Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nincs vége ahogy az elõzõ részekben sem volt. Mármint akkor van vége, ha felfedezted az összes város. Aztán folytathatod amíg akarod, amíg kell a pénz.

[merlinw.org]

tomsolo
Ennek a flottásdinak mi az értelme egyébként?

Vége lesz valaha? Mert lassan mindenbõl a maximumon kezdek lenni, a drágakõ már 9999-nél kiakadt - igazából ha összeszámolom mennyi lenne abból már egész Európát megvehetné ez a nyomorult kalóz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RatBaG
shift + space.

Per Aspera Ad Inferi.

Hali! Kingstonban egy töredéket nem tudok sehogyan felvenni. Térkép bal oldalán lévõ kastély tetején egy kéményen van. Ha felmegyek a kéményre akkor nem tudok felállni csak guggolni tudok. Ahogy nézem rá nem tudok ugrani mert az a legmagasabb pont. help
tomsolo
Kicsit meglepõdtem, hogy le kell neki szednie még ~4GB-ot - gondolom a plusz sztorit nem rakták bele alapból - így mindenestõl a játék 27009 MB.

tomsolo
Ja ezen gondolkodom. Asszem berántom aztán meglátom.

Morfi
Season Pass van 3000-4000HuF-ért is már. Az meg annyira nem vészes.

Zegi Norbi HUN
Szerintem nem érik meg az árukat. Az összes DLC-t meg akartam venni hozzá még amikor megjelent, de örülök hogy végül a netes verzió mellett döntöttem. Én több mindenre számítottam... Például láttam a Black Island trailer-t és mondták közben, hogy hajózz a legendás Fekete hajóval, na mondom akkor megnézem milyen is, erre csak egy szaros fekete vitorlát adtak, egy szar kardot(aminél alapból van sokkal jobb), meg ruhát. A Sacrifice Island , Hidden mystery ugyanez. Adewale története viszont más tészta, csillagos 5-ös lett, bár nem tom mennyibe kerül😊

Ezek persze csak személyes vélemények😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

tomsolo
A DLC-kre mennyire érdemes beruházni?

RatBaG
hátha én is több szerencsével járok, meg a fleet missionöknél is jól jön a segítség, szóval felvehetne, aki esetleg szintén most tolja.
R4tB4G az uplayes nickem, hajrá! 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Háát, ha ez így lenne, akkor én bálnatengeren hajóznék :Ð
Elég sok ismerõsöm van, fõleg a korábbi részek multis játékosai. Persze, nem mindegyikük játszik az AC4-gyel, de ettõl függetlenül akadnak jó páran, a fórumról is.
Mégis, bálnát adott már rengeteget, konvojt csak módjával, de ládát nem (na, 1-et).

Ezért is örültem meg a #2898-nak, mert kell a 100%-hoz. Rohantam is cRusa1deR ládáját felkutatni, de nekem nem jelent meg. 😞

Pedig, ez lenne a lényege, hogy ha megtalálod, akkor az a barátoknál is megjelenik a térképen. Vagy én értelmezem ezt rosszul! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

RatBaG
kb 2 napja merültem bele a játékba igazán, most olvastam errõl a social treasure-ös dologról is, meg bálnák, konvojok, stb...
eddig nem hiszem, hogy eggyel is találkoztam volna. tényleg csak akkor jelennek meg, ha dugig van a friendlist? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Közösségi láda a Kajmán-szoros-on a kilátópontnál. Elérhetõ még 4 és fél óráig.

Everything is true, nothing is permitted.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek az egyik problémám megoldásában. Megvettem az AC4-et, telepítés után indítom a multiplayert az uplayen keresztül, majd a beállításokban leveszem a grafikát minimumra (sajnos nem naprakész a PC-m). A problémám ott kezdõdik, mikor kilépek a játékból és vissza, a beállított grafika visszaugrik az alap beállításokra (próbaképp átállítottam az irányítást is, az se marad meg).
Próbáltam már rendszergazdaként futtatni az uplayt, az multi exe fájlt, de eredménytelenül.
Van valami ötletetek hogy tudnám orvosolni a problémámat?

Válaszotokat köszönöm elõre!
Ádám

grebber
Szerintem attól még hogy az uplay-t újraraktad a mentéseknek meg kell maradnia.

Itt nézelõdj:

program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/xxx -> ez egy háromjegyû szám

Next PC upgrade: 2022

Morfi
Azért az ubi elmehetne melegebb éghajlatra. Nem elég hogy most szenvedtem a 3. rész patchelésével, de még a black flag mentésem is ment a lecsóba, mert újra kellett raknom az uplay-t. Még szerencse hogy csak 97%-os volt a mentésem. Ilyenkor mit lehet csinálni?

Én most megvettem újra.Viszont közben játszottam AC3-al de mint sandbox kevés volt.Itt ez a kalózos nyitott világ kétség kívül nagyon rendben van de mégse annyira AC érzés.
Érdekes ahogy ezt megcsinálták,tényleg egyszer eladtam mert végigszaladtam csak a sztorin söt részek voltak amiket nem is én játszottam de sok játékot ezek után nem vennék meg ismét.
Itt úgy éreztem többet kell látnom belöle és be is jött😊
Akkor már csak 3 vagy 4 szekvencia van hátra? Pedig mintha még be se indult volna igazán a sztori. Ez a játék remek kalózszimulátor de még a legjobb szándékkal is csak gyenge közepes AC játék.

Ami most nem nagy baj mert a Kalózkodós világbejárós cucc a legjobb része a játéknak. 😊
AntiHero
Sequences 12

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egy "átlagos" rajongó gyûjteménye:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hány szekvencia van összesen?

