8811
Dark Souls II
-
#8330 van egy véleményem a dupla pursueres harcról a trónteremben leszophatja magát a za buzi aki kitalálta.egész játék alatt nem haltam meg ennyiszer mint itt és nem megy.félig tudom lebaszni az egyik életét.nagyszerű.dögöljön meg ott az a szar annyira nem kell a fasz geci gyűrű -
#8329 aha akkor jól gondoltam.hát .egyszerre nem fog menni de nem is baj :D kösz.amúgy most csináltam én is ezt shrine of amanás dolgot 3 csajt kell megmenteni nem?végül lehet beszélni az utolsóval az említett ajtó mögött az utolsó bonfire után.viszont nemtom itt lehet gyónni?vagy mi értelme?:) -
LeonSKennedy #8328 Mindegy mit válaszolsz neki. Nekem nem-re is,igen-re is megjelent végül. 4 primal bonfire meggyújtása, Vendrick megölése, 3-szor kell beszélned Scholar-al (Undead Crypt,The Gultch,Dragob Shrine) Nashandra után meg kell jelenjen.
Ha már korábban megölted Nashandrát, akkor valóban kell egy Bonfire Ascetic, de akkor viszont készülhetsz egy hármas Boss harcra (Throne Defender/Watcher,Nashandra,Aldia). :) -
1kezdő #8327 Basszus, ez az életben nem jutott volna eszembe. Manapság mindig emberi alakban járkálok. Annyi Effigy-em van, hogy ki kellett raknom belőle a ládámba, hogy feltudjak szedni. Most meg kell öletnem magam ahhoz, hogy betudjak menni? Még ilyen butaságot!:) -
#8326 közben megcsináltam az összes koronás dolgot és az áldást is megkaptam aldia és felütötte a fejét 3x végig yes-t válaszotam neki viszont nem jelent meg a trónnál.gondolom ha elsütök egy bonfire asceticet akkor harcolhatnék vele igen?:D dragon shrine?talán ez a neve ott jelent meg utoljára mondta hogy seek the throne bla bla.jól csináltam? -
LeonSKennedy #8325 Ja és a lényeget elfelejtettem: szabadítsd ki a kastély emeletében a ketrecben lévő hölgyeményt és a 3 másikat (Milfanito) is. :) -
LeonSKennedy #8324 Ne legyél emberi alakban. Ha Hollow vagy símán kinyílik. :) -
1kezdő #8323 Egy kis segítség kellene: végig mentem Shrine of Amana-án és mielőtt at Undead kriptába mennék, jobbra még el kell menni ahol van az utolsó bonefire. Majd ott fel a lépcsőn és egy ajtó van, ahol ellehet menni még egy csajhoz beszélni. De ez az ajtó nem nyílik ki valamiért. Amikor először mentem, akkor simán kinyílt, most nem. És azt hiszem kulcs sem kell hozzá. Mi kell, hogy kinyíljon? -
#8322 hát ezen nem csodálozom.elég geci :D elég volt egyszer hehe
-
LeonSKennedy #8321 Resplendent Life+ Ring Of regeneration+ Lingering Dragoncrest ring + Ivory King Crown= gyors HP regenerálás. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vendricknél ez sem segít, de szvsz ő a játék legkönnyebb bossa. Ha mögötte vagy végig és körözöl meg sem tud csapni. :) -
LeonSKennedy #8320 Még mindíg Raime (Fume Knight) veri le a legnagyobb arányban az emberi játékosokat az online statisztika szerint. Brutális győzelmi aránya van.Tekintélyt parancsoló főellenség. Most épp egy Raime builden "dolgozom", de a Majestic "Artorias" Greatswordot tervezem majd vele használni a normál Fume Sworddal. Ez utóbbi úgyis jól skálázódik Dark-al, úgyhogy lehet powerstance-be nyomni, a kettőt, remélem szépeket fogok vele majd sebezni (esetleg hozzácsapok majd még egy Bow Of Wantot,úgysem tervezek varázsolni). SZVSZ ő a játék legokosabb és persze legtaktikusabb boss-a. Veszélyesebb mint Alonne, vagy bármelyik másik a DSII-ben.
