: Dry Tortuga, Gibara, Eleuthera. ebből az első ikonja sárga, a másik kettőé zöld... ez a baj? valamit kihagytam? köszi
  • grebber
    "A játékhoz ugyanis egy 2,3 GB méretű javítás érkezett, ami kizárólag az egyjátékos mód tetemes mennyiségű hibáit kívánja orvosolni, így megszűnnek például az összeomlások és a fagyási problémák is.

Ezen felül az 1.04-es sorszámot kapott patch kiegyensúlyozottabbá teszi a harcokat, és több olyan bosszantó problémára is gyógyírral szolgál, mint amilyenek például a különféle elmaradt jutalmak voltak. "
  • MerlinW
    Az erődöket kell elfoglalni, az nyitja a térképet.
  • bacee
    sziasztok, a következőben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetővé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
  • Gary
    Királyi konvoly Petite Caverne környékén (térkép délkeleti része). Még kb. 5 és fél órán keresztül.
  • Gary
    Közösségi láda (494,630) Sósatoll-zátony.

cRusa1deR, kösz a tippet! :Ð
  • MerlinW
    Ha végeztek úgyis megkapsz mindent. Ha máshogy nem, DLC formájában:)
  • Hoz_Hun
    Orrdísz kellett volna a többi nem annyira érdekel. :(
    Rágyorsítottak, gondolom, gyorsan le akarják már tudni a gyűjtőgető mániát, ha már beletették ezt a baromságot a játékba.
    Ha megismétlik és valahogy megtudom, vagy elcsípem akkor az orrdíszt begyűjtöm a többi meg mehet a lecsóba.
  • CroftManor
    Most is van közösségi kihívás febr 5.ig. Most épp a keréklakatos pisztoly a tét, a raktárak kifosztásáért.
  • Gary
    Előzmény sztorit, mindig utólag szokás kiadni! :Ð
    Egyébként, nekem is bejött a DLC!
    Adéwalé kezében iszonyú jól áll a machete! :Ð

A játékidő picit kitolható az Initiates küldetéseivel.
  • tomsolo
    Na lenyomtam a Freedom Cry-t. Kellően hosszú volt - mint dlc legalábbis - sajna lehetett volna több speckó dolga a négernek. Mondjuk egy előzmény sztorinak jobban örültem volna, de hát ez van.
  • Hoz_Hun
    Múlt héten volt az El Impoluto orrdísze az event díj??? Áááá... az egyetlen, ami érdekelt is volna. Na mindegy ez van. :(