-
ratgab #3100 Eddig nagyon nagy AC fan voltam. De most azt mondom nagyon sok múlik azon, hogy hova viszik el a következő részben a sorozatot. Egy Japán helyszínnel bizony már most érdekelne a cucc, persze igazi ninja cuccokkal csakis.
És ha megint csak egyfajta vásárolható közelharci fegyver lesz ugyanazzal az animációval, akkor nagyon morcos leszek.
Most már tényleg ideje lenne kicsit újítani kedves Ubisoft. Kezd már kevés lenni a copypaste (ebben a részben már azért elég pofátlanul tolták az arcunkba).
Jah és térjünk már vissza a bugmentességre, ami korábban jellemezte a sorozatot. Borzalmas animációcsúszások és egyéb bugok tarkították ezt a részt. Meg is lepődtem, hogy lehet ennyire bugos (hangok is időnként gondoltak egyet és eltűntek).
Naval Contracts-ok ötletesek voltak viszonylag. Bérgyilkosságban szinte mindig alap kinézetű alakokat kellett kinyírni. NEm ártott volna kissé egyedivé tenni ezeket azért szerintem, mert ez olyan semmilyen volt.
Víz alatti roncsok egész kellemes kis adalék volt. Legendás hajók bizony még egy fejlesztett Jackdaw-t is megizzasztanak (Nekem a mumusom a páncélos verzió volt, azt nehéz volt szétszedni).
Főszál így visszagondolva nem rossz. Amit kalóz csak csinálhat vagy átélhet azt itt mind megtapasztalhatjuk és ez nagyon tetszett. Flottázás így ebben a formában teljesen érdektelen. Közeli távra nem termel elég pénzt és folyamatos menedzselést igényel, ha meg messzire mész, akkor meg több órán keresztül mennek a hajók és baromi lassan hozza a pénzt. Jobb hajókat fosztogatni, vagy csinálni a mellékküldiket, illetve meglepően sok láda is van elszórva szerte a világban, amik igaz, hogy pár száz Reál-t adnak, de a mennyiségük miatt igen nagy összeget lehet így is összeszedni.
Korábban írta grebber, hogy nincs értelme nagyon fegyverkezni Edwarddal. Röviden, egyetértek. Kardok közt nincs sok különbség, ahogy pisztolyok közt sem. Sok esetben 1-1 fejlövés bármely fegyverből halálos, fúvócső is nagyon hasznos tud lenni. Ököllel meg verhetetlen Edward.
Na de erről ennyit, várom a következő rész helyszínét.