Az első részben talán csak Black Dragon Kalameeth volt csak ennyire szívatós, meg Artorias is az elsőre, de őt ki lehetett könnyen taktikázni ... egy pár halál után. :) -
1kezdő #8319 Tehát: INT: 99, FAITH: 99. HP regenerálás csak akkor volna jó, ha intenzíven regenerál, mert a lassú nem sokat ér harc közben, mikor leütnek rólam 6-700-at. A király, ki a koronát áldja, ha verekszünk, 1500 körüli egy ütése...szóval: jó-jó, de ez a reg. csak jelképes.:) -
#8318 fu te hallod én a fume knightot de utálom :D elsőre lement pajzs nélkül vittem ugye végig az egész játékot most először,és ugye őt is úgy vertem le,máskor nem ment scak nemtom hányszor próbáltam és úgy és pajzsal :D most azért szépen elkalapáltam de nehéz volt xd de nem kívánom újra hehe :D -
LeonSKennedy #8317 A Hollow skin király, de egyszerűbb ha felrakod valamelyik koronát ha Vendrickhez elvitted mind a 4-et, hisz nemcsak az átoktól védenek majd, hanem mindegyik ad még valamilyen bónuszt is (HP regenerálás, vagy INT,FAITH növelés). Összeségében praktikusabbak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valóban lehetetett volna még valami nagy durr a végére, de végülis megkaptuk opcionális final bossnak Aldiát. Az is valami, igaz nem egy erős ellenfél. Jobb lett volna ha a 4 korona elvisz még valahova, ahol vár egy minimum Fume Knight kaliberű csata ránk. Na mindegy. :) -
#8316 hát igen.ez elég szar igazából vártam is hogy lesz valami nagy értelme.de így nincs :) -
1kezdő #8315 Szvsz, ezt meglehetett volna jobban is oldani. Amikor megvan a négy királyi tökfedő, akkor valamelyik NPC egyesítette volna és valami nagyon klassz tulajdonságokkal ruházhatta volna fel. Legalábbis ennél valamivel hasznosabbal. Ott van Pl. a Hollow skin. Semmi nagy dolog, de a curse nem fog rajtad. De ennek megszerzése hol van a négy koronához képest...bocs!:) -
#8314 lol hát én ezt nem is tudtam .az szép :o köszi talán egyszer megcsinálom ha lesz elég lelkierőm ^^ -
LeonSKennedy #8313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megölöd Vendricket, elmész Shrine Of Amanában a vízzel borított hosszú hidhoz (2. tábortűz után van), aminek a túloldalán van egy lezárt ajtó. Azt csak Vendrick megölése után tudod kinyitni. Mögötte ott találod a lelkét, plusz ugyanott nem messze egy vasládát, benne a vértjével és a koronájával. Ha megszerezted a másik három koronát is a DLC-k bossaitól, akkor tipli vissza Undead Cryptbe és bemész az emlékeibe az Ashen Mist Heart-al. Utána megkapod Vendrick áldását, tehát immunissá válsz az átokra, ha a 4 korona bármelyikét ezután felrakod magadra. Utána nem fogsz átkozódni pld. Shaded Woodsban sem. Ennyi. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.16. 18:20:20 -
#8312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4 korona?igazából furcsáltam mindig is hogy volt a 3 korona és ez de mégsem történt semmi hol kellett ezt használni?vagy most miről beszélsz?milyen átok és hogy töröm meg az átkot?:) -
LeonSKennedy #8311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én akkor szoktam levágni, ha a King's Ultra greatswordre gyúrok (STR bulidhez az egyik legjobb fegyver). Bár szerencsétlennek inkább megváltás ha levágod, mintsem agyatlan zombiként keringjen egy kriptában. Az egyik Achievmenthez amúgy is meg kell legalább egyszer ölnöd, plusz csak így kapod meg az áldását és a 4. koronát amivel megtörheted az átkot.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.16. 16:27:03 -
#8310 nekem nagyon nem tetszik ez hogy a királyt lekell vágni hozzá.mégis miért aki senkinek sem ártott?rohadék nashandra az igazi gonosz.na mindegy annyira nem hiányzik az a boss nekem :) -
1kezdő #8309 Köszi!:)
Már utána néztem mind gugli fordításban (ha fordításnak lehet nevezni:), mind filmbejátszásban. Azt még nem tudom, hogy milyen estben kötelező feltenni, illetve, egyáltalán kötelező-e, a későbbiekre tekintettel? -
LeonSKennedy #8308 Fontosabb változtatás a Scholar of The First Sin NPC és történetszál behozatala, valamint Straidnél megveheted az Agape Ringet, amivel a Soul memory szintedet tudod szabályozni. A játék kapott egy sötétebb, választható befejezést is, persze ehhez bizonyos kritériumokat teljesíteni kellett.
