Dark Souls II
-
LeonSKennedy #8134 Nem is akarok magasabbra menni ennél. Nekem már ez is magas. :) A 150-es az a szint amit a közösség ún. metalevelként használ , hogy fairplay legyen az online PvP és a Co-op.Én a magam részéről már egy 200-as karaktert is sokszor feleslegesen túltápoltnak érzek (igaz van kettő azokból is). 120-135-ös az a szint ahol kényelmesen le lehet győzni akár Vendricket és Nashandrát is és elfogadható szinten tudod tartani a Soul Memorydat, hogy később másokkal büntesd a főellenségeket, vagy kaszabold a téged betámadókat.
A DLC-k ahol érezhetően profitálhatunk a magasabb karakterszintből, de 150-160-as szinten azokon is végig lehet szaladni. Igazából tényleg csak te magad szabsz annak határt, hogy meddig is fejlődsz, ha offline vagy akkor tényleg felmehetsz a szintekkel akármeddig.
Volt nekem is egy majd 400-as karim még az elején, de annyira kihalt már azokon a szinteken az online móka, hogy végül töröltem, ráadásul annyival nem is voltam erősebb mint ahogyan vártam. :( Sokkal halálosabbak a mostani 150-es metabuildek amiket összehoztam a korábbinál. Ha kitapasztalod mit mivel fúzionálj, hogyan párosíts fegyvereket és melyik statra érdemes pontot rakni, melyik buffot tedd az adott kardra, akkor igazából ugyanott vagy. Meg amit írsz, alacsonyabb szinteken több a kihívási faktor és az adrenalin. Az is része a DS-nek. :)