3496
13460980771376987028.jpg
  • bacee
    sziasztok, a következőben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetővé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
  • BoneDragon
    Rossz a crack.
  • Lacc 88
    SZiasztok. Kipróbáltam én is a játékot és egy hibába ütköztem rögtön az elején. De lehet nem is hiba csak valamit rosszul csinálok. Elvileg a Q-val vagy a számokkal lehetne fegyvert váltani vagy puszta kézre átrakni a harcmodort, de nálam ez nem sikerül. Mikor először kellene fegyverrel lőnöm egyik küldetés során akkor sem tudom elővenni és folyamatosan puszta kezes harcmodor van beállítva és se a számokkal se az egér görgőjével nem sikerül váltani. Rosszul csinálok valamit vagy ez valami hiba?

• xido
    srácok..ez a Black sails nagyon adja a hangulatát annak,amivel játszunk:)
  • cRusa1deR
    Igen volt. Két hete az öltözéket, a múlt héten pedig az El Impoluto orrdíszét lehetett megszerezni.
  • Baxo
    Igen, én is magyarul kezdtem el és feltétlen végigviszem Ezio storyt, de egyébként a második résszel úgy majdnem a feléig elvittem régebben a főszálat, de a 4. rész előtt a 3. Rész volt amit a legtovább vittem. Most azért sem fogok megállni amig nem áll össze a kép.. :-)
  • xido
    Revelations hangulatos volt..szerettem a bázis védéseket is..csak az olaszok után volt kicsit lassabb és "sivárabb"..de mégis csak Ezio...
    én épp éjjel kezdtem újra a 2.részt,immár magyarul,tervem kimaxolni a trilógiát,már az initiates miatt is
  • Gary
    Én is javaslom a Revelations-t. Sokkal látványosabb helyek, épületek vannak ebben a részben, mint az ACIII-ban.

OFF:
    Mellékinfó a Rev.-höz kapcsolódva: Konstantinápoly Budapesten
    Oh, ha a Galata torony is meglett volna! :Ð
  • MerlinW
    Ha kihagyja a Revelations-t pont a főszál sztoriról marad le. Egyébként szerintem semmi baj a Revelations főküldetéseivel.
  • Gary
    Fene tudja, volt már ilyen egyáltalán?

Kard, és öltözék is van, meg a Csókához is cuccok (vitorla, kormány, orrdísz), amit csak így lehet megszerezni.

Én most csak az Initiates új küldetései miatt indítottam el.
  • xido
    kiváncsi vagyok ezek meddig fognak menni..random a világ végéig? :)
  • Gary
    [Közösségi kihívás UPDATE]

Kapitányi keréklakatos pisztolyok a jutalom!
  • Gary
    Ha még valakit érdekel:
    Közösségi kihívás a single play-ben!
    2014.02.05-ig ki kell fosztani 100000 raktárat! Eddig 54% már megvan!
  • ratgab
    Nem akarlak lehangolni, de 2. után volt egy nagyobb hullámvölgy azért minőségben. Még a Brotherhood jó volt, de Revelations kihagyható, ahogy a 3. rész is.
  • Baxo
    Halihó!
    Egy hete, hogy végigvittem a 4. rész fősztoriját és egyben azt is elmondanám, h. első Ac játék amit végig tudtam vinni, úgy, hogy nem untam meg, mert végig érdekes volt a story. Egész tök hangulatos. Valahogy párhuzamba az abstergós jelenkoros téma nem érdekelt, de hogy most végigtoltam, elhatároztam, hogy végigfutok az előző részek főküldetésein, hogy úgy egészben tisztában legyek az ac történettel. Szerintem az ubi ezzel a résszel sok új rajongót szerezhetett és megszeretethette az emberekkel a sorozatot. Velem is ezt tették :-) általában 1 évben egyszer veszek AAA címet és eddig ez a cod volt, de a Ghostal elvesztettek egy rajongót a személyemmel. Elgondolkodtató, h. Acre térjek át mostantól.. persze az is benne van, h. Előző részek kijátszása után, megunom az egészet. :-) első részt átugrottam, mert zavart, h. nincs felirat és nem értettem a sztorit, így azt neten elolvastam és egyben most a 2 résznél tartok, amiről azt kell mondjam még jobbnak is tűnik, mint a 4. Rész. De szerintem mindegyiknek meg lesz a maga varázsa, erőssége stb.. nem akarok itt offolni, lényeg, h. Zsir ez a ac gém így allin :-)
  • MerlinW
    Megint kezded?
  • Devilstudio2013
  • Devilstudio2013
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLXG0zBIN8Qc_h96a3hJvlSlccg706fdD0
  • bajgunar
    Az biztos az a sziget, amelyikbe be kell úszni a víz alatt! Majd lesz küldi, ami odavisz, akkor megtalálod. (tehát nem a felszínen van a kincs, hanem bennt, barlangban, ahova a küldi is szól.)
  • Savaran
    Sziasztok! pár napja kezdtem el a játékot, nekem a többi assassin rész kimaradt talán az eggyel játszottam egy keveset, azt szeretném kérdezni hogy a kincskeresés az hogy megy? mert a kijelölt kordinátára hajóztam de a szigetre amire mutatott konkrétan nem lehetett kiszállni :D na ez most hogy van?
  • tomsolo
    E?
  • levy112
    A 2.szekvencia 4.emlékében van egy olyan mellékfeladat,hogy ugorj rá a a levegőből a Jövendőmondóra.Nekem sehogy se akar sikerülni,pedig a létező összes helyről ugrottam már,de sose akarja leteperni.Mit kell nyomni az ugráson kívül?Vagy miben lehet a hiba?
  • BoneDragon
    No elkezdtem a játékot bár ac3 után eléggé húzott szájjal. Csak nekem nem jön át, hogy egy kalóz akinek 0 köze van az assassionokhoz (történet elején, később nem tudom hogy lesz) teljesen úgy mozog és gyilkol mint egy profin kiképezett assassin? Oké valahogy meg kellett oldani, de ez igy elég gáz számomra. Hajózás érdekes, de fél óra után már ott tartok hogy be se lépek a játékba mert tele a ... a hajózással. Sajnos Ezioval meghalt az igazi AC érzés is.
  • ricsa008
    A peccsek hoznak valami fps javulást?
  • MerlinW
    Nem lehet importálni mentést, Live-hoz hasonlóan account-hoz kötődnek. Tehát nem tudnád használni más mentését.
  • xido
    eredeti esetén online jön vissza..
    vagy megint szaraxik az ubi?
  • Yag
    Sziasztok!