Ezeken felül rengeteg balanszolást kaptak a kézifegyverek is. Az 1.10-es patch változásait taglaló lista nagy részét ezek képezik.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.16. 15:52:27 -
1kezdő #8307 Szeretném megkérdezni -nem értem az angolt-, hogy az 1.10-es up miben változtatta meg a játékot? -
#8306 nincs köze hozzá xd -
#8305 Ezt összekötöttem, de lore szempontból miért van ez így? :D -
#8304 igen azért csinálják jaja :D -
#8303 Pont azért, addig amíg él a beste addig nyugisak :) -
#8302 De amúgy az az érdekes, hogy először amikor ott jártam nem csináltak semmit. Most meg full aggro a pálya másik végéről. Azért mert megöltem a Dragonridert? :D -
#8301 hát nem teázni mentél oda biztos.de ők se kirakózni vannak ott :D ez a dolguk -
#8300 Azmiaz, hogy Heide-ben csak úgy jönnek rám a lovagok. Nem csináltam semmit! Ártatlan vagyok! :D -
#8299 értelek.:) köszi -
LeonSKennedy #8298 13 shard van összesen (nekem is van plusz 1), de csak 12-ig fejleszthetsz. -
#8297 hm erre nem is emlékszem :) köszi -
#8296 De az első végigjátszásban is 1-2-vel több van. Gondolom, ha valaki nem találná meg valamelyiket. -
#8295 az oké de első körben toltam most.hogy lehet?a régiben nem maradt ki vagy de? -
#8294 Nálam is van vagy 10:) -
#8293 oké közben rájöttem miért nem volt új boss viszont le is szarom,mivel nem szándékozom vendricket megölni nem látom értelmét semmit nem árt nekem és nem gonosz nem fogok nekiállni ez miatt szopni amúgyis szar az a boss fight .akkor köszönöm ennyi volt élvezekedek még a játékon kicsit,egyébként már a felére túl op voltam és minden boss elsőre ment habár ugye volt már előtte pár köröm a játékban régebben :D de na a végére pedig 200level voltam így nagyon nem volt nehéz dolgom :)viszont azt a maradék estus flask shardot nem értem,most egyem meg vagy mi?Xd na mindegy :D -
#8292 az mi a picsa hogy 12 max estusom lehet?és van még 1 shardom?és azt írja maximum estus flaskom van?ja és most értem a végére de nem volt az új boss.wtf? -
1kezdő #8291 Nah! Meg van a Loyce és az Ivory set. Végül is úgy néz ki, hogy elég az 50, bár, nekem 56 loyce soul-om volt. Talk a csajjal és beszéd köben adogatja a cuccot. A végére meg van mind. Az Ivory set meg Majulában a kereskedőnél megvehető. Ja! És két szintnyi soul is lett.:)