Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
h264, xvid, stb. Mondjuk youtube majd agyontömöríti úgyis. Ha van sávszéled, feltöltheted a 8GB-ost is, ha engedi YT. Sok tapasztalatom ebben a részében nincs. Viszont ne ebben a topikban tárgyaljuk ezt ki.

[merlinw.org]

Köszi,shadowplay-el felvettem 40 percet 720p 8Gb MP4-be vette,ezt mibe rakja át hogy kisebb legyen és yutubra felmenjen?avi?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

MerlinW
10 perc 1080p-s videó kb 4GB Shadowplay-el. Persze ez függ attól, mit veszel fel. Továbbá ez a már kódolt videó, a nyersanyag értelemszerűen ~5-10x nagyobb. Játék közbeni kódolás visszavethet a teljesítményen. Shadowplay mondjuk ezt hardveresen megoldja.

Egyébként jah, a videórögzítéshez mindig sok hely kellett. 50GB szabad hely minimum kell a rögzítéshez. Ha SSD-re megy az még jobb.

[merlinw.org]

Ahhoz is 8 tera hdd kell,5 perc valami 3 gb volt asszem,de megnézem megint.

MerlinW
Én Action!-t használom, nálam jól megy, de miután GTX-ed van, ott az Nvidia Shadowplay.

[merlinw.org]

Jóest

Melyik az a program amivel normális gameplayt lehet felvenni és nem lesz 60 gb?az is lényeg hogy szép legyen.Action! nem megy,a ZD screen meg nem ad képet csak hangot veszi.

MerlinW
Aham.

[merlinw.org]

Mármint az adaptability-t 15-ig?

MerlinW
Érdemes 15-ig legalább feltornászni (én a végén 30-nál áltam meg)

[merlinw.org]

Az agilitynak mennyi jelentősége van közelharci karakternél? Ahogy olvasom a wikit, a gurulásnál növeli a sérthetetlenségi frameok számát... érdemes tolni bele soult, van ennek éreszhető hatása? (PVE only)

A pursuer mennyire számít nehéz bossnak? A ma éjszakámból cirka 2.5 óra elment mire sikerült végre agyonvernem, közben az asszony kénytelen volt hallgatni az elfojtott szitokszavakat... (tudom hogy lesz majd később egyszerre kettő is, a többi bosshoz képest érdekelne mennyire kell felkötnöm a gatyót 😄)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.02. 01:21:13

MerlinW
Jah, vannak "miniboss"-ok, amelyek többet nem jönnek.

[merlinw.org]

köcce. Mondjuk volt egy nem boss giant ami 1 gyilok után nem jött többé, de biztos az kivétel volt akkor.

MerlinW
Jaja pontosan 15x lehet megölni egy ellenfelet.

[merlinw.org]

Körülbelül 15 halál után nincs respawn.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Srácok, lehet azt tudni vhogy esetleg van benne valami logika hogy egy ellenfél hányszor respawnol újra?

PONTOSAN!!! :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nevermind, 40 éves fejjel se mindig ugrik be hogy melyik a bal és melyik a jobb 😄

Sziasztok,

DS1 után gondoltam belekedek a DS2be... szóval hogy kell ebben ugrani? PS2 kontrollerrel nyomom, azt mondja futás közben nyomjam az L3at... az ugye a jobb stick megnyomása, miközben a jobb kezemmel a kört ugye nyomni kell a futáshoz...

Ez most csak nekem nem áll marhára kézre? Van erre vmi mód hogy áthegessze az ember?

Kandurex
Ps topikból <#eljen>

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.19. 09:03:50

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
én már szívesebben látnék pár új páncélt vagy ruhát.fegyvert nem ezt a 2-3 db-t 😄
Kandurex

Kandurex
Vannak csak a krisz-krasz nyelven...

Kandurex
Új Bloodborne hírek ma! <#szeret>

Terawatt
Préjz dö szán!

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW

;====================================================================================================
; OPTIONS
;====================================================================================================
#NoEnv
#UseHook
#SingleInstance Force
#IfWinActive ahk_class DarkSouls2 ;This means the script only runs in the Dark Souls 2 window.
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
; REMAPS
~<+rbutton::h ; Remap the combination LEFT shift+right mouse button to the keyboard button h. Change to >+ for right shift.
~rbutton::u ; Remap the right mouse button to the keyboard button u.
~<+lbutton::y ; Remap the combination LEFT shift+left mouse button to the keyboard button y. Change to >+ for right shift.
~lbutton::g ; Remap the right mouse button to the keyboard button g.

A játékon belül meg állítsd a fenti billentyűket (pl. g kis ütés, u nagy ütés) a megadott eseményre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.15. 19:37:09

[merlinw.org]

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Régebben fent volt a DS 2 és most újra felraktam viszont nem találom azt az aotuhotkey-t amit használtam, tudtok esetleg linkelni olyat amivel tényleg játszható bill+egér pároson? Próbáltam kontrollerrel is (xbox kontroller amulátorral) ott viszont olyan gondom volt, hogy a kamerát nem tudtam mozgatni a jobb stick-el, erre valami megoldás esetleg?
Pécére luxus.