Segítség kellene .... szükségem lenne egy 30-35%-os játékmentésre.
    Ha lenne valakinek egy ilyen akkor megköszönném ha jelezné felém és megkaphatnám
    ... az is elég ha ötletet adtok honnan tudnék szerválni egyet.
    Sajna újra kellett telepítenem a gépet de a játékállás-mentést már nem tudtam megmenteni ... jó lenne nem kéne nulláról újrakezdeni a játékot.

Köszi.
  • Metontour
    Ha nem gond a bálnás flottás kincses mizéria végett aki érez rá erőt felvenne barátnak?Metontour néven vagyok megtalálható.Előre is köszönöm!
    Régebben említették hogy a Freedom Cryban lesz utalás a következő részre hogy hol fog játszódni.Itt említettek Japánt, viktoriánus Angliát, francia forradalmat meg Egyiptomot.Valaki futott bele ezekre történő utalásab?
  • Myselor
    nekem nem jött be személyszerint kicsit sem:)
  • Hoz_Hun
    Aki játszott a Freedom Cry DLC-vel az elmondaná milyen? Megéri? Szerettem a hajókázást, de ez a néger főszereplő valahogy távoláll tőlem. Nem antipatikus (fedélzetmesterként nem volt vele bajom), de nem is szimpatikus.
    Azonban ha jó a sztori lehet bevállalom. Na meg milyen hosszú a DLC?
  • RatBaG #2985
    http://www.reddit.com/r/truegaming/comments/1vrude/so_what_really_happened_with_assassins_creed_3/cev82t1
  • Gary
    Én most néztem meg a multit és tényleg elveszett az összes kihívás, megint!
  • exorcis2
    megcsináltam, de semmi :/
  • Gary
    A Tom's hardware fórumon az alábbit javasolják:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

This error message may occur on 64 bit operating systems when the Microsoft Visual C++ Redistributable Package is not properly configured.

1. Replace these files. mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll

They can be found at http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id...

Please save these files to any location on your PC;

2. Please reboot your computer in Safe Mode
    [How to restart in SAFE MODE]
    - Restart the computer;
    - Press the "F8" key (several times before Microsoft Windows begins to load; you need to press "F8" until you will be displayed a text menu;
    - Select "SAFE MODE";
    Note: for Windows 8, you can hold the Shift key while going to Power Off and clicking on Restart option
    3. Access C:WindowsSystem32;
    4. Locate the 5 files you have downloaded and extracted;
    5. Next, copy all those files to C:WindowsSystem32 replacing the current ones;
    6. Reboot in normal mode

Vagy telepítsd újra a Microsoft Visual C++ Redistributable Package-t. Hátha...
  • exorcis2
    sziasztok, erre mi a megoldás?

• Serpa
    Most fejeztem be a Freedom Cry -t és valami nem stimmel, lemaradtam valamiről?
    Mi lett az expediciós hajóval (Vautour)? Elhajózott ...
  • cRusa1deR
    Királyi konvoj 585, 833. Abaco-szigetétől nyugatra.
  • cRusa1deR
    1.1 patch után nekem is, de most újra.
  • Gary
    Most még nem néztem, de nekem egy korábbi patch után már elveszett egyszer. Pedig, presztízs 1-ig elég sok megvolt már teljesen.
    Nem tudom, de engem pár perc alatt olyan szinten tud fölbosszantani a multi, hogy inkább hagyom a fenébe.
  • cRusa1deR
    Nálatok is elvesztek a multis kihívások a tegnapi patch után?