Most tartok ott hogy

Azt a rabszolgahajót keressük amint a jövendõmondó lehet. 8 vagy 9-ik szekvencia.
<#taps><#eljen>

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lassan érkezik a Liberation HD és ahogy látom, még nincs topikja.
Nyit neki egy vállalkozó (j/sz)ellem vagy megyünk az ACIII-ba? :Ð

MerlinW
Attól még a DLC-k egy része benne van az alapjátékban, a kulcs csak aktiválja õket. Sok játék csinálja így, logikusan, hiszen ami már kész van, azt miért kelljen külön letölteni. Nem mondom hogy ez is olyan - season pass-om van, alapból járt nekem, de nem emlékszem, hogy töltött volna bármit is.

[merlinw.org]

rage
Igen, de nem láttam a karakterek között õket.
Alapból biztosan nem tartalmazta, ez volt az elsõ fizetõs DLC.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Blackbeard DLC az 3 multiplayer karaktert jelent. Emlékeim szerint alapból tartalmazza a játék, nem töltött le semmit.

[merlinw.org]

rage
Véletlen nincs valakinek egy telepítõje a Blackbeard DLC-hez?
Az alapjáték Steam-es, a Season Pass viszont Ubishop-os, s a kettõ nem igazán kommunikál egymással...Mutatja az Uplay, hogy a DLC a birtokomban van, de letölteni meg nem tölti le semmi sem.

A Freedom Cry DLC-t már feltettem, ahhoz találtam letölthetõ változatot, s persze egybõl mûködött is, hiszen a serialok tiszták.
Lehet elég egy bemásolható állomány is, ezt nem tudom...

Köszi, ha tud valaki segíteni!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MerlinW
Igen csak online.

[merlinw.org]

Köszönöm a választ!
Blinkye
A flottámat miért nem tudom elérni? Az csak online megy? Az ubisoft szerverei nem elérhetõk azt írja ha rámegyek a térképre.

3Ds MAX :)

Blinkye
bazz errõl nem lehet leszokni 😊

3Ds MAX :)

Kösz. Hogy erre miért nem gondoltam eddig? Pedig logikus. 😊
CroftManor
Azoknak a DLC cuccoknak megvan a saját koordinátájuk, hogy hol vannak. Nekem is így volt, miután aktiváltam, nem volt sehol A sztorinak szerintem nincs köze hozzájuk. Ha aktiváltad a kódot, akkor kell lennie a térképeden egy SI ikonnak bal oldalon, na az a Sacrifice Island, a koordinátája: 37,533. Ott lesz a Drake kapitány kardja meg pisztolya, páncélja. A Kenway kapitány öröksége pedig a Florida szigeten van. A sziget koordinátája: 409,815

Nothing is True, Everything is Permitted

Kösz a koordinátákat! Most gyûjtöttem be a ládát. 3500R
A Trowe of Mystery-vel átfedésben van, ezek szerint, ez a hely a Cayo-sziget!
Picit elcsúsztak a jelölt helyek a papír térképen, a valósághoz képest :Ð

Miközben ládát fosztogattam, egy angol fregatt és egy spanyol brigg összeveszett a part közelében és a Csókán keresztül lõtték egymást! Csak úgy repkedtek az égõ fadarabok a hajómból. Tûrhetetlen!
Elégtételt vettem! Megetettem õket a cápákkal :Ð

Animefox
Hú bakker jó hosszú ez a játék....

NagyiBMX
Az alattam lévõ kommentnek az egyik koordinátáját tudom is, elvileg ez: 584,590

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

grebber
Pride of the West Indies:

Ivory Wheel
The Watch Multiplayer Picture
“The Watch” Multiplayer Title
Spyglass Multiplayer Relic
Spyglass Multiplayer Emblem

Ezeket a térképen kell megkeresned és mindegyik arányládában lesz!

Térkép

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm a segítséget.De mit tartalmaz Pride of the West Indies DLC?
MerlinW
Egy-kettõt a flotta küldetések adnak, a többi a térképen vagy és a víz alatt van.

[merlinw.org]

MerlinW
Használd a scrollbar-t az ablakok jobb oldalán.

[merlinw.org]

Srácok,

Tudnátok nekem segíteni? Mert 22 elásott ládából csak 19 van meg.
Interneten keresgélve megtaláltam a pozíciójukat, de ahhoz a térkép is kellene, hogy ki tudjam ásni õket. Ezeket a térképeket hol találom?
Segítsetek legyetek szívesek. Egyébként minden mást megcsináltam!
MerlinW
Haladj tovább. A játék ~feléig megkapsz mindent.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha pedig még nem mutatta meg neki, akkor haladjon tovább a történetben😊

[merlinw.org]

Igen!

Menj Tulum-ba (térkép legnyugatibb T betûje) és ott, annál az ajtónál kell berakosgatni a köveket, amit korábban Kidd megmutatott :Ð

Segítség:

Sziasztok!
Lenne még kérdésem. Aktiváltam a Special Edition dlc, de a játékban a boltban nem találom se a Drake kapitány öltözetét és fegyverét, és Kenway kapitány hagyatékait. Mi lehet a gond? A játék elején tartok még Havannában. Vagy haladjak a küldetéssel és akkor lesz elérhetõ? És még, hogy a Pide of the West Idies dlc mit tartalmaz?
Elõre is köszönöm a választ!
Animefox
Börtönbõl kiszabadultam és az assasins sziget után vagyok ahol megkaptam a szigonyos kötelet amivel lógatni lehet, namost kérdezem újra hogy megvan az összes kõ, most már kiválthatom? De hol és hogy? Vagy meg kell várnom a story legvégét?

Animefox
oks köszke

Csak haladj a fõsztorival,valamelyik utolsó szekvenciában elkerülsz egy szigetre,ott lesz majd az utolsó kõ.