Myselor
hát most na :c
Tinman
Resistance is futile <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
miért?
Tinman
Ez elég aljas volt -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
szép lesz 😊
Azt mondod! Akkor hozzálátok és következő ezerben gyógyulni kezdek.😊
Nem lehet ezt abbafejezni. Mindig jönnek szembe, én meg leverem őket, mint vak a poharat.😄
Myselor
beteg állat vagy xd
Sajna nem tudom már soha elérni az ezer óra játékidőt, mert 999.59.59-nél kiakadt a számláló és nem megy tovább. 😊
Sok szeretettel üdvözlök minden játékostársam és kívánom, hogy olyan Mikulás látogassa meg, aki olyan dolgokat tesz a lábbelijébe, aminek nagyon tudna örülni. Hogy azért kapcsolódjak eme oldalhoz, például olyan Dark Souls 2 kiegészítéseket, ami minden igényének teljesen megfelel. Tudom, ez egy álom, de ma este talán lehetségessé válik egy piros ruhás öregapó által.😊
Azeriel
Gamer adventi naptár akciója

Egy sima dark souls 2-nek jobban örülnék akciósan... 😄
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.12.03. 14:08:03

Myselor
jó de nagyon sokáig nem jelent meg semmi másra 😊 na de mindegy is,én értem mire gondoltok szerintem se jön másra 😊
MerlinW
Sony volt, de sosem volt PS exkluzív.

[merlinw.org]

Myselor
Tekken 😄 ez sony volt mindig is aztán megjelent boxra
Én még nem láttam Playstation exkluzív címet más platformon megjelenni. A Sony nem a Microsoft, ezt ne tessék összekeverni!

Anno elképzelhetetlen volt egy Sonic játék nem Sega gépen,aztán becsődöltek és fosták ki az összes játékukat a régen konkurenciának számító konzolokra. A Sony nem fog tönkremenni,de ha komoly bevételi forrást látnak benne simán kiadják szappantartóra is szerintem.
Ezt úgy mondod mintha a fejlesztőkön múlna, pedig rohadtul nem. A Bloodborne-nak a kiadója a SCE Japan Studio. Ez a kiadó adta ki a Demon's Souls-t is. A két Dark Souls részt a Namco Bandai (vagy Bandai Namco, tudja a tököm) adta ki. Az előbbi kiadó CSAK Sony gépekre adott ki játékot. Ergo, Bloodborne az életben nem lesz PC-re és Xbox-ra, de főleg Xbox-ra nem. Persze, majd pont a konkurenciának adnának ki egy remek exkluzív játékot.

Nem akarom összetörni a lelketek, de nem lesz PC-s verzsa.

Seth
Nem fog jönni.A Dark Souls-ok kizárólagosan a From Software-nél készültek, míg a Demon's Souls és a Bloodborne SCE Japan segítséggel. Zero esély van rá, hogy kijöjjön más platformra, mint Sony

PSN ID.: Beegabor

Myselor
engem nagyon zavar ez a 2 féle ruha 4 féle fegyver lehetőség pisztoly puska és kész,többet nem láttunk még de remélem hogy lesz mert ez így elég kevés :| viszont megjelenhetne már,nézném már youtubeon xd ^^
Ugyanezt mondtam fél éve, szét lettem oltva. Én is számítok a jövőben pc-s megjelenésre, mert úgy látom a hozzáállásukból, hogy egyre inkább rámennek a lóvéra ( ne kezdjük el, amíg tartják a 8-9-10 pontos minőséget addig oké a dolog) de legszívesebben rögtön tolnám 😊 Majd mindenki megveszi PS4-re fél év múlva pedig: na srácok itt a pc verzió, és még egy DLC-t is kaptok, egészségetekre 😊 A Demon's Souls az más, ott még maguk sem tudták igazán, hogy mennyire jó lesz ez, meg nem volt pc-s tapasztalatuk nagyon. Ez manapság nagyon jól működő üzleti stratégia a játékiparban, ez a szétdaraboljuk a játékot és mindenhová kiadjuk, de késleltetve...ezért nem egyszerre jön mindenre egyben, hanem először PS4, aztán pc xbox + dlc, aztán még 1-2 DLC 😄 Ezt tudom elképzelni.
Kb.

Seth
Ez úgy fog jönni pc-re,box-ra, mint a Demon's Souls 😄

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Biztos vagyok benne, hogy jön PC-re és Boxra is, hanem is márciusban, de borítékolom a PC megjelenést jövőre!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.30. 19:24:56

Bekaphatják, hogy only PS4...harcolni akarok ezzel a lénnyel